Recep Seker Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu: Evi, arsası, yazlığı olanları ilgilendiriyor, tapuda yeni dönem! 100'ün üzerinde maddesi var

Bir süredir gayrimenkulde vergi düzenlemesi yapılacağı yönünde haberler konuşulurken, dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bu kapsamda emlak vergileri ve tapu harçları artık gayrimenkullerin emlak vergisine esas değeri değil bölgesel rayiç bedeli üzerinden hesaplanacak. Konuya ilişkin ekonomi yönetiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 100 maddelik bir taslak sunduğu ifade ediliyor.

Finans 2024-06-03 07:54:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Türkiye için felaket' açıklamasını yapmıştı! 3 ilde çalışma başlatılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de doğum hızının düştüğüne dikkatleri çekerek "Türkiye için felakettir" ifadelerini kullanmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatacağız" dedi.

Manşet 2024-06-02 18:03:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'dört yıllık seçimsiz dönem' mesajı: Seferberlik amaçlıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 31. İstişare Kampı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Hamas ve Filistin'le yakın diyalog halinde olacaklarının mesajını verdi. Erdoğan 4 yıllık seçimsiz dönem girildiğini vurgulayarak, "Türkiye'yi icraat, eser ve hizmet seferberliğine dönüştürmeyi amaçlıyoruz" dedi. Erdoğan ayrıca ülkedeki enflasyonla ilgili olarak, "Enflasyon sorununu mutlaka çözeceğiz. Tek haneli enflasyon oranlarını inşallah yakalayacağız." dedi.

Haber 2024-06-02 15:37:03

Erkan Petekkaya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısı! 'Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor'

Oyuncu Erkan Petekkaya, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek mahallesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. "Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor" diyen Petekkaya, "Göcek ülkemizin cenneti, gözbebeğidir. Bizim gözbebeğimize bazı firmalar MUÇEV vasıtasıyla kiralayıp Göcek'teki yerlileri, gerçek toprak sahiplerini çeşitli katakullilerle kandırmaya çalışıp ve ellerindeki bütün serveti, sevgilerini, memleketlerine duydukları saygıyı, hepsini bu şirket yok etmiştir" dedi.

Kulis 2024-06-01 21:19:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın LGS sınavına girecek öğrencilere başarı diledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Egitim 01-06-24 20:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel anketi dikkat çekti! Sürpriz sonuç: Son 2 ayda her şey değişti

Siyasilerle ilgili yapılan anketler ve sonuçları yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili yapılan bir anketin sonuçları dikkat çekti. Anket ile birlikte 2 aylık değişim gözler önüne serildi.

Manşet 31-05-24 16:21

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığına yönelik atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 31-05-24 00:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Efes-2024 tatbikatında: Türkiye teröristan kurulmasına izin vermeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Efes-24 tatbikatında önemli açıklamalarda bulundu. "Bölücü terör örgütünün Suriye uzantısı bir teröristan kurması hedefiyle bölge halkı üzerinde tehdidini yoğunlaştırdı." ifadelerini kullanan Erdoğan terör örgütünün sözde seçim çağrıları için, "Türkiye teröristan kurulmasına izin vermeyecek" dedi.

Haber 30-05-24 13:08

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'hançer' yanıtı: 'O hançeri sen çok uzun yıllar tuttun'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'hançer' yanıtı geldi. Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "O hançeri sen çok uzun yıllar tuttun. Getirdin 15 Temmuz’da milletin sırtına sapladın" dedi.

Manşet 29-05-24 19:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İtalya Başbakanı Giorgia Meloni arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 29-05-24 16:44

Netanyahu'ya 'vampir' dedi, İslam dünyasına çağrı yaptı! Başıboş sokak köpekleri sorununa noktayı Erdoğan koydu

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. İsrail ordusunun Refah'ta ve Gazze şeridindeki katliamlarına çok sert tepki gösteren Erdoğan, 'Kanla beslenen vampir' ifadesini kullandı. İslam dünyasına da çağrıda bulunan Erdoğan "Daha neyi bekliyorsunuz?" diye seslendi. Öte yandan başıboş sokak köpekleriyle ilgili düzenlemeye de değinen Erdoğan, tartışmalarla ilgili noktayı koydu.

