Aybuke Ogretmen Oldum Ben Haberleri

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 2024-04-18 22:13:24

İzmir sokaklarında cesetle sokak sokak araba turu! Yakalanınca Ben kadınım, sonradan erkek oldum dedi, yakayı ele verdi

Emanet ettiği parayı geri alamadığı kuyumcuyu sevgilisiyle arabada öldürdüler, cesediyle İzmir sokaklarında sokak sokak araba turu attılar! İzmir'in kanını donduran kuyumcu cinayetinin zanlısı günlerdir firari olarak aranıyordu. Üç ilde aranan zanlı cinayet mahallinde bulundu, "Ben kadınım, sonradan erkek oldum" deyince polis incelemede gerçeği ortaya çıkardı.

Haber 2024-04-02 09:48:05

Pavyonda hesap kavgası! Tuvalette tanıştı, 'ödeyeceksiniz, misafir oldum' dedi: Sonrasında ortalık karıştı

İstanbul'da gece saatlerinde bir pavyonun tuvaletinde tanışan şahıslar beraber içki içip eğlendi. İlerleyen saatlerde hesap vakti gelince içlerinden birisi, 'ben masanıza misafir oldum, hesap ödemem' dedi. Mahçup olmamak için hesabı ödeyen şahıs evine gidip silahını aldı. Hesabını ödediği adamı döven şahıs başka biri tarafından kameraya alındı.

Haber 2024-02-29 10:22:20

'Kilolusun diye boşanan kocama şok' diyerek paylaştı! Değişimini görenler gözlerine inanamadı... Ben bile pişman oldum

TikTok'ta 'burcu_yigen' kullanıcı adıyla paylaşım yapan kadın 95 kilodan 53 kiloya düştüğünü söyleyerek değişimini gösterdi. Ancak Yiğen'in viral olmasının nedeni ise eşinin kilolu olduğunu için kendisinden boşandığını söylemesi oldu. 42 kilo veren Yiğen'in son halini görenler gözlerine inanamadı.

Trend 2024-02-07 14:32:42

'Altınok'un tabiatına aykırı. Ben yalnız gezen adamım' dedi, çakarlı araç iddialarını yalanladı!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, çakarlı araba kullandığı iddialarını net bir dille yalanladı. Altınok, "Çakarlı araba kullanmadım. Aday oldum, adaylığımız açıklandı, kendi arabama bindim. Çakarlı araba, konvoy yoktur. Altınok'un tabiatına aykırı. Ben yalnız gezen adamım" diye konuştu.

Haber 01-02-24 15:38

Seçil Erzan ile kuzeninin yazışmaları ortaya çıktı! 'Paramla rezil oldum' , 'Bende 1 TL yok şu an'

Yüksek kar getirili fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın, teyzesinin oğluyla yazışmaları ortaya çıktı. Bilirkişi raporunda yer alan yazışmalarda, mağdur Tanın Yılmaz'ın sitem ederek ‘paramla rezil oldum ya, hadi öbürleri ütopik bir şeye girmiş, ben böyle bir şeyi senden ne istedim ne de talep ettim’ dediği, Erzan’ın ise ‘bende 1 TL yok şu an’ şeklinde yanıt verdiği kaydedildi.

Haber 12-12-23 09:59

Sosyal medyadaki iddialar sonrasında Mete Yarar paylaştı: Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın filmi için çağrı

Batman'da 2017 yılında teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyaz perdeye taşıyan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmi vizyona girdi. Sosyal medyada terör örgütü yandaşı bazı sayfalar IMDB'de filme düşük puan vererek saldırı başlattı. Mete Yarar da bu saldırıların ardından bir tweet alıntılayarak çağrıda bulundu.

