Birlesmis Markalar Dernegi Haberleri

BMD Başkanı Öncel uyardı: AVM'lerdeki fahiş kira talebi enflasyonu körüklüyor

Türkiye’nin birçok kategoride Avrupa’dan daha pahalı hale geldiğini vurgulayan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Avm ve caddelerde fahiş kira artışı talepleri ve referans fiyat kaynaklı maliyetler enflasyonu körüklüyor" dedi.

Finans 2024-05-23 16:46:10
AVM

Araç satışında ‘7 Temmuz’ alarmı! ‘Zorunluluk doğdu’ diyerek açıkladılar: Yeni karar sonrası otomobilde zararına kampanya

7 Temmuz'da yürürlüğe girecek 'Genel Güvenlik Yönetmeliği ile otomobil satışlarında yeni döneme girilecek. GSR II regülasyonunda belirtilen donanımlara sahip olmayan araçlar 7 Temmuz’da itibaren satılamayacak. Kararın ertelenmesi için toplantı trafiğine giren otomobil sektörü temsilcileri, “Otomobilin 2 ay içinde satılması zorunluluğu doğdu. Markalar zararına kampanya yapıyor” ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-20 09:31:41

Hem performans hem dayanıklılık isteyenlerin tercihi en iyi AMD ekran kartları

Oyun ya da çizim programlarında iyi bir performans elde etmek için bilgisayarınızın donanımını özenle seçebilirsiniz. Yüksek çözünürlükleri destekleyen ve özellikle FPS oyunlarında muazzam bir başarı ortaya koyan AMD ekran kartları, takılma ya da donma gibi problemleri ortadan kaldırır. Kısa sürede kurulumu gerçekleştirilen modeller çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Farklı markalar tarafından piyasaya sürülen en iyi AMD ekran kartı modellerine beraber göz atalım!

Haber 2024-04-01 18:15:36

Sokak modasının en gözde spor ayakkabı modellerinde %50'ye varan indirimler

Rahatlığıyla ve tarz görünümüyle yediden yetmişe herkesin favorisi olan spor ayakkabılar, bekledikleri yerlerden çıktı ve bahar kombinlerimizi süslemeye başladı. Siz de yeni sezonda hem tarzınızı yükseltecek hem de ayaklarınızı rahat ettirecek kaliteli spor ayakkabılar arayışındaysanız, indirimdeki markalar içeriğimizde sizleri bekliyor.

Haber 2024-04-01 14:49:08

Diğer Haber Etiketleri

AVM Otomobil ekran kartı ekran kartı laptop AMD amd ekran kartı spor ayakkabı spor ayakkabı erkek spor ayakkabı kadın spor ayakkabı markaları adidas beyaz spor ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas spor ayakkabı adidas spor ayakkabı erkek beyaz spor ayakkabı erkek beyaz spor ayakkabı beyaz spor ayakkabı kadın erkek spor ayakkabı erkek spor ayakkabı modelleri elektrikli otomobil sıfır otomobil marka satış tarif yiyecekler çıtır tavuk çıtır tavuk yapımı meslek kolay istihdam sıfır otomobil fiyatları oral b oral b diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası Coca-Cola devlet desteği boykot İsrail belediye superstep domain domain sorgulama taşıt kredisi Migros migros çalışma saatleri musluk musluk başlığı erkek parfüm erkek parfüm önerileri en iyi erkek parfümleri parfüm cep telefonu vergi genç Tenis çanta Göz kaşkorse sırt viskoz kadın elbise elbise elbise modelleri en şık elbiseler günlük elbise modelleri Amazon amazon alışveriş levis docker dockers bot under armour Adidas koton erkek defacto defacto erkek Emre Kurttepeli avva avva gömlek avva mont avva tişört Babalar Günü Babalar Günü hediyesi babalar günü hediyeleri crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın terlik terlik erkek terlik modelleri erkek terlik modelleri erkek terlik kadın terlik ortopedik terlik parmak arası terlik ikinci el araba ikinci el araç ikinci el araçlar 2 el araç new balance new balance 530 new balance 530 kadın new balance 550 new balance 574 new balance 990 new balance ayakkabı new balance erkek ayakkabı new balance kadın new balance kadın spor ayakkabı new balance türkiye omega 3 omega 3 faydaları möllers omega 3 balık yağı balık yağı faydaları balık yağı markaları ocean ocean balık yağı nutrigen solgar indirim smeg emsan manuka aqua di polo loreal paris flormar Logitech logitech klavye logitech mx keys kablolu klavye kablosuz klavye mini klavye msi klavye on parmak klavye mekanik klavye Klavye kahve makinesi filtre kahve makinesi espresso makinesi nespresso makinesi delonghi delonghi kahve makinesi fakir fakir kahve makinesi miele philips philips kahve makinesi russell tamirat tadilat anahtar takımı boxer boxer erkek Atlet erkek atlet iç çamaşırı iç çamaşır modelleri çalışma saatleri çalışma saati praktiker saat kaçta açılıyor praktiker saat kaçta kapanıyor bauhaus Apple Google Araç ucuz liste fiyat anatolium avm bursa avm gloria jeans sosyal medya ÖTV ötv düzenlemesi Boyner

