Bilsem Ilk Kayit Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde yılın sürprizi! Milyon dolarlık PSG'yi eleyen Dortmund adını finale yazdırdı!

Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen ilk takım belli oldu. Yarı final rövanş maçında Paris Saint-Germain ile Alman ekibi Dortmund karşı karşıya geldi. Yarı final ilk maçında Dortmund kendi evinde PSG'yi 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Rövanş maçında da rakibini 1-0 mağlup etmeyi bilen Dortmund, 11 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi.

Spor 2024-05-07 23:53:06

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü yenerek finale yükselmeyi başardı!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. İlk maçın 0-0 bittiği mücadelede iki ekip de finale çıkmak için büyük çaba gösterdi. Hem Beşiktaş hem de Ankaragücü için sezonun en kritik maçı olan yarı final müsabakasını siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak finale yükseldi.

Spor 2024-05-07 22:28:06

İtalya'da bir kentte kırmızı alarm! Okullarda eğitime ara verildi, 36 bin kişi tahliye edildi

İtalya'nın Viterbo kentinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu. 2 tonluk bombanın bulunduğu muhit kırmızı alan ilan edildi, bölgedeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edilerek ikamet eden 36 bin kişi de tahliye edildi.

Haber 2024-05-07 22:13:16

2021'den bu yana ilk! Risk primi 282 seviyesine altına çekildi! Swap kısıtlaması için dikkat çeken iddia geldi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), Şubat 2021'den bu yana ilk kez 282 baz puanın altına indi. Swap kısıtlamaların hafifletileceğine yönelik haberlerin ardından Borsa İstanbul'a yabancı yatırımcı girişinin hızlanması bekleniyor. Özgür Demirtaş da "Swap kanalları açılmalı" düşüncesini dile getirdi.

Finans 2024-05-07 17:29:17

Diğer Haber Etiketleri

ligi maçın şampiyonlar ligi dortmund paris saint germain psg portekizli Ziraat Türkiye Kupası ziraat türkiye kupası yarı final beşiktaş türkiye kupası ankaragücü İtalya bomba cds nedir AZ türkiye milli takımı euro 2024 Türkiye İddaa Eskişehir şirket haberleri Mardin dövme Amber Luke trafik cezası polis jandarma Konyaspor maçı fenerbahçe Rıdvan Dilmen da, de sezon leverkusen Gaziantep trafik kazası son dakika mustafa topaloğlu Altın aktan ele sosyal medya Mahmut Tuncer At atakaş bıraktı kulübün ligde yaşında Hatayspor Erce Kardeşler galatasaray süper li Süper Lig Şampiyonluk Kenan İmirzalıoğlu Oyuncu Kim Milyoner Olmak İster Sunucu Fatih Erbakan İstanbul doğal gaz Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş türkiye belediyeler birliği biricik çocuğun gününde Burcu Biricik İhracat Akdeniz buruk galatasarayda ndombele ikinci el otomobil otomotiv piyasa Cem Garipoğlu Münevver Karabulut İntihar hapishane poşet Sivas yüksek hızlı tren emekli Zam Enflasyon enflasyon farkı bernabeu ispanya la liga Arda Güler real madrid La Liga aday Antalyaspor Sergen Yalçın Alex de Souza Emily in Paris bist100 Borsa İstanbul Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın Mehmet Şimşek YHT Ankara tiktok kıyafet İbrahim Tatlıses Adalet Sara Pazarlama İletişim omar colley Sakatlık abd erden iyet Dursun Özbek Süheyl Batum seçim Ünal Aysal Recep Tayyip Erdoğan deprem bakanlık Özgür Özel yurt dışı heimlich manevrası Öğretmen diş diş beyazlatma obezite Avrupa Avustralya

EURO 2024'teki şampiyonluk oranımız belli oldu! Türkiye ilk 10'da yer alamadı...

EURO 2024'te az bir süre kala milli takımımızın şampiyonluk oranı açıklandı. Turnuvaya iddialı bir şekilde katılacak millilerimizin kupayı alma şansı 11. sıradan görüldü.

Spor 07-05-24 16:27

Yapay zeka ile diş muayenesi ilk kez Eskişehir’de uygulanmaya başlandı

Türkiye’de ilk kez Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde uygulanmaya başlanan ’Yapay Zeka İle Radyolojik Görüntü Analizi Projesi’ ile hastanın hangi dişinde ne problem olduğu saniyeler içinde ilgili doktorun bilgisayarına aktarılıyor.

