Halkbank Genel Muduru Osman Arslan Haberleri

Özgür Özel 'Seçim günü kaybettiğim tek şey' demişti! Görüntüleri geldi: 300 bin lira para verdik

31 Mart seçimlerinde CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etmişti. Özel'in 'seçim günü kaybettiği tek şey motosiklet oldu' sözlerinin ardından motosikletle şehirde atılan turun görüntüleri geldi.

Haber 2024-04-26 11:51:56

Osman Kavala çıkışı MHP'yi kızdırdı! Abdulkadir Selvi'ye çok sert tepki: Koca bir hiç! Çapsız ve kof kelam

Abdulkadir Selvi'nin olay yaratan Osman Kavala ve Gezi Davası tutuklularıyla çıkışına Cumhur İttifakı ortağı MHP'den çok sert tepki geldi. Selvi'yi "sinsilik ve çirkeflikle" suçlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Bu ve benzeri şahıslara misyon yüklendiği görüntüsü verenlerin Selvi’nin koskoca bir hiç olduğunu anlamaları gerekir" dedi. Özdemir, açıklamasının devamında ise "Çapsız kalem ve kof kelam sahipleri bunu artık iyi anlamalıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-17 13:57:17

Canlı Kırşehir seçim sonuçları! Kırşehir seçim sonuçlarında CHP adayı Selahattin Ekicioğlu mu, AK Parti adayı Osman Arslan mı, İYİ Parti adayı Ufuk Cengiz mi kazanacak?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Kırşehir seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu mu yoksa AK Parti'nin adayı Osman Arslan mı avantajlı olduğu merak ediliyor. Pazar akşamı Kırşehir seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak! Peki, Kırşehir seçim sonuçlarında CHP adayı Selahattin Ekicioğlu mu, AK Parti adayı Osman Arslan mı, İYİ Parti adayı Ufuk Cengiz mi kazanacak?

Haber 2024-03-29 15:48:49

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kabaktepe "CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar. Sayın Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." şeklinde konuştu.

Haber 2024-03-27 00:39:55

Özgür Özel'in katıldığı mitingde açılan pankartlar dikkat çekmişti! Açıklama geldi: 'Hukuk girişimleri başlatılmıştır'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya'da katıldığı mitingde DEM Parti pankartları dikkat çekmişti. CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir yaptığı açıklamada "Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provakatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır. Provakatif girişim konusunda hukuk girişimleri başlatılmıştır" dedi.

Haber 18-03-24 21:00

Paradigma Yayınları Genel Yayın Yönetmeni M. Akif Memmi: Hüsamettin hoca 'bir kitabı okurken eğer cehaletinizi suratınıza çarpmıyorsa o kitabı okumaya değmez' der

Paradigma Yayınları Genel Yayın Yönetmeni M. Akif Memmi, yayınevinin hem kuruluş hikayesini hem de Arslan’dan sonraki yayın çizgisini anlattı. kurucularından merhum Hüsamettin Arslan’ın tezini kitaplaştırarak okurla buluşturan yayınevinin Genel Yayın Yönetmeni Memmi, Hüsamettin Arslan Paradigma'yı neden kurduğundan, bundan sonra yayınevi olarak neler yapacaklarına kadar birçok konuya değindi.

Magazin 28-01-24 12:36

700 bini aşkın kamu işçisini ilgilendiren ek zam talebi: Enflasyon artı iyileştirme çağrısı yapıldı

HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, 700 bin kamu işçisi için ek zam talebini yineledi. Arslan, "Yürürlük süreleri farklı olan sözleşmelerin tamamı için enflasyon artı iyileştirme yapılması konusunda çağrımızı yineliyoruz. Bu çağrımızın, bir ek protokolle karşılık bulmasını istiyoruz" dedi.

Finans 24-01-24 15:46

'Eskiden yüzüne bakılmazdı, şimdi etten pahalı' Faydaları fark edilince fiyatı eti bile solladı! Gören geri dönüyor 'Daha da artacak'

Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, sakatatın kilo fiyatının, etin kilo fiyatını geçtiğini belirterek, “1 kilo kuzu ciğer, 1 kilo kuzu etin fiyatını geçti. Eskiden yüzüne bakılmazdı sakatatın, şimdilerde etten pahalı" dedi.