Haber 28-11-23 21:08

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi vizyonda! Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Batman'da 2017 yılında teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyaz perdeye taşıyan Aybüke; Öğretmen Oldum Ben filmi vizyona girdi. Peki, Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 24-11-23 16:49

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın bağlaması Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK tarafından 2017 yılında şehit edilen Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini anlatan "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" adlı film galasına katıldı. Şehit Şenay Aybüke Yalçın’ın kullandığı bağlaması Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edildi.

Haber 23-11-23 23:05

Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan film vizyona giriyor! İlk tanıtım yayınlandı

Batman'da 2017 yılında teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyaz perdeye taşıyan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmi vizyona girmek için gün sayıyor. 24 Kasım'da yayınlanacak filmin ilk tanıtımı da yayınlandı.

Magazin 22-11-23 16:14

Eskişehir'de 'bar cinayeti' sanığı için istenen ceza belli oldu!

Eskişehir'de bir barda çıkan kavgada ağır yaralanıp, 7 gün sonra hayatını kaybeden 23 yaşındaki Doğukan Yener'in ölümüne ilişkin davada, tutuklu sanık Mertcan Allar hakkında karar verildi. Savcılık mütalaasında ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istenen sanık Allar, pişman olduğunu belirterek, "Olaydaki kişileri tanımam. Hasmım da değillerdir. Olay mekanda başlamış. Ben sonradan olaya dahil oldum." diye konuştu.

Haber 08-11-23 19:24

İçinde 500 bin TL'lik altın vardı! Otogarda karışan valizle ilgili yeni gelişme... 'Çifte bayram yaptım'

Diyarbakır'dan bayram ziyareti için otobüsle Mardin’e giden ailenin, içinde kızları Maroteaux–Lamy hastası Medine Sayan’ın tedavisi için çoğu borç alınan yaklaşık 500 bin TL’lik altının olduğu valizi yanlışlıkla alan 2 yolcu, valizlerin karıştığını fark edip polise teslim etti. Sayan ailesinin valizi, polis ekipleri tarafından tutanak karşılığında ailenin yakınlarına verildi. Sayan, “Ben bayramda çifte bayram yaşadım, çok mutlu oldum. Bayramım daha da güzelleşti. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber 29-06-23 14:31

Son dakika haberi: Aziz Yıldırım'dan basın toplantısında dikkat çeken açıklamalar! ''Fenerbahçe'den emekli oldum ama başkan adayı çıkmazsa ben aday olacağım''

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenledi. Aziz Yıldırım, "Açıklama yapsam, neden yaptı... Yapmasam, 'Ben Fenerbahçe'yim' diyen adam neden konuşmuyor! Ali Bey'i seçen kongre üyeleri ortada yok. 16 bin kişi oy verdi. Seçtiniz. Fenerbahçe daha iyi olsun diye seçtiniz! Neredesiniz kongre üyeleri. Başkan bağırıyor, 'Aday çıksın, kongre yapacağım' diyor. İçinizden bir tane çıkamıyor mu ya? Fenerbahçe'nin geldiği durum iyi değil." dedi. İşte detaylar...

Spor 23-06-23 16:16

Kirayı 22 kuruş eksik yatırdı, hayatının şokunu yaşadı! Hazmedemiyorum

Bursa’da dükkan kiracısı Suat Eken, iddiaya göre; fahiş artışı kabul etmeyip kirasını yasal oranlar çerçevesinde artırdı. Eken, artan kirayı her ay düzenli olarak gönderdi. Ancak kirasını 22 kuruş eksik yatırınca dükkan sahibince mahkemeye verildi. Mahkeme, Eken’in iş yerinden tahliyesine karar verdi. Suat Eken, "Mahkemede ben böyle bir tahliye kararının çıkacağını sanmıyordum. Fakat 6 Haziran 2023’de çıkan kararla şok oldum. Benim düzenimin 22 kuruştan dolayı bozulmasını hazmedemiyorum” dedi.

