Ates Kuslari Mercan Haberleri

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertlilerin, Fatih Karagümrük'ün yıldız oyuncusu Levent Mercan ile anlaşma sağladığı yazıldı.

Spor 2024-05-02 20:32:25

Baharda açan ters laleler Tunceli'nin Mercan Dağları'na güzellik kattı

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde dağlık alanlarda doğal olarak yetişen ters laleler, tabiata ayrı güzellik katıyor.

Yurthaber 2024-04-30 13:48:32

Ramazanda yaşanabilecek o sağlık sorununa dikkat çekti! 'İftar ve sahur arasında şekersiz sakız çiğneyin'

Ramazanda su tüketiminin azalmasının diş sorunlarını artırabileceğini belirten Dt. Eylül Mercan Arslan "Tükürüğümüz ağız içerisinde yıkama yaparak antibakteriyel bir savunma sağlar. Ramazan ayında su tüketiminin azalmasına bağlı olarak tükürüğümüzün bu görevini yerine getirmesinde düşüş görünür. Bu durum diş çürükleri, diş eti problemleri ve ağız kokusu gibi istenmeyen sorunlar ortaya çıkarabilir. Ayrıca Ramazanda tatlı, kahve ve çay tüketimimizdeki artış da bu problemleri tetikleyebilir” dedi.

Haber 2024-03-27 10:25:56

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Levent Mercan ile prensip anlaşmasına varıldı

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferi için prensip anlaşmasına vardı. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da istediği Levent Mercan'ın transferi için kulübü Fatih Karagümrük ile prensip anlaşmasına vardı.

Spor 2024-03-24 08:50:22

Fatih Karagümrük cephesinden Galatasaray'a Levent Mercan cevabı! ''Her zamanki gibi bizimle değil menajerinden istediler''

Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray'ın Levent Mercan transferi için kendilerinden izin almadan oyuncularıyla görüştüklerini söyledi.

Spor 01-02-24 14:57

Engin ve Dilan Polat çifti zengin olmadan önce bu gecekonduda yaşıyormuş! Eski komşuları anlattı: 'Buradan taşındıktan sonra ne olduğuna dair fikrimiz yok'

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla gündem olan Engin ve Dilan Polat çifti, geçtiğimiz günlerde kara para aklama iddiasıyla düzenlenen operasyonda İstanbul'da gözaltına alınmıştı. Soruşturma devam ederken Engin ve Dilan Polat çifti ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Çiftin 5 yıl önce Ataşehir'de yaşadığı gecekondu görüntülendi. Mahalle sakinlerinden Mercan Demirtürk "Buradan taşındıktan sonra ne olduğuna dair fikrimiz yok" dedi.

Haber 03-11-23 11:46

YARGI 69. BÖLÜM CANLI İZLE! Bugün Yargı yeni bölüm var mı? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bugün Yargı yeni bölüm var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 69. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 29-10-23 18:41

BU AKŞAM YARGI VAR MI? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bu akşam Yargı var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 22-10-23 19:01

Silahla vurulan genç, 119 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Gaziantep’te 19 Nisan günü alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı 3 kişi tarafından silahla vurulan Mehmet Mercan, 119 gündür yoğun bakımda verdiği hayat mücadelesini kaybetti.

Yurthaber 18-08-23 12:06

Caner Erkin sonrası parlayan Levent Mercan, devleri peşine taktı! Pirlo etkisiyle büyük yükseliş...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan, bu sezon gösterdiği çıkışla transferin gözde isimlerinden birisi olmayı başardı. Caner Erkin'in takımdan ayrılışının ardından asıl mevkisi orta saha olmasına rağmen Andrea Pirlo'nun yönlendirmesiyle sol bek pozisyonuna geçen ve iyi bir grafik çizen Mercan, Süper Lig ve Avrupa'dan kulüplerin teklif için hazırlandığı kaydedildi.

Spor 02-06-23 17:02

Mercan taşı faydaları nelerdir, gerçek mercan taşı nasıl anlaşılır? Mercan taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas, zümrüt, safir gibi kıymetli taşların yanında, doğal güzelliği ve faydaları nedeniyle mercan taşı da popüler bir seçenektir. Mercan taşı, deniz tabanında yetişen ve sertleşen mercanların mineralleşmiş yapısından oluşur. Kırmızı, beyaz, pembe ve sarı tonlarda bulunabilen mercan taşı, yüzyıllardır birçok kültürde güç, zenginlik, mutluluk ve şans sembolü olarak kabul edilir. Peki, mercan taşı ne işe yarar?