Finans 06-01-24 10:11

Asgari ücret pazarlığında alt sınır belli oldu! İşçiler bu rakamın aşağısına yanaşmayacak: HAK-İŞ'ten '4 kişilik aile' hesabı

Asgari ücrette zam pazarlığının başlamasına günler kaldı. Gözler komisyonun ilk toplantısına çevrilmişken işçi kesiminin pazarlığı başlatacağı rakam belli oldu. Rakamı duyuran TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay net konuştu. Öte yandan HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan "Bizim için yeterli" dediği asgari ücret rakamını açıkladı.

Finans 03-12-23 15:34

Milyonlar yarın İstanbul'da bir araya geliyor: AK Parti'den 'Büyük Filistin Mitingi' açıklaması! Tüm dünyaya gösterilecek

Milyonlarca kişinin katılımıyla yarın İstanbul'da "Büyük Filistin Mitingi" gerçekleşecek. AK Partili Hamza Dağ, Mustafa Şen ve Osman Nuri Kabaktepe mitinge ilişkin açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Filistin yalnız değildir. Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum" mesajını verdi.

Haber 27-10-23 11:27

Milyonlar merakla bekliyor... Hak-İş'ten dikkat çeken asgari ücret çıkışı: Asla kabul etmiyoruz

Milyonlarca çalışan asgari ücret zammı için geri sayıma geçerken, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Hak-İş) Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret komisyonuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hak-İş Başkanı Arslan, söz konusu komisyonun katılımcı bir model olmadığını belirterek, “Türkiye’nin bu yeni Türkiye’yi temsil etmekten uzak çalışanların katılımının büyük ölçüde olmadığı bir modeli biz asla kabul etmiyoruz” dedi.

Finans 21-10-23 14:24

Türkiye'nin deprem fay hattı haritası 10 yıl sonra güncellendi! 45 il ve 100 ilçe... Gerçeği yansıtmıyor diyerek uyardı

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA), diri fay hatları haritasını güncelleyerek kamuoyuyla paylaştı. Toplam 485 diri fay hattı belirtilen haritada, denizlerdeki diri fay hatlarına ise yer verilmedi. Haritanın eksik yapıldığını belirten Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, "MTA'nın bugünkü aktif fay haritası Türkiye'nin gerçek veya toplam deprem potansiyelini tam olarak yansıtmıyor" dedi.

Haber 10-10-23 09:52

Trafik kapatıldı, vatandaşlar uzaklaştırıldı: BBP lideri Mustafa Destici'nin ziyaretinde panik anları! Bomba imha uzmanı olay yerine koştu

Dünkü terör saldırısının ardından bugün Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ziyaretinde panik yaşandı. Destici'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret için belediye binasına girdi, ardından şüpheli paket ihbarı yapıldı. Ekipler harekete geçti; meydan trafiğe kapatıldı, vatandaşlar uzaklaştırıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı geldi, özel kıyafetini giydi. Şüpheli paketle ilgili konuşan Destici dünkü saldırıya atıf yaptı.

Haber 02-10-23 14:55

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan'dan kıdem tazminatı açıklaması! Çağrıda bulundu: 'Bunun için ne gerekiyorsa...'

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, kıdem tazminatının Türkiye'de ciddi bir sorun olduğunu ifade ederek "Kıdem tazminatı konusunda var olan haklarımızı güvence altına alalım ama var olan sorunları da çözelim. Bunun için ne gerekiyorsa fonsa fon, bunun üzerinde tartışalım ve her emekçi, işçi şartlar ne olursa olsun kıdem tazminatını alsın" dedi.

Finans 23-09-23 14:41

En az 25 bin TL istiyorlardı, İstanbul'da görüşmeler tıkandı! 5 bin 500 çöp transfer işçisi greve gidiyor: Çöp yığınları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSTAÇ ile Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası arasındaki toplu sözleşme görüşmeleri tıkandı. En az 25 bin TL'lik talep karşısında anlaşma çıkmadı. Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, yaptığı açıklamada 5 bin 500 çöp transfer işçisi greve gitmeye hazırlandığını söyledi.

Finans 15-08-23 10:03

İstanbul'da çöp transfer işçileri greve hazırlanıyor

HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ilçelerden toplanan çöpleri geri dönüşüm tesislerine aktarmakla görevli İSTAÇ AŞ'de taleplerinin karşılanmaması halinde greve çıkacaklarını bildirdi.

Yurthaber 15-08-23 09:04

Siirt heyeti yaşanan su sorunu için Ankara’da bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül ve ilçe belediye başkanları, su sorunu ve üst yapı projeleri konularında çözüm odaklı bir toplantı için Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya geldi.