Elektrikli otomobil kararının ilk etkileri! O modellerin satılamayacağı iddia edilmişti: Dev markalar bir bir açıkladı

Ticaret Bakanlığı’nın elektrikli araç yönetmeliğinde yaptığı değişiklik yatırım kararlarını etkiledi. Türkiye'de yatırım planlayan Çinli Great Wall, sık değişen regülasyonlar ve artan işçilik maliyetlerini öne sürerek yatırım kararını askıya aldı. Diğer Çinli markalar ise ‘garanti ve cazip teşvikler’ beklerken, satışı yapılamayacağı iddia edilen Hozon Neta, Neta U modeliyle Türkiye pazarına giriş yaptı.

Finans 12-02-24 09:31

Sıfır otomobil fiyatlarında kafalar karışık! Tek tek belli oldu: 100 bin liraya kadar zam yapan da var, sabit bırakan da...

Sıfır otomobil liste fiyatları araba almayı planlayanların yakından takip ettiği konuların başında geliyor. Bu kapsamda markaların Şubat 2024 sıfır araç fiyatları listeleri ise tek tek belli oldu. Ancak listelerde çok dikkat çeken detaylar yer aldı. Bazı markalar yüksek bir rakamda zammı tüketiciye yansıtırken, birçok modelde ise fiyatlar sabit kaldı. İşte haberin detayları...

Finans 10-02-24 17:49

Yılın ilk ayında en çok satılan otomobil markaları belli oldu: Lüks otomobil satışı hız kesmedi

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın ocak ayında en fazla satışı markalar belli oldu. En fazla otomobil satışını Renault yaptı.

Finans 04-02-24 13:18

Çıtır tavuk yapımı: Çıtır tavuk nasıl yapılır?

Farklı şekillerde pişirilerek tüm öğünlerin en lezzetli yemek seçeneklerini sunan tavuk, dünya çapında en sık tercih edilen yiyecekler arasında yer alır. Genel olarak dışarıdan ünlü markalar tarafından yapılan çıtır tavuk tarifi evde yapılabilecek ve kolaylıkla hazırlanabilecek lezzetlerden biridir. Çıtır tavuk yapmak için birkaç malzeme ve birkaç dakika yeterli olacaktır.

Yemek 19-01-24 16:04

Türkiye'de en kolay iş bulan 10 meslek belli oldu!

Türkiye’de kolay iş bulan 10 meslek belli oldu. İşveren markalar ile iş arayan adayları bir araya getiren Eleman.net en çok ilan yayınlayan sektör ve meslekleri paylaştı.

