Sao Tome Haberleri

Örümcek tarafından ısırılan hamile kadının bacağı çürümeye başladı! Çok acımaya başladı. Yürüyemiyordum

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinin Apiai bölgesindeki evinde Ketisley Aparecida Freitas Lessa isimli bir kadın yatağında uzandığı sırada örümcek tarafından ısırıldı. Hemen tıbbi yardım istemesine rağmen doktorların kendisini ağrı kesici vererek evine gönderdiğini iddia eden Lessa, üç gün sonra şiddetli ağrılar nedeniyle yeniden hastaneye başvurduğunda bacağının çürümeye başladığını öğrendi.

Trend 2024-05-22 15:26:27

Anne ve babası telefonuna el koyan 16 yaşındaki çocuk katliam yaptı! Ebeveynlerini ve kardeşini öldürdü... İki gün boyunca cansız bedenleriyle kaldı

Brezilya'nın Sao Paulo kentinin Vila Jaguara bölgesinde ismi açıklanmayan 16 yaşındaki bir çocuk anne ve babasının telefonuna el koyması üzerine adeta öfke nöbeti yaşadı. Ebeveynlerini ve kız kardeşini vurarak öldüren çocuk iki gün boyunca ailesinin cansız bedeniyle birlikte yaşadı. Sonunda ise suçunu polise itiraf etti.

Trend 2024-05-22 11:46:47

15 yaşındaki yeğeni ve kocasının ilişkisi olduğunu zannetti! Penisini keserek intikam aldı... Karımı affettim

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde 34 yaşındaki Daiane dos Santos Farias ve ismi açıklanmayan eşi arasında kıskançlık yüzünden başlayan tartışma kanlı bitti. 15 yaşındaki yeğeniyle kocasının ilişkisi olduğunu düşünen kadın eşinin cinsel organını keserek cezalandırdı. Ülkeyi şoke eden olayın sonrasında ismi açıklanmayan adam karısını affettiğini ve evliliklerinin devam ettiğini söyledi.

Trend 2024-01-08 08:15:05

Havadaki kaos felakete dönüştü: 5 yaşındaki çocuk dahil 5 kişi çakılarak öldü

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde bir futbol sahasına inmeye çalışırken sahada insanların futbol oynadığını görüp inmekten vazgeçen ve tekrar havalanan uçak feci şekilde yere çakıldı. İçerisinde 5 yaşında bir çocuğun da olduğu öğrenilen uçakta 5 kişi yaşamını yitirirken uçağın kapasitesinin üstünde kişi taşıdğı iddia edildi.

Trend 2023-12-28 11:19:58

Brezilya'da küçük uçak düştü: 5 kişi hayatını kaybetti

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde düşen uçaktaki 5 kişi hayatını kaybetti.

Haber 25-12-23 01:18

Okulda dehşet saçtı! Silahıyla bir anda sınıfa girip rastgele ateş açtı: 1 ölü, 3 yaralı

Brezilya'nın Sao Paulo şehrindeki bir okulda 15 yaşındaki bir kişi rastgele ateş açarak dehşet dolu anlar yaşattı. Saldırıda 1 öğrenci hayatını yitirirken 3 öğrenci ise yaralandı. Polisin müdahalesinin ardından saldırgan kaçmaya çalışırken yaralı olarak yakalandı.

Trend 24-10-23 10:27

33 katlı iki kulenin arasına inşa edilen iskele çöktü! İşçiler 150 metre yükseklikte asılı kaldı

Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki bir inşaat alanında yaşanan olay dünya basınında ilgi çekti. 33 katlı iki kulenin arasına yapılan bir iskele çöktü. İşçiler 150 metre yükseklikte havada asılı kaldı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Trend 19-10-23 13:33

Görenler ne olduğunu anlayamadı! Avcılar tarafından vurularak öldürüldü...Kan emerek yaşıyor, insana benzeyen elleri var

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde avcılar tarafından ilginç bir yaratık vuruldu. Çiftlik hayvanlarının kanını emdiği iddia edilen yaratığı gören avcılar şaşkınlığını gizlemedi. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 07-10-23 09:38

Sao Paulo, tarihinde ilk kez Brezilya Kupası’nı kazandı

Sao Paulo, Brezilya Kupası finalinde 1-0 galip geldiği ilk maçın rövanşında Flamengo 1-1 berabere kalarak tarihinde ilk kez kupayı müzesine götürdü.