Haber 29-05-24 12:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un fethinin yıl dönümü mesajı: 'Türkiye Yüzyılı' vurgusu dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Fethi'nin 571'inci yıl dönümünü kutladı. Erdoğan, "Fatih Sultan Mehmet ve kahraman askerlerinin İstanbul'u fethederken sahip olduğu inanç, kararlılık ve azim, bugün bize 'Türkiye Yüzyılı' hedefine ulaşma yolunda ilham vermektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 29-05-24 09:30

MGK toplantısı sona erdi! Bildiride terörle mücadele vurgusu: 'Oldubittiye fırsat verilmeyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada terörle mücadele vurgusunda bulunuldu. Açıklamada, "Millî güvenliğimiz ve komşularımızın toprak bütünlüğü hilafına herhangi bir oldubittiye fırsat verilmeyeceği vurgulanmıştır. " ifadeleri yer aldı.

Haber 28-05-24 20:09
MGK

TV yayın akışı 28 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

28 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 28 Mayıs Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yalan , Aykut Enişte 2, Recep İvedik 5, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 28 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 28-05-24 07:26

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan bazı birimlere ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına Cihan Yıldız, Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Mehmet Yılmaz ve Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Hakan Öztatar atandı.

Haber 28-05-24 00:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çerçevesini darbecilerin çizdiği sorunlu anayasa ile yola devam edemeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes Kongre Merkezi Özgürlük ve Demokrasi Adası'nda düzenlenen Türkiye Yüzyılı Anayasası Sivil Anayasa Güçlü Türkiye Sempozyumu'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan merhum Adnan Menderes ve iki bakanı rahmetle yad ederek, "Üzerinden asırlar da geçse darbecileri unutmayacak ve affetmeyeceğiz." dedi. Erdoğan konuşmasında ayrıca Türkiye'nin yeni ve özgürlükçü bir anayasaya da duyduğu ihtiyacı vurguladı.

Haber 27-05-24 12:31

'İzin vermeyeceğiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Yılın ikinci yarısını işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'ninde önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyon mesajı veren Erdoğan, kalıcı düşüşe işaret etti ve "Yılın ikinci yarısından itibaren dezenflasyon dönemine gireceğiz" dedi.

Haber 25-05-24 15:15

Resmi Gazete'de yayınlandı: 7 üniversiteye rektör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 7 farklı üniversiteye rektör ataması gerçekleştirilirken Adli Tıp Kurumu ve Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na da bazı atamalar gerçekleştirildi.

Haber 25-05-24 09:34

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İstanbul’u küresel finans merkezlerinden biri yapacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslami Finans Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında "Katılım Finans alanında ülkemizi hak ettiği yere getireceğiz. Özellikle Asya, Avrupa ve Afrika’nın tam kalbinde yer alan İstanbul’u küresel finans merkezlerinden biri yapacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-24 15:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya Netanyahu mesajı! 'Dünya yeni çatışmalara gebedir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçler tüm şımarıklığına rağmen Netanyahu'nun arkasında durduğu sürece katliamların önüne geçilemez. Böyle devam ederse açık söylüyorum dünya yeni çatışmalara gebedir" dedi.

Haber 22-05-24 20:08

Seferberlik için 24 yıl sonra yeni dönem! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte 24 yıllık 'Seferberlik ve Savaş Hali Tüzüğü' yürürlükten kaldırıldı. Yeni düzenlemeyle birlikte 'Seferberlik ve Savaş Hali yönetmeliği' hayata geçirildi.

Haber 22-05-24 07:24

Seferberlik ve Savaş Hali Yönetmeliği Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre mevcut 'Seferberlik ve Savaş Hali Tüzüğü değişti.

Haber 22-05-24 01:25

Roma gezisi tartışması devam ediyor! Erdoğan da eleştirmişti: İmamoğlu'ndan tek cümlelik yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz hafta gazetecilerle Roma seyahati gündem olmuştu. Kamuoyunda uzunca süren tartışmalara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılarak Kabine toplantısının ardından İmamoğlu'nu eleştirmişti. İmamoğlu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tek cümlelik yanıt verdi.

Haber 21-05-24 12:38

Vize muafiyeti sağlanacak! Romanya ile turizmde yeni adım: 90 güne kadar...

Romanya vatandaşlarının Türkiye'ye turistik seyahatlerinde vize uygulanmayacak. Alınan karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Finans 21-05-24 09:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıkladı! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle 1 günlük milli yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalar yaptı. Türkiye'de doğum hızının düştüğüne işaret eden Erdoğan "TÜİK'in 2023 yılı doğum istatistikleri endişe vericidir. Bu, açık söylüyorum, Türkiye açısından varoluşsal bir tehdittir, bir felakettir" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybetmesi üzerine Türkiye'de 1 günlük ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.

Haber 20-05-24 20:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhammed Muhbir ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Reisi'nin vefatı nedeniyle İran halkına taziyelerini ileten Erdoğan, Türkiye'nin bu acılı günde İran'ın yanında olduğunu belirtti.