Finans 17-01-24 09:32

Kimi sıfır faizli kredi verdi, kimi akaryakıt desteği sundu! Otomobil alacaklara ‘son bulacak’ çağrısı: ‘Daha fazlasını beklemiyoruz…’

Hem sıfır otomobil fiyatları hem de ikinci el araba fiyatları için indirim ve kampanya fırsatları devam ediyor. Bazı markalar sıfır faizli kredi imkanı sunarken, bazıları ise akaryakıt desteği sunuyor. Ancak otomobilde kampanya döneminin sonuna yaklaşıldı. Konuya ilişkin detayları paylaşan İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, araç almak için en avantajlı dönemde olunduğunu, yeni yıldan itibaren fiyatların yeniden artabileceğini dile getirdi.

Finans 27-11-23 14:24

Hızlı ve etkili bir diş temizliği sunan Oral-B iO - 7 Şarjlı Diş Fırçası'nın fiyatı düştü

Diş ve diş eti temizliğine önem verenler buraya! Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında, şarjlı diş fırçaları da indirime girdi! Şarjlı diş fırçaları söz konusu olduğunda en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Oral-B'nin sevilen iO - 7 modeli kısa süreliğine 1440 TL indirimde, işte detaylar!

Haber 22-11-23 16:38

Boykotlar sürerken Coca- Cola'ya devlet desteği haberiyle ilgili DMM'den açıklama

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları sürerken, bu saldırılar Türkiye kamuoyunun tepkisine neden oldu. Bu tepkiler neticesinde de İsrail şirketlerinden Coca Cola da boykot edilen markalar arasında yer aldı. Bazı basın yayın organlarında 'Coca Cola'ya devlet desteği' başlıklı haberler yer aldı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi bu haberleri sosyal medya üzerinden yalanladı.

Haber 13-11-23 18:46

Belediyeler tek tek açıkladı! O markalar boykot edilecek

İsrail Gazze'de sivillere yönelik katliamlarına devam ederken Türkiye'deki birçok belediye peş peşe boykot kararı aldı. İsrail'i protesto eden belediyeler İsrail'e destek veren markaları kullanmayacaklarını belirtti.

Haber 03-11-23 23:18

Vans, Ugg, The North Face... Dünyaca ünlü markalar bir arada Superstep'te

The North Face, Vans, New Balance, Ugg ve daha birçok markanın yeni sezon ürünleri sizleri bekliyor. Kıyafet, ayakkabı, aksesuar gibi ihtiyaçlarını önceden tamamlayarak kışın telaş içinde arayışa girmek zorunda kalmak istemiyorsanız dünyaca ünlü spor giyim markalarını bir araya getiren Superstep koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 25-10-23 12:27

Domain nedir? Domain sorgulama nasıl yapılır?

Teknolojinin ilerlemesi ve hayatın her anına ulaşması ile günlük hayatta kullanılan birçok yeni terim, kavram ve kelime kullanılmaya başlanmıştır. Markalar ya da firmalar ürünlerini ya da hizmetlerini tanıtabilmek için internet sitelerine ihtiyaç duyarlar. Ancak internet sitesi oluştururken bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır.

Haber 16-10-23 15:42

Otomobilde yeni kredi kampanyası: Bankada 5, bayide 0! ‘Birkaç ay sonra daha da…’

Hem sıfır hem de ikinci el otomobil fiyatları için yapılan fahiş artışlar yerini indirim ve kampanyalara bıraktı. Geçtiğimiz ay yapılan kampanyalara bu ay ek önemli indirimler de sunulmaya başlandı. Banka kredi faiz oranları yüzde 5’e dayanırken, markalar 0.99’dan başlayan imkanlarla yeni kredi kampanyası başlattı. Hatta bir marka ise faizleri yüzde 0’da tuttu. İşte otomobil piyasasında yaşanan son gelişmeler ve haberin detayları…

Finans 10-10-23 08:28

Migros çalışma şartları nelerdir? Migros haftada kaç gün çalışıyor?

Hem dünya çapında hem de ülkemizde birçok şubesi bulunan bazı markalar bulunur. Bunların başında gelenlerden biride bilinen en büyük marketler zincirleri arasında yer alan Migros marketler zinciridir. Hem market zinciri olarak hem de online olarak hizmet veren Migros, Türkiye’deki pazar payı oldukça geniş olduğu bilinen markalardan biridir.