Haber 08-06-23 16:47

Son dakika: İYİ Parti'den istifası ses getirmişti... Yavuz Ağıralioğlu sessizliğini bu sözlerle bozdu: Seçim sonucunu öngördüm

Son dakika haberine göre, 14 Mayıs seçimleri öncesinde İYİ Parti'den istifa eden 27'nci Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs seçimlerine değinen Ağıralioğlu, "Hassasiyetlerimi milletle paylaşırken ben bedelini ödemeye göze aldığım bir karara mahkum oldum. Seçim sonucunu öngördüm." dedi.

Haber 20-05-23 19:48

Camdaki Kız’ın Laz Kızı’nın Instagram pozları olay oldu! “Hayri’den önce ben aşık oldum”

Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Hayri ile sahneleri dikkat çeken Laz Kızı’na şarkıcı Alya hayat veriyor. Düzgün fiziği ve duru güzelliği ile dikkat çeken Alya Instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor.

Magazin 19-05-23 09:15

Aaahh Belinda'nın yıldızı Serkan Çayoğlu'nun eşinden yatak pozu! Bu hikayede yanan ben oldum

Atıf Yılmaz'ın 1986 yapımı aynı adlı filminden uyarlanan Aaahh Belinda filminde, Neslihan Atagül ile başrolü paylaşan Serkan Çayoğlu, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Instagram hesabının hikaye kısmında eşi Özge Gürel'in yatak pozuna yer veren Serkan Çayoğlu'nun paylaşımı görenleri gülümsetti.

Magazin 07-05-23 11:10

Para kazanmak isterken kabusu yaşadı! 'Aylık 7 bin 500 lira kazanç' vaadi... Ben mağdur oldum başkaları olmasın

Şişli'de yaşayan Hüsnegül Demirci, iddiaya göre, evde sabun paketleme ilanından para kazanmak isterken 52 bin lira dolandırıldı. Sosyal medyadaki ilanı gördükten sonra para kazanmak için ilgili firma ile bağlantıya geçen Demirci, aylık 7 bin 500 lira kazanma vaadiyle, 52 bin lira dolandırıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Demirci, “Beni tehdit ederek yine para istediler. Vergi borcu çıkaracaklarını, mahkemelerde dolanacağımı, parayı göndermeye mecbur olduğumu söylediler" dedi.

Haber 29-03-23 10:58

Depremler nedeniyle evini terk etti, geri geldiğine hayatının şokunu yaşadı! 60 bin TL'ye...

Adana'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bir vatandaş, 1,5 aylığına evini terk etti. Geri geldiğinde evinin başkasına kiraya verildiğini ve eşyaları ile altınlarının olmadığını gören adam şok yaşadı. Evi kiraya veren emlakçı gözaltına alındı. Ev sahibi, “Ben evimin kapı kilidini 3 kez değiştirip çilingir ile girmek zorunda kaldım. Eve geldim evde kiracı var şok oldum" dedi.

Haber 23-03-23 09:26

Galata Kulesi'nde şaşkına çeviren görüntü! Eline kalem alan, 674 yıllık yapıya bunu yapıyor: Tarihimize saygısızlık diye düşünüyorum

Galata Kulesi'nin kitabe ve duvarı isim tabelasına döndü. Eline kalem alan, yerli ve yabancı turistlerce büyük ilgi gören 674 yıllık yapıya ismini yazarak zarar veriyor. Kulenin kitabesine yazı yazan bir kişiyi fark ederek görüntüleyen yabancı bir turist ise bu anları "bu adam gibi pislik olmayın" diyerek sosyal medya hesabından paylaştı. Yerli turistler de bu duruma büyük tepki gösterdi. Bir kişi ise "Ben de işin açıkçası gördüğümde şok oldum. Tarihimize saygısızlık diye düşünüyorum" dedi.

Haber 05-02-23 10:44

'İlk görüşte aşık oldum' Biri Aldatmak'ın Sezai'si diğeri Bir Peri Masalı'nın Harika'sı! Kabadayı gibi...

