Bekcilik Sinavi Ne Zaman Haberleri

Tüm dünya alarmda: 'En bulaşıcı Covid-19 varyantı' hızla yayılıyor! Bu belirtilere dikkat

2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ediyor. Son dönemlerde iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne süren uzmanlar vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Veriler 21 eyalette Covid seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Peki, hangi belirtileri dikkate almalıyız? Covid testi ne zaman yaptırmalıyız? İşte detaylar...

Haber 2024-07-26 14:50:42

Bingöl'de deprem hendekleri kazıldı! Uzmanlar bu 3 sorunun peşine düştü

Türkiye deprem gerçeği ile yüzleşmeye her gün ufak sarsıntılar yaşayarak devam ederken önemli bir gelişme de Bingöl’de yaşandı. Üç bakanlık öncülüğünde TÜBİTAK'ın desteklediği proje kapsamında araştırma ekibi aralarında Yedisu fay hattının da bulunduğu alanda toprağı kazarak inceleme yapıyor. Uzmanlar araştırmasında “Bir sonraki deprem ne zaman olur?” sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika deprem haberinin detayları…

Haber 2024-07-24 14:41:34

Krisp nedir, ne işe yarar? Krisp ücretsiz mi?

Krisp, uapay zeka yardımıyla arka plandaki gürültü ve yankıyı algılayabilen bir yazılımdır. Gürültü azaltma opsiyonunda Discord kullanıcılarının da karşısına çıkan bu yazılım internet üzerinden indirilebilir. Ardından herhangi bir görüşme esnasında aktifleştirilebilen Krisp kullanılmayacağı zaman ise kolaylıkla kapatılabilir.

Haber 2024-07-23 16:20:36

Tüm piyasaların kilit noktası! Salı günü belli oluyor: Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? TCMB politika faizi ne olur? Piyasaların dikkat kesildiği Salı gününe kısa bir süre kala tahminler netleşti. Yüzde 50 seviyesinde bulunan Merkez Bankası faiz kararı için beklenti sabit kalması yönünde oldu. İşte detaylar...

Finans 2024-07-21 13:59:30

Yüz binlercesi vardı, Türkiye'de ilk oldu! Tarım Kredi Marketleri'nde uygulanmaya başlandı...

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, "Gıda İşletmelerinde Karekod" uygulamasının detaylarını paylaştı ve umutlu olduğunu belirtti. Yumaklı, yaptığı açıklamada, "Umuyorum ki en kısa zamanda işletmelerin ekseriyeti bu uygulamayı hayata geçirmiş olacaklar. Bir tüketici olarak markete gittiğimde bu karekodu okutup, buranın en son ne zaman denetlendiğini gördüğümde bu benim için bir güven kaynağı olacak" ifadelerini kullandı.

Finans 21-07-24 11:52

Emekli maaş farkları ne zaman yatırılacak? Önce Genel Kurul, sonra Resmi Gazete... Tarih netleşmeye başladı

4a, 4b, 4c SSK Bağ-Kur Emekli Sandığı emekli maaş farkları için takvim işlemeye devam ediyor. 12.500 TL en düşük emekli maaşı düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'na önümüzdeki hafta gelerek yasalaşaak. Peki emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayımlanacak? Emeklilerin maaş farkları ne zaman yatacak? Takvim netleşmeye başladı. İşte emekli maaş farkları haberinin detayları...

Finans 21-07-24 08:13

FreeDOS nedir, ne anlama gelir? FreeDOS bilgisayar alınır mı?

Yeni bir bilgisayar satın alacağı zaman cihazın donanımsal özellikleri arasında FreeDOS terimine rastlayan kişiler bu sözcüğün ne anlama geldiğini araştırır. FreeDOS bilgisayarların diğer modellere göre daha düşük fiyata sahip olması da kullanıcıların bu konuda bilgi edinmek istemelerinin temel nedenlerindendir. Bu bağlamda açık kaynaklı bir işletim sistemi olan FreeDOS’un özellikleri, ne işe yaradığı ve diğer işletim sistemlerinden ne gibi farkları olduğu belirtilmelidir.