Haber 11-09-23 23:06

Musluk başlıklarını yenilemek isteyenler için en iyi musluk başlıkları

Ellerinizi yıkarken, bulaşıklarınızı kirden arındırırken ve çeşitli yiyecekleri temizlerken kullandığınız musluklar farklı başlık modelleriyle daha işlevsel hâle gelebilir. Kolay şekilde değiştirilebilen bu başlıklar farklı markalar tarafından özel tasarımlarla müşterilerin beğenisine sunulur. Piyasada yer alan en iyi musluk başlığı modelleri arasından seçim yapmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz kaliteli ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 01-09-23 17:14

Herkesin hayran kalacağı bir koku arayanlara Versace'den Burberry'e unutulmaz parfümler

"Bvlgari, Davidoff veya Versace Eros nasıl kokuyor?" sorusunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İyi ve kaliteli bir parfümün çevrenizde yarattığı etki düşündüğünüzden çok daha fazla olabilir. İnsanlığın en kadim duyularından biri olan koku, karşı tarafı etkilemek için kullanılabilecek en iyi yollardan biri. Bunu bilen markalar tarafından üretilen ve girdiğiniz ortamlarda direkt olarak fark edilmenizi sağlayacak parfümleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 28-08-23 17:51

Gençler merakla bekliyor! Vergisiz telefon düzenlemesi hangi markalarda olacak? İşte indirim beklenen marka ve modeller...

Gençlere vergisiz telefon düzenlemesinde detaylar netleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada "Sözlerimizin arkasındayız" derken, AK Parti il başkanları toplantısında konunun gündeme geldiği öğrenildi. Kritik toplantıda söz konusu indirimin hangi telefonlara yapılacağının masaya yatırıldığı ve Erdoğan'a bilgi verildiği öğrenildi. İşte gençlere vergisiz telefon düzenlemesi kapsamında olması beklenen markalar ve modeller...

Finans 25-08-23 12:51

VERGİSİZ TELEFON FİYATLARI 2023: Öğrenciye vergisiz telefon şartları neler, hangi markalar için ÖTV ve KDV'siz indirim planlanıyor?

Vergisiz telefon fiyatları ile öğrencilere yönelik son dakika olarak yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi gençlerin telefon ve bilgisayar satın alımlarında bir kereye mahsus olmak üzere KDV ve ÖTV'den muaf tutulacağı açıklanmıştı. Peki, öğrenciye vergisiz telefon şartları neler, hangi markalar için ÖTV ve KDV'siz indirim planlanıyor? İşte 2023 vergisiz telefon fiyatları ile konuya dair merak edilenler...

Finans 25-08-23 09:50

İstediğiniz kadar raket ve tenis topu sığdırabileceğiniz uygun fiyatlı en iyi tenis çantası modelleri

Tenise yeni başlayan veya uzun yıllardır bu sporla ilgilenen herkesin edinmesi gereken temel malzemelerden biri tenis çantası. Birbirinden farklı markalar tarafından tasarlanan çantalar, çeşitli özelliklerle sporcuların ihtiyaçlarına cevap verir. Tenis raketiniz ve toplarınız başta olmak üzere gerekli olan tüm eşyalarınızı rahat şekilde taşıyabilmenize yardımcı olacak en iyi tenis çantası modellerinin hangileri olduğunu merak ediyorsanız listemize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-08-23 15:54

Gardırobunuzun yıldızlarını bulmaya ne dersiniz? Bu yazın vazgeçilmezi olacak en trend yazlık elbise modelleri

Yaz boyunca giymeye uygun göz alıcı elbiseler arayanlar için güzel bir haberimiz var! Çeşitli markalar tarafından piyasaya sürülen şık ve etkileyici elbiseleri sizin için derledik. Nefes alan kumaşlardan üretilen ve farklı ortamlarda giyilebilen kaliteli elbiseleri hem gece hem gündüz tercih edebilirsiniz. Gelin, yazın yüksek enerjisini yansıtan güzel parçaları beraber inceleyelim.

Kadin 14-08-23 16:41

Erkeklere şık bir stil vadeden kaliteli markalar Prime Day’e özel indirimde

Amazon'un birbirinden kaliteli ürünleri son derece uygun fiyatlarla sunduğu, o beklenen Prime Day geldi çattı! Kaçırılmayacak sayısız fırsatın sizlere sunulduğu bu kampanya haftasında gardırobunuzu birbirinden şık ve kaliteli kıyafetlerle donatmaya ne dersiniz? Gelin, en özel ve güzel parçalardan sizin için hazırladığımız listemize göz atalım!

Haber 14-07-23 09:25

Emre Kurttepeli 5. Yenilikci Markalar Zirvesi’ne panel konuşmacısı olarak katıldı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yenilikçi Markalar Zirvesi, 5. kez 28 Nisan Perşembe günü gerçekleşti.

Finans 06-07-23 12:35

En tarz babalara en özel hediyeler Avva'da! Marka Günü'ne özel indirimler sizi bekliyor

Yaklaşan Babalar Günü için, markalar onlarca kategorideki binlerce ürününde indirimler sunmaya başladı. Bu markalardan biri de kaliteli ve özenli erkek giyim ürünleriyle öne çıkan Avva! Marka Günü'ne ve Babalar Günü'ne özel indirimleriyle en havalı parçaları moda severlerle buluşturan Avva'nın erkek giyim koleksiyonuna göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 13-06-23 09:05

Crocs, Havaianas, Quicksilver... En sevilen terlik markalarında %35'e varan indirim

Bu yaz, terliklerle hem rahatlığın hem de stilin tadını çıkarmaya ne dersiniz? Dünya çapında sevilen Crocs, Havaianas gibi ünlü markalar terlik koleksiyonlarında muhteşem bir indirim fırsatı sunuyor. Ayaklarınızı serin tutarken aynı zamanda şıklığınızı da koruyabileceğiniz bu terliklerde %35'e varan indirimler sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 26-05-23 00:14

İkinci el araba piyasasında en çok satılan markalar belli oldu! En hızlı satılan...

Türkiye ikinci el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı.

Finans 19-05-23 15:34

Fiat, Renault, Hyundai, Citroen… 3 ayda 144.000 TL! Sıfır otomobil fiyatları için ikinci adım

Sıfır otomobil fiyatları yükselmeye devam ediyor. Markalar Mayıs ayı liste fiyatlarını yayınlarken, gelen zamlar da ortaya çıktı. Son bir ayda otomobil fiyatlarına döviz kurlarındaki yükselişten kaynaklı ortalama 30 bin TL zam geldi. Seçim sonrasında yeni zamların gündemde olduğunu vurgulayan sektör temsilcileri, en büyük sorunun ise taşıt kredileri olduğunu dile getirdi. Piyasada 600 bin TL’nin altında sıfır araç ise sadece 4 markanın sınırlı sayıdaki modelinde kaldı.

Finans 08-05-23 10:38

Hem rahat hem şık ayakkabı isteyenler için New Balance marka ayakkabı modelleri

Spor ayakkabı seçiminde şıklık ve rahatlık en önemli kriterlerin başında geliyor. Şık ve rahat spor ayakkabı denildiğinde ise akla ilk gelen markalar arasında New Balance var. Siz de yeni bir model arayışındaysanız sizin için bir araya getirdiğimiz en kaliteli, şık ve konforlu New Balance ayakkabılara göz atabilirsiniz.

Haber 03-05-23 15:43

Hem çocuklara hem yetişkinlere uygun en iyi balık yağı markaları

Balık yağı, Omega-3 yağ asitlerinin en iyi kaynaklarından biridir ve insan sağlığı için birçok faydası vardır. Piyasada birçok balık yağı markası bulunur ve en iyi markalar genellikle saf, kaliteli ve kolayca kullanılabilen ürünler sunar. Eğer siz de hem kendiniz hem çocuğunuz için "En iyi balık yağı markası hangisi?" gibi bir araştırmaya girdiyseniz yazımızın devamında sizlere en uygun balık yağı markasını bulabilirsiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz!