Haber 20-05-24 18:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobani Davası'yla ilgili açıklama! 'Karar yüreklere su serpmiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı merhum İbrahim Reisi hakkında başsağlığı dileklerini İran halkına iletti. Erdoğan ayrıca Kobani Davası hakkında da "6-8 Ekim hadisesi protesto değil, 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. Karar yüreklere su serpmiştir." dedi.

Haber 20-05-24 15:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi için taziye mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter kazasından hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi için taziye mesajı paylaştı. Erdoğan paylaşımında, "Geçirdiği helikopter kazasında maalesef vefat ettiğini öğrendiğimiz, değerli mevkidaşım, kardeşim, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. " ifadelerine yer verdi.

Haber 20-05-24 10:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, "Siz gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını bir kez daha saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 19-05-24 09:15

Kredi kartı sınırlaması, mevduat faizleri… Bankalar 'Herkes nasibini alacak' diyerek çağrı yaptı

Kredi kartı kullanımı, eflasyonla mücadelede hükümetin öncelendirdikleri listesinin en başlarında yer alan konulardan bir tanesi. Nakit çekim ve gecikme faizleri halihazırda artırılmış olan kredi kartı kullanımı için bankalardan çağrı geldi. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, tüketimin sakinleşmesi için kredi kartlarına sınırlama getirilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca mevduat faizleri hakkında da ‘Mevduat faizleri ortalama bir banda oturdu” yorumunu yaptı.

Finans 18-05-24 10:43

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte Angola Cumhuriyet nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Mustafa Çelik atandı.

Haber 18-05-24 00:52

MSB kahreden haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, silah kazası sonucu Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala’nın şehit olduğunu açıkladı.

Haber 17-05-24 23:31

Emekli oldu, kamu desteği almadan kendi serasını kurdu, şimdi eleman bulamıyor: Dışarıda 25 lira bende 10 lira

Amasya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden emekli olan 58 yaşındaki Recep Yıldırım, memleketi Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine yerleşerek, kamu desteği almadan sera kurarak sebze üretimine başladı. Üretime devam eden Yıldırım, serada çalıştıracak işçi bulamıyor. Organik ürün yetiştirdiğini belirten Yıldırım, "Bizden on liraya alınan mal, yirmi, yirmi beş liraya piyasalarda satılıyor. Gelsin vatandaş on liraya buradan alsın." dedi.

Haber 17-05-24 10:46

Son dakika: Aralarında Çevik Bir ve Çetin Doğan da bulunuyor! 28 Şubat davası hükümlüsü eski generallere af kararı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat davası hükümlüsü eski generaller Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Aydan Erol'un da aralarında bulunduğu 14 hükümlünün kalan cezalarını kaldırdı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manşet 17-05-24 00:20

Çay üreticisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrısı sosyal medyada gündem oldu: 'Bari hiç para vermeseydiniz, en azından 'devlete çalışıyoruz' derdik

Karadeniz'de çay üreticisi yaş çay fiyatlarını konuşuyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına 17 lira açıkladı. Destekleme bedeli ise 2 lira olarak belirlendi. Miktarı yeterli bulmayan çay üreticileri tepki gösterdi. Bir üretici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, 'Madem bu kadar muhtaç durumdaydınız bari hiç çay parası vermeseydiniz de en azından 'devlete çalışıyoruz' derdik." ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-24 08:26

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Muhsin Şentürk seçildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Muhsin Şentürk'ü seçti. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 16-05-24 00:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un yeni modeli T10F'yi inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg'un gelecek yıl satışa çıkması beklenen yeni modeli T10F'yi inceleyerek yetkililerden bilgili aldı.

Haber 15-05-24 17:59

Yunan medyası Miçotakis'in Ankara ziyaretini nasıl gördü?

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in Ankara ziyareti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi, Yunan medyasında önemli bir yer tuttu.

Yurthaber 15-05-24 14:22

Kadroların yarısı boş kaldı! Erdoğan ve Işıkhan’dan peş peşe açıklama: ‘İşçi talebinde tarihi seviyelere ulaştık, İŞKUR’a gelin…’

İŞKUR’da açık iş ilanları artmaya devam etse de başvuru olmaması ekonomi yönetiminin gündemine girdi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaşanan bu sorunu Kabine Toplantısı’nda dile getirmişti. Bugün ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş arayanlara seslenerek İŞKUR’a başvuru yapmaları çağrısında bulundu. “İşverenlerin oluşturduğu işçi taleplerinde tarihi seviyelere ulaştık” dedi.