Haber 17-07-24 14:43

SON DAKİKA: Emekli maaşına yüzde 24,73’lük zam hesaplarda… Emekliye ek zam ödemeleri ne zaman yapılacak? Kimine 2.499 TL kimine sadece 27 lira!

Son dakika: SSK Bağ-Kur ve memur emekli zammı (4a,4b,4c) belli olmuştu. Dün en düşük emekli maaşı da 10 bin TL’den Temmuz 2024’te 12.500 TL’ye yükseltildi. Emekli kök aylık zammı ile 3,7 milyon kişinin Hazine’den alacakları pay netleşti. Zamlı SSK emekli maaş ödemeleri ise bugün başladı. Milyonlar için ek zam olmadan ödemeler hesaplara geçti. Şimdi gözler emekliye ek zam ödeme tarihine çevrildi. İşte detaylar…

Finans 17-07-24 11:18

En lezzetli ve pratik aşure tarifi! Muharrem ayına özel aşure nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Aşure gününün gelmesiyle beraber tam kıvamında aşure tarifi araştırılmaya başladı. Ana malzeme olarak buğday, pirinç, kuru fasulye, nohut, şeker ve su gibi malzemeler kullanılan aşure tarifine hangi malzemenin ne zaman konacağı aşurenin lezzeti açısından önemli. Muharrem ayına özel bu lezzetli aşure tarifini kolayca yapabilir ve komşularınıza dağıtarak gönüllerini hoş edebilirsiniz. İşte en lezzetli ve pratik aşure tarifi...

Yemek 16-07-24 10:25

Wanda Nara ile Icardi'nin boşanacağı kesinleşti! Simge Sağın 'Şimdi değilse ne zaman?' dedi! Sosyal medya yıkıldı

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Icardi'nin eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından Arjantinli yıldız ile ayrıldıklarını duyurdu. İhanet iddiaları magazin kulislerini sallarken Simge Sağın'dan fazla manidar bir paylaşım geldi. 'Önce Aşkın Olayım' hashtagini kullanan Sağın sonrada 'Şimdi değilse ne zaman?' deyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 12-07-24 08:00

iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple markası tarafından üretilen iPhone SE 3 Peek Performance adı verilen etkinlikte duyurulmuştur. True Tone, Retina Flash, Touch ID özelliklerine sahip olan bu akıllı telefonun ilk çıktığı dönemdeki satış fiyatı ve dikkat çekici bulunan özellikleri hakkında açıklama yapılmalıdır. Peki buna göre, iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Haber 10-07-24 13:33

iPhone 13 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 13 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 13 Pro Max Apple’ın 15. serisine ait olan cihazlardandır. Bu cihazın ekran boyutu ve bazı teknik özellikleri ile iPhone 13 Pro’ya göre daha gelişmiş olduğu bilinir. Dolayısıyla iPhone 13 Pro Max’in teknik özellikleri, satış fiyatları ve tanıtım tarihi gibi detaylar ayrı başlıklar altında bir araya getirilmelidir.

Haber 09-07-24 15:41

iPhone 13 Pro ne zaman çıktı? iPhone 13 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 13 Pro, 6.1 inç büyüklüğündeki ekranıyla 5 ayrı renk seçeneğine sahip olacak şekilde üretilip piyasaya sürülmüştür. iPhone 13 Pro modelinin yakından incelenmesi için ise cihazın teknik özellikleriyle satış fiyatlarına değinilmesi önem arz eder. Peki iPhone 13 Pro ne zaman çıktı, çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 09-07-24 14:22

iPhone XS Max ne zaman çıktı? iPhone XS Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone XS Max’in duyurulduğu dönemde genişletilmiş ekranı ve artırılmış performans özellikleri ile çıktığı söylenebilir. Günümüzde de yaygın olarak kullanıldığı bilinen bu akıllı telefon modeli Apple A12 Bionic çip ile üretilmişken suya ve toza karşı dayanıklı olacak şekilde geliştirilmiştir. iPhone XS ve iPhone XR modelleriyle birlikte tanıtılan bu cihaza yönelik olan ayrıntılı bilgiler farklı başlıklar altında incelenmelidir.

