Messenger Lite Haberleri

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 2024-03-23 11:11:02

UNIROBOTICS'in deniz tipi kuleleri TRAKON LITE ile donatılan SALVO testleri geçti

UNIROBOTICS'in deniz tipi kuleleri TRAKON LITE ile donatılan SALVO'nun, testleri başarıyla geçtiği duyuruldu.

Yurthaber 2024-03-18 11:21:16

Hem şık hem rahat! Columbia Powder Lite Erkek Yelek'te kaçırılmayacak fırsat

Columbia indirimi devam ediyor! İndirimin öne çıkanlarından biri de, kullanıcılarının gözdesi olmayı başaran Columbia Powder Lite Yelek! Kısa süreliğine indirimde olan yeleği sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 2024-02-12 15:34:41

İndirimdeki Columbia Powder Lite Mont ile kışın soğuklara meydan okuyun

Isı yalıtımı, suya dayanıklılık, uzun ömürlülük, konfor, stil ve dahası... Bir montta olmasını isteyeceğiniz tüm özellikler Columbia Powder Lite Mont'ta sizi bekliyor. Üstelik bir kez giyenin içinde sıcacık ve rahat hissettiği bu mont kısa süreliğine indirimde. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Haber 2024-01-30 15:20:25

Yüksek ısı yalıtımı, su geçirmezlik, ultra konfor... Columbia Powder Lite Hooded Mont'un fiyatı düştü

Su ve rüzgar geçirmezlik, dayanıklılık, stil, konfor ve dahası! Dış giyimde aradığınız tüm özellikler Columbia Powder Lite Hooded Mont'ta bir araya gelmiş. Kaliteli bir outdoor mont ile sıcacık bir kış geçirmek isterseniz Yılın Son Fırsatları kapsamındaki indirimli bu monta mutlaka göz atmalısınız! Sizin için inceledik.

Haber 12-12-23 14:25

Suya, rüzgara karşı dayanıklı, ekstra hafif, ultra konforlu! Columbia Powder Lite Mont ile tanışın

Suya ve rüzgara karşı dayanıklı, tüm vücudunuzu saracak, sizi her daim sıcacık tutacak bir mont arıyorsanız erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alan Columbia Powder Lite Mont tam size göre! Gelin kullanıcılarının gözdesi bu montu inceleyelim.

Haber 24-11-23 13:49

Facebook Messenger gizlilik ayarları nasıl yapılır?

Facebook Messenger gizlilik ayarları çevrimiçi iletişim ve paylaşımların gizliliğini korumak isteyen kullanıcılar için son derece önemlidir. Bu ayarlar kişisel bilgilerinizi ve sohbetlerinizi daha iyi kontrol etmenize yardımcı olur. Facebook Messenger'daki gizlilik ayarları kimlerin size mesaj gönderebileceğinden kimlerin çevrimiçi durumunuzu görebileceğinden ve kişisel bilgilerinizi ne kadar paylaşmak istediğinizden bahseder.

Haber 28-10-23 19:17

Fiyatı 1999 TL'ye düştü! Cosori Lite Sıcak Hava Fritözü'nde fırsat

Az yağ kullanması, çıtır ve lezzetli sonuçlar vermesi, hızlı pişirme özelliği, daha az duman ve kokusu oluşturması nedeniyle airfryerların popülerliğini son yıllarda iyice arttı. Bir kez kullananın vazgeçemediği airfryerlar arasında Cosori'nin Lite modeli oldukça seviliyor. Kısa süreliğine 585 TL indirimde olan bu modeli incelemeye ne dersiniz?

Haber 04-10-23 12:19

Fiyatı 1141 TL'ye düştü! Puma Anzarun Lite Spor Ayakkabı indirimde

Hem rahatlık arayanların hem de stil sahibi olmak isteyenlerin tercihi Puma Anzarun Lite Spor Ayakkabı 450 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Üstün performansı ve eşsiz tasarımıyla öne çıkan ayakkabıyı kaçırmamak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 28-08-23 15:22

Fiyatı 1475 TL'ye düştü! Beyaz spor ayakkabı sevenlerin vazgeçilmezi olacak Puma ayakkabıda büyük indirim

Giydiğiniz her kombine uyum sağlayacak, göz alıcı beyazlığıyla hem stilinize hem de günlük yaşamınıza enerji getirecek, şıklık ve konfor vadeden beyaz bir spor ayakkabı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Puma'nın kalitesiyle öne çıkan modellerinden biri olan X-Ray Speed Lite Trainers Spor Ayakkabı kısa süreliğine indirimde. Sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 15-08-23 12:43

WhatsApp hesap silme - WhatsApp hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Mesajlaşma, arama yapma ve hikaye paylaşma gibi farklı etkinliklerin yapılabildiği WhatsApp Messenger milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilir. Bu nedenle WhatsApp hesabının nasıl silinebildiği veya profili geçici olarak kapatma işleminin mümkün olup olmadığı da sıklıkla sorgulanır. Dolayısıyla WhatsApp Messenger'ın resmi sitesinde yer alan bilgiler çerçevesinde hesabı silme, uygulamayı devre dışı bırakma veya QR kodu sıfırlama gibi işlemlerin nasıl yapıldığı açıklanmalıdır.