Spor 25-09-23 12:42

İnternetten “Ceset nasıl kesilir?” araştırması yaptı! 9 yaşındaki kızını dişlerini fırçalarken canice öldürdü

Ruth Floriano isimli bir kadın dokuz yaşındaki kızının cansız bedeninin parçalara ayrılmış bir şekilde evin buzdolabında bulunmasından sonra Brezilya’nın Sao Paulo kentinde tutuklandı. Annenin kızını öldürmeden önce telefonundan “Ceset nasıl kesilir?” anahtar kelimesini kullanarak arama yaptığı ortaya çıktı.

Trend 01-09-23 08:09

Sonunda bu da oldu! Kendi kendisine cenaze töreni düzenledi... Sosyal medyada gündem yarattı

Brezilya’nın Sao Paulo kentinde yaşayan bir sosyal medya fenomeni Grazi Gervasio doğum günü için ilginç bir konsept seçti. Fenomen isim 28. yaş doğum günü için kendisine bir cenaze töreni düzenledi. Arkadaşları ve ailesini davet eden Gervasio, tabutta doğum günü pastasını üfledi. O anları sosyal medyadan paylaşan Gervasio’nun paylaşımı gündem yarattı.

Trend 27-07-23 10:52

Brezilya'daki sel ve toprak kaymasında can kaybı 44'e yükseldi!

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde etkili olan sağanak yağışların neden olduğu sel ve toprak kayması felaketinde hayatını kaybedenlerin 44’e yükseldi.

Haber 21-02-23 21:18

Brezilya’da felaket! Sel ve toprak kayması: 35 ölü... “Kurtarma ekiplerimiz birkaç bölgeye ulaşamıyor”

Brezilya’nın Sao Paulo eyaletinde etkili olan sağanak yağışların neden olduğu sel ve toprak kayması felaketinde 35 kişi hayatını kaybetti. Durumun karmaşık olduğunu ifade eden Sao Sebastiao Belediye Başkanı Felipe Augusto, "Kurtarma ekiplerimiz birkaç bölgeye ulaşamıyor. Bu çok karmaşık bir durum" dedi.

Trend 20-02-23 11:46

Ortalık bir anda karıştı! Engelli oğluna yer vermeyen yolcuyu tekme tokat dövdü... Diğer yolcular zorlukla ayırdı

Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde doğru hareket eden bir uçak ilginç anlara sahne oldu. İsmi açıklanmayan iki kadın yolcu arasındaki sözlü tartışma kısa sürede şiddetlendi. Engelli olduğunun koltuk değiştirmesine izin vermediğini iddia eden anne bir kadın yolcuyu uçağın içinde tekme tokat dövdü. Diğer yolcuların araya girmesi bile ikiliyi ayırmaya yetmedi.

Trend 06-02-23 10:25

Son dakika: Brezilya karıştı! Eski liderin destekçileri Kongre Binası'nı bastı

Son dakika haberi: Brezilya'da eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun destekçileri polisle çatışıp Kongre Binasına girdi. Devlet Başkanı Lula'nın ise başkentte değil Sao Paulo'da olduğu belirtildi.

Haber 08-01-23 22:11

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Bir anda sahilde karşılarına çıktı... Merak konusu oldu

Brezilya’nın Sao Poulo eyaletindeki bir sahilde yürüyüş yapan Leticia Gomes Santiago ve erkek arkadaşı Devanir Souza çifti kumların üzerinde tuhaf bir manzarayla karşılaştı. İskelete benzeyen bir el uzantısını sosyal medyadan paylaşan çiftin gönderisi kısa sürede gündem olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı görüntünün bir uzaylıya ait olabileceğini iddia ederken uzmanlar elin bir yunus ya da balinaya ait olduğunu ifade etti.