Haber 08-07-24 14:50

iPhone XS ne zaman çıktı? iPhone XS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple tarafından üretilen ve amiral gemisi olarak nitelendirilen akıllı telefon modellerinden biri olan iPhone XS genişletilmiş ekranı, 4 GB RAM’i ve artırılmış kapasitesi ile dikkat çekmiştir. Bu akıllı telefonun 3D Force Touch teknolojisine sahip olan son iPhone modeli olduğu bilinir. iPhone XS modeli detaylı olarak incelendiğinde ise bu cihazın satış fiyatı, gelişmiş özellikleri ve çıkış tarihi gibi bilgiler derlenebilir.

Haber 07-07-24 17:32

iPhone SE (2. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (2. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

2 adet performans, 4 adet verimlilik çekirdeğine sahip olan A13 Bionic çip ile gelen iPhone SE (2. nesil) 3 ayrı kapasite seçeneğiyle üretilmiştir. Dahili hafızası 64 ile 256 GB arasında değişkenlik gösteren iPhone SE 2 ilk çıktığı dönemde hızlı şarj ve Haptic Touch özellikleriyle dikkat çekmiştir. Bu cihazın yakından incelenmesi için iPhone SE 2 özellikleri, çıkış tarihi ve önerilen satış fiyatları gibi bilgiler derlenmelidir.

Haber 07-07-24 16:01

Naci Görür o açıklamalara böyle yanıt verdi: 'Hepimiz biteriz'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, "'Bu depremler ne zaman bitecek?' diye soruyorlar. Bazen teyzeler ellerini açarak dua ediyorlar. Sakın deprem bitsin diye dua etmeyin. Deprem biterse, hepimiz biteriz" açıklamasını yaptı.

Haber 06-07-24 18:36

iPhone 8 Plus ne zaman çıktı? iPhone 8 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 8 Plus’ın 3 GB RAM, iOS 11 sürümü ve 3 ayrı temel renk seçeneği ile piyasaya sürüldüğü bilinir. Suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına sahip olan bu iPhone modeli 64, 128, 256 GB’lık seçeneklerine göre fiyatlandırılmıştır. Bu bağlamda iPhone 8 Plus ilk çıkış tarihi, önerilen satış fiyatları ve donanımsal özellikleri hakkında bilgi edinmek isteyenlere detaylı açıklamalar yapılmalıdır.

Haber 06-07-24 13:58

iPhone 8 ne zaman çıktı? iPhone 8 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone X ile birlikte tanıtılan iPhone 8, iOS 11 sürümüyle ve toza ve suya karşı dayanıklılık sertifikasıyla piyasaya sürülmüştür. Bu cihazın cam kaplama ön paneli ve arka kasasıyla da diğer modellerden ayrıldığı bilinir. iPhone 8 hakkında en çok araştırılan hususlar ise bu cihazın çıkış tarihi, fiyatı ve donanımsal özellikleri şeklindedir.

Haber 06-07-24 13:04

Uzayda yaşam: Astronotlar uzayda nasıl uyur, nasıl yemek yer? Astronotlar uzayda tuvaletini nasıl yapar?

Herkes, uzayda yer çekimi olmadığını bilir. Uzayda ne yukarı ne de aşağı kavramları geçerlidir. Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki astronotlar, sabit bir nesneye tutunmadıkları zaman istasyon içinde süzülürler. Uzaydaki düşük yer çekimi ortamında günlük yaşamsal ihtiyaçları karşılamak oldukça zorlu bir görevdir. Bu durumda, insanların günlük yaşamda yaptıkları normal şeyleri uzayda nasıl gerçekleştirdikleri merak konusudur. Peki, astronotlar uzayda nasıl yaşar?

Haber 05-07-24 21:34

iPhone 7 Plus ne zaman çıktı? iPhone 7 Plus ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Çift arka kamera, 2900 mAh lityum iyon pil, 5.5 inç büyüklüğündeki ekran özellikleri ile tanıtılan iPhone 7 Plus’a yönelik olarak araştırılan pek çok husus vardır. Bunlar arasında iPhone 7 Plus’ın hangi tarihte satışa sunulduğu ve kaç dolardan fiyatlandırıldığı gibi konular yer alır. Bu nedenle iPhone 7 Plus’ın tanıtıldığı dönemdeki satış fiyatı ve gelişmiş özellikleri üzerine bilgi aktarılmalıdır.

