Modaci Bahar Korcan Haberleri

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki bu sahne sosyal medyayı salladı! 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadına şiddetin işlendiği bölümde 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı sosyal medyada yorum yağdı.

Kulis 2024-05-22 09:43:44

Sezon final tarihi belli olan Bahar dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu!

Show TV'de yayınlanan fenomen dizi 'Bahar' Salı akşamlarına damga vuruyor. Dizinin sezon finali de belli oldu. Dizi 16. bölümüyle sezon arası verecek. Sezon finalinden önce ise diziye, bir oyuncu daha katılıyor.

Magazin 2024-05-21 16:49:32

TV yayın akışı 21 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

21 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Mayıs Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Aykut Enişte, Hızlı ve Öfkeli 6, Ah Leyla Vah Kerem, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 21 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 2024-05-21 07:33:05

Sağlık sorunlarından dolayı tahliye edilmişti! Nihal Candan'a kötü haber! Kilo alırsa cezaevine dönecek mi?

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmışlardı. Nihal Candan, anoreksiya hastalığına yakalanması sonucu nisan ayının sonunda tahliye edilmişti. Hukukçu Yurdal Kılıçer, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın durumunu değerlendirdi. Kılıçer, Nihal Candan'ın kilo alması durumunda cezaevine geri dönme ihtimali olup olmadığı sorularına cevap verdi.

Kulis 2024-05-19 14:23:26

Küçükçekmece'deki eski nişanlı dehşetinin görüntüleri ortaya çıktı! Olay sonrası kuzenine mesaj atmış...

İstanbul Küçükçekmece'de evliliğine 1 ay kala eski nişanlısı tarafından silahla öldürülen Bahar Kaban'ın yaşadığı dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kaban'ı öldüren eski nişanlısının Kaban'ı öldürdükten sonra Kaban'ın kuzenine mesaj attığı ortaya çıktı. Korkunç olayın tüm detayları haberimizde!

Haber 17-05-24 11:22

Eski nişanlı dehşeti: 22 Haziran'da düğünü olacaktı! Takip edip sokak ortasında katletti

Küçükçekmece’de, işe gitmek için kaldırımda yürüyen Bahar Kaban (28), eski nişanlısı Gökhan Y. tarafından sokak ortasında silahla öldürüldü. Talihsiz kadın, kendisini takip eden eski nişanlısının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bahar Kaban'ın evlilik hazırlığı yaptığı, 22 Haziran'da düğünü olacağı öğrenildi. Olay sonrası kaçan saldırgan ise her yerde aranıyor. Öte yandan Gökhan Y.'nin saldırıdan iki saat sonra, Bahar Kaban'ın kuzenine sosyal medya üzerinden attığı mesaj ortaya çıktı.

Haber 16-05-24 15:15

Demet Evgar'ın ardından o da oğlunu sete götürdü… Bahar'ın 'Evren'i Buğra Gülsoy’un oğlunu görenler aynı şeyi söyledi! 'Annesinin kopyası'

Şimdilerde büyük bir ilgiyle izlenen Bahar dizisinde hayat verdiği 'Evren' karakteri ile seyircisinin karşısına çıkan Buğra Gülsoy, Demet Evgar'ın ardından oğlu Cem'i sete götürdü. Sarı saçları ve mavi gözleriyle sette ilgi odağı olan minik Cem'i görenler herkes aynı yorumu yaptı...

Magazin 16-05-24 10:58

TV yayın akışı 16 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Mayıs Perşembe akşamı Bahar, İnci Taneleri, Aldatmak, Eyyvah Eyvah 3, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 16-05-24 07:22

Candan kardeşler iddianamesinde çarpıcı detaylar! O toplantıyı anlattı: 'Nihal Candan'a saygı gösteriyorlardı'

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmışlardı. Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Şüpheli Hacı İsrafil Sağlam iddianamede yer verilen ifadesinde, "Örgütün üst yönetimindeki herkes iştirak ediyordu. Toplantıların ikisinde Nihal Candan'ı gördüm. Diğer şahıslar Nihal Candan'a saygı gösteriyor ve mesafeli davranıyordu." dedi.

Haber 14-05-24 20:18

Biri dışarıda biri içeride... Bahar Candan ve Nihal Candan'ın soruşturması tamamlandı! İstenen cezalar belli oldu

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla cezaevine gönderilmişti. Geçtiğimiz günlerde Nihal Candan yeme bozukluğu hastalığına yakalandığı için tahliye edilmişti. Biri dışarıda biri içeride olan Candan kardeşlerin soruşturması tamamlandı ve istenen cezalar belli oldu.

Magazin 14-05-24 16:13

Aşkale’ye kış geri geldi

Erzurum’un Aşkale ilçesinde bahar mevsiminde kış yeniden yaşanıyor.