Trend 25-11-22 11:51

Sosyal medya fenomeni Fernanda Mota Farhat, kıyafetiyle şaşkına çevirdi! Altına hiçbir şey giymediği mini eteğiyle eğilince....

Sosyal medyada 408 bin takipçisi bulunan Brezilyalı sosyal medya fenomeni Fernanda Mota Farhat, cesur paylaşımlarının sınırını zorladı. Sao Paulo’da bir süpermarkette alışveriş yaptığı sırada çekilen pozlarını paylaşan Farhat mini eteğinin altına iç çamaşırı giyinmeyince sosyal medyayı salladı.

Trend 11-11-22 09:52

Dünyanın en zehirli akrebi tarafından sokulan 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti! Tam 7 kez kalp krizi geçirdi

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde yaşayan 7 yaşındaki Luiz Miguel Furtado Barbosa dünyanın en zehirli akreplerinden biri tarafından sokulduktan sonra dehşeti yaşadı. Kısa sürede 7 kez kalp krizi geçiren çocuk hayatını kaybetti.

Trend 02-11-22 09:50

Alex de Souza'nın verdiği karar taraftarı yasa boğdu! Dün gece kendisi paylaştı...

Sao Paulo'nun U20 takımında görev alan ve başarılı işlere imza atan Alex de Souza yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bu haberin ardından Brezilyalı taraftarlar büyük bir şok yaşadı. Alex'in takımdan ayrılmasını beklemeyen taraftarlar büyük bir üzüntü yaşadı.

Spor 29-10-22 09:39

Havada ürküten anlar! 256 yolcu taşıyan uçaktan kıvılcımlar çıkmaya başlayınca...

256 yolcu taşıyan bir United Airlines uçağı, Çarşamba günü saat 23:30'da Brezilya'nın Sao Paulo kentine doğru hareket ederken kalkıştan kısa bir süre sonra mekanik bir sorun yaşadıktan sonra yakıt yakmak için Atlantik üzerinde tur attıktan sonra gece vakti Newark'a acil iniş yapmak zorunda kaldı. Uçağın altından kıvılcımlar çıkan korku dolu anların görüntüsü izleyenleri şaşkına çevirdi.

Trend 24-09-22 09:49

Böylesine az rastlanır! Brezilya Kadınlar Futbol Ligi'nde tarihi skor: 34-0! Flamengo, Rio Sao Paulo'yu perişan etti...

Brezilya Kadınlar Futbol Ligi Carioca Women'de 4. hafta mücadelesinde Flamengo, Rio Sao Paulo'yu konuk etti. Karşılaşma, tarihi bir skorla sonuçlandı. Flamengo, rakibini 34-0'lık skorla mağlup etti. Rio Sao Paulo, 4 haftada kalesinde tam 68 gol gördü. Ayrıca Flamengo, karşılaşmada 100 şut çekti. Bu vuruşların 7'si direkten döndü.

Spor 17-09-22 18:13

Lunaparkta feci kaza! Anne iki çocuğuyla birlikte metrelerce yüksekten yere çakıldı

Brezilya’nın Sao Paola kentindeki bir lunaparkta korkunç bir kaza yaşandı. 25 yaşındaki anne iki çocuğuyla birlikte uzay temalı bir oyuncağa binmek istedi. Oyuncak sorunsuz bir şekilde çalışmaya başladı ve metrelerde yükseğe çıktı. Ancak tam iniş sırasında oluşan arıza nedeniyle anne ve çocukları kabusu yaşadı.

Trend 14-09-22 10:26

Söküm firmasından açıklama! 'Nae Sao Paulo' uçak gemisinin akıbeti ne olacak?