Bir Peri Masalı dizisinde canlandırdığı Harika karakteriyle büyük ilgi gören ünlü oyuncu Nazan Kesal, katıldığı programda çok özel açıklamalar yaptı. Aldatmak dizisinde Sezai karakterini canlandıran Ercan Kesal ile evli olan ünlü oyuncu eşine ilk görüşte aşık olduğunu anlattı. Samimi itiraflarda bulunan Nazan Kesal, Ercan Bey'in sert, kabadayı gibi görünse de öyle bir insan olmadığını söyledi. Kesal "Ben Ercan'ı görür görmez 'İşte bu' demiştim yani." şeklinde konuştu.

Magazin 09-12-22 11:42

Uydu tamir etmeye gitti, evin kızına aşık olunca olanlar oldu! 'Bu aileden şikayetçiyim'

Adana'da uydu tamirciliği yapan Musa Şahbudak, tamir için gittiği evde evin kızı İ.K. ile sevgili oldu. Ancak kızın babası ve ağabeyi tarafından gasp edildiğini iddia eden adam, onların yüzünden yatacak yerinin bile kalmadığını ve iş yerinde yattığını söyledi. Şahbudak, ''Evde kalamaz oldum. Şimdi iş yerinde yatıp kalkıyorum. Sevgilimin önce bu işin içinde olduğunu düşünmüyordum ama artık onun da bu işin içinde olduğunu tahmin ediyorum. Ben bu aileden şikayetçiyim” diye konuştu.

Haber 01-12-22 12:07

Sahte doktor neler yapmış neler! Herkesin sorduğu soruyu baba da sormuş... Mezuniyet yalanı 'bu kadar da olmaz' dedirtti

Bu haftaya damga vuran sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın her gün yeni bir yalanı ortaya çıkıyor. Son olarak babası Ali Özkiraz'ın ifadeleri durumun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Kızının doktor olduğunu kendisine geçen sene söylediğini belirten baba Özkiraz, "Ben de şüphelendim, 'Bu kızın yaşı tutmuyor? Nasıl bitirdi okulu' dedim. Kızım, 'Süper puan ile mezun oldum' dedi." ifadelerini kullandı. Kızıyla konuşmadığını da dile getiren baba kızının aklanmasını istediğini belirtti.

Haber 30-11-22 22:45

Akşener, Başarısız oldum diyerek açıkladı: Türkiye’nin en iyi siyasi kafa avcısıyım ama...

İYİ Parti lideri Meral Akşener'den "kadın siyasetçi" konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Siyasi olarak Türkiye'nin "en iyi siyasi kafa avcısı" olduğunu belirten Akşener, kadın siyasetçi seçtirme konusunda başarılı olamadığını itiraf etti. Akşener, "Tüm birimlerimizde yüzde 25 kadın kotasına uyuldu ama milletvekilliği konusunda maalesef ben burada başarısız oldum. Bu defa bunu çözeceğiz" dedi.

Haber 17-11-22 14:06

Münbiç'te tanışıp aşık olmuş! İstiklal Caddesi bombacısı Ahlam Albashir ifadesinde her şeyi anlattı, sosyal medya paylaşımları her şeyi ortaya çıkardı

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin ölümüne ve 81 kişinin yaralanmasına neden olan bombayı bırakan Ahlam Albashir ifadesindeki 'sevgili' detayı dikkat çekti. Terör örgütü PKK'ya nasıl katıldığını anlatan Albashir, "2017 yılında Münbiç'te Ahmet A. ile tanıştım. Ona aşık oldum. Sevgili olduk. Ben de PKK'ya böyle katıldım." dedi. Öte yandan teröristin saklandığı evdekilerin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlar da dikkat çekti.

