Armağan Çağlayan Youtube Haberleri

Cinsiyet değiştirmeden önce kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Fenomen Mika Raun geceliğini giyip bacağını kaldırdı

Cinsiyet değiştirmeden önce katıldığı Armağan Çağlayan'da kalça dansı yaptığı anları sosyal medya hesabından yayınlayan fenomen Mika Raun paylaşıma son halini de ekledi. Mika Can Raun geceliğini giyip bacağına kaldırdığı pozlarla dikkat çekti.

Magazin 10-11-2022 11:36

Doğa Rutkay'dan çok konuşulacak 'annelik' itirafı! '40 günlükken suya attım'

Oyuncu Doğa Rutkay, Armağan Çağlayan'ın Youtube'da programına katıldı. Çocuk yaşlarından bugünlere kadar hayat hikayesini samimi bir dille yanıtlayan Rutkay'ın verdiği cevaplar şaşırttı. Armağan Çağlayan'ın annelik üzerine sorduğu soruyla ilgili ise "Hiç mükemmel bir anne değilim" yanıtını verdi.

Magazin 03-11-2022 21:38

Oryantal Tanyeli son hali... Ülkeye dönüp, maneviyata yöneldi

Bir dönem sahnelerin vazgeçilmez dansçılarından olan oryantal Tanyeli uzun süredir gözlerden uzak yaşıyor. Tanyeli, Armağan Çağlayan'a konuk olarak Türkiye'ye dönüş kararı aldığını açıkladı. Maneviyata yönelen oryantal bu konuda da şaşırtan sözler söyledi.

Magazin 14-10-2022 17:41

Esila Efser kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Esila Efser eski hali nasıl?

Esila Efser, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı ve hayat hikayesini anlattı. Daha önce sosyal medyada paylaşımda bulunan birçok kişinin Seda Sayan'a benzettiği fenomen ismin sesi Yıldız Tilbe'ye benzetilmişti. "Sürüne Sürüne Geber Ağla" isimli şarkısıyla sosyal medya kullanıcılarının en çok konuştuğu isimlerden biri olan geçtiğimiz aylarda sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girmişti. Peki, Armağan Çağlayan'ın konuğu Esila Efser kimdir? İşte Esila Efser'in eski hali nasıl...

Magazin 15-09-2022 13:39

Armağan Çağlayan Youtube

Armağan Çağlayan Youtube Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Armağan Çağlayan Youtube Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den isyan eden paylaşım: Ulan bir bitmediniz!

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla gündem oldu. En son iş insanı Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye dekolte konusunda uyarıda bulunduğu; Hadise'nin de eşinin bazı erkek arkadaşlarıyla görüşmesini istemediği iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan Üstün Dökmen'in "Başörtülü psikolog, psikiyatrist ve PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır" sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 14-08-2022 18:09