Haber 10-04-23 10:51

EGM açıkladı, Kahramanmaraş merkezli depremlerde acı gerçek ortaya çıktı: 'Mezarlarını bildiğimiz ancak...'

Kahramanmaraş merkezli depremler için Meclis'te kurulan Araştırma Komisyonu dün toplandı. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı Vedat Mercan, "Halen DNA örneği aldığımız, mezarlarını bildiğimiz ancak kimliklendiremediğimiz bin 297 vatandaşımız var, çalışmalar devam etmekte" dedi.

Haber 25-03-23 09:44

Adıyaman'da depremde yıkılan sitenin kooperatif yönetim kurulu başkanı tutuklandı

Adıyaman'da depremde yıkılan, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Mercan Sitesi'nin kooperatif yönetim kurulu başkanı Sabri Kırmızı tutuklandı.

Yurthaber 14-03-23 08:43

Fahriye ninenin kedi sevgisi yürekleri ısıttı! Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü

Amasya’nın Taşova ilçesinde yaşayan Fahriye Yavuz evinde beslediği “Mercan” isimli kediyle samimiyet içeren görüntüsü yürekleri ısıttı.

Haber 23-01-23 17:05

Röportaj yapmak isteyen muhabire çirkin hakaret! 'Biraz kafanı aç hava alsın, beyninde oksijen yok belli ki'

Beşiktaş'ta, televizyon muhabiri Meryem Nas Mercan, röportaj yaptığı sırada Aylin A. ile tartıştı. Nas, tartışma sırasında başörtüsüyle ilgili hakarette bulunduğunu belirttiği Aylin A. hakkında şikayetçi oldu. Nas, Aylin A.'nın kendisine 'Biraz kafanı aç hava alsın, beyninde oksijen yok belli ki' dediğini söyledi. Gözaltına alınan kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aylin A.'nın ifadesinde, "Bir anlık sinirle söyledim" dediği öğrenildi. İşte tepki çeken olayın detayları...

Haber 13-01-23 16:48

Ateş Kuşları'nda Hande Soral'ın çocukluğunu kim canlandırıyor? Ateş Kuşları Mercan kaç yaşında, kimin kızı?

Ateş Kuşları dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yapımını Bozdağ Film'in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği yeni dizinin başrollerini İlayda Alişan, Görkem Sevindik ve Hande Soral paylaşıyor. Sokak çocuklarının hikayesini anlatan dizide çocuk karakterler de oldukça dikkat çekici. Peki, Ateş Kuşları'nda Hande Soral'ın çocukluğunu kim canlandırıyor? Ateş Kuşları Mercan kaç yaşında, kimin kızı? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 13-01-23 12:00

Karagümrük’te Pirlo’nun yeni jokeri Levent Mercan

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen aranın sona ermesiyle birlikte oynadığı 4 resmi maçta 3 galibiyet alarak toplamda 13 gol kaydeden Fatih Karagümrük’te Levent Mercan gösterdiği performans ile teknik direktör Andrea Pirlo’nun vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

Spor 05-01-23 12:02

Tunceli’de ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-4 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu’ başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca, Tunceli’de 548 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-4 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu’ başlatıldı.PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Tunceli’de, ‘Eren Abluka Sonbahar Kış-4 Tunceli- Ovacık-Mercan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu’ başlatıldı.

Haber 27-10-22 11:27

Göçerlerin Munzur ve Mercan Dağları'ndan köylerine zorlu dönüşü başladı

Binlerce koyuna sahip göçerler, yazı geçirdikleri Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki yaylalardan çevre il ve ilçelerdeki köylerine dönmek için kilometrelerce yol katediyor - Göçer Zafer Beyazkuş: - "10 gündür yoldayız, 3-4 gün sonra köyümüze ulaşacağız. Yolculuğumuz sırasında kurt ve boz ayılarla karşılaşıyoruz. Köpeklerimiz olmasa yaban hayvanları sürüye saldırıyor"

Yurthaber 26-09-22 11:02

Bozcaada ve Marmara Denizi'nin mercanları araştırılıyor

Nesli tehlike altındaki taş ve altın mercan kolonilerinin yasa dışı balıkçılık faaliyetleri, bilinçsiz avlanma ve çapa atımı nedeniyle zarar görmesini engellemek amacıyla yıl sonuna kadar dalışlarını sürdürecek bilim insanları, elde edecekleri verileri ve çözüm önerilerini ilgili kuruluşlara rapor halinde sunacak - ÇOMÜ Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış Özalp: - "Habitatlarda yapılan incelemelerde ezilmiş veya dalları kırılmış mercan kolonilerine rastlıyorsunuz. Bu durum son derece vahim"

Yurthaber 24-09-22 11:02

Tunceli’deki Katır Gölleri, doğa tutkunlarının yeni rotası olmayı başardı

Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki Mercan Dağları'nın 3 bin 100 rakımında yer alan Katır Gölleri, özellikle yaz aylarında çevre il ve ilçelerden doğa tutkunlarını ağırlıyor.