Haber 17-11-22 10:41

İnşaat işçisi duyduğu sese yöneldi, gördüğü şey şoke etti: Bu halde 2-3 gün kalmış

İstanbul Fatih'te kafasını lavabo deliğine sıkıştıran yavru kedi o görüntüsüyle inşaat işçilerini şoke etti. Lavaboya sıkışan yavru kediyi fark eden inşaat ustası Tuncay Altun, "İnşaatta çalışırken bir kedi sesi duydum. Önce önemsemedik. Kedi sesi çoğalmaya başladı. Ben o tarafa yöneldim. Kedilerin olduğu yerde yavru kedi kafasını lavabo deliğine sıkıştırmış. Hayvanın o halini görünce şok oldum. 2-3 gün kaldığı için önce kendine gelemedi. O gün orada olmasaydım ölebilirdi" dedi.

Haber 15-11-22 10:22

Doğuştan alt bedeni yok! ''Her zaman en seksi hatunları alan ben oldum''

Tıbbi bir durum nedeniyle bacakları olmadan dünyaya gelen Zion Clark isimli genç, durumundan en iyi şekilde yararlanmaya karar verdi ve kendini geliştirerek profesyonel bir atlet oldu. Dünya rekoru sahibi olan genç adam, insanların cinsel hayatıyla ilgili varsayımlarını yıkıp geçtiği açıklamalarıyla gündem oldu.

Trend 27-10-22 12:24

Hayvansever kadını tekme tokat dövdüler! 'Omurilik zedelenmesi var, kadını üzerimden zor aldılar'

Adana'da havlama sesinden rahatsız olan komşusu O.Y.'nin saldırısına uğrayan Derya Tunçgöğüs, "Omurilik zedelenmesi oluştu. Bunu yapan kişi başka zaman köpeklerime de zarar verebilir. Bu saldırının altında hayvan düşmanlığı var. Kadını üzerimden zor aldılar. Bir kadının bir kadına saldırması, normal bir durum olamaz. Darp raporu aldım, şikayetçi oldum'' dedi. O.Y. de, "Köpek yüzünden tartıştık. Ben de kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Haber 21-10-22 13:16

Seksi pozlarını sattığı hesabı öğrenilince çocuklarının okul maçlarından yasaklandı! “Şimdi milyonlar kazanıyorum”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulamasında seksi pozlarını ve videolarını satarak popülerleşen Sara Blake Cheek isimli bir fenomen yaptığı itiraflarla gündeme gelmeyi başardı. Dört çocuk annesi kadın çocuklarının okulundaki etkinliklerden yasaklandığını öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Şimdi sosyal medya hesabı sayesinde milyonlarca dolar kazandığını ifade eden Cheek, “Son gülen ben oldum” diyerek tepki gösterdi.

Trend 07-10-22 09:20

Emeklinin elektrikli otomobil hayali kabusa dönüştü! Piyasa değerinden 10 kat daha ucuza almak istedi: Tokatladılar, tam tokatlandık

Emekli Kadir Kirpi'nin hayalinde kısa mesafelerde kullanabileceği, yakıttan tasarruf edebileceği bir araç almak vardı. Kirpi hayallerine gerçekleştirmek isterken dolandırıcıların tuzağına düştü. Piyasa değerinden 10 kat daha ucuza araba almak isteyen Kirpi, paralarını dolandırıcılara kaptırdı. Sosyal medyada gördüğü ilanla hayali kabusa dönüşen Kirpi, "Resmen ağlıyor araç, hoşuma gitti. Şimdi ağlayan yine ben oldum. Tokatladılar, tam tokatlandık" dedi.

Haber 05-10-22 09:19

Ukraynalı model feci şekilde can vermişti! Kendini bakın nasıl savundu

Ukraynalı model Anzelika Srabiants (33), Sancaktepe’de 10 Haziran 2021’de balkondan düşerek hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili tutuklu bulunan erkek arkadaşı Burak Ercan’ın yargılanmasına devam edildi. Sanık Ercan, “Maktul daha öncesinde de kaldığımız bir otelde balkondan atlama girişiminde bulunmuştu. Ben kendisini çekerek buna engel oldum” dedi. Davada bahsedilen köpek ile sanığa ait köpeğin aynı olup olmadığının araştırılması için bilirkişi raporu talep edildi. İşte olayın detayları...