İzmir'in Aliağa ilçesinde sökümü yapılacağı planlanan Nae Sao Paulo isimli uçak gemisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söküm firmasından uçak gemisiyle ilgili yapılan açıklamada, "Bakanlığımızın talimatlarına uyacağız" denildi. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından geminin Türk kara sularına girmesine izin verilmeyeceği yönünde karar verildiği duyurulmuştu.

Haber 28-08-22 21:50

Bakan Kurum'dan Brezilya'dan gelen NAE Sao Paulo gemisiyle ilgili açıklama:

"NAE Sao Paulo isimli gemi için verilmiş olan şartlı notifikasyon onayının iptal edilmesine karar verilmiştir. Geminin Türk karasularına girmesine izin verilmeyecektir" - "Sadece NAE Sao Paulo gemisinde değil tüm gemilerde de sürecin her aşamasını yakından takip ettik, çevremize, insanımıza zarar verecek hiçbir adıma izin vermedik, bundan sonra da izin vermeyiz"

Yurthaber 26-08-22 18:11

NAe Sao Paulo için yürütmenin durdurulması talep edildi

NAe Sao Paulo için "yürütmenin durdurulması" talep edildi

Yurthaber 24-08-22 15:38

Dünya şokta! Ünlü sporcu Leandro Lo başından vurularak infaz edildi

Japonya kökenli dövüş sporu Jiu Jitsu'da tüm zamanların en başarılı sporcularından Brezilyalı Leandro Lo, Sao Paulo’da bir gece kulübünde başından vurularak infaz edildi. Olayın ardından yapılan açıklamada doktorlar, ünlü sporcunun beyin ölümünün gerçekleştiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 08-08-22 10:49

Doktorları dinlememişti! 60 cm'lik bisepleriyle fenomen olan sporcu 55. yaş gününde hayatını kaybetti

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde yaşayan 55 yaşındaki vücut geliştirme uzmanı Valdir Segato sıra dışı görünümüyle sosyal medyada tartışma yaratmıştı. Bunun sebebi ise Valdir Segato'nun yaklaşık 60 cm kalınlığındaki bisepsleri olmuştu. Vücuduna yağ bazlı bir içerik olan sintol enjekte ettiren Segato, doktorlar tarafından sık sık ölüm riski konusunda uyarılmasına rağmen operasyondan vazgeçmiyordu. Talihsiz adam 55. yaş gününde hayatını kaybetti.

Trend 03-08-22 08:02

Sevgilisini öldürdü, bebeğini beşikte bırakıp kaçtı! Ağlama seslerini komşuları duyunca gerçek ortaya çıktı

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde, bebeğin sürekli ağladığını duyan komşular bir çilingir tuttular. Bebeğin aralıksız bir şekilde ağladığı dairenin kapısı açılınca dehşet ortaya çıktı. Sandra Maria de Sousa Silva isimli bir kadın, sekiz aylık bebeğiyle yanındaki karyolada yatağında ölü bulundu. Kadın ve bebeğin o halde tam 2 gün boyunca kaldığı belirtildi.

Trend 01-08-22 13:30

GEMİSANDER'den NAe Sao Paulo gemisine ilişkin açıklama

GEMİSANDER'den "NAe Sao Paulo" gemisine ilişkin açıklama

Yurthaber 27-07-22 14:23

'Asbest' tehlikesi gündeme gelmişti! Tartışmalı uçak gemisi sökümüne ilişkin açıklama geldi

İzmir'in Aliağa ilçesinde söküm işlemlerinin yapılması planlanan Brezilya donanmasına ait Nae Sao Paulo isimli uçak gemisinde yüksek miktarda asbest taşıdığı iddiası üzerine yetkili kurumlardan açıklama yapıldı. Sök Denizcilik'ten yapılan açıklamada, "Sao Paulo gemisi özelinde iddia edilen asbest oranlarının gerçeği yansıtmadığı belgelendirilmiş ve ülkemiz ile Brezilya yetkili kurumlarına gerekli belgeler, raporlar ve analizler sunulmuştur" ifadelerine yer verildi.