Yurthaber 07-05-24 15:17

Penta Teknoloji karlılık ve ciroda hız kesmedi

Penta Teknoloji’nin 2024’ün ilk çeyreğindeki konsolide cirosu, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 69 artışla 6 milyar TL oldu.

Finans 07-05-24 13:24

Mardin’de 2024 sezonunun ilk arpa hasadı yapıldı

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin önde gelen hububat merkezlerinden Mardin’de arpa hasadına başlandı.

Yurthaber 07-05-24 12:10

Dövme modeli Amber Luke, ilk seferinde kör olmasına rağmen akıllanmadı! Yeniden gözbebeklerine dövme yaptıracak

Dünyanın en çok dövmeli kadını Amber Luke ilk seferinde kör olmasına rağmen yeniden gözbebeklerine dövme yaptırmak için harekete geçti. Triple M WA kahvaltı sunucusu Robbie Von'a konuşan Luke, "Bunu yapmamın nedeni, ilk etapta çok beceriksiz olmam ve bunu bir daha yaşamak istemememdir" dedi.

Trend 07-05-24 10:37

Yüzde 58 zam gelmişti, 3 ayda yüzde 77 arttı! Trafik cezaları yağmur olup yağıyor

Trafik cezaları, yeni yılla birlikte adeta yağmur oldu yağdı. 2024'ün ilk çeyreğinde kesilen ceza sayısı 5 milyon 200 bine yaklaşırken, jandarma bölgesinde kesilen trafik cezalarındaki artış da dikkat çekti. Geçen yılın ilk 3 ayına göre trafik cezaları 2024'te yüzde 74 arttı. Öte yandan Ocak ayında, trafik cezalarına yüzde 58,46 zam gelmişti.

Finans 07-05-24 07:16

Rıdvan Dilmen bu yıl ilk kez şampiyonu açık bir şekilde itiraf etti! ''Oyuncu grubu da artık 'havlu attık' diyordur

Konyaspor deplasmanından 0-0 beraberlikle dönen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı. Mücadele sonrası değerlendirmeler yapan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluk şansını açıkladı.

Spor 06-05-24 22:40

Leverkusen, Avrupa'da 59 yıldır kırılamayan rekoru kıracak!

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) ilk şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen, Portekiz ekibi Benfica'nın Avrupa'da 59 yıldır kırılamayan tüm kulvarlardaki toplam 48 maçlık yenilmezlik rekorunu kırmak için sahaya çıkacak.

Spor 06-05-24 19:19

SON DAKİKA | Gaziantep’te feci kaza! TIR, yolcu minibüsünü biçti: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi: Gaziantep’in İslahiye ilçesinde tır, çarpıştığı yolcu minibüsünü biçti. Kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı. Ölenlerden 4’ünün öğrenci olduğu belirtildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazaya ilişkin İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını belirtti.

Haber 06-05-24 13:43

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu 4 katlı villasının kapılarını açtı! Kocaman sauna ve hamam görenleri şaşırttı

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu başarılı şarkıcı Çağlayan Topaloğlu 4 katlı müstakil villasının kapılarını ilk kez açtı. Evde bulunan sauna ve hamam gözlerden kaçmadı.

Magazin 06-05-24 11:33

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'altın' kotası için açıklama: Sebebini ilk kez net şekilde anlattılar: 'İhtiyaç duyuldu'

Altın ithalatında kota uygulaması için Hazine ve Maliye Bakanlığı ilk kez net bir açıklamada bulundu. Bakanlık açıklamasında, altın ithalatının cari dengeye olumsuz etkilerinin azaltılması amacıyla mevcut uygulamanın hayata geçirildiği belirtildi.

Finans 06-05-24 10:31

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Konuyla ilgili Mahmut Tuncer ilk kez konuştu: Ivana geleceği görmüş!

Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına ünlü türkücü Mahmut Tuncer de katılmıştı. Sosyal medyanın diline düşen Tuncer, ilk kez konu ile ilgili konuştu.

Magazin 06-05-24 10:24

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 06-05-24 09:45

Gram altın fiyatı için İslam Memiş ‘kırmızı çizgi’ diyerek açıkladı: Altın fiyatları yükselişe geçti: ‘Anlaşma bozulursa…’

Altın fiyatları yeni haftanın ilk gününde de yatırımcılar tarafından merak ediliyordu. Ons altın fiyatına paralel olarak yurt içinde gram altın ve çeyrek altın fiyatları yükselişe geçti. Altındaki yükselişin nedenleri ise belli oldu. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın gram fiyatı için hem tahminde bulundu, hem de ‘kırmızı çizgi’ diyerek yatırımcılara dikkat çