Irem Su Haberleri

Kayalardan çıkan su yöreye hayat verirken ziyaretçilerinde ilgi odağı

Giresun’un Çanakçı ilçesine bağlı Deregözü köyünde kayalar arasından çıkan su, yöre halkına hayat verirken, kilometrelerce uzaktan gelen ziyaretçilerini de ağırlıyor.

Yurthaber 2024-05-07 14:49:25

Kafası bedeninden ayrılmış halde bulundu! Kastamonu'da kesik baş dehşeti: Her şey şüpheli araçla ortaya çıktı

Kastamonu'da dehşet veren bir olay meydana geldi. Kentin Dere köyünde vatandaşlar terk edilmiş bir araca rastladı, araç şüphe uyandırdı. İhbar üzerine köye gelen ekipler su kanalının altına atılmış, başı kesilmiş bir ceset buldu. Cansız bedenin kime ait olduğuyla ilgili bir ihtimal üzerinde durulurken kayıp başın bulunması için komandolar da devreye girdi.

Haber 2024-05-07 08:22:39

Edanur'un ölümüyle ilgili yeni gelişme!

Küçükçekmece Menekşe sahilinde teyzesi ile pikniğe giden 5 yaşındaki Edanur Gezer, İBB kazı çalışmasında oluşan su dolu çukura düşerek hayatını kaybetmişti. Edanur'un ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmada, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 2024-05-06 18:25:01

Atakent ve Yenidoğan mahallelerine 57 milyon liralık altyapı yatırımı

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Başkan Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda şehrin altyapısını güçlendirmek adına önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Yurthaber 2024-05-06 11:51:12

İrem Derici ile Gökhan Fırat'ın doludizgin aşkı bir anda bitti! O sözlerle duyurdu

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen şarkıcı İrem Derici sevgilisi Gökhan Fırat ile ayrıldıklarını doğruladı. İkilinin Instagram’da birbirilerini takipten çıkması ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 06-05-24 09:04

Şırnak'tan ilginç görüntüler! Sel sularına kimse aldırış etmedi: Kimi düğün yaptı kimi kıraathanede oyun oynadı...

Şırnak'ta etkili olan sağanak yağış kentte bazı bölgelerin sel sularına teslim olmasına neden oldu. Cizre ve Silopi ilçeleri selden etkilenen bölgelerin başında geldi. Kentte bir düğün organizasyonunda ve kıraathanede kaydedilen görüntüler ise gündem oldu. Sele rağmen gelin arabasının yoluna devam etmesi ve su basan kıraathanedeki müşterilerin oyunlarına devam etmeleri kameralara yansıdı.

Haber 05-05-24 15:27

Şırnak'ta can pazarı! Anne ve çocuğu için vatandaşlar seferber oldu

Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı ev ve iş yerlerini su basarken bazı araçların akıntıya kapılıp yan yattığı görüldü. Öte yandan Cizre'de etkili olan yağış nedeniyle 1’i çocuk 2 kişi, sel sularına kapıldı.

Haber 04-05-24 17:14

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-05-24 10:59

Hava durumu uyarısı geldi: Böylesi uzun süredir görülmemişti: 81 ilin tamamında yağış var! Kritik tarihi Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: 15 Mayıs…

Son dakika gelen Meteoroloji verilerine göre bugün Türkiye’nin 81 ilinin tamamında yağış bekleniyor. Sıcaklıklarında 2 ila 4 derece azalması beklenirken 15 il için ayrıca sarı kodlu uyarı geçildi. Bu illerde yağış daha kuvvetli olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda kuvvetli yağışın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kısa süreli fırtına oluşturabileceğini belirterek uyardı. Şen ayrıca hava sıcaklıklarının artacağı tarihi de duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları...

Haber 04-05-24 07:56

İstanbullular dikkat! Meteoroloji uyardı, radar görüntüsü yayınlandı: Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı geldi. İstanbul'un da aralarında bulunduğu illerde etkili olacak kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşların sel, su baskını, yıldırım gibi olaylara karşı dikkatli olunması istendi. Öte yandan İstanbul'da etkili olması beklenen yağmurun radar görüntüsü yayınlanırken meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul'a yağmurun güneybatıdan geleceğini ifade etti.