Finans 15-05-24 13:47

Erdoğan: Bürokratik vesayetin tekrar nüksetmesine asla fırsat vermeyiz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 61 sanığın yargılandığı dava kapsamında başlatılan soruşturmada üst düzey üç Emniyet görevlisinin açığa alınmasıyla ilgili üstü kapalı mesajlar verdi.

Yurthaber 15-05-24 13:23

Erdoğan-Miçotakis görüşmesinin yankıları devam ederken Yunan medyasının gözü menüdeydi! Krize neden olmuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis görüşmesi ve gündem maddelerinin yankıları devam ederken Yunan medyasının dikkatini davetteki menü çekti. Daha önce Yunanistan'da krize neden olan dönerin menüde olup olmadığı merak konusuydu. İşte ziyaretin detayları...

Manşet 14-05-24 12:02

Bunlar da trol mafyası! Çok konuşulacak... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu, yeni yasa geliyor

AK Parti tarafından hazırlanan 'trol mafyası’ raporu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. İtibar suikastına karşı harekete geçen AK Parti'de yeni yasa için hazırlıklara başlandı. Parayla desteklenen trollerin kimler olduğu ve hangi metotları kullandığına dair detaylı bir araştırma yapılan raporda, yeni yasanın çerçevesi de çizildi. Sahte hesapların engellenmesini amaçlayan AK Parti, MHP lideri Bahçeli’nin “sosyal medya hesapları kimlik numaraları ile açılsın"’ önerisini gündeme aldı.

Haber 14-05-24 10:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis'i böyle uyardı: 'Mutabık kalmadığımız bir konu var'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile düzenlediği ortak basın toplantısında "Aramızda çözemeyeceğimiz sorun yok. Terör örgütlerine, bölgemizin geleceğinde yer olmadığına dair mutabıkız" dedi. Erdoğan, Miçotakis'in sözleri sonrasında "Mutabık kalmadığımız bir konu var. Ben Hamas'ı terör örgütü olarak görmüyorum" diye konuştu.

Haber 13-05-24 18:02

Ekmeleddin İhsanoğlu 10 yıl sonra ilk kez açıkladı: Bana teklif MHP'den geldi

2014'te CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkan ve 'Ekmek için Ekmeleddin' sloganıyla yüzde 38.44 oy alan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. 2014'te yaşanan sürece değinen İhsanoğlu, "‘Çatı aday’ işinin mimarı Bahçeli'ydi" diye konuştu.

Haber 13-05-24 08:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan söylemişti! Türkiye'nin konuştuğu ifadeyle ilgili Özgür Özel'den açıklama: 'Erdoğan değil, ben çıkardım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşme sonrası kullandığı ''siyasette yumuşama' ifadesiyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Özel konuk olduğu bir programda kullanılan ifadeyle ilgili olarak "Bir kere bunu Erdoğan değil, ben çıkardım. İkincisi yumuşama değil, normalleşme. Üçüncüsü bu normalleşme siyaseten yumuşamayı gerektirmiyor, takır takır muhalefet yapacağız" dedi.

Haber 13-05-24 00:24

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye’ye geliyor!

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in, bir yıl içerisinde dördüncü kez yarın bir araya geleceği görüşmeyle ikili ilişkilerdeki yakınlaşma sürecinin ve diyaloğun devamı hedefleniyor.

Haber 12-05-24 21:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin çağrısı! Bütün dünyayı davet etti

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi’nin açılış törenine katıldı. Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in eli kanlı bir terör örgütü gibi hareket ettiğini söyleyen Erdoğan, "Bütün ülkeleri Filistin'i tanımaya davet ediyorum" dedi.

Haber 12-05-24 19:02

Miçotakis'tan kritik görüşme öncesi dikkat çeken açıklama! 'Biz düşman değil, komşuyuz'

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesi açıklamalarda bulundu. İki ülke ilişkilerine değinen Miçotakis “Yunanistan kimseyi tehdit etmiyor ve şunu bir kez daha vurgulamak isterim ki; biz düşman değil, komşuyuz" dedi.

Haber 12-05-24 17:48

Ankara'daki kritik zirve öncesi Erdoğan'dan Yunan medyasına açıklama! 'Ege Denizi' mesajı: Elimizden geleni yaparız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in, bir yıl içerisinde dördüncü kez yarın bir araya gelecek. Kritik görüşme öncesi Yunan medyasına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege Denizi'nin iki yakasında barışın ve huzurun ebediyen hakim olması için elimizden geleni yaparız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için yaptığı Hitler benzetmesi de dikkat çekti.

Haber 12-05-24 11:25