Trend 13-07-22 17:46

Ordulu minik Mercan'ın küpe takma hayali gerçek olacak

Sol kulağında doğuştan bozukluk olan 10 yaşındaki Mercan Kovan, 18 Temmuz'da ameliyat olacak - Ordu Valisi Tuncay Sonel: - "Evladımızın tedavisini yaptıracağız inşallah. Küpesini de şimdiden hazırladık"

Yurthaber 29-06-22 13:36

Özge Özpirinçci isyan etti! Kucağımda bebeğim var, çekmeyin

Oyuncu Özge Özpirinçci, kızı Mercan ile Bodrum sezonunu açtı. Bir AVM'den çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu, makyajsız haliyle dikkat çekerken, basın mensuplarına "Kucağımda bebeğim var, çekmeyin" diyerek sitem etti.

Magazin 02-06-22 08:13

Finans uzmanı, tele-dolandırıcıların kurbanı olmuştu... Dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı!

Finans uzmanı Aysun Mercan tele-dolandırıcıların tuzağına düşmüş, kendisini polis olarak tanıtan kişilere yüksek meblağlarda paranın yanı sıra yarım milyonluk dairesini de kaptırmıştı. "Adınız FETÖ'ye karıştı" yalanına inanan, bir bankanın yönetiminde görevli Aysun Mercan'ın dolandırıldığı olayda yeni ayrıntılar ile dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı!

Haber 26-05-22 07:39

Finans uzmanını hedefe koydular... 4 seferde milyonlarca lirasını dolandırdılar

Türkiye'deki yabancı bir bankanın yönetim kurulu üyesi olan Aysun Mercan, dolandırıcıların hedefi oldu. Finans uzmanı Mercan'ı dolandıran şüpheliler, Mercan'ın 4 seferde 15 milyon lirasını alıp kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Haber 25-05-22 22:01

Akılalmaz olay! Finans uzmanı, hayatının en büyük şokunu yaşadı

Sıkça karşılaşılan dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. "Adınız FETÖ'ye karıştı" yalanıyla yüzlerce kişiyi tuzağa düşüren tele-dolandırıcıların hedefinde bu kez ünlü finans uzmanı vardı. Türkiye'de bulunan Japon bankasının yönetim kurulu üyesi olan Aysun Mercan, telefonla kendisine ulaşan sözde polislere 270 bin euro ve 150 bin dolar kaptırdı. Ünlü para uzmanının başına gelenler bununla da kalmadı...

Haber 25-05-22 07:36

Mercan resifi ne demek? Mercan resifi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler isim ve fiillerin birleşmesiyle ortaya çıkabilirler. En az iki sözcükten meydana gelen birleşik kelimelerin, iki farklı isim veya iki farklı fiilden de oluşması mümkündür. Türkçede yaygın olarak kullanılan bu tür sözcükler dil zenginliğine katkı sağlarlar. Belirli eylemleri, durumları veya nesneleri tanımlamak için kullanılabilirler. Mercan resifi birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. TDK sözlüğe göre Mercan resifi ne demek, anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 20:28

Mercan teknesi ne demek? Mercan teknesi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan Mercan teknesi birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, Mercan teknesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:15

Mercan tespih ne demek? Mercan tespih birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler günlük konuşma dilinde veya edebi eserlerde sıklıkla kullanılır. Deyimlerin birçoğu birleşik kelimeler ile oluşmuştur. Bu durum birleşik kelimelerin Türkçede ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Günlük konuşma dilinde, çeşitli yayınlarda karşılaşılan birleşik sözcüklerden biri de Mercan tespih şeklindedir. Mercan tespih ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:15

Mercan balığı ne demek? Mercan balığı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük yaşamda kullanılan kelimelerden bazılarının anlamına tam olarak hakim olunmayabilir. Özellikle birleşik kelimeler için bu durum sıkça söz konusu olur. İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle başka bir anlam elde edilmesini sağlayan birleşik kelimeler, Türk Dil Kurumu (TDK) tarafından incelenerek analiz edilir ve bu incelemeler çeşitli kaynaklarda yayımlanır. TDK sözlükte yer alan Mercan balığı birleşik kelimesi de bunlardan biridir. Mercan balığı ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:59