Haber 29-07-23 19:02

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Puma spor ayakkabıda %40 indirim

Puma, moda dünyasının öncü markalarından biri olarak her sezon yenilikçi tasarımları ve üstün kaliteli ürünleriyle öne çıkıyor. Bu yılın en heyecan verici indirim etkinliklerinden biri olan Prime Day Puma severlere muhteşem fırsatlar sunuyor. Prime Day kampanyasının son gününde Puma'nın sevilen modeli X-Ray Speed Lite Low Boot'ta %40 indirim sizleri bekliyor. Fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 17-07-23 11:03

Sosyal medyada gündem yarattılar! “En iyi arkadaşım bana rahmini teklif etti ve şimdi bebeğimi taşıyor”

Lisa Messenger sosyal medyadan bebeğini kucağına almak için gün saydığı muhteşem yolculuğundan söz ederek gündeme gelmeyi başardı. Kariyerine odaklandığı için uzun bir süre boyunca çocuk sahibi olmak istemeyen Messenger yıllar içinde anne olmak istedi. Ancak 8 yıl devam eden başarısız tüp bebek girişimleri ve evlat edinme sürecinden sonra anne olmayan Lisa’nın yardımına 3 çocuk annesi yakın arkadaşı Sarah Meggison koştu.

Trend 22-06-23 10:54

iPhone 15 beklenirken, ucuz AirPods Lite iddiası geldi! Rakiplerine ayak uyduracak

iPhone 15 için bekleyiş sürerken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Apple'ın şu anda uygun fiyatlı bir AirPods Lite üzerinde çalıştığı iddia edildi. Teknoloji devinin 'rakiplere ayak uydurmak için daha ucuz kablosuz kulaklıklar geliştirdiği' öne sürülürken, AirPods Lite için fiyat söylentisi de dolaşmaya başladı.

Haber 04-01-23 12:13

Xiaomi Airfryer 2,699 TL'den, Xiaomi Vacuum Mop 2 Lite 4,399 TL'den satışta! Herkes bunu bekliyordu! A101 15 Aralık Perşembe AKTÜEL ÜRÜNLER kataloğu ÇIKTI!

A101 aktüel ürünleri merak ediliyor. Heyecanla beklenen A101 15 Aralık Perşembe AKTÜEL ÜRÜNLER kataloğu yayınlandı. A101'in bu hafta satışa çıkardığı teknoloji ürünleri arasında; Xiaomi Mi Smart Airfryer yağsız fritöz, Xiaomi Vacuum Mop 2 Lite robot süpürge, Volta markasına ait APM5 üç tekerlekli moped bulunuyor. İşte A101 15 Aralık Perşembe AKTÜEL ÜRÜNLER kataloğunun tamamı...

Finans 15-12-22 09:21

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite akıllı robot süpürgede %19 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

Temizliği dert olmaktan çıkaran son teknoloji ürünü robot süpürgeler kullanıcılar tarafından çok seviliyor. Yaşam alanınızı kısa sürede toz ve kirden arındırıp pırıl pırıl yapan robot süpürgeler içinde bazı marka ve modeller kullanıcılarından tam not almasıyla öne çıkıyor. Onlardan biri olan Xiaomi'nin Robot Vacuum Mop 2 Lite modeline bugüne özel %19 indirimle sahip olmak ister misiniz? Haydi öyleyse, detaylara geçelim.