Haber 10-04-23 15:52

Ünlü markalar indirimde! Moda, kozmetik, ev yaşam ve dahası...

Bütçenizi korumak istiyorsanız, indirimli alışveriş yapmak kaçınılmaz bir tercih olmalı. Aynı ürünü normal fiyatından daha uygun bir fiyata alarak daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Unutmayın, kaliteli ürünleri daha uygun fiyata almak, paranızı daha verimli kullanmanızı sağlar. Sizin için modadan kişisel bakıma ünlü markaların indirimlerini derledik. Haydi gelin birlikte keşfedelim.

Haber 30-03-23 17:20

Sisteminize yeni bir soluk getirecek en iyi Logitech klavye modelleri

Oyun oynarken ya da ofis programlarını kullanırken doğru klavyeye sahip olmak oldukça önemli. Klavye deyip geçmeyin, yanlış klavye seçimleri el konforunuzu ve sağlığınızı etkileyebilecek bazı önemli sorunları beraberinde getirir. Logitech, klavye arayışı içerisinde olanların yıllardır kalitesine güvendiği en önemli markalar arasında yer alıyor. İşte karşınızda Logitech'in en iyi modelleri!

Haber 09-03-23 17:40

Sıfır otomobile 1 ayda yüzde 8 zam! Sebebi bilinenden çok başka... Yüksek maaş teklifi bile sorunu çözemedi

Çip krizi, döviz, enerji maliyeti derken sıfır otomobil fiyatlarına şimdi de TIR şoförü zammı geldi. Tüm dünyada büyüyen TIR şoförü eksikliğinden kaynaklanan sorun teslimatları erteletirken, açığı kapatmaya çalışan markalar, lojistik maliyetindeki artışı fiyatlara yansıtmaya başladı. Fiyatlar ise 1 ayda ortalama olarak yüzde 8 zamlandı.

Finans 06-03-23 07:22

Kahvesiz yapamam diyenler için en iyi tam otomatik kahve makinesi tavsiyeleri 2023

Kahve severlerin hayatını kolaylaştıran otomatik kahve makineleri, yüksek kaliteli bir fincan kahveyi sadece birkaç düğmeye basarak hazırlamanıza olanak sağlar. Farklı markalar ve modeller arasında seçim yapmak zor olsa da, en iyi otomatik kahve makineleri, özellikleri ve avantajlarıyla öne çıkarak kahve keyfinizi en üst seviyeye çıkarır. Gelin en iyi otomatik kahve makinelerine birlikte bir göz atalım.

Haber 24-02-23 10:47

Tamirat tadilat işlerinizi yaparken kullanabileceğiniz en iyi anahtar takımları

Siz de günümüzün demonte mobilya modasına uyanlardan mısınız ya da eviniz veya arabanızın herhangi bir arızasında hemen telefona yapışmak yerine takım çantasını arayıp kolları sıvayanlardan mı? Eğer cevabınız "Evet" ise mutlaka bazı profesyonel tamir aletlerine ihtiyaç duyacaksınız demektir. Neyse ki piyasada bu konuda kendisini kanıtlamış önemli markalar bulunuyor. Gelin, kaliteli yapıları ve fonksiyonel özellikleriyle en iyi anahtar takımı marka ve modellerini inceleyelim.

Haber 22-02-23 09:16

Sağlamlığı ve bilinirliğiyle öne çıkan en iyi erkek iç çamaşırı markaları

Birbirinden rahat ve kaliteli iç çamaşırları, giydiğiniz anda kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Peki iç giyim parçalarını seçerken nelere dikkat edilmeli, hangi markalar tercih edilmeli diye merak ediyor musunuz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. En iyi erkek iç çamaşırı markalarını sizin için bir araya getirdik!