Yurthaber 14-05-24 11:00

Demet Evgar, Kızıl Goncalar setini ziyaret etti! Sosyal medya karıştı: Cüneyd'i vuracaklar

Bahar dizisiyle ekranlara dönen Demet Evgar çok konuşulan Kızıl Goncalar setinden pozlarını paylaşınca sosyal medya karıştı. Başarılı oyuncunun paylaşımına bakın ne yorumlar yapıldı.

Magazin 14-05-24 09:43

TV yayın akışı 14 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Mayıs Salı Bahar, Maymunlar Cehennemi: Savaş Ben Bu Cihana Sığmazam, Bir Baba Hindu, Üçlü Pürüz, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 14 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 14-05-24 07:17

Eski sevgilisini çocuğunun gözü önünde öldüren zanlıya ’ağırlaştırılmış müebbet’ istemi

Adana’da kendisi ile barışmak istemeyen eski sevgilisi Bahar Torun’u (40) oğlunun yanında öldüren tutuklu sanık Burak Acar (41) hakkında ’ağırlaştırılmış müebbet’ istemiyle dava açılırken, tutuklu sanık ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

Yurthaber 13-05-24 16:08

Bahar dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Dizinin oyuncu kadrosuna bomba isim

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı “Bahar” dizisinin sezon finali yaklaşırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Kulis 13-05-24 13:40

Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan hakkında bomba bir itirafta bulundu! Ölüm korkusu, panik hali...

Kara para aklama suçlaması ile kardeşi Bahar Candan ile tutuklanan Nihal Candan, 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Sürekli röportaj veren Candan son olarak koğuş arkadaşı Seçil Erzan hakkında bomba bir iddiada bulundu. Candan, Seçil Erzan'ı koğuşunda istemediğini anlatarak bakın ne dedi.

Kulis 13-05-24 12:14

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar sette kızını emzirirken paylaştı! Yorumlar gecikmedi

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrol oyuncusu olduğu Bahar dizisinin son bölümü yetişmeyince yayınlanmamıştı. Seyirciyi üzen bu karar sonrası Demet Evgar'ın yaptığı Anneler Günü paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 13-05-24 07:46

Soruşturmada yeni gelişme! O isim itirafçı oldu: 'Bahar ve Nihal Candan...'

'Suç örgütüne üye olma' iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde cezaevinde anoreksiyaya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce serbest kalan Nihal Candan’ın yer aldığı soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Çete lideri olduğu iddia edilen polislik mesleğinden ihraç edilen Onur Apaydın, Cumhuriyet Başsavcılığı ve mahkemeye etkin pişmanlık içeren dilekçesini sundu.

Magazin 12-05-24 21:06

Bakan Özhaseki'nin Hatay'a otobüsle gittiği anlar gündem oldu! Bahar Feyzan: 'Amatör paylaşım, Allah'ım aklıma mukayyet ol'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Hatay'a giderken özel araç yerine otobüs kullanması gündem oldu. Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada "Şimdi herhalde 200 tane araç olması lazımdı arka tarafta, ondan kurtarmış olduk" dedi. Bu açıklamalara gazeteci Bahar Feyzan "Bunca yıl sonra bu kadar amatör paylaşımlar yakışmamış..." yorumunu yaptı.

Haber 11-05-24 22:41

Meteoroloji'den yurt genelinde hafta sonu uyarısı! Bahar havası yerini yağmurlu ve serin günlere bırakıyor! İşte 5 günlük hava durumu

Ülke genelinde bahar havası devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu için sıcaklık ve yağış uyarısı geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara dahil ülke genelinde sıcaklıkların cuma gününden itibaren 5 derece düşmesi bekleniyor. Marmara'da poyraz kuvvetli ve soğuk esecek. Cumartesi ise tüm yurtta sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İşte yurt genelinde 5 günlük hava tahminleri...

Haber 08-05-24 17:31

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor

Merakla ve büyük bir ilgiyle izlenen "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oluyor. Fenomen diziye 12. bölümden itibaren dâhil olacak Allen, 'Dora Ersoy' karakterine hayat verecek.

Magazin 07-05-24 16:50

Bahar dizisi bitti mi? Demet Evgar açıkladı: Bunun hastalığı var...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolde olduğunu ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi son bölüm yayınlanmayacak. İddialardan sonra yapımdan ve Demet Evgar'dan açıklama geldi.