Komandolar teröristlerin barındığı Tunceli dağlarını ablukaya aldı

Helikopter, SİHA, İHA ve özel eğitimli köpeklerin desteğinde operasyonlarını yürüten komandolar, Ali Boğazı, Buzlutepe Vadisi ile Munzur ve Mercan dağlarındaki terör hedeflerini etkisiz hale getirmek amacıyla her taşın altını didik didik arıyor - Kent merkezi ve 7 ilçenin kırsalını adeta ablukaya alan komandolar, düzenledikleri 34 operasyon sırasında imha ettikleri 62 sığınak ve mağarada çok sayıda patlayıcı, silah mühimmatı, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirdi

Yurthaber 20-05-22 11:03

Mercan yılanı ne demek? Mercan yılanı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede sözcükler tek başına bir anlam ifade ettiği gibi bir araya geldiklerinde de farklı anlamlarda kullanılabilir. Bu aşamada sözcüklerde bazı harfler düşebilir, kelimeler birleşebilir ya da hiçbir değişime uğramadan bir araya gelerek kullanılabilir. Yaşanan bu harf ve anlam değişiklikleri ise ortaya çıkan yeni sözcüklerin ve anlamlarının araştırılmasını zorunlu kılar. Türkçede kullanılan kelimelerin anlamları ile ilgili inceleme yürüten Türk Dil Kurumu (TDK), Mercan yılanı birleşik kelimesini de mercek altına almıştır. Mercan yılanı birleşik kelimesi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 21:10

Mercan yeşili ne demek? Mercan yeşili birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Mercan yeşili birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Mercan yeşili birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:10

Mercan terliği ne demek? Mercan terliği birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Ses ve anlam değişikliğine uğrayarak bir araya gelen birleşik sözcükler ile günlük yaşamda, televizyon ya da internette sıkça karşılaşılır. Birleşik kelimeler meydana gelirken bazen kullanılan sözcükler gerçek anlamını kaybederek şekil alabilir. Farklı koşullara uyum sağlayarak ortaya çıkan birleşik kelimelerden biri de Mercan terliği birleşik kelimesidir. Mercan terliği ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:10

Mercan otu ne demek? Mercan otu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Teknolojik gelişmeler, keşfedilen yeni türler, yabancı dillerde görülen kavramları isimlendirmek gibi nedenlerle diller yeni kelimelere ihtiyaç duyar. Türkçeye yeni kelimelerin kazandırılması için TDK tarafından çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. TDK, yeni kelimeler türetirken çoğunlukla eski kelimelerden faydalanır. Bu şekilde oluşturulan kelimelere birleşik sözcük denir. Mercan otu birleşik kelimesi de bunlara bir örnektir. Peki, Mercan otu ne demek?

Egitim 18-05-22 21:10

Mercan adası ne demek? Mercan adası birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Mercan adası birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Mercan adası birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:10

Mercan ne demek? Mercan kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türk dili üzerine araştırmalar yürüterek dilimizin gelişmesine ve korunmasına katkıda bulunmaktadır. Bu araştırmalar dahilinde Türkçe ve ilişkili dillerdeki kaynaklar incelenmekte, bulunan Türkçe kökenli kelimeler kayda geçilmektedir. Üstelik TDK bu çalışmalarında pek çok kelimelerin de anlamını açıkça belirtmektedir. Bu nedenle bilinmeyen kelimeler TDK anlamlarına göre araştırılır. TDK’ye göre Mercan ne demektir? Mercan TDK sözlük anlamı kökeni…

Egitim 18-05-22 21:10

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ün minik kızları ilk defa görüntülendi! İşte Mercan Bebek

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, kızları Mercan’la ilk kez görüntülendi.

Magazin 18-05-22 08:37

Gökgöl Mağarası yenilenen çehresiyle ziyaretçilerini ağırlıyor

Zonguldak'ta galeri, sarkıt, dikit, sütun, travertenler ve milyonlarca yıllık mercan fosilleriyle ilgi gören Gökgöl Mağarası'nın 875 metrelik bölümü gezilebiliyor - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz: - "Özellikleri bakımından çok farklı karstik yapıları içerisinde barındıran, milyonlarca yıl içerisinde oluşmuş bu güzelliğin insanlar tarafından ziyaret edilmesini arzu ediyoruz. Kentin gelişimine de çok büyük katkı sağlayacak"

Yurthaber 10-04-22 13:54

İklim krizi: Dünyanın en büyük mercan kayalığı sisteminde yeni bir beyazlaşma felaketi

Avustralya, dünyanın en büyük mercan kayalıkları grubu olan Büyük Set Resifi'nde 2016 yılından bu yana dördüncü kez büyük bir beyazlaşma felaketi yaşandığını bildiriyor.