Haber 03-05-24 17:31

Aşırı tüketmeyin çok yağ yakıyor! Bir fincanı bile yetiyor

Fazla kilolar birçok kişi için can sıkıcı bir durum. Genel sağlığı da etkileyen bu kilolarla başa çıkmak için elbette dengeli beslenmek, düzenli egzersiz ve bol su tüketimini ihmal etmemek gerekiyor. Bu maddelerin yanı sıra uzman diyetisyenlerin tavsiye ettiği yağ yakıcı karışım ve içecek tariflerini denemek de etkili olabiliyor. Bir fincan kahve içerisine ekleyeceğiniz bu 2 malzeme yağ yakmaya tam destek sağlıyor. İşte detaylı tarif...

Kadin 03-05-24 11:56

Şanlıurfa’da tarım arazileri sel suları altında kaldı

Şanlıurfa’nın Suruç ve Birecik ilçelerinde sağanak nedeniyle tarım arazileri ve yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

Yurthaber 02-05-24 15:31

Bir gecede açılan kaçak su kuyuları obruk riskini artırıyor uyarısı

Kaçak su kuyularının obruk riskini artırdığına dikkati çeken konunun uzmanı akademisyenler, bir gecede açılan kuyular olduğunu, bu kuyuların kapatılması gerektiğini belirtiyor.

Yurthaber 02-05-24 11:12

Kız arkadaşına su altında evlenme teklif etti

Muğla'nın Fethiye bir kişinin, kız arkadaşına su altında evlilik teklif etmesi su altı kamerasıyla görüntülendi.

Yurthaber 02-05-24 10:29

Depremden sonra kendine gelemedi! İskenderun yine göle döndü: Ev, iş yeri ve caddeler su altında kaldı

6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da her yağmur sonrası aynı manzara ortaya çıkıyor. İskenderun'da dün gece sağanak sonrası caddeler su altında kaldı. Üstelik bazı iş yeri ve evler de zarar gördü. Biriken sular vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Haber 02-05-24 10:09

Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! DSİ duyurdu: 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacak

Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Manisa'da yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü'nü kurtarmak için DSİ tarafından hazırlanan projenin 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacağını duyurdu. Proje ile Bozdağ'dan akan suyun Ahmetli, Sart, Tabak Çayı, Kurşunlu, Gümüş regülatörleri vasıtasıyla mevcut Kendirlik Besleme Kanalı üzerinden göle getirilmesi hedefleniyor.

Haber 02-05-24 09:59

Didim’de su ürünleri kontrolleri devam ediyor

Aydın’ın Didim ilçesinde limanda su ürünleri kontrolleri yapıldı.

Yurthaber 02-05-24 09:56

Ankara'daki kuvvetli sağanak nedeniyle AK Parti Kongre Merkezi'ndeki salonu da su bastı

Ankara'da iki gündür aralıklarla devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiliyor. Başkentte kuvvetli sağanak nedeniyle nedeniyle bir çok yerde su baskınları yaşandı. Kentin genelini etkileyen yağış, geçtiğimiz Ocak ayında açılan AK Parti Kongre Merkezi'nde de su baskınına neden oldu. Sosyal medyadaki görüntülerde, merkezin kongre salonunda su baskını olduğu görüldü.

Haber 02-05-24 00:02

Ankara'daki kuvvetli sağanak nedeniyle AK Parti Kongre Merkezi'ndeki salonu da su bastı

Ankara'da iki gündür aralıklarla devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiliyor. Başkentte kuvvetli sağanak nedeniyle nedeniyle bir çok yerde su baskınları yaşandı. Kentin genelini etkileyen yağış, geçtiğimiz Ocak ayında açılan AK Parti Kongre Merkezi'nde de su baskınına neden oldu. Sosyal medyadaki görüntülerde, merkezin kongre salonunda su baskını olduğu görüldü.