Haber 27-09-22 16:50

Galatasaray'ın eski yıldızı Selçuk İnan'dan taraftarları kızdıran Fenerbahçe açıklaması

Eski Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'a gitmeseydi Fenerbahçe'nin şampiyon olabileceğini belirterek, "Ben hep mütevazi biri oldum. Ama bir gerçek varsa o sene gerçekten skor anlamında önemli katkılar sağlamıştım Galatasaray'da. Onlar olmasa, Fenerbahçe şampiyon olabilirdi. Belki de etkileyebilirdi sonucu" dedi. Bu açıklamalar sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

Spor 26-09-22 20:42

Kaza geçiren Ceren’e ilk müdahaleyi o yaptı! 'O 5 yaşındaysa ben de 5 yaşında oldum'

İstanbul D-100 Karayolu Tuzla mevkiinde dün öğle saatlerinde iki aracın karıştığı trafik kazasında 5 yaşındaki Ceren, yüzünden yaralandı. Yol kenarında ağlayan Ceren’in imdadına Tuzla Belediyesi personeli yetişirken, Ceren’e ilk müdahaleyi yapan Ahmet Yalçınkaya ambulans gelene kadar bekledi. Ahmet Yalçınkaya, ''Ceren'den elimi hiç çekmedim. Şoktaydı. Onunla oyunlar oynadık. Hangi çizgi filmi sevdiğini sordum. Sohbet ettik. O 5 yaşındaysa ben de 5 yaşında oldum'' diyerek yaşadıklarını anlattı.

Haber 20-09-22 17:34

Oğullarını şehit eden teröristlerin yakalanması Ağrılı ailenin acısını bir nebze dindirdi

Bursa'da cezaevi servis aracına bombalı saldırıda oğlunu şehit veren Mahmut Yiğit: - "İçişleri Bakanımız telefonda görüntülü olarak beni aradı, faillerin nasıl yakalandığını anlattı. Telefon üstüne telefon geliyor. Göz aydınlığı veriyorlar. Ben de çok memnun oldum. Bir nebze de olsa bizim ateşe su serptiler, gönlümüz biraz daha rahatladı"

Yurthaber 18-09-22 11:43

Avcılar'daki metrobüs kazası öncesi yaşananlar araç içi kamerasına yansıdı

İBB'den paylaşılan görüntülerde metrobüsün sürücüsü M.K'nin kaza öncesinde "Ben çok kötü oldum. Ambulans çağırın bana. Çok kötü oldum." dediği duyuluyor

Yurthaber 10-09-22 13:49

Van depreminde ayağını kaybeden Okan Şahiner'in milli futbolculuğa uzanan öyküsü

Ampute Milli Futbol Takımı sporcusu Okan Şahiner: - "Depremden önce amatör olarak futbol oynuyordum. Sonrasında bu durum olunca, ampute futbolu araştırdım. Yenimahalle Bedensel Engelliler Kulübünde ampute futbola başladım ve iki yıl sonra Türk Silah Kuvvetlerine transfer oldum. Hocama kendimi gösterip milli takıma seçildim" - "Takıma seçildiğim dönemde Dünya Kupası'na hazırlanıyorduk ama ben 5. kamptan sonra elendim. Ancak benim duygum, hırsım bitmedi ve çok çalışarak 2021 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'na hazırlandım"

Yurthaber 01-09-22 11:12

Kayseri'de darbedilen polis memurundan açıklama:

"Sonuna kadar arkandayız, ne gerekiyorsa yapacağız' dendi. Arkadaşlar geldi her konuda yardımcı oldular. Zaten ben şikayetçi oldum"