Haber 26-08-22 13:05

Yeni kötü niyetli saldırı, Discord messenger kullanıcılarını avlıyor

Kaspersky araştırmacıları, 26 Temmuz'da açık kaynak depolarını izlemek için dahili otomatik sistemi kullanan LofyLife adlı kötü niyetli bir kampanya belirledi - Kampanya, kurbanlardan Discord jetonları ve kredi kartı bilgileri de dahil olmak üzere çeşitli bilgileri toplamak ve zaman içinde casusluk yapmak için Volt Stealer ve Lofy Stealer kötü amaçlı yazılımlarını açık kaynaklı npm deposuna yayan dört ayrı kötü amaçlı paket kullandı

Yurthaber 29-07-22 11:00

Hem ekonomik hem akıllı: Xiaomi Mi Watch Lite özellikleri ve yorumlarını sizler için derledik

Giyilebilir teknoloji kategorisindeki akıllı saatler, popülerliğini yitirmeyen oldukça kullanışlı ve şık tasarımlarıyla geleneksel saatleri tahtından etmeye başladı. Tabii söz konusu fonksiyonel bir akıllı saat olunca uygun fiyatlı muadilleri bulmak pek kolay olmuyor. Bu yüzden sizler için bütçe dostu olduğu kadar işlevsel de olan Xiaomi Mi Watch Lite incelemesiyle karşınızdayız!

Haber 24-05-22 10:25

Bütçeye uygun ve yüksek performanslı tablet arayanlar için Samsung Galaxy Tab S6 Lite incelemesi

Fiyatların hızla arttığı bu dönemde cep dostu ve tam performans sağlayacak bir tablet bilgisayar bulmak oldukça zorlaştı. Samsung ise bu karışıklığın içinde minimal şıklıktaki yeni nesil ürünleriyle göz kamaştırıyor. Özellikle Galaxy Tab S6 Lite Tablet fiyat-performans ürünü olarak öne çıkmayı başardı. "Peki, modern tasarımının yanında beklentiyi karşılıyor mu?" diye merak ediyorsanız Samsung Galaxy Tab S6 Lite'ı incelemeye başlayalım.

Haber 17-03-22 15:05

Apple Watch’a benzeyen Redmi Watch 2 Lite yurt dışında satışa çıktı! İşte fiyatı

Geçtiğimiz ay görücüye çıkan Redmi Watch 2 Lite, tasarımsal olarak ufak boyutlu bir Apple Watch modelini andırıyor.

Haber 15-12-21 14:30

Messenger Kids, daha güvenli olacak

Facebook'un çocuklara özel mesajlaşma uygulaması Messenger Kids'in henüz yeni bir uygulama olması onun daha çok yol gitmesi gerektiğini gösteriyor. Ancak bu platform çocuklar için yeni özellikler sunarak iddialı olduğunu göstermiş oldu.

Haber 10-12-21 16:59

Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite incelemesi

Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite, tasarım hatları itibarıyla oldukça büyük görünüyor. İşte Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite oyuncu kulaklığının incelemesi.

Haber 09-12-21 12:25

Xiaomi'nin tanıtması bekleniyor! Özellikleri sızdırıldı

Xiaomi'nin Xiaomi 12, Xiaomi 12X ve Xiaomi 12 Pro akıllı telefonlarını 28 Aralık'ta duyurması bekleniyor. Yeni bir rapora göre ise Xiaomi 12 ailesinde Xiaomi 12 Lite ve Xiaomi 12 Lite Zoom gibi iki "Lite" modeli de bulunuyor. Akıllı telefonların önemli ayrıntıları da gün yüzüne çıkmış durumda.

Haber 06-12-21 18:04

İnce ve hafif yapısıyla dikkatleri üzerine topluyor

Xiaomi 11 Lite 5G, özellikle ince ve hafif yapısıyla teknoloji severlerin dikkatini çekebilecek bir telefon. İster bir şeyler oynayın, isterseniz de bir şeyler izleyin, telefonu tek elde uzun süreler rahatsızlık duymadan kullanabilmek mümkün.

Haber 27-11-21 11:01

Haberi geldi! Facebook Messenger ve Instagram'da 2023'e kadar göremeyeceğiz

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın ana şirketi olan Meta, gelen haberlere göre 2023 yılına kadar Facebook Messenger ve Instagram'da uçtan uca şifrelemeyi (E2EE) varsayılan olarak kullanıma sunmayı planlamıyor.

Haber 22-11-21 10:23

Instagram, MSN Messenger tadı verecek! Yeni özellik geldi

Popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'a durum ekleme özelliği geldi. Böylece Instagram, bir dönemin popüler mesajlaşma yazılımı MSN Messenger'da da bulunan “durum" seçeneğinin bir benzerini kullanıcılarına sunmaya başladı.

Haber 12-11-21 13:46

OPPO Reno 6 Lite Avrupa pazarında da boy gösterecek

Reno6 serisi halihazırda Reno6 Z , Reno6 4G, Reno6, Reno6 Pro ve Reno6 Pro+ gibi modelleri içeriyor. Bu serideki cihazların birçoğu sadece Asya pazarında bulunuyor, şirket bunlardan en çok güvendiği OPPO Reno 6 Lite cihazını görünüşe bakılırsa Avrupa pazarında sergilemek istiyor.