Magazin 07-05-24 14:56

Demet Evgar'lı Bahar dizisi hakkında bomba iddia... 'Yayınlanmayacak'

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü büyük ses getiren dizi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-05-24 08:51

TV yayın akışı 7 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Mayıs Salı Bahar, Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, Olanlar Oldu, Bizim Köylü, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 7 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 07-05-24 07:38

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

Beyoğlu Belediyesi tarafından “Beyoğlu’nda Bahar” temasıyla düzenlenen Hıdırellez şenlikleri vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Yurthaber 06-05-24 08:24

Hem bahar hem yaz aylarına yakışacak göz farı paletleri

Yaza girerken, makyajın enerjisini ve canlılığını göz farlarıyla yakalayın! Her makyaja farklı bir dokunuş katacak bu farlar, stilinizi tazeleyerek öne çıkmanıza yardımcı olacak. Baharın taze esintisinden yazın sıcak günlerine, her anınıza renk katacak göz farı paletlerinden oluşan bir liste hazırladık. Göz alıcı renklerin ve zengin formüllerin buluştuğu bu paletler, hem günlük kullanım için pratik çözümler sunuyor hem de özel etkinliklerde fark yaratmanıza olanak tanıyor. İşte detaylar!

Kadin 05-05-24 15:35

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa çekim hatası ile gündem oldu. Mehmet Yılmaz Ak'ın o sahnesi dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 03-05-24 07:44

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Böyle sitem etti

Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinde hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Genç oyuncu, sosyal medya hesabından yayımladığı bir videoda kendisini Afra Saraçoğlu'na benzetenlere sitem etti; "Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" dedi. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Magazin 02-05-24 15:32

Bahar ayları vakaları artırıyor! Şanslı bir grup var 'Sakın çıkarmayın' dedi ve ekledi... 'Tetikte olmamız gerek'

Manisa’da yaşanabilecek kene vakalarına karşı uyarılarda bulunan Uzm. Dr. Çağdaş Can "Kimseye keneyi çıkarmasını önermiyoruz. Üzerine kesinlikle sigara bastırma, çakmakla yakma, iple çekme, kazıma kesinlikle önermiyoruz" derken Halk Sağlığı Uzmanı Cevriye Ceyda Karabulut ise "Geçtiğimiz yıl 2023 yılında 1 vakamız olmuş. Bu yıl henüz vakamız mevcut değil. Tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar, pikniğe gidenler, bağ bahçe işleriyle uğraşanlar, ormanlık alanlara gidenler muhakkak dikkatli olmalı" dedi.

Haber 02-05-24 15:09

Kar örtüsünün kalktığı Keklik Vadisi'nde bahar güzelliği

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Keklik Vadisi'nde, karların erimesiyle doğa canlanmaya başladı.

Yurthaber 02-05-24 12:00

Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı! 37 kiloya düştüğü söylenmişti gerçeği açıkladı! Seçil Erzan ve Dilan Polat detayı dikkat çekti

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya kadar düştüğü söylenmiş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan hasta yatağında yaşadıklarını anlattı. Nihal Candan'ın son hali herkesi şoke etti.

Magazin 01-05-24 14:33

Demet Evgar'lı Bahar dizisinde Avlu'ya gönderme yapıldı! O sahneye yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizinin son bölümünde yapılan 'Avlu' göndermesi izleyenleri duygulandırdı. Bahar dizisindeki o sahneye yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 08:37

TV yayın akışı 30 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Nisan Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kara Bela, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hava Muhalefeti ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 30 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 30-04-24 07:27

Polen alerjisine dikkat: Uzman isim 'En yoğun saatler' diyerek uyardı

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aziz Uluışık, polen alerjisinin özellikle bahar aylarında havaların ısınmasıyla ortaya çıkan polenlerin tetiklediği mevsimsel bir alerji türü olduğunu belirterek, “Özellikle sabah erken ve öğlen saatlerinde dışarıya çıkmayalım. Spor ve yürüyüş faaliyetlerinde mümkünse kapalı alanları tercih edelim” dedi.

Kadin 29-04-24 11:23

Bahar Candan ve Seçil Erzan koğuşta baş başa kaldı! Sosyal medya yıkıldı: Netflix dizisi olur mu?

Nihal Candan'ın 37 kiloya düştükten sonra tahliye olması sonrası koğuşta neler yaşandığı merak edildi. Candan soluğu kuaförde alıp yaşadıklarına dair de anlattıklarıyla dikkat çekti. Nihal Candan kardeşi Bahar Candan ve Seçil Erzan'ın aynı koğuşta baş başa kaldığını söyleyince sosyal medyada yorumlar dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 08:06

Bahar dizisi 11. bölüme ünlü komedyen konuk oluyor! Muhtar rolünde olacak

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisine ünlü komedyen konuk oluyor. Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, salı günleri yayımlanan "Bahar"da rol alacak

Magazin 28-04-24 13:46

8 ayda 20 kilo vermişti! Bergüzar Korel 'Bahar detoksu'nu paylaştı... Yumurtanın içine bakın ne koydu

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel 8 ayda 20 kilo vererek eski fiziğine kavuşmuştu. Formunu korumak için diyetisyenle beslenmeye devam eden Korel 'bahar detoksu' yapıyor. Korel formunu nasıl koruduğunu da takipçileriyle paylaştı.