Yurthaber 28-07-23 11:13

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hatay'da konuştu:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen illerde Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) bünyesindeki yurtlara başvuracak öğrencilerle ilgili hazırlıkların sürdüğünü bildirdi.

Yurthaber 20-07-23 13:21

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Muharrem İnce açıklaması: Bizi olumsuz etkilemiyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin "Yaptığımız çalışmalarda Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda alacağımızı görüyoruz. Seçim ikinci tura kalmaz." ifadelerini kullandı. Kabaktepe ayrıca Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için de konuştu.

Haber 30-03-23 21:27

Son dakika: AYM'de başkanlık seçimi tarihi belli oldu! Zühtü Arslan koltuğu devredecek

Son dakika haberi: Anayasa Mahkemesi Genel Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle başkanlık seçimi yapılacak yeni tarih belli oldu.

Haber 25-01-23 14:26

Kayseri Büyükşehir’de 6 bin personele ‘ek protokol’ müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki şirketlerde görev yapan 6 bin işçiyi kapsayan Ek Protokol imza törenine katıldı.

Yurthaber 06-01-23 13:54

Asgari ücret zammı bitti, tartışması sürüyor! HAK-İŞ’ten TÜRK-İŞ’e ‘masa’ hesabı: ‘Daha yüksek olabilirdi…’

Asgari ücret 2023 zammı net olarak 8.506 liraya yükseltildi. 9 bin liranın altındaki rakamı kabul etmeyeceklerini ve masaya oturmayacaklarını açıklayan TÜRK-İŞ’e ise diğer işçi derneklerinden tepki geldi. Masadan kalkmanın kabul edilebilir bir yanının olmadığını dile getiren HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, “ TÜRK-İŞ, masadan kalkmasaydı rakam belki de daha yüksek olabilirdi” dedi.

Finans 26-12-22 10:22

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan asgari ücret ve EYT açıklaması

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücrete ilişkin, "Belirlediğimiz sadece asgari ücret değil. Aslında emekçilerin yüzden 40'ının geçim ücretini belirliyoruz. Bu bir asgari ücret olmaktan çıkmış durumda." dedi. Arslan, EYT ile ilgili, "8 Eylül 1999 öncesi işe girenler, emeklilik haklarını kazanmalı. O hak onlara verilmeli. Burada yeni bir yaş sınırının yeni sorunlar doğuracağını düşünüyorum. Bence bütünüyle 8 Eylül 1999 önceki haklara geri dönülmelidir." diye konuştu.

Finans 13-12-22 11:47

Rakam tespitimiz... Türkiye'nin beklediği toplantı öncesi 3 talebimiz var diyerek duyurdu! Asgari ücret için çok konuşulacak sözler

Asgari ücret görüşmelerinden çıkacak sonuç ve 2023 asgari ücretin ne kadar olacağını herkes merak ediyor. Vatandaşlar bir an önce net rakam duymayı beklerken 7700 TL’den 8250 TL’ye kadar pek çok tahmin dillendiriliyor. Asgari ücret için konuşulan rakamlar arasında 10 bin TL bile var. Kısa bir süre sonra başlayacak görüşmelerden nasıl bir sonuç çıkacağı belirsizliğini korurken Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan asgari ücretle ilgili 3 taleplerini açıkladı ve “Bir rakam tespitimiz olacak” dedi.

Finans 30-11-22 18:59

AK Partili isimle yetkililer arasında gerilim yaşanmıştı! 'Halk Ekmek' tartışması büyüyor: Neden içeri almıyorsunuz?

Dün AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun katılımıyla açılan Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nda üretim yapılmadığı iddiasını dile getirdiği bir basın açıklaması yapmıştı. Açıklamasının sonuna doğru yanına gelen Halk Ekmek yetkilileriyle Kabaktepe arasında gerginlik çıkarken Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, Kabaktepe'yi fabrikaya davet etmişti. AK Parti'den konuyla ilgili bugün yeni açıklama geldi.