Haber 09-11-21 10:57

Xiaomi 12 Lite'ın özellikleri ortaya çıktı! İki farklı model mi geliyor?

Xiaomi 12 Lite için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise "Zijin" ve "Taoyao" kod adlı iki akıllı telefon gün yüzüne çıktı.

Haber 28-10-21 16:35

Xiaomi 11T, 11T Pro ve 11 Lite 5G NE Türkiye'de! İşte fiyatları

Xiaomi, Xiaomi 11T ve 11T Pro ile birlikte Xiaomi 11 Lite 5G NE akıllı telefon modelini Türkiye'de piyasaya sürdü. Xiaomi 11T, 11T Pro ve 11 Lite 5G NE'nin Türkiye fiyatları da açıklandı. İşte Xiaomi 11T, 11T Pro ve 11 Lite 5G NE'nin fiyatları ve özellikleri.

Haber 27-10-21 18:12

Honor Earbuds 2 Lite Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı

Honor, Earbuds 2 Lite kablosuz kulaklık modelini Türkiye'de satışa sundu. Earbuds 2 Lite'ın özellikleri arasında Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi de yer alıyor. Peki Honor Earbuds 2 Lite'ın fiyatı ne kadar?

Haber 16-08-21 16:32

Honor Earbuds 2 Lite Türkiye'de satışa çıktı

Kablosuz kulaklık, şarj kutusuyla birlikte 32 saate varan pil ömrü sunuyor

Yurthaber 16-08-21 11:58

Honor Earbuds 2 Lite ile kesintisiz müzik keyfi

Honor Earbuds 2 Lite, tek şarjla 10 saate kadar, şarj kutusuyla birlikte toplamda 32 saat boyunca müzik dinleme ya da 20 saat boyunca sesli görüşmelere imkân tanıyor

Yurthaber 03-08-21 12:15

Ekranı ve ergonomisi ile kendisinden söz ettiriyor

Mi 11 Lite, büyük ekranı, akıcı, gerçek renklerden oluşan net detaylar sunabiliyor. Oyun tarafında da iddialı olan ürün, hızlı şarj ve NFC gibi özellikleriyle de teknoloji severlerin ilgisini çekecektir.

Haber 29-07-21 09:20

Motorola Edge 20 ve 20 Pro TENAA’da listelendi

Motorola Edge 20, Motorola Edge 20 Lite ve Motorola Edge 20 Pro, Lenovo’nun sahip olduğu Motorola markasının bir sonraki akıllı telefonlarının isimleri olacak gibi görünüyor.

Haber 09-07-21 16:48

Xiaomi Mi 11 Lite büyük başarı elde etti

Çinli teknoloji devinin akıllı telefonlarından elde edilen satış rakamları, hem çevrimdışı hem de çevrimiçi kanalları içeriyor. Model Hindistan’daki müşterilerden çok iyi geri dönüş aldı.

Haber 01-07-21 10:47

Kyoto, Motorola Edge 20 Lite olarak gelecek

Geçen ay Motorola’nın Sierra, Berlin, Berlin NA ve Kyoto kod adlı bir dizi yeni Edge markalı akıllı telefonu duyurmaya hazırlandığını öğrendik. Şimdi ise bir sızıntı kaynağı, Kyoto kod adlı cihazın Edge 20 Lite olarak piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Haber 23-06-21 11:33

23 Haziran Kripto Para Piyasası | Bugün (23 Haziran) Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Hareketli günler geçiren kripto para piyasası yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bitcoin hızlı yükselişinin ardından bir süredir düşüş eğilimde bulunuyordu. 22 Haziran tarihinde 32 bin doların altına kadar gerileyen Bitcoin, bu sabah itibariyle biraz olsun kendisini toparlayarak 33 bin doların üzerine çıktı. Kripto para piyasasının ikinci en büyük para birimi Ethereum ise, dün 2 bin doların altına kadar gerileyerek yatırımcısını üzdü. Peki Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? Ripple, Lite v

Finans 23-06-21 08:18

Kim rehbere nasıl kaydetmiş, rehbere nasıl kaydedildim? GetContact nedir, GetContact nasıl kullanılır?

