Bağırsak Kanseri Belirtileri Haberleri

Tuvalet alışkanlıklarınıza dikkat! Kanserin ilk ve en belirgin işareti

Kanser çok çeşitli türleri bulunuyor. Bu türler arasında en tehlikelilerinden olan bağırsak kanserinin belirtilerine dikkat etmek ve bu hastalığı erken teşhis etmek büyük önem taşıyor. Ancak kolokteral kanseri erken evrelerinde fazla belirti göstermeden ilerliyor. Uzmanlar kolokteral kanserinin ilk ve en belirgin belirtisinin tuvalette görüldüğünü belirtiyor.

Haber 17-01-2023 17:22

Bağırsak kanserinin en erken belirtisi: %89'unda görülüyor

Bağırsak kanseri, diğer kanser türlerinde olduğu gibi sinsice ilerler. Bağırsak kanseri vakalarının ilk belirtileri arasında dışkı rengi değişikliği yer alıyor. İngiltere’de yapılan bir çalışmaya göre bağırsak kanseri erken belirtileri arasında yer alan dışkı rengi değişikliği vakaların %89'unda görülüyor. Ortaya çıkan istatistik dışkıda yaşanan olağandışı değişikliklere dikkat etmeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Haber 10-12-2022 12:28

Kanserin erken belirtisine dikkat! Her şey tuvalette başlıyor: Hastaların %89'unda görülüyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalığı olarak görülüyor. Her yıl milyonlarca insanın ölümüne sebep olan kanserin etkilerinden korunmak için belirtileri hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Erken teşhis kanserin tedavisi için hayati önem taşıyor. Uzmanlara göre tuvalette yaşanan değişimler kanserin erken belirtisi olabilir.

Haber 06-12-2022 10:34

Bağırsak kanserinin ilk belirtisi: Hematokezya! Tuvaletten çıkmadan önce mutlaka kontrol edin

Bağırsak kanserinin 'ilk göze çarpan' semptomu hematokezyadır. Hematokezya hastaların %90'ında görülür. Bağırsak kanseri vakası ile bağırsak hareketlerinize dikkat etmek, durumu belirlemede ilk adım olabilir. Kanserin uyarı işaretlerini hemen tespit edebilmek, kanserli hücrelerin vücudunuzun diğer bölgelerine yayılmasını durdurmak için size değerli zaman kazandırabilir. Dahası, durumu ne kadar erken yakalarsanız, başarılı tedavi şansınız o kadar yüksek olur.

Haber 20-10-2022 06:53

Bağırsak Kanseri Belirtileri

Bağırsak Kanseri Belirtileri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bağırsak Kanseri Belirtileri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.