Haber 02-05-24 00:02

Ankara'daki şiddetli yağış sürüyor! Yollar çöktü, ev ve iş yerlerini su bastı, bir vatandaş aracın üzerinde kurtarılmayı bekledi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, bugün de devam etti. Yolar, alt geçitler göle döndü birçok araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini de bu bastı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı. Bir vatandaşın aracının üzerinde kurtarılmayı beklediği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 01-05-24 20:36

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor! 1 Mayıs'a damga vurdu, 'Kaçakçı' sitemleri dikkat çekti

İstanbul'da 1 Mayıs için olağanüstü önlemler alındı. Saraçhane Meydanı'nda bulunan tarihi Bozdağan Su Kemeri'nin önündeki polis barikatının görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Tarihi su kemerinin önünde etten duvar ören polislerin görüntüsü 1 Mayıs'a damga vuran kare oldu. Gazeteci İsmail Saymaz, "Bu kadar polis ve askeri sınıra koysaydınız, değil kaçak göçmen, kaçak kuş bile içeri giremezdi" ifadelerini kullandı. Şahan Gökbakar ve Mustafa Sandal'dan gelen peş peşe paylaşımlar ise dikkat çekti

Haber 01-05-24 11:59

Ankara'yı dolu ve sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü! Tedbir amaçlı elektrik kesinti! Açıklamalar peş peşe geldi

Ankara'da etkili olan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran sağanak yağış ve dolu nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi. Ankara Valisi Şahin yaptığı açıklamada "Şu ana kadar yaklaşık 1330 su baskını ihbarı geldi" dedi. EGO Genel Müdürlüğü ise bazı bölgelerde tedbir amaçlı elektrik kesintisi uygulandığını bildirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi de bir açıklama yaptı.

Haber 30-04-24 22:58

Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert 'Edanur Gezer' çıkışı! 'Sıfatı büyük devlet adamlarının...'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de İBB'nin kazı çalışması yaptığı alanda oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer için sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. "Sorumluları cezasız bırakmayacağız. Adli makamların da soruşturması devam ediyor" diyen İmamoğlu, "Yaşamını yitiren bir yavrumuzun ardından, sıfatı büyük devlet adamlarının sadece siyasi saiklerle yaptıkları açıklamaları vicdanlı kamuoyunun takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 16:59

Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü

Edirne’de su korkusunu yenmek için başladığı yüzme sporunda büyük başarılara imza atan 15 yaşındaki Beyza Işık, Bulgaristan’ın Burgaz kentinde düzenlenen yarışmadan altın madalya ile döndü.

Yurthaber 30-04-24 15:19

Düşük tansiyon neden olur, düşük tansiyona ne iyi gelir? Düşük tansiyon belirtileri ve tedavisi

Tansiyon, vücut için önemli bir işarettir ve dengeli bir şekilde korunmalıdır. Yüksek tansiyonu olanlar, tuz alımını azaltarak ve düzenli egzersiz yaparak tansiyonlarını kontrol altında tutabilirler. Düşük tansiyona sahip olanlar ise sık sık su içmeli, tuz tüketimini artırmalı ve ani pozisyon değişikliklerinden kaçınmalıdırlar. Peki, düşük tansiyon neden olur ve nasıl geçer?

Haber 30-04-24 10:57

Konya’da sağanak su baskınlarına neden oldu

Konya’nın Kulu ilçesinde sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

Yurthaber 30-04-24 07:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Edanur Gezer' çıkışı! 'Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığı'nda DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'nde konuştu. Küçükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kazılan su dolu çukura düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne değinen Erdoğan, "İstanbul'da 5 yaşında bir evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Lafa gelince işçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı" ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 15:30

Kortizon nedir, ne işe yarar? Kortizon zararlı mı? Kortizon iğnesi ve kortizonlu ilaç

Kortizon, vücutta doğal olarak üretilen bir hormon olan kortizolun sentetik bir versiyonudur. Kortizon, birçok önemli fonksiyona sahiptir ve vücuttaki metabolizmayı, bağışıklık sistemini, su ve tuz dengesini düzenler. Ayrıca, vücutta iltihaplanmayı azaltır ve alerjik reaksiyonları baskılar. Sentetik kortizon, tıbbi tedavilerde, birçok farklı durumun tedavisinde kullanılır.