Haber 22-10-22 17:52

Kadıköy Belediyesi işçileri, DİSK Genel-İş Sendikası'nı protesto etti

İşçiler adına açıklama yapan Nebahat Arslan: - "23 Eylül'de imzalanan TİS'i işçiyle paylaşamayan, işçiye sahte evrakla grev kararı asma eyleminde halay çektiren, işçilerin ek protokol talebine sahip çıkmayan, yoksullaşmamıza neden olan sendika yönetimi önce bunun hesabını vermelidir"

Yurthaber 18-10-22 14:35

Paycell, yeni markası Paycell Europe ile Avrupa’da

Turkcell Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Yılmaz: -"Türkiye’nin mühendisleri tarafından geliştirilen dijital ödeme platformu Paycell’in Avrupa’da uzun soluklu yer edinmesi için yatırımlarımızda bu bölgeye odaklanarak AR-GE çalışmalarımızı da Avrupa sınırlarına taşımış olacağız"

Yurthaber 18-10-22 11:40

Halkbank’tan Bilimsel Tabanlı Hedefler Girişimine net sıfır taahhüdü

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: - "Bugüne kadar sürdürülebilirlik konusunda öncü rol üstlenen bir kurum olarak, SBTi’de hem faaliyetlerimiz hem de portföy emisyonlarımız için ‘net sıfır’ hedefinde bulunan ilk Türk bankası olarak, bir ilke daha imza attığımız için mutluyuz"

Yurthaber 15-10-22 10:13

GAZİANTEP FK ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI İZLE! Gaziantep FK Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Gaziantep FK ile Adana Demirspor Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kalyon Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Hakem Sarper Barış Saka maçta düdük çalacak. Saka'nın yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan. Birçok kişi maç için geri sayım devam ederken "Gaziantep FK Adana Demirspor maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Gaziantep FK Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 07-10-22 22:55

Gaziantep FK Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta? Gaziantep FK Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Gaziantep FK Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Kalyon Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olarak açıklandı. Peki, Gaziantep FK Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta? Gaziantep FK Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Spor 06-10-22 10:30

Halkbank’tan kadın girişimcilere 16,8 milyar TL destek

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: - "Şimdiye kadar Türkiye genelinde yaklaşık 139 bin kadın girişimciye ulaştık. Verdiğimiz 16,8 milyar TL destekle kadın girişimci ekosisteminin daha da güçlenmesine vesile olduğumuz için mutluyuz"

Yurthaber 06-10-22 10:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Saadet Partisi'ne taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Akgün’ün vefatı dolayısıyla oğlu Emre Akgün’ü telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Haber 03-10-22 16:54

Üreten Kadınlar Yarışması'nın ikincisi için başvurular başladı

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: - "Türkiye genelinde binlerce müşterimizle bir araya geldiğimiz etkinliklerde, girişimcilerimizin ihtiyaçlarına yanıt verecek ürün ve hizmetlerimizi tanıtmayı amaçlamaktayız. Yurdun her köşesinde üreten, yaşadığı bölgeye katkı vermeyi kendine ilke edinen kadınları tüm gücümüzle desteklemekteyiz"

Yurthaber 03-10-22 11:14

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, Gaziantep'te genel kurula katıldı:

"Türkiye bütün bu zorluklara rağmen emeklilere, kamu çalışanlarına, asgari ücretlilere enflasyonun üzerinde bir artış yapmayı devam ettiriyor"

Yurthaber 29-09-22 13:52

Mustafa Sarıgül böyle azarlamıştı! Nagihan Bayram TDP'den istifa edip, AK Parti'ye katıldı

Türkiye Değişim Partisi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün TikTok videosunda azarladığı Bodrum İlçe Başkanı Nagihan Bayram, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Bayram’a rozeti, İlçe Başkanı Osman Gökmen tarafından takıldı.

Haber 25-09-22 13:31

Halkbank’tan'tan 136 bin kadın girişimciye 16,3 milyar TL destek

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: - "Türkiye’nin girişimci kadınlara, her iş insanı gibi kadın girişimcilerin de işlerinde başarılı olabilmek için finansal desteğe ihtiyacı olduğunun bilinciyle hareket etmekteyiz" - "Doğu Anadolu Bölgesi’nin ekonomik olarak gelişiminde, bankamız destekleriyle hayata geçen yeni işletmelerin büyük payı olacağına inanmaktayız"

Yurthaber 22-09-22 16:00

Halkbank'ın KKTC’deki 5'inci şubesi faaliyete geçti

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: - " Ada'daki 45. yaşımızı kutlamaya hazırlandığımız bu süreçte yurttaşlarımızın en büyük destekçilerinden biri olacak, çalışmalarımızda en büyük gücü müşterilerimizden alarak KKTC’yi hep birlikte daha da ileri taşıyacağız"

Yurthaber 16-09-22 10:31

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: Çalışanların vergi dilimleri yüzde 10 ile sınırlandırılmalı

