Alisson Becker Haberleri

Brezilya'da teknik direktör Tite'den ilginç hareket

Brezilya, 2022 FIFA Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Güney Kore’yi 4-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. Sambacıların teknik direktörü Tite, Dünya Kupası kadrosunda yer alan 26 oyuncuya da süre verdi. Güney Kore maçında kaleci değişikliği de yapan Tite'nin bu hareketi sonradan anlaşıldı.

Spor 06-12-2022 00:45

Fenerbahçeli Valencia'ya insanlık dışı faul! Bir anda yere yığıldı! Maçın hakemi kırmızı kart gösterdi ama...

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde oynanan maça Fenerbahçeli Enner Valencia ve Liverpool'un yıldız kalecisi Alisson Becker'in faul pozisyonu damga vurdu. Bir pozisyonda kalesinden çıkan Alisson Becker, topa hamle yapmak yerine Valencia'nın tam boynuna tekme atınca tecrübeli oyuncu yere yığıldı. Bu olayın ardından saha bir anda karıştı. Maçın hakemi Alisson'a direkt olarak kırmızı kart gösterdi. Daha sonra VAR tarafından uyarılan hakem kırmızı kartı iptal edip sarı kart verdi.

Spor 28-01-2022 10:49

Liverpool Alisson Becker ile yeni sözleşme imzaladı

Liverpool, Brezilyalı kalecisi Alisson Becker'in sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı.

Spor 04-08-2021 22:49

Tarihi an! Liverpool, kalecisi Alisson'un golüyle kazandı

İngiltere Premier Lig'in 36. haftasında Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Liverpool, deplasmanda West Bromwich'i son dakikada kalecisi Alisson'un attığı gol ile yenmeyi başardı.

Spor 16-05-2021 20:36

Alisson Becker

Alisson Becker Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alisson Becker Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Alisson Becker'in babası boğularak hayatını kaybetti

Liverpool'un Brezilyalı kalecisi Alisson'un babası yüzmek için girdiği baraj gölünde hayatını kaybetti. Evlerinin yakınlarında bir gölde boğularak hayatını kaybeden Jose Agostinho Becker'in ardından Internacional kulübü başsağlığı diledi. Açıklamada, "Eski kalecilerimiz Alisson ve Muriel'in babası Jose Agostinho Becker'in vefat haberini almış olmaktan büyük üzüntü duyuyoruz" ifadeleri kullandı.

Spor 25-02-2021 10:41