Haber 29-04-24 12:17

Yıllardır bu halde! Vatandaşlar isyan etti: 'Dışarı çıkamaz olduk'

Sakarya'da bir su kanalında yaşanan kirlilik ve kötü koku, mahalle halkını isyan ettirdi. Mahalleli 1982'den beri atılan fabrika atıkları nedeniyle kirlilik oluştuğunu belirtirken, işletme yetkilileri arıtmalarının çalıştığını söyleyip iddiaları reddetti. Kızılcıkorman Mahallesi Muhtarı Mecit Kızıldağ, "İnsanlar akşam olduğu zaman sinekten, kokudan dışarı çıkamaz oldu" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-04-24 11:45

Küçükçekmece'de feci kaza! Su birikintisine düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde İBB tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Haber 27-04-24 16:21

Yer: Antalya! Otomobille kanala uçtu, öldü sanıldı ama gerçek bambaşka çıktı: 'Çok panik yapıyordu, sakinleştirmeye çalıştık ama...'

Antalya'nın Kepez ilçesinde akılalmaz bir kaza meydana geldi. Otomobille su kanalına uçan şahsı herkes öldü sandı. Fakat su kanalına uçan araçtan çıkarak yüzerek kurtulan şahsın yaptığı şey hayretlere düşürdü. Görgü tanıkları olayı anlattı. İşte haberin tüm detayları!

Haber 27-04-24 13:42

Aralarından su sızmıyordu... Yunus Emre Nefise'yi kucaklayıp kaldırdı! Aleyna sert çıktı! Survivor'da bomba anlar

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Yunus Emre ve Aleyna arasındaki gerginlik damga vurdu. Aralarından su sızmayan ikilinin tartışması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-04-24 11:31

Son dakika: Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika haberi: Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV, yüzde 20'ye çıkarıldı. Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenlemeye göre, lokantaların hizmetlerini, et, su, meyve suyu gibi gıda malzemesi satışı göstererek yüzde 10 yerine yüzde 1 KDV ile faturalandırmasının önüne geçilecek.

Finans 27-04-24 01:17

Balıkçılar Marmara Denizi'nde ceset bulmuştu! Batuhan A gemisinin mürettebatına ait olduğu belirlendi

Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, 2 gün önce balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan ceset bulunmuştu. Yapılan DNA incelemesinin ardından cesedin 73 gün önce batan 'BATUHAN A' isimli geminin mürettebatından Ahmet Atav'a (22) ait olduğu belirlendi.

Haber 27-04-24 00:18

Su böreği tarifi: Su böreği nasıl yapılır?

Uzun uzun kahvaltı etmeye vakti olmayanlar için önceden hazırlayıp hızlıca tüketebileceğiniz bir su böreği tarifimiz var. Hem kahvaltılarda hem öğünlerde hem de çay ve kahve saatlerinde size eşlik edebilecek olan bu lezzeti çok seveceksiniz.

Yemek 26-04-24 17:51

Su kuyusuna düşen koyun ve inek böyle kurtarıldı

Kahramanmaraş’ta su kuyusuna düşen inek ve koyun itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Haber 26-04-24 11:49

Karadeniz Türk somonunun üretim üssü oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Mustafa Altuğ Atalay, "8-10 sene önce geliştirdiğimiz Türk somonu projesiyle artık Karadeniz'in bereketli suları, Sinop başta olmak üzere Türk somonunun üssü oldu. Karadeniz'de 2023 itibarıyla 66 bin ton civarında Türk somonu yetiştirildi." dedi.

Yurthaber 26-04-24 11:10

Paylaşılan adisyon sosyal medyada gündem oldu! Çay, börek, ayran, su 2499 lira

Sosyal medyanın gündeminde bu kez de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda alınan çay, su, börek ve ayran vardı. Bir kişinin paylaştığı adisyonda 4 kalem ürünün 2 bin 499 lira olması tartışmalara yol açtı. Kimisi havalimanlarının her zaman pahalı olduğunu savunurken kimi de acil denetim istedi.

Finans 26-04-24 07:30

Suphiye Orancı ve Metin Akpınar haberi hakkında tekzip ve düzeltme

23 Nisan 2024 tarihinde Mynet internet sitesinde yer alan “Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın meğerse Metin Akpınar ile karşılıklı sahnesi varmış” başlıkla ilgili olarak Metin Akpınar'ın avukatları İrem Hekimoğlu ve Burçin Hekimoğlu'nun tekzip metni...