Yurthaber 31-08-22 16:59

Kuyumcu da bu tuzağa düştü! Dolandırıldığını telefonuna gelen mesajdan anladı: Birebir aynısını yapıyorlar

Bingöl'de kuyumculara ayarı ve gramı düşürülen altınları değerinden yüksek fiyatla sattıkları gerekçesiyle 4 şüpheli Artvin'de gözaltına alındı. Kuyumcular Derneği Başkanı Yaşar Devran, "Böyle bir şey aklımın ucundan geçmedi. Şikayetçi oldum. Emniyet güçleri tarafından Hopa ilçesinde yakalandılar. Bir tam altın normalde 7 bin lira, ben bir altından 1600 lira zarar ettim. Çok büyük miktarda kazanç elde ediyorlar. İş yeri kalabalıktı. Kadın oldukları için güvenerek altınları aldım'' dedi.

Haber 27-08-22 13:32

Arap turist gibi davranıp dolandırdı! ATM'den parayı yatıramayınca gerçeği bankada öğrendi

Şile'de Arap turist gibi davranan kişi, bir cep telefonu bayisinden sahte dolarla 40 bin lira değerinde iki cep telefonu aldı. İş yeri sahibi dolarları hesabına ATM'den yatırmak isteyince gerçek ortaya çıktı. Sahte dolarla polise ihbarda bulunan cep telefonu bayisi Cafer Tosunasal, "İnşallah kısa zamanda bu dolandırıcıyı bulur. Ben mağdur oldum, başkaları da olmasın" dedi.

Haber 20-08-22 16:46

'Yalova aşıkları' hesabından yapılan paylaşımlara inandı, parası buhar oldu: Hipnoz oldum

Yalova'da “yalovaasiklari” adlı Instagram hesabındaki ‘borsa yatırımıyla 1 saate yüksek kazanç’ vaadine inanan kişi 21 bin lirasından oldu. 10 bin takipçisi bulunan bir sosyal medya hesabını ele geçirilmesi sonucu başlayan zincirleme nitelikli dolandırıcılık suçu nedeniyle onlarca mağdurun olduğu öğrenildi. Söz konusu mağdur, ''Ben böyle haberler duyunca hep insanların nasıl inandığına şaşırırdım. İnsan sanki hipnoza giriyor. Dolandırıldığımı 18 bin lirayı nasıl yatırdım anlamış değilim'' dedi.

Haber 20-08-22 14:39

Mevsimlik tarım işçilerinin zorlu fındık mesaisi sürüyor

Doğu ve Güneydoğu illerden fındık hasadı için Ordu'ya gelen mevsimlik tarım işçileri geçimlerini sağlamak, çocuklarını okutmak, bazıları ise ameliyat parasını biriktirebilmek için mesai harcıyor - Tarım işçisi Kadriye Göçer: - "Eşim 5 defa ameliyat oldu. Ben de diz kapağımdan ameliyat oldum. Borcumuz var. Borcumuzu ödemek için hasada geldik"

Yurthaber 20-08-22 12:34

En çok koronavirüs testini o yaptırdı! Korktuğu başına geldi: Tam 8 doz aşı oldum ama ben de yakalandım

Koronavirüs algının üst düzey korku ve kaygıya yol açtığı kişilerden biri olan Samsunlu esnaf Kaşif Sevinç'in 138 test sayısıyla Türkiye’de en fazla Covid testi olan kişi olduğu tahmin edilirken Sevinç'in korktuğu şey başına geldi. 62 yaşındaki adamın koronavirüs testi pozitif çıktı. Sevinç, "O kadar test yaptırdım. Sonunda ben de bu virüse yakalandım" dedi.