Haber 05-07-24 15:53

iPhone 6S Plus ne zaman çıktı? iPhone 6S Plus ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 6S modelinin ekran boyutu büyütülmüş versiyonu olan iPhone 6S Plus donanımsal özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır. 5.5 inç ekran boyutuna sahip olan bu telefon modeli iOS 9 sürümüyle satışa sunulmuştur. iPhone 6S Plus modeli için geriye dönük analiz yapan kişilere ise bu telefonun donanımsal ve tasarıma dair özelliklerinin yanı sıra çıkış tarihi ile satış fiyatı gibi bilgilerin de aktarılması gerekir.

Haber 04-07-24 15:58

iPhone 6S ne zaman çıktı? iPhone 6S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple markasının iOS 9 sürümüyle satışa sunduğu iPhone 6S modeli 16, 32, 64 ve 128 GB’lık kapasite seçenekleriyle üretilmiştir. Bu modelin üretiminin durdurulduğu tarih 12 Eylül 2018 olarak bilinir. iPhone 6S’in yakından incelenmesi için çıkış tarihi, fiyatı ve temel özellikleri derlenebilir.

Haber 04-07-24 15:10

iPhone 6 Plus ne zaman çıktı? iPhone 6 Plus ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 6 Plus, iPhone 6 ile donanımsal özellikleri bakımından neredeyse aynı olarak nitelendirilir. Ekran boyutu gibi işlemcisi, kamerası ve tasarımıyla da dikkat çeken iPhone 6 Plus’ın satış fiyatı sıklıkla araştırılır. Bu bağlamda iPhone 6 Plus çıkış fiyatı, tarihi ve temel özellikleri üzerine bilgi aktarılmalıdır.

Haber 03-07-24 17:56

iPhone 6 ne zaman çıktı? iPhone 6S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 6 Plus ve Apple Watch gibi cihazlarla beraber Tim Cook tarafından tanıtılan iPhone 6 modeli iOS 8 sürümüyle satışa sunulmuştur. Bu cihazın 3 ayrı renk opsiyonu, M8 yardımcı hareket işlemcisi ve 4 ayrı kapasite seçeneği mevcuttur. iPhone 6 modelini araştıranlara cihazın donanım ve tasarım özellikleri ile çıkış fiyatı hakkında bilgi sunulmalıdır.

Haber 03-07-24 16:20

iPhone 5C ne zaman çıktı? iPhone 5C ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Polikarbonat tabanlı kasası, çift-çekirdekli A6 işlemcisi ve 5 ayrı senk seçeneği ile piyasaya çıkan iPhone 5C modelinin ne zaman satışa sunulduğu araştırılır. Bu akıllı cihazın ne zaman satışa sunulduğu ve nasıl fiyatlandırıldığı açıklanırken iPhone 5C modelinin donanımsal özelliklerine de değinilmelidir. Böylelikle detaylı bir analiz yapabilir.

Haber 03-07-24 15:19

Neyi ne zaman içmelisiniz? Limonlu su, maden suyu, Türk kahvesi...

Hangi içeceği ne zaman tükettiğiniz, hem sağlık hem de günlük enerji seviyeleriniz üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Limonlu su, maden suyu, Türk kahvesi gibi içecekler, farklı zamanlarda tüketildiğinde vücudunuzun ihtiyaçlarına yanıt verecektir.

Kadin 02-07-24 14:24

iPhone 5S ne zaman çıktı? iPhone 5S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple’ın günümüze kadar tasarladığı akıllı telefon modelleri bazı kişiler tarafından sıklıkla araştırılır. Apple akıllı telefon modelleri arasında iPhone 5S de vardır. 3 ayrı dahili hafıza seçeneğiyle satışa sunulan iPhone 5S modelini hatırlamak isteyenlere bu cihazın teknik özellikleri ve fiyatı hakkında açıklama yapılmalıdır.