Beni kim rehbere nasıl kaydetmiş sorusu özellikle telefon kullanıcıları tarafından en çok araştırılan sorulardan biri. Rehbere nasıl kaydedildiğinizi öğrenebileceğiz bir uygulama olan GetContact Messenger uygulaması sosyal medyada gündem haline geldi. Önceki dönemlerde viral olan GetContact uygulamasının yeniden gündeme taşınmasıyla kullanıcılar GetContact nasıl kullanılır sorusunu merak ediyor. Peki rehbere nasıl kaydedildim? GetContact nedir, GetContact nasıl kullanılır? İşte yanıtı...

Haber 16-06-21 11:47

Oppo Reno 5 Lite neler vaat ediyor?

Yerli üretim OPPO Reno5 Lite, özellikle büyük ekranı ve güçlü piliyle dikkatleri üzerine topluyor. Peki Android 11 işletim sistemine sahip olan telefon kullanıcılara neler vaat ediyor.

Haber 05-06-21 10:39

Türkiye'de üretilen Oppo Reno5 Lite tüketicilere sunuldu! İşte fiyatı ve özellikleri

Oppo, Türkiye'de ürettiği Oppo Reno5 Lite'ı tüketicilerle buluşturdu. Oppo Reno5 Lite'ın Türkiye fiyatı da belli oldu. Peki Reno5 Lite'ın fiyatı ne kadar, Reno5 Lite'ın özellikleri neler?

Haber 28-05-21 11:12

Galaxy Tab S7 XL Lite rengarenk olacak

Samsung, Galaxy Tab S7 tabletlerin uygun fiyatlı alternatifi olan Galaxy Tab S7 Lite serisini piyasaya sürmek üzere. Normal ve bir Plus varyantları beklenirken, şirket aslında FCC’den Galaxy Tab S7 XL Lite takma adı altında daha büyük sayfa için sertifika aldı.

Haber 13-05-21 10:54

Redmi K40 Gaming Edition'a kardeş geliyor!

Redmi K40 Gaming Edition adını taşıyan ilk oyun telefonunu geçen ay tanıtan Redmi, Dimensity 1100'e sahip yeni bir oyun telefonu tanıtmak için hazırlanıyor gibi görünüyor. Muhtemelen bu telefon, Redmi K40 Gaming'in Lite sürümü olarak piyasaya çıkacak.

Haber 10-05-21 14:18

Samsung Galaxy Tab S7 Lite için yeni sızıntı!

Samsung Galaxy Tab S7 Lite üç farklı varyantla gelmesi bekleniyor. Bunlar; Wi-Fi destekli model (SM-T730), 4G destekli model (SM-T735) ve 5G destekli model (SM-T736B / SM-) T736N). Bugün Wi-Fi ve LTE modelleri, bu süreçte 44W şarj desteğini ortaya çıkaran 3C sertifikası aldı.

Haber 10-05-21 09:18

Galaxy Tab S7 Lite fiyatı ile dikkat çekebilir

Samsung’un yakın gelecekte iki yeni tablet modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Görünüşe bakılırsa bunlardan biri düşük bütçeli Galaxy Tab A7 Lite, diğeri ise Galaxy Tab S7 Lite. 

Haber 07-05-21 10:19

Samsung Galaxy A7 Lite için bekleyiş sürüyor

Samsung, geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan çeşitli sertifika listeleri ve sızıntılardan anlaşılacağı üzere Samsung Galaxy A7 Lite tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Haber 07-05-21 09:32

Galaxy Tab A7 Lite tabletin özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

Görünüşe göre cihaz, Çin’in TENAA telekom yetkilisi cihazı onaylar onaylamaz satışa sunacak.

Haber 01-05-21 10:55

Yolun sonu: PUBG Lite hizmete kapatıldı!

PUBG Lite dönemi resmen sona erdi. PUBG'nin düşük sistem özelliklerine sahip cihazlar için çıkan versiyonu olan PUBG Lite, 29 Nisan günü hizmete kapatıldı. Ancak PUBG tutkunları için diğer seçenekler hala açık.

Haber 30-04-21 13:53

Galaxy Tab S7 Lite 5G böyle görünecek

Samsung’un birkaç ay içinde Galaxy Tab A7 Lite ve S7 Lite 5G’yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Bunlar arasında, Galaxy Tab S7 Lite 5G ‘nin renderlemesi artık çevrimiçi olarak ortaya çıktı.

Haber 17-04-21 08:49

PUBG Lite kapanıyor!

En popüler oyunlar arasında yer alan PUBG'nin düşük donanıma sahip cihazlarda çalışan versiyonu PUBG Lite için resmi açıklama yapıldı. PUBG Lite yapılan açıklamaya göre oyunculara veda etmeye hazırlanıyor. Peki PUBG Lite ne zaman kapanacak? İşte detaylar.

Haber 01-04-21 18:03