Magazin 28-04-24 13:32

Arkadaşının otomobiliyle motosikletliyi öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı! Kendini bakın nasıl savundu

Adana'da alkol aldıktan sonra sevgilisi Bahar T.’yi (20) bırakmak için masadan kalkan İzzet Sefa R. (21), arkadaşı Ezgi M.’nin otomobilini haber vermeden alıp mekandan ayrıldı. Kavşakta çarptığı Suriye uyruklu motosikletli Ziyad S.’nin (33) ölümüne neden olup, 3 araca çarpan İzzet Sefa R., otomobili ve sevgilisini bırakıp kaçtı. Polis tarafından yakalanan, ifadesinde, “Saate baktığım sırada motosikletliyi görmedim ve çarptım. Olayın şokuyla ve kalabalık olunca kaçtım” diyen şüpheli, tutuklandı.

Haber 26-04-24 10:59

Korkutan artış: Yüzlerce kişiyi etkisi altına aldı! Ölümler bu yıl erken başladı! Özellikle o illerde büyük panik var…

Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu. Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Kılınç Toker, kene vakalarının bahar aylarının gelmesiyle artacağına dikkat çekti. Toker, vücuda yapışan kenenin başının ezilmesinin virüsün kana bulaşmasını hızlandırdığını söyledi. KKKA kaynaklı ölümler bu yıl erken başladı. Özellikle bazı illerde büyük panik var.

Haber 26-04-24 08:26

Candan kardeşlerin annesi Umut Candan gözyaşları içinde kızlarını anlattı! 'Çok bitkin, çok kötü, konuşamıyor!' Nihal Candan'ın kocasına böyle seslendi

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, geçtiğimiz yıl fenomenler soruşturmasına dahil edilmiş ve gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Silivri Cezaevi'nde tutulan kardeşlerden Nihal Candan'ın protesto için yemek yemediği ve 'anoreksiya nevroza' isimli hastalığa yakalandığı ortaya çıktı. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızlarının cezaevinde yaşadıklarını anlattı. Umut Candan gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 26-04-24 08:15

Serenay Sarıkaya'nın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Bahar Candan olmuş'

Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken bir süredir adının aşk iddialarına karıştığı Mert Demir ile el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı böylece belgelenmiş oldu. Bu görüntüler ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sarıkaya şimdi de son pozlarıyla adından söz ettirdi. Bahar Candan benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-04-24 07:49

TV yayın akışı 23 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

23 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Nisan Salı Bahar, Jumanji Vahşi Orman, MKE Ankaragücü-Beşiktaş, Bizim Köyün Şarkısı, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 23-04-24 07:21

Mehmet Şimşek'in 'yerel halk' kelimesi gündem olmuştu: Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek IMF Bahar Toplantıları esnasında katıldığı bir panelde Türk vatandaşları için kullandığı ‘locals’ kelimesini kullanmıştı. Sosyal medyada tepki toplayan o ifadeye Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Finans 22-04-24 12:05

Muğla'da durgunsu kano yarışları başladı

Durgunsu Kano Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Bahar Kupası Yarışları Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde başladı.

Yurthaber 19-04-24 15:16

Kilosu 70 TL! Ünü Amerika'ya yayıldı... Kanserin yeni ilacı diyorlar 'Kendiliğinden yetişiyor, koli koli gönderiyoruz'

Doğu Anadolu Bölgesi genelinde her yıl bahar aylarında dağlardan toplanan ışkın pazar tezgâhlarında yerini aldı. Anadolu’da yayla muzu olarak da bilinen ışkının faydaları ise saymakla bitmiyor. Özellikle kanser savar olarak bilinen ışkın, Atlanta Üniversitesi'nin araştırmaları sonucunda kanser hastalığının yeni bir ilacı olarak nitelendiriliyor. Ünlü Amerika'ya kadar yayılmış durumda olan ve doğada kendiliğinden yetişen ışkının kilosu 70 TL'ye satılıyor.

Kadin 18-04-24 12:24

TV yayın akışı 18 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

18 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Nisan Perşembe akşamı Bahar, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 18 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 18-04-24 07:31

Tunceli'de karın eridiği dağ eteklerinde bahar çiçekleri açtı

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde havaların ısınmasıyla karın eridiği dağ eteklerinde bahar çiçekleri açtı.

Yurthaber 17-04-24 14:37

TV yayın akışı 16 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Nisan Salı Bahar, Alita: Savaş Meleği, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 16-04-24 07:23

Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan “Bahar” dizisine konuk oluyor

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan Pelin Karahan konuk oluyor.

Magazin 12-04-24 09:42