"Ücretlilerin gelirlerinin yüzde 40'ı gelir vergisi, sigorta primi, işsizlik ödeneği ve benzeri kesintilere gidiyor. Bunun için talebimiz vergi konusunun köklü bir reform bakış açısıyla tartışılması ve bu konuda önemli adımların atmasıdır"

Yurthaber 14-09-22 14:14

Halkbank yeni Paraf Premium kartını duyurdu

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: - "Halkbank müşterilerinin bankalarına olan bağlılığını gözeterek, yüksek mevduat sahiplerine özellikleri artırılmış üst segment bir kart sunmayı amaçladık"

Yurthaber 12-09-22 10:31

BBP Genel Başkanı Destici, 741. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde konuştu:

"Her ne kadar birileri Türk tarihinin özellikle Cumhuriyet öncesini kabul etmeseler de ya da dillendirmeseler de hatta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı örneğinde olduğu gibi hadsizleşerek, çirkinleşerek, kutlu ecdadımıza Devlet-i Osman-ı Ali'yi kurarak cihana hükmeden Osmanlı'ya hakaret etme edepsizliğini yapsa da biz ecdadımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 11-09-22 12:31

Vakıf Katılım 3 ödüle layık görüldü

Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik: - "Sektörümüze, çalışanlarımıza ve gençlerimize verdiğimiz desteğin ödüllerle taçlandırılması bizi çok memnun etti"

Yurthaber 06-09-22 13:46

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Adana'da konuştu:

"Taşeron işçilerin kadro mücadelesini geçmişte olduğu gibi yine biz yapıyoruz"

Yurthaber 04-09-22 13:46

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hatay'da konuştu:

"Vergilerde bir geçiş dönemi yapılmalı. Bütün sendikalı, sendikasız, kamu, özel sektör, asgari ücretli, asgari ücret dışı çalışanların ücretlerine vergi konusunda bir sınır getirelim. Kriz bitene kadar Türkiye'deki emekçilerin, memurların da dahil vergi dilimlerini yüzde 10'la sınırlandıralım"

Yurthaber 03-09-22 15:32

Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi yüzde 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünün Konya'da yürüttüğü organik atığın geri kazandırılmasını amaçlayan çalışmada, elde edilen kompost gübreyle toprak kalitesinde iyileşme ve bitki veriminde artış gözlendi - Proje yürütücüsü Uzman Araştırmacı Dr. Osman Mücevher: - "Aynı zamanda akademik çalışma özelliği taşıyan bu proje kapsamında, sahadaki denemelerde silajlık mısırda verimde ortalama yüzde 42,54 artışla dekarda 13 ton rekolte elde edildi"

Yurthaber 30-08-22 12:00

Mamak Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Bu toplu iş sözleşmesi gerçekten bizim içimize sinen, iyi ki bu sözleşmeyi imzaladık dediğimiz teknik ve sosyal hakları getiriyor" - Belediye Başkanı Murat Köse: - "Rakam olarak da ek desteklerle beraber ancak yeni başlayan birisinin bekar ya da çocuğu olmayan bir ailesi olduğunu düşündüğümüzde alacağı net rakamı 7 bin 262 lira olarak belirlemiş bulunuyoruz"

Yurthaber 27-08-22 15:04

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, Kastamonu'da konuştu:

"HAK-İŞ denilince akla barış, kardeşlik, huzur, birlikte çalışmak ve birlikte başarmak anlayışı geliyor"

Yurthaber 23-08-22 16:49

Vakıf Katılım’dan kadın girişimcilere avantajlı finansman

Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik: - "Kadın girişimcilere bugüne kadar verdiğimiz önemli desteği yeni bir kampanyayla artırmayı hedefliyor, 1 milyon liraya kadar 36 aya varan vadede finansman olanağı sunuyoruz"

Yurthaber 22-08-22 12:28

Katılım bankacılığının sektördeki payı iki katına çıkacak

Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik: - "Bundan 5 yıl önce katılım bankalarının bankacılık sektöründeki payı yüzde 3-4 civarındayken şu anda yüzde 8'i aşmış durumda. Önümüzdeki 5 yıl içinde de bu payın yüzde 15'e yükseltilmesi hedefleniyor"

Yurthaber 18-08-22 13:17

Vakıf Katılım Kütahya şubesi hizmete girdi

Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik: - "Kütahya'da 141. şubemizin açılışını yapıyoruz. Vakıf Katılım olarak şu anda Türkiye'deki ödenmiş sermayesi en güçlü katılım bankası konumundayız"

Yurthaber 16-08-22 15:02