Magazin 25-04-24 13:34

Otomobilinin içinde ölü bulundu, ailesine bıraktığı notlar kahretti! 'Artık mezarımın başına gelip...'

Sakarya’nın Erenler ilçesinde M.S. (44) otomobilinin içinde ölü olarak bulundu. Otomobilde inceleme yapan polis ekipleri, “Artık mezarımın başına gelip su dökersiniz, ağaç dikersiniz” yazılı notlar buldu. Durumu haber alarak bölgeye gelen yakınlarının sinir krizi geçirerek feryat etmesi ise yürekleri dağladı.

Haber 25-04-24 12:59

'Nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde... Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken görüntülendi! Ben bunun emojisini kullanıyorum

Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından 'nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde sınıflandırılan su samuru, Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Haber 25-04-24 12:51

Kırklareli'nin Longoz Ormanları'nda açan göl soğanları doğayı süsledi

Avrupa'nın en büyük su basar ormanlarından Kırklareli'ndeki Longoz Ormanları'nda açan endemik bitki türü arasında yer alan "göl soğanları" doğayı süslüyor.

Yurthaber 25-04-24 10:01

'Esrarengiz fare' olarak da biliniyor... Ağrı Dağı eteklerinde böyle görüntülendi

Ağrı Dağı Milli Parkı içindeki Karasu Sulak Alanı’nda yaşayan su maymunları hem havadan hem kardan görüntülendi.

Haber 22-04-24 17:24

Köyde tek başına! Hikayesi film gibi: 12 yıldır yalnız yaşıyor

Aksaray'da Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde yaşayanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşındı. Ancak evlerini terk etmek istemeyen Salman ailesi ise köylerinde kaldı. Çocukları evlendikten sonra köyü terk eden Selami Salman (68), eşinin de ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam ediyor. Salman, “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum. Eşimin mezarının dibinde yer ayırdım. Ölünce eşimin yanına gömsünler’’ dedi. İşte ilginç hikayenin detayları...

Haber 22-04-24 11:30

Seçim sürecinde rakibinin vaadiyle dalga geçmişti! 74 yıl sonra CHP'ye geçen belediyede indirim: 1 liraya düştü

31 Mart seçimleri birçok açıdan ilke sahne olmuştu. Bunlardan biri de Manisa'da yaşandı. Büyükşehir Belediyesi 74 yıl sonra CHP'ye geçmişti. Seçim sürecinde MHP'li başkan Cengiz Ergün ile CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek arasında yaşanan 'su' göndermesi uzun süre konuşulmuştu. Seçimi kazanan Zeyrek görevinin ilk ayında rakibinin 'atma din kardeşiyiz' dediği vaadini gerçekleştirdi.

Haber 22-04-24 08:43

Engelli komşusuna dehşeti yaşattı! Burnunu kırdı ardından semaverin üzerindeki sıcak suyu döktü

Amasya'da komşu aileler arasında gürültü ve balkona çamaşır asılması nedeniyle kavga çıktı. Üst kat komşusunun tekmeli ve yumruklu saldırısına uğrayan bedensel engelli olan Niyazi Gedik'in burnu kırıldı. Aynı kişi ardından ise Gedik'in üzerine semaverdeki sıcak suyu döktü. Niyazi Gedik ile sıcak su ile yanan eşi Çiğdem Gedik hastaneye kaldırılırken, saldırgan M. Ü. ise gözaltına alındı.

Haber 21-04-24 20:18

Karar oy birliğiyle alındı! İzmir'de suya indirim

İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısının ilk birleşiminde, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması oy çokluğuyla kabul edildi.

Finans 19-04-24 20:46

Çanakkale’de 2 kişinin hayatını kaybettiği toprak kaymasında 1 gözaltı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açıldığı sırada 2 kişinin hayatını kaybettiği toprak kaymasına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 18-04-24 10:45

GÜNCELLEME 2 - Çanakkale'de kanal kazısında toprak altında kalan 3 işçiden 2'si hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, su kanalı açmak için kazı yapılırken meydana gelen göçükte toprak altında kalan 3 kişiden 2'si yaşamını yitirdi, biri hastanede tedaviye alındı.

Yurthaber 18-04-24 08:41