Haber 17-02-23 16:58

Praktiker çalışma saatleri nedir? Praktiker şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Türkiye’nin farklı illerinde ve farklı noktalarında bulunan Praktiker şubeleri “Kendin Yap” alanında hizmet veren markalar arasında yer almaktadır. Birçok ülkede bulunan Praktiker, uygulama yapı market alanında önemli isimlerden biridir. Çalışma saatlerinde hizmet vermekte ve müşterilerine çeşitli kampanyalar ve indirimler sunmaktadır. Peki, Praktiker şubeleri saat kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 17-02-23 09:11

Bauhaus çalışma saatleri nedir? Bauhaus şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alman markası olan Bauhaus ülkemizde de şubeleri bulunan ve ev ile bahçe için yapılacak alışverişlerde en sık tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Kendin yap kavramından yola çıkarak tüm dünyaya yayılan Bauhaus mağazaları, 1960 yılından bu yana çalışma saatleri içinde hizmet vermektedir. Ülkemizin neredeyse her şehrinde yer edinmiş Bauhaus şubeleri saat kaça kadar açık?

Haber 17-02-23 09:11

İşte dünyanın en değerli 20 markası! Lider değişti... Dikkat çeken 'Apple' detayı

Dünyanın en değerli markaları zaman zaman merak konusu oluyor. Bu konuda önemli bir gelişme yaşandı ve "Dünyanın En Değerli 500 Markası-Global 500-2023" araştırması sonuçlandı. Araştırmaya göre dünyanın en değerli markası değişti, dünyanın en değerli 20 markası arasında ise dikkat çeken markalar yer aldı. Yapılan tespitlere göre dünyanın en değerli markası 299,3 milyar dolar marka değerine sahipken, 'Apple' detayı oldukça dikkat çekti.

Haber 18-01-23 11:05

2023 en ucuz sıfır araç listesi: İşte 420, 450 bin TL'ye sıfır otomobiller!

Otomobil fiyatları, araç sahibi olmak isteyen birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz sene otomobil fiyatlarına ortalama yüzde 70 zam yapıldı. Otomobil zamları 2023'ün gelmesiyle devam ederken, en ucuz otomobilin fiyatı 420 bin TL'ye dayandı. Bazı markalar, otomobil fiyatlarını güncellemeye devam ediyor. İşte Türkiye'de bu yıl satılan en uygun fiyatlı sıfır otomobiller listesi...

Finans 10-01-23 10:36

ÖTV matrah güncellemesi sonrasındaki tablo herkesi şaşırttı! Sıfır otomobilde 100 bin TL'ye yakın artış: 'Neredeyse kalmadı...'

Sıfır otomobil fiyatlarına gelen zamlar durulmuyor. Geçtiğimiz yıl her ay fiyatları güncellenen otomobil piyasası 2023’e de zamla başladı. Markalar yeni zamlı listelerini birer birer açıklarken dikkat çeken bir ayrıntı göze çarptı. ÖTV matrah güncellemesi sonrası fiyatı düşen bazı model araçların fiyatlarında 100 bin liraya yakın artışlar görüldü. Ancak bunlara rağmen birçok markada otomobil kalmadı. Peki Ocak 2023 itibariyle piyasadaki en ucuz arabalar hangileri? İşte merak edilen o liste…

Finans 05-01-23 14:52

Sıfır otomobilde daha kötüsü yolda! Araç alabilmek için adeta kapıda yatıyorlar: İncil’e el bastıran var…

Yurt içinde sıfır otomobil fiyatları artmaya devam ederken, sektörü gelecek yıl daha zorlu bir süreç bekliyor. Tedarik sorunlarının daha derinden hissedileceği 2023 için çözüm yolu arayan markalar, yurt dışı merkezlerden daha fazla araç alabilmek adına adeta fabrika kapılarında yatıyor. Firmalar talep edilen rakamların yarısını bile karşılamakta zorlanınca, Türk yetkililer verilen sözün tutulması için İncil’e el bastırdıklarını söylüyor.

