Beril Talu Haberleri

Deren Talu'nun tarzı sosyal medyada çok konuşuldu! Fazla iddialı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Deren Talu, yeni fotoğraflarıyla takipçilerinden tam not aldı. Talu'nun cesur pozlarına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 2024-05-19 10:14:49

Günde 30 dakika yapmak yetiyor! Faydaları saymakla bitmiyor

Egzersizin sağlıklı yaşam için önemine dikkat çeken Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Beril Özturan, “Her gün en az 30 dakikanızı fiziksel aktivite için ayırdığınızda daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilir, yaşam kalitenizi artırabilir ve kronik sağlık problemlerine yakalanma riskini azaltabilirsiniz” dedi.

Kadin 2024-05-11 08:18:58

Annesiyle tatile çıktı! Derin Talu'nun İsviçre tarzı olay oldu

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Derin Talu sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla zaman zaman adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa annesiyle çıktığı İsviçre tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Derin Talu'nun pozlarına yorum yağdı.

Magazin 2024-03-30 10:39:15

Talu çifti kuaförlerini de dolandırmış! 7 bin dolarını alıp...

150 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına çıktığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklanmıştı. Talu çifti kuaförlerinden bakın kaç bin dolar almış.

Magazin 2024-03-28 09:09:12

Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni ve yorum yağdı

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-24 08:37

Kıvanç-Beril Talu çiftinin hakimlik ifadelerinde ilginç detaylar! Aylık kazancı 40 bin TL imiş: Porsche aracını ve teknesini...

Kıvanç-Beril Talu çifti, Gürcistan dönüşü gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Fenomen çiftin ifadelerinde ilginç detaylar dikkat çekti. "Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim" diyen Kıvanç Talu ayrıca aylık kazancının 40 bin lira olduğunu söyledi.

Magazin 09-01-24 15:30

SON DAKİKA | Kıvanç Talu ve Beril Talu tutuklandı! Dikkat çeken 6 milyon TL detayı, Gürcistan'a kaçış hikayeleri ortaya çıktı

Son dakika: 150 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçtığı iddia edilen Sosyal Medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, Gürcistan'dan Türkiye'ye gelmelerinin ardından gözaltına alındı. Dolandırıcılık Büro Amirliğinde işlemleri yapılan iki şüpheli, kendileriyle ilgili iddiaları kabul etmedi. Şüpheliler işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken Talu çiftinin yeni ifadesi ortaya çıktı.

Magazin 05-01-24 21:26

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu spor salonundan paylaştı! Mini taytıyla ayna karşısında poz verdi

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Deren Talu spor salonundan paylaşım yaptı. Ayna karşısına geçen Talu mini taytıyla bakana bir daha baktırdı.

Magazin 29-12-23 13:01

Yalı Çapkını'nın Pelin'i gizemli sevgilisinin yüzünü ilk kez paylaştı! Enişte çok şanslı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Diziye yeniden dahil olan Kahraman sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 17-11-23 10:14

Vurgun yapıp kaçtıkları iddia edilmişti! Kıvanç ve Beril Talu olayında tepki çeken detay! Otelde ölüme terk ettiler

Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun 100 milyonla kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Saadet zinciri kurdukları iddia edilen çifte dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Çiftin 16 yaşındaki hasta köpekleri Lina'yı bir otelde terk ettiği haberi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-11-23 10:12

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu sütyensiz tarzıyla dikkat çekti

Defne Samyeli'nin 20 yaşındaki kızı Derin Talu iddialı pozlarıyla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Derin Talu son olarak bir reklam için sütyensiz ceket tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 10-11-23 09:56

Kıvanç Talu ve Beril Talu çifti için yurt dışına çıkış yasağı! 'Vurgun' iddiası sonrası şikayet dilekçeleri gelmeye devam ediyor

Son dakika haberi: 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiasıyla gündeme gelen Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Talu çifti hakkında yurt dışı çıkış yasağı kararı verildi.

Magazin 26-10-23 12:30

Vurgun yapıp kaçan Kıvanç - Beril Talu çiftinin son görüntüleri ortaya çıktı! Tek tek not aldı, kredi çekip dolandırılan manikürcüsü de yanındaydı...

Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun 100 milyonla kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Saadet zinciri kurdukları iddia edilen çifte dair özel görüntüler Show Haber'de yayınlandı. Beril Talu kayıplara karışmadan önce bakın ne yapmış...

Magazin 24-10-23 09:42

Zeynep Koçak Güllü'ye benzetildiğini duyunca Talu çiftine gönderme yaptı! Herkesi 100 milyon dolar...