Haber 02-07-24 14:22

Hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilelik belirtileri ne zaman başlar?

Hamilelik, bir kadının rahminde bir bebeğin geliştiği süreçtir. Bu süreç, genellikle 40 hafta (yaklaşık 9 ay) sürer. Hamilelik dönemi üç ana evreye ayrılır. Peki, hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilelik belirtileri ne zaman başlar?

Haber 30-06-24 23:00

Dünyaca ünlü dev bankalardan Merkez Bankası tahmini! İşte faiz indiriminde işaret edilen tarih!

Merkez Bankası, 27 Haziran'da yapılan son Para Politikası Kurulu toplantısında beklentilerle paralel faizi yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. Dünyaca ünlü bankalardan da Merkez Bankası'nın faiz indirimine ilişkin yeni tahminler geldi. Merkez Bankası faiz indirimine en yakın ne zaman gider? Piyasaların odaklandığı tahminler...

Finans 30-06-24 11:48

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşıyor... İlayda Alişan o soruyu duyunca ne diyeceğini bilemedi

Son olarak Ateş Kuşları dizisinde rol alan İlayda Alişan, ünlü sanatçı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile bir süredir bearberlik yaşıyor. Aşkları dolu dizgin devam eden ünlü çiftten İlayda Alişan'a "Düğün ne zaman?" diye sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 28-06-24 11:55

Kadir Gecesi namazı nasıl kılınır? Kadir Gecesi namazı kaç rekattır? Kadir Gecesi namazına nasıl niyet edilir, ne zaman kılınmalıdır?

Kadir Gecesi İslam aleminde mübarek gecelerden bir tanesidir. Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece Ramazan ayının son günlerine denk gelmektedir. Ramazan ayının 27. gecesi olarak kabul edilen Kadir Gecesi'nde geceyi ibadet ederek geçirenler Kur'an-ı Kerim'den sureler okuyup, namaz kılıp, dualar edip, tesbih çeker. Peki, Kadir Gecesi namazı nasıl kılınır? Kadir Gecesi namazı kaç rekattır? Kadir Gecesi namazına nasıl niyet edilir, ne zaman kılınmalıdır?

Haber 28-06-24 09:05

Kaza namazı nasıl ve ne zaman kılınır? Kaza namazına nasıl niyet edilir?

Müslümanlara günde 5 vakit namaz farz kılınmıştır. Namazını kaçıran kişilerin namaz vakti dışında namazını kılmalarına ise kaza namazı denilmektedir. Böylece kişiler namazının vakit kaza ederler. Kaza namazını kılarken dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar da bulunur. Peki, kaza namazı nasıl ve ne zaman kılınır? Kaza namazına nasıl niyet edilir?

Haber 28-06-24 09:04

Alzheimer belirtileri ne zaman başlar? Alzheimer belirtileri nelerdir?

Alzheimer, yaygın olarak demans olarak bilinen ve genellikle ileri yaşlarda ortaya çıkan bir sinir sistemi hastalığıdır. Bu hastalık, genellikle hafıza kaybı, bilişsel işlevlerde azalma ve davranışsal değişiklikler gibi semptomlarla karakterizedir. Alzheimer, yaşlı nüfusta en sık görülen demans türüdür ve ilerleyici bir seyir gösterir. Peki, alzehimer belirtileri ne zaman başlar?

Haber 26-06-24 21:43

Serkan Keskin ile düğünü 3 kez ertelendi! Meriç Aral ne diyeceğini bilemedi

5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Serkan Keskin ve meslektaşı Meriç Aral'ın düğün tarihi tam üç kez ertelenmişti. Ne zaman evlenecekleri merak edilen ünlü çiftin düğün tarihi belli oldu.