Finans 12-12-22 14:16

Anatolium Bursa AVM çalışma saatleri nedir? Anatolium Bursa AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Onlarca farklı markayı bir araya getirerek alışveriş severlere kolaylık tanıyan alışveriş merkezlerinden biri de Bursa’da bulunan Anatolium Bursa AVM'dir. Anatolium Bursa AVM, ev sahipliği yaptığı etkinlikler ve çeşitli kampanyalarla da ziyaretçilerinin dikkatini çekiyor. Farklı markalar ve mağazalarla birlikte yediden yetmişe kadar her insana hitap eden hizmetleriyle oldukça rağbet gören bir alışveriş merkezidir. Anatolium Bursa AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-22 17:25

Gloria Jean’s çalışma saatleri nedir, hafta sonu açık mı? Gloria Jean’s saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Gloria Jean’s, dünya çapında oldukça popüler olan bir kahve markasıdır. 1979 senesinde Chicago’da Illinois’nin Long Grove ilçesinde ilk dükkânı açılmıştır. Dünyanın en büyük perakende kahve zincirleri arasında yer alır. Birçok kahve severin tercih ettiği markalar arasındadır. 50 ülkede 1200’den fazla şubesi bulunur. Peki, Gloria Jean’s açılış ve kapanış saatleri nedir, cumartesi pazar saat kaça kadar açık?

Haber 25-11-22 13:50

Görüntüler bugün çekildi! Sosyal medyada hızla yayılıyor... Sabahın soğuğunda sıraya girip hücum ettiler

Her yıl hem dünya genelinde, hem de Türkiye'de Kasım ayında gerçekleşen indirim günleri için markalar peş peşe indirim telaşına girerken, vatandaşlar da soğuk havaya aldırış etmeden alışveriş merkezlerinin kapısını mesken tutmaya başladı. Sosyal medyada gündem olan bir videoda kepenklerin daha tamamı bile açılmadan içeriye girmeye çalışan müşteriler olay oldu. İçeri girer girmez sağa sola koşturan kişiler dikkat çekerken, söz konusu videoya kullanıcılar, ''Şaşırmış bunlar'' yorumunda bulundu.

Haber 25-11-22 12:04

Otomobil piyasasında 1 Aralık hareketliliği! Müşteriler Parasını şimdiden verelim diyor, markalar fiyatları yükseltti

1 Aralık'ta yürürlüğe girecek olan ÖTV matrah düzenlemesi, otomobil piyasasını şimdiden etkiledi. Vatandaşlar, otomobillerde yaşanacak ucuzluk fırsatını kaçırmamak için şimdiden bayilere koştu. Müşteriler, "Parasını şimdiden verelim, satışı aralıkta yapalım" derken markalar ise fiyat artışına gitti. Öte yandan sıfır araç bulmanın da zor olduğu belirtildi.

Finans 22-11-22 06:40

Ro-Ro gemilerinde yer kalmadı! Otomobilleri Çin'den Türkiye’ye böyle getirdiler: Maliyete yüzde 10 ek

Otomobilde fiyatlar araç alacakları, tedarik konusu ise sektör oyuncularını zorluyor. Artan fiyatlara ÖTV matrah güncellemesi ilaç olacak ancak otomobil ithalatında yeni bir kriz ortaya çıktı. Çin’in artan otomobil ihracatı nedeniyle araç taşıyan Ro-Ro gemilerinde kapasite sorunu yaşanıyor. Bazı markalar ise ek maliyeti göze alarak arabaları konteynerlerle Türkiye’ye getirmeye başladı. Bu da maliyetlere yüzde 10 ek olarak yansıdı.

Finans 17-11-22 09:04

Castrol Ford Team Türkiye, Ege Rallisi’nin de markalar birincisi oldu

Fiesta Rally Cup’ın bir sonraki ayağı 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek ve İstanbul Rallisi çatısı altında gerçekleştirilecek

Yurthaber 17-10-22 18:29