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Zeynep Koçak estetikli görüntüsü ve değişimi sonrası Güllü'ye benzetildi. Koçak bu yorumu görünce Kıvanç-Beril Talu çiftine gönderme yaparak bakın ne dedi.

Magazin 23-10-23 08:13

'Var böyle tipler' diyerek 100 milyonluk vurgun! Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu için gündem yaratan iddia... Ses kaydı detayı dikkat çekti

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında ortaya atılan iddialar gündem yarattı. 'Var Böyle Tipler' hesabıyla ünlenen çiftin, yüksek faizle geri ödeyecekleri yalanıyla 100 milyon lira topladığı ve sonrasında yurt dışına kaçtığı iddia edildi. Onlarca kişinin mağdur olduğu belirtilirken, Dolandırıcılık Büro Amirliği ile Siber Suçlarla Mücadele Şube polislerinin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Magazin 21-10-23 07:41

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 42. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma günleri yayınlanıyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:01

Dolandırıcılıkla suçlanan Kıvanç Talu hakkında Metin Pıhlıs'tan bomba yorum! Çok Güzel Hareketler'den ayrılırken...

Sosyal medyanın en popüler influencer çiftlerinden biri olan Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkındaki dolandırıcılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Kıvanç Talu ortadan kaybolurken Çok Güzel Hareketler 2'nin kadrosunda bir dönem rol alan fenomen hakkında Metin Pıhlıs bomba bir yorumda bulundu.

Magazin 20-10-23 09:02

Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu kimdir, ne iş yapıyorlar? 100 Milyon TL dolandırıcılıkla gündemdeler!

Var Böyle Tipler ismiyle tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, 100 Milyon TL dolandırıcılık iddiasıyla gündeme geldiler. Yakın çevreleri de dahil olmak üzere birçok ismi dolandırarak Portekiz'e kaçtıkları iddia edilen çiftin yaşı, nereli oldukları ve ne iş yaptıkları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu kimdir, ne iş yapıyorlar? 100 Milyon TL dolandırıcılıkla gündemdeler!

Magazin 19-10-23 22:13

Sosyal medya onları konuşuyor! Ünlü influencer Kıvanç Talu ve eşinin insanları dolandırıp kaçtığı iddiası gündem oldu! En yakın arkadaşlarından çocuklarının bakıcısına kadar...

Ünlü influencer çift Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun yakın arkadaşlarının da aralarında olduğu çok sayıda kişiyi 100 milyon TL dolandırıp kaçtıkları iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia, sosyal medyada çokça konuşulmaya başlandı. Talu çiftinden haber alınamadığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Magazin 19-10-23 17:09

Yalı Çapkını'nda bomba patladı! Set aşkı iddiası sosyal medyayı salladı! Abidin ve Suna...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda dizinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ardından bir set aşkı daha ortaya çıktı. Dizide Seyran'ın ablası Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'nın sevgili olduğu iddia edildi. Ünlü isimler hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-23 17:05

Derin Talu minicik eteğiyle merdivenlere uzandı! Pozları olay oldu

Son dönemde 20'li yaşlarda gibi görünen ve Çinli araştırmacıların ilgisini çeken Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu küçük yaşından beri pozlarıyla gündeme geliyor. Genç kadın son olarak minicik eteği ve yırtmacıyla cesur pozlara imza attı.

Magazin 08-10-23 14:08

Afra Saraçoğlu lansman tarzıyla dikkat çekti! Çok doğalsın

Rol arkadaşları Beril Pozam ve Öznur Serçeler, Afra Saraçoğlu'nu marka yüzü olduğu markanın lansmanında yalnız bırakmadı. Yalı Çapkını'nın güzel oyuncusunun lansman tarzı ve doğallığı ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-10-23 09:47

Yalı Çapkını'nın güzeli Beril Pozam kumsala sere serpe uzandı! Pozları olay oldu

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan Beril Pozam güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Dizide Afra Saraçoğlu'nun hayat verdiği Seyran karakterinin ablası rolünde olan Beril Pozam son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncu kumsal pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 04-10-23 12:54

Yalı Çapkını'nda yaprak dökümü! 2 oyuncunun hikayesi biterken bomba bir isim dahil olacak

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı yapımın Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Dizinin yeni sezonunda 2 oyuncunun hikayesi biterken bomba bir isim dahil olacağı söyleniyor. İşte dizinin yeni sezonuna dair tüm merak edilenler...