Haber 17-08-22 10:40

Beşiktaşlı yönetici Seyit Ateş, Alanyaspor maçını değerlendirdi:

"Ben bugün hakemi seyrederken gerçekten vicdanen rahatsız oldum"

Yurthaber 15-08-22 02:28

Ekrem İmamoğlu, Güldür Güldür'de yapılan taklidi hakkında konuştu: O kadar mutlu oldum ki

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına konuk oldu. Canlı yayında soruları yanıtlayan İmamoğlu, Güldür Güldür Show'da kendisiyle ilgili yapılan skeç hakkında da ilk defa konuştu. Eleştiri dinlemeyi sevdiğini ifade eden İmamoğlu, "Bazen karikatürlerimiz çiziyorlar çok mutlu oluyorum. Bu tadı almak lazım. Güldür Güldür'ü görünce ben o kadar mutlu oldum ki, nereye konulduğumun bir önemi yok." dedi.

Magazin 27-07-22 11:18

Tacizci dehşeti! İlk önce aracıyla ezmeye çalıştı sonra da darp etti: O 30 saniyeyi 30 yıl gibi yaşadım

İstanbul'dan Sakarya'ya tatil için giden genç kız dehşeti yaşadı. Bir adam, taciz ettiği genç kızı ilk önce aracıyla ezmeye çalıştı sonra da tekel bayi içinde darp etti. Yaşadıklarını anlatan genç kız, "Şikayetçi oldum ve yakalanarak tutuklandı. Umuyorum en ağır şekilde ceza alır. Ben, sizin kameradan izlediğiniz o 30 saniyeyi 30 yıl gibi yaşadım" diye konuştu.

Haber 21-07-22 08:27

Teoman'ın sosyal medyada gündem oldu! Herkes o sözleri paylaşıyor

Nişantaşı'nda basın mensuplarıyla sohbet eden Teoman'ın "Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum" sözleri sosyal medyada viral oldu. Teoman'ın açıklamasını gören binlerce sosyal medya kullanıcısı, "Meğer ben Teoman'mışım" yorumunu yaptı.

Magazin 18-07-22 17:07

İtalya Serie A'da ilk kadın hakem: Ailem futbol oynamama izin vermedi, ben de hakem oldum

İtalya'da futbol liginin zirvesi Serie A'da gelecek sezon ilk kez bir kadın hakem görev yapacak. 32 yaşındaki hakem Maria Sole Ferrieri Caputi, küçükken ailesinin futbolcu olmasına izin vermediğini, bu yüzden hakemlik yolunu seçtiğini söyledi.

Haber 09-07-22 15:31

Petrolle kaderi değişen köy: Yakıtlı

Batman'da 1946'da petrol bulunmasıyla "Zeve Alikan" olan adı da değişen, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün tüm ihtiyaçların karşılanması talimatı verdiği Yakıtlı'da yaşayanlara, TPAO'da istihdam olanağı sağlandı - 74 yıldır petrol üretimi süren Yakıtlı'nın muhtarı Abdulsamet Gezici: - "Köye okul yapıldı, o okuldan petrol mühendisleri çıktı. 1980'e kadar köyde askerliğini yapanlar TPAO'ya gider çalışırdı. Babam da ben de TPAO'dan emekli oldum"

Yurthaber 20-05-22 11:24

İş arkadaşları OnlyFans hesabını keşfedince doktorluktan istifa etmek zorunda kaldı! “Son gülen ben oldum”

25 yaşındaki OnlyFans modeli Mercedes Blanche, sosyal medyada seksi pozlarını paylaşmaya başladığı ilk zamanlarda doktor olarak bir hastanede çalıştığını söyledi. İş arkadaşlarından gizli bir şekilde sosyal medya hesabını yürüten Blache, bir iş arkadaşının hesabını fark etmesi üzerine istifa etmek zorunda kaldığını anlattı. Aylık kazancının bir anda 10 katına çıktığını ifade eden Blanche, eski meslektaşlarına “Son gülen ben oldum” diyerek seslendi.

Trend 18-05-22 10:14