Magazin 26-06-24 08:19

SQL nedir ve ne işe yarar? SQL avantajları ve dezavantajları

Görüşlere ters düşmesine rağmen, ilişkisel veri tabanlarını yönetmek için yaygın bir biçimde kullanılan SQL, sadece yazılımcıların değil, herkesin bilmesi gereken bir dil olarak kabul edilir. Bilgisayar ortamında bulunan işlenmemiş bilgilere veri denir. Yani bilgisayara girilen ve depolanan her şey veridir. Bu veriler daha sonra kolaylıkla erişilebilir ve istendiği zaman kullanılabilir hâle gelir. Peki bu sistemde SQL nedir, ne işe yarar?

Haber 25-06-24 19:01

Kızıl Goncalar ne zaman sete çıkacak? Cüneyd Efendi diziden ayrılıyor mu?

Sezon finaliyle adından söz ettiren Kızıl Goncalar ne zaman sete çıkacak? Merakla beklenen dizi için oyuncular eylül ayını bekliyor. Mert Yazıcıoğlu'nun diziden ayrılacağı iddialarına da yanıt geldi.

Kulis 25-06-24 08:29

İkili averaj nedir, ikili averaja ne zaman bakılır? İkili averaj eşit olursa ne olur?

Futbol, dünya genelinde büyük bir tutkuyla takip edilen ve oynanan bir spordur. Birçok faktör, takımların sezon boyunca nasıl sıralandığını belirler. Bu faktörlerden biri de averajdır. Averaj, bir takımın hücum ve savunma gücünü yansıtan önemli bir ölçüttür. Ayrıca ikili averaj da bazı liglerde sıralamayı belirlemek için kullanılan bir yöntemdir. Peki, ikili averaj nedir ve nasıl hesaplanır?

Spor 24-06-24 13:41

Trafikte ilginç 'MİT' tartışması! Kaç yıldan başlıyor biliyor musun

Trafikte tartışma olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer ki adres Ankara oldu. Ne zaman çekildiği belli olmayan görüntülerde yaşanan 'MİT' tartışmasına ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 22-06-24 20:00

Kamp ve piknikleriniz için en iyi buz aküsü tavsiyesi

Yaz aylarının sıcak günlerinde, sevdiklerinizle birlikte doğanın tadını çıkarabileceğiniz en keyifli aktivitelerden biri hiç şüphesiz ki kamp ve pikniklerdir. Ancak, bu eğlenceli zamanlarınızın kusursuz geçmesi için yiyecek ve içeceklerinizin buz gibi kalması büyük önem taşıdığını ve uygun buz aküsünü seçmenin kamp ve piknik deneyiminizi mükemmelleştirmede ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. O zaman gelin, ferahlığınızı koruyacak en iyi buz aküsü içeriğimizi birlikte keşfedelim!

Haber 22-06-24 12:48

Kısa bir mola vermişti! Altın fiyatlarında 1 Temmuz sonrası olacakları anlattı: 'Fiziki altın tarafında daha çok...'

Bir süredir gram altın fiyatını aşağı çeken ons altın düşüşünü sürdürdü. Ancak bu hafta dolardaki sınırlı artış ile altının gram fiyatı hafif yükselse de yatırımcılar halâ ‘altın düşecek mi, ne zaman yükselir?’ gibi sorulara yanıt arıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için Temmuz ayını işaret etti, gram altında rotayı açıkladı. Altın fiyatlarında kısa molanın biteceğini kaydeden uzman isim, “Artık bundan sonra daha pahalı hale gelecek” dedi.

Finans 22-06-24 08:16

Klimayı kim buldu? Klimayı kim, ne zaman icat etti?

Klima, insanların yaşamlarını sürdürdükleri alanların daha konforlu olmasını sağlayan teknolojik cihazların başında gelmektedir. Sıcaklık seviyesi yüksek olan bölgelerde serinlemek için tercih edilen bu cihazlar, sıcaklık derecesinin düşük olduğu bölgelerde ise ısınmak için kullanılmaktadır. Bu iklimlendirme cihazının ilk ne zaman çıktığı da önemli konular arasında yer almaktadır. Peki, klimayı kim buldu ve klimayı kim, ne zaman icat etti?

Haber 17-06-24 18:52

Uzun zamandır ekranlardan uzaktı! Sinem Kobal setlere geri döndü

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan ve uzun zamandır ekranlardan uzak olan Sinem Kobal son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu. Ekranlara ne zaman döneceği merak edilen Sinem Kobal'dan müjdeli haber geldi.