Magazin 02-08-23 16:07

Yalı Çapkını'nın yıldızı Beril Pozam pozlarıyla hayran bıraktı! Dekoltesi dikkat çekti

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan Beril Pozam sosyal medya hesabından paylaştığı sırt dekolteli pozlarıyla büyüledi. Güzel oyuncu paylaşımıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 11-07-23 11:52

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam sevgilisinden ayrıldı! Eski aşkı da tanıdık çıktı

Star Tv'nin reyting rekotmeni dizisinde Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile sevgilisi Erdem Kaynarca'dan üzen haber geldi. Beril Pozam'ın sevgilisinden geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıktı.

Magazin 08-07-23 10:33

Yalı Çapkını’nın Suna’sı sere serpe uzandı! Bikinili pozuyla mest etti

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterine Beril Pozam hayat veriyor. Dizinin sevilen isimlerinden biri olan Suna’yı canlandıran Pozam tatil pozlarını paylaştı. Ünlü ismin bikinili pozu nefes kesti.

Magazin 22-06-23 08:36

Derin Talu plajda sere serpe uzandı! Bikinili pozlarıyla nefes kesti

Defne Samyeli'nin Eren Talu'dan olan küçük kızı Derin Talu sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Derin Talu'nun son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-06-23 08:46

Transparan giyen Yalı Çapkını'nın Pelin'i dekolteli pozuyla büyüledi!

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Güzelliği ile dikkat çeken Buçe Buse Kahraman transparan giyip dekolteli poz verdi.

Magazin 20-06-23 08:34

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam paylaştı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir el ele mi?

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkındaki aşk iddiaları sürerken dizide Suna karakterine hayat veren Beril Pozam'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı. Fotoğrafı görenler "Oha Afra ve Mert el ele mi?" yorumları yaptı.

Magazin 11-06-23 11:42

Yalı Çapkını'nın Tarık'ı set pozlarını paylaştı! Yazdığı not dikkat çekti

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını'nın dün akşam sezon finali ekrana geldi. Sevilen diziye dahil olan Baran Bölükbaşı'nın sezon finalinin ardından paylaştığı fotoğraflardaki notu dikkat çekti.

Magazin 10-06-23 15:36

Yalı Çapkını dizisinin finali dudak uçuklattı! Bakın nasıl bitecek

Oyuncuları arasında Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını her hafta cuma akşamları ekrana geliyor. Bu akşam sezon finaline girecek olan Yalı Çapkını’nın nasıl final yapacağı ortaya çıktı. Dizinin iddia edilen finali izleyenleri adeta kahretti.

Magazin 09-06-23 16:49

Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ Gözde Kansu ile aşk mı yaşıyor? Çok net yanıt verdi

Oyuncuları arasında Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını her hafta cuma akşamları yayınlanıyor. Sevilen dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un ve Gülgün karakterini canlandıran Gözde Kansu'nun beraber olduğu iddia edilmişti. Konu hakkında açıklama geldi.

Magazin 06-06-23 16:01

Demet Akalın Yalı Çapkını dizisine ateş püskürdü! Harbi iyi değilsiniz”

Oyuncuları arasında Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını her hafta cuma akşamları yayınlanıyor. Merakla beklenen dizinin yeni bölümünden sosyal medyaya sızan şiddet içeren sahnelere tepki gösterenler arasında ünlü sanatçı Demet Akalın da yer aldı.

Magazin 30-05-23 11:31

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİ ne zaman 2023? Yalı Çapkını ne zaman sezon finali yapacak? İşte sezon finali tarihi!

Yalı Çapkını sezon finali bölümü heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi her cuma akşamı ekranlara geliyor. Peki, Yalı Çapkını sezon finali ne zaman 2023 ? Yalı Çapkını ne zaman sezon finali yapacak? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 16-05-23 20:09

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı? Yalı Çapkını 32. bölüm ne zaman? Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü için araştırmalar giderek hızlanıyor. Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Star TV yayın akışı ile merak edilen soru yanıt buldu. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı?

Magazin 16-05-23 13:26

Adnan Oktar'ın gözdesiydi! İtirafçı 'kedicik' ismini değiştirdi

Adnan Oktar’ın etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edilen en gözde ’kedicik’lerinden Beril Koncagül’ün ad ve soyadını değiştirmek için açtığı davada karar çıktı. Mahkeme, Koncagül’ün nüfustaki isminin değiştirilerek ‘A.İ.D.’ olarak düzenlenmesine hükmetti.

