Altın Fiyatları Ne Zaman Düşecek Haberleri

Altın alacaklar dikkat! Altın fiyatları onaylı bir aşının bulunmasıyla düşecek mi? Uzmandan altın yatırımcısına tavsiyeler!

Uzman analist İslam Memiş altın fiyatlarının Dünya Sağlık Örgütü'nün aşı onayıyla düşeceğine dikkat çekerek açıklama yaptı. Aşı bulunursa altın fiyatları düşer mi merak edenler için yorum yapan Memiş, ABD'nin aşı açıklamalarının altın fiyatlarını aşağı çektiğine dikkat çekti. Peki altın fiyatları ne zaman düşecek? İşte son dakika altın yorumu...

Finans 04-09-2020 13:23

Altın yatırımcılarına önemli uyarı! Şimdi altın satılır mı? Altın satmak mantıklı mı? Altın yükselecek mi?

Altın fiyatları konusunda yaşanan yaşanan hareketlilik nedeniyle vatandaşlar şimdi altın satılır mı sorusunu soruyor. Yatırımlarını altın alarak değerlendiren vatandaşlar ise altın fiyatları yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Eskişehir Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek, İHA ile altın yatırımcıları için görüşlerini paylaştı. Peki, şu an altın satmak mantıklı mı?

Finans 01-09-2020 16:09

Altının gram fiyatı birkaç saatte uçtu! Son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları! Peki altın fiyatları düşer mi?

Altın yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Güne 471 lira ile başlayan altının gram fiyatı Kapalıçarşı'da 495,50 lirayı buldu. Birkaç saatte yükselişe geçen altın bir anda çok büyük bir fark koyarak arttı. Kapalıçarşı'da son durum altın fiyatlarını merak eden vatandaşlar altına yatırım yapmak için uzman yorumlarını takip etmeye başladı. Peki altın fiyatları düşer mi? Altına bu saatte yatırım yapmak tehlikeli mi? İşte son dakika altın fiyatları haberimiz.

Finans 06-08-2020 13:20

Altın fiyatları düşer mi? Altın düşecek mi? Altın alacaklara tavsiye!

Altın fiyatları üzerinde bir süredir devam eden yükseliş, altına yatırım yapmak isteyenlerin kararsız kalmasına sebep oluyor. Pandemi döneminde altın fiyatları rekor seviyeye gelmişti. Şimdi herkes, “Altın fiyatları düşer mi?” ve “Altın almak mantıklı mı?” sorularına cevap arıyor. AA Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği altın fiyatının yıl içindeki seyriyle ilgili beklentilerini açıkladı.

Finans 10-07-2020 10:46