Magazin 15-06-24 11:39

Klima bakımı nasıl, ne zaman, ne sıklıkla yapılır? Klima bakımı yapılmazsa ne olur?

Gerek evlerde gerekse iş yerlerinde kullanılan iklimlendirme cihazlarının belirli aralıklarda bakımının yapılması önemlidir. Yaşam alanlarının vazgeçilmez cihazlarından biri olan klimalar kendi içlerinde birçok farklı özellik barındırır. Bu özellikler sayesinde kullanılan ortamda havanın kişinin isteğine göre değişmesini sağlarlar. Bu cihazların daha etkili çalışabilmesi için bakımının aksatılmaması gerekir. Peki, klima bakımı nasıl, ne zaman, ne sıklıkla yapılır ve bakımı yapılmazsa ne olur?

Haber 14-06-24 19:35

Emekli maaşları ne zaman ödenecek? SSK, Bağ-Kur, memur emeklisinin gözü SGK'daydı: Bayram ikramiyesi var ama...

16 milyon emekli Kurban Bayramı öncesi hesaplarında çifte ödeme bekliyordu. 3 bin TL bayram ikramiyesi 10 Haziran’dan itibaren memur emeklisi, Bağ-Kur ve SSK emeklisi için ödenmeye başladı. Ancak emekli maaşı ödemesinde beklenen olmadı. SGK’dan erken maaş ödemesi için şimdiye kadar bir açıklama gelmedi. Eğer açıklama gelmezse emekliler bu bayrama da maaşsız girecek. İşte İşte 4a, 4b, 4c emekli bayram ikramiyesi ile emekli maaş ödeme takvimi…

Finans 12-06-24 09:52

Kurban Bayramı'nda dikkat! Uzmanı uyardı: Bir öğünden ne çıkar demeyin! Bu organları tüketmek kalp hastaları için büyük risk

Kurban Bayramı'na az bir zaman kala uzman isimlerden uyarılar gelmeye devam ediyor. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Alıcı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kalp damar sağlığının korunması için uyarılarda bulundu. Alıcı, aşırı kırmızı et tüketiminin kalbi yoracağının unutulmaması gerektiğini söyledi.

Haber 11-06-24 14:31

Bir aydan az zaman kaldı! Emekliye üçlü zam planı masada! En düşük emekli maaşında en güçlü senaryo: Rakam verildi

SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin temmuz zammı için geri sayımı başladı. Maaş zammında son enflasyon verisi beklenirken son hesaplar da şekilleniyor. Emekliler için üçlü zam planının masada olduğu konuşuluyor. Son formüllere göre en düşük emekli maaşında rakam ne olur? Kök maaşa da zam yapılacak mı, refah payı bekleniyor mu? Emekli zammında son gelişmeler...

Finans 11-06-24 12:58

Emekliye 3 bin TL! Milyonlar bugün banka ATM’lerine koşacak: İşte 4a, 4b, 4c emekli bayram ikramiyesi ödeme takvimi

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 4A, 4B, 4C SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için beklenen gün geldi. Milyonlarca emeklinin hesabına bugünden itibaren emekli ikramiyeleri yatırılmaya başlanıyor. Ödemeler 14 Haziran’a kadar sürecek. Memur ve emekli maaşlarının da ödemesinin bu hafta yapılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca bu hafta kamu çalışanlarına ilave tediye ödemeleri de hesaplara geçecek. Rakamın 8 bin TL civarında olması bekleniyor.

Finans 10-06-24 07:17

2024 Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi güne denk geliyor? Babalar Günü'nün tarihçesi ve önemi

Haziran ayının gelmesiyle birlikte Babalar Günü kutlamaları için hazırlıklar başlar. Çocuklar, her zor dönemde yanlarında olan ve onlara destek olan babalarına teşekkürlerini hediyelerle ifade etmek için kutlama planları yaparlar. Babalar Günü tarihine göre hareket edecek olanlar ise araştırma yapmaya başlar. Peki, 2024 babalar Günü ne zaman?

Haber 09-06-24 21:43