Haber 05-05-23 15:40

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu bikinili pozlarıyla yürek hoplattı! 'Dünyanın en güzel kadını'

Defne Samyeli ve kızları güzellikleri ve özel hayatları ile magazin basınında büyük bir ilgiyle takip ediliyorlar. Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, tatilinden yaptığı bikinili paylaşımıyla kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Talu, düzgün fiziği ve kıvrımlı hatlarıyla bakanlara bir daha baktırdı.

Magazin 05-05-23 00:07

Deren Talu ile Baran Tınaz’ın üç yıllık aşkını şiddet mi bitirdi? Tınaz'dan ilk açıklama

İşletmeci Baran Tınaz ve Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu'nun üç yıllık birlikteliği sürpriz şekilde son buldu. Ayrılık sonrası 'kıskançlık' ve 'darp' iddiaları ise gündeme geldi. Baran Tınaz çıkan haberlerle ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Magazin 27-04-23 11:58

Deren Talu sere serpe uzandı! Minik bikinili pozuna beğeni yağdı

Defne Samyeli ve kızları güzellikleri ve özel hayatları ile sosyal medyada oldukça ilgi görüyorlar. Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu gittiği tatilden yaptığı bikinili paylaşımıyla kısa süre içerisinde birçok beğeni ve yorum aldı. Deren Talu'nun bahar aylarında kıvrımlı vücuduyla paylaştığı gönderi takipçilerini hayran bıraktı.

Magazin 23-04-23 14:20

Defne Samyeli sessizliğini bozdu ve resmi açıklama geldi! 'Kızım, Derin Talu darp edildi'

Defne Samyeli'nin Eren Talu'dan olan küçük kızı Derin Talu korkunç bir şiddete maruz kaldı. 19 yaşındaki Derin Talu bir süredir birliktelik yaşadığı Emircan Şahin'den şiddet gördü. Defne Samyeli iddiaları doğruladı ve resmi açıklama yaptı.

Magazin 20-04-23 20:15

Defne Samyeli iddiaları kabul etti! Evet, kızım darp edildi

Defne Samyeli'nin Eren Talu'dan olan küçük kızı 19 yaşındaki Derin Talu korkunç bir olaya maruz kaldı. Genç kız bir süredir birlikte olduğu Emircan Şahin'den şiddet gördü. Defne Samyeli iddiaları ilk kez doğruladı.

Magazin 20-04-23 11:01

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu mini elbisesiyle tuvalette... Pozları olay oldu

Ünlü oyuncu, şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı Derin Talu, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Derin Talu son olarak ten rengi mini elbisesi ve derin dekoltesiyle tuvalette pozlar verdi.

Magazin 18-04-23 08:54

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'dan kar üstünde mayolu pozlar! 'Hiç anlamaz üşütürsün'

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Deren Talu'nun uzun süredir birlikte olduğu Baran Tınaz'la ayrılığının yankıları devam ederken kar üstünde mayolu pozları sosyal medyayı salladı. Talu'nun iddialı paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 31-03-23 12:50

Burcu Özberk ekrana dönüşünü duyurdu! Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Bozam'dan mesaj gecikmedi

Son olarak şarkıcı ve oyuncu Murat Boz ile 'Rüyanda Görürsün' filminde başrol oynayan Burcu Özberk şimdilerde 'Kraliçe' dizisinde boy göstermeye hazırlanıyor. Yeni dizisine dair paylaşım yapan güzel oyuncuya beğeni yağdı. Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Bozam'dan da mesaj gecikmedi.

Magazin 07-03-23 07:18

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın sevgilisi bakın kim çıktı! Görenler şaştı kaldı

Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında yer alan Beril Pozam, Seyran'ın ablası olan Suna'ya hayat veriyor. Dizide, Abidin ile yaşadığı aşk çok beğenilen Suna'yı canlandıran Pozam'ın sevgilisi de çok ünlü çıktı.

Magazin 04-03-23 00:08

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'dan deprem isyanı! 'Çok üzgün ve öfkeliyim'

Kahramanmaraş, Gaziantep, Mersin, Şanlıurfa gibi Güney Doğu illerinde yaşanan 7.7'lik depremle Türkiye adeta felaketi yaşadı. Magazin camiasını da derinden sarsan depreme Yalı Çapkını'nın yıldızı Beril Pozam da sessiz kalamadı.

Magazin 06-02-23 11:44

Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir diziden ayrılıyor mu? Şoke eden gelişme

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir’in diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Yayınlanan son bölümün finali izleyiciyi şaşkına uğrattı.

Magazin 28-01-23 15:26