Haber 27-03-22 11:24

Müsilaj, Marmara'daki mercan ve sünger popülasyonunu olumsuz etkiledi

İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nur Eda Topçu: - "Dibe inen müsilaj ne yazık ki çok sayıda mercanı, süngerler de dahil bentik canlıları öldürdü. Dolayısıyla tablo şu anda çok üzücü" - İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Topaloğlu: - "Dipte adeta katliam yaşanmış gibi bir durum söz konusu. Görüntüler bunu gösteriyor"

Yurthaber 20-02-22 11:03

Tavuk kıymasından köfte sevenlere: Mercan kebabı tarifi

Türk mutfağı, birbirinden farklı kebapları ile dünyaya ün salmaya devam ediyor. Bunlardan biri de tadına doyamayacağınız Mercan kebabı. Çıtır çıtır ağızda dağılan kebap, lezzetiyle deneyenleri kendine hayran bırakıyor. Mercan kebabı, az malzeme kullanarak lezzeti bol bir akşam yemeği çıkarmak isteyenler için harika bir öneri. Tavuk eti bu haliyle oldukça lezzetli oluyor. Tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 18-02-22 12:44

Özge Özpirinçci'nin eşi Burak Yamantürk'ten kızları Mercan ile aile pozu!

Uzun yıllardır birlikte olan ünlü oyuncular Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz yaz aylarında evlenmişti. Evlendiğinde kızına hamile olan Özge Özpirinçci geçtiğimiz kasım ayında kızı Mercan'a kavuşarak ilk kez annelik duygusunu yaşadı. Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk çiftinden kızları Mercan ile aile pozu geldi.

Magazin 04-02-22 14:01

Operasyondan yeni görüntüler geldi! 1 metreyi aşan karın altında...

Tunceli’de Eren Kış-6 Mercan Dağları Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu operasyonu zorlu kış şartları altında devam ediyor. Operasyonda, Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan bin 60 personel ve 72 operasyonel tim görev alıyor.

Haber 15-01-22 17:12

Kıbrıs gazisi Mercan, Amasya'da son yolculuğuna uğurlandı

Kıbrıs gazisi Mercan, Amasya'da son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 14-01-22 16:57

Neslinin tükendiği düşünülüyordu! 22 yıl sonra görüntülendi

Avustralya'nın Tazmanya eyaletindeki denizlerde mercan, ıstakoz ve balık türlerini incelemek için yapılan araştırmanın parçası olarak deniz tabanına yerleştirilen kamera, en son 1999’da görüntülenen ve nesli tükenmekte olduğu açıklanan Avustralya'ya özgü nadir bir tür olan pembe el balığını görüntüledi.

Haber 24-12-21 16:00

PKK'ya büyük darbe! Eren operasyonlarında etkisiz hale getirilen 9 teröristten 3'ü turuncu, 2'si gri kategoride

Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki kırsal bölgesinde icra edilen Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonu ile etkisiz hale getirilen 9 teröristin kimlikleri belirlendi. Teröristlerden 3'ünün turuncu, 2'sinin gri kategoride yer aldığı açıklandı.

Haber 05-12-21 14:01

Şehit Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli Ovacık'ta 'Eren Kış-6 Mercan Dağları' operasyonunda şehit olan 32 yaşındaki Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazede şehidin annesi Emine Mutlu, “Nasıl dayanırım ben bu acıya” diyerek gözyaşı döktü.

Haber 04-12-21 15:59

Mehmetçik, Tunceli'de teröristlerin inlerini imha ederek kış üslenmesine izin vermiyor

Bir süre önce sona eren Eren-7 Mercan Munzur Operasyonu'nda teröristlerce kullanılan 180 mağara ve sığınağın imha edildiği Tunceli'de 19 Kasım'da başlatılan Eren Kış-6 Mercan Dağları Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu kapsamında da 23 sığınak kullanılamaz hale getirildi - Her iki operasyonda çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirerek örgüte lojistik açıdan ağır darbe vuran Mehmetçik, şu sıralar sürdürdüğü operasyonlarla örgüt mensuplarının kış üslenmesine fırsat vermiyor - Operasyonlara seçkin birliklerin yanı sıra İHA, SİHA, helikopter ve zaman zaman savaş uçakları da destek veriyor

Yurthaber 25-11-21 11:15