Haber 18-07-22 22:43

Sök Denizcilik'ten NAe Sao Paulo gemisi açıklaması:

"Sao Paulo gemisi özelinde iddia edilen asbest oranlarının gerçeği yansıtmadığı belgelendirilmiş ve ülkemiz ile Brezilya yetkili kurumlarına gerekli belgeler, raporlar ve analizler sunulmuştur" - "Sivil toplum kuruluşlarının ve basın organlarının haklı çabalarını takdir ediyor ve projenin çevreye bir zarar teşkil etmeden başarılı bir şekilde tamamlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz"

Yurthaber 18-07-22 21:34

Alex de Souza için flaş iddia! Türkiye'ye mi dönüyor?

Spor haberi... Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza 2015 yılında aktif futbolculuk kariyerini tamamlamasının ardından, Sao Paulo B takımının başına geçmişti. Türkiye'den olaylı ayrılığından bu güne sürekli geri döneceği yönünde haberler çıkan Brezilyalı futbol adamı için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 21-06-22 15:55

Son dakika: Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex de Souza, Süper Lig'e geri dönüyor!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de oynadığı 8 yıl boyunca sarı - lacivertli taraftarların sevgilisi olan ve 6 kupa kazanan Alex de Souza, kariyerine A Takım seviyesinde devam etmek istiyor. Sao Paulo ile sözleşmesini noktalayacak olan Brezilyalı antrenör'e Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'dan teklif yapıldığı öne sürüldü.

Spor 31-05-22 10:21

Karısını bıçaklayıp öldürmüş, kendisini asarak intihar etmişti! Günler önceki aşk pozu ortaya çıktı

24 yaşındaki Flavia Souza'nın Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki evlerinde kendini asan 33 yaşındaki kocası Luis Eduardo Coelho tarafından öldürüldüğü bildirildi. Kadının cinayetten günler öncesinde kocasına olan aşkını ilan ettiği bir fotoğraf karesi ortaya çıktı.

Trend 23-04-22 12:11

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza'nın son halini görenler tanıyamadı!

Vitor Pereira'nın takımdan ayrılmasının ardından adı Fenerbahçe teknik direktörlüğü ile anılan Alex de Souza'nın son hali görenleri şaşkına çeviriyor. Şu anda Brezilya ekiplerinden Sao Paulo'nun U20 takımını çalıştıran Alex de Souza'nın paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Spor 27-02-22 16:53

Brezilya’da sel: Sao Paulo’da 21 kişi hayatını kaybetti

Yetkililer, Sao Paulo eyaletinde sağanak yağış sonrasında yaşanan sel ve heyelan felaketleri yüzünden en az 21 kişinin hayatını kaybettiğini, 9 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Haber 31-01-22 20:43

Alex de Souza'ya hayatının şoku! Taraftar bıçakla sahaya daldı

Son dakika: Alex de Souza'nın çalıştırdığı Sao Paulo U20 takımının Palmeiras ile yaptığı maçta sahaya bıçaklı bir taraftar girdi. Sahaya giren kişi, Palmeiras oyuncusu Lucas Freitas'ı bıçaklamak istedi. Oyuncuların ve güvenlik güçlerinin zorla araya girdiği taraftar saha dışına alındı. Alex de Souza'nın yedek kulübesindeki korku dolu anları kameralara yansıdı.

Spor 23-01-22 17:06

Sosyal medya fenomeni Arthur O Urso, değişimini takipçileriyle paylaştı! Kilolu halini görenler tanımakta zorluk çekti

Sosyal medya fenomeni Arthur O Urso, özgür aşkı kutlamak ve tek eşliliği protesto etmek için geçtiğimiz aylarda dokuz kadınla birden evlenmişti. Sao Paulo’da gerçekten düğün töreninden öncesinde ise Arthur, Luana isimli bir fenomenle evliydi ve çift çıplak balayı tatiliyle dikkatleri üzerine çekmişti. Aşk hayatı ve evlilikleriyle gündeme gelen Arthur, önceki yıllara ait kilolu bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerini şaşırttı.

Trend 14-01-22 10:02

Son Dakika: Fenerbahçe'de Alex de Souza sesleri! Kulisler hareketlendi, Alex'ten geleceğiyle ilgili açıklama geldi

Fenerbahçe son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Vitor Pereira'nın takımdan ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme gelen isim Alex de Souza oldu. Kulisleri sallayan iddiaya göre taraftarın da istediği Brezilyalı efsane isim için yönetim nabız yokluyor. Sao Paulo U20 takımını çalıştıran Alex'den de geleceğiyle ilgili açıklama geldi. İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün kim olacağıyla ilgili son dakika haberleri...

Spor 25-12-21 09:10

Sosyal medya fenomeni Arthur O Urso, özgür aşkı kutlamak ve tek eşliliği protesto etmek için 9 kadınla aynı anda evlendi

Sosyal medya fenomeni Arthur O Urso, özgür aşkı kutlamak ve tek eşliliği protesto etmek için toplu bir düğünle dokuz kadınla birden evlendi. Düğün Sao Paulo şehrinde bir Katolik kilisesinde gerçekleşti.

Trend 18-11-21 10:49

Havalimanını birbirine kattılar! Sizi öldürürüm

Brezilya’nın Sao Paulo kentindeki Guarulhos Uluslararası Havalimanında bazı yolcular, olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuşlarının iptal edilmesinden dolayı ortalığı birbirine kattı.

Haber 05-11-21 01:42

Brezilya’da kum fırtınası korku filmlerini aratmadı

Brezilya’nın Sao Paulo eyaletinde meydana gelen kum fırtınası korku filmini aratmayan görüntülere neden oldu.

Haber 29-09-21 17:15

Erkeklerden bıktığı için kendisiyle evlenen Brezilyalı modelin reddettiği teklif herkesi şaşırttı

33 yaşındaki Brezilyalı Cris Galera, erkeklere güvenmek zorunda kalmamak için Sao Paolo'da kendisiyle evlendi. Artık olgunlaştığını ve hayatında erkekler olmadan daha mutlu olduğunu ifade eden Galera, Arap asıllı bir milyonerin kendisine çeyiz parası olarak 365 bin sterlin (yaklaşık 4 milyon 434 bin TL) vermeyi teklif ettiğini iddia etti.

Trend 24-09-21 11:05

Yıldız ismin yeni takımı belli oluyor!

Brezilyalı yıldız isim Sao Paulo ile yollarını ayırmıştı. Yıldız ismin yeni takımı belli oluyor. İşte detaylar...

Spor 17-09-21 16:08

Dani Alves Sao Paulu'dan ayrıldıl

Brezilya'nın Sao Paulu kulübü, takımın deneyimli oyuncusu Dani Alves'in kontratının fesh edildiğini açıkladı.

Spor 17-09-21 09:25

Brezilya'da banka soyguncuları, rehineleri araçlarına bağlayarak canlı kalkan yaptı

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinin kuzeybatısındaki Araçatuba kentinde dev bir soyguna imza atan çete üyeleri, rehineleri kaçtıkları araçlara bağlayarak canlı kalkan yaptı.

Haber 30-08-21 15:10

Sao Paulo'dan Falcao için transfer açıklaması

Galatasaray'da gözden çıkarılan Falcao için Brezilya'da Sao Paulo ekibinden "transfer mümkün değil" şeklinde bir yanıt geldi.

Spor 10-08-21 19:40

Mehmet Aydın: Çiftlik Bank'ın kurucusu, Brezilya'da teslim oldu

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden on binlerce kişiyi dolandırdığı öne sürülen ve kırmızı bültenle aranan Mehmet Aydın, Brezilya'da Sao Paulo Başkonsolosluğu'na teslim oldu.

Haber 01-07-21 12:43

Son Dakika: Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya'da teslim oldu

Son dakika haberine göre kurucusu olduğu 'Çiftlik Bank' üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan, 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya'da Sao Paulo Başkonsolosluğu'na teslim oldu.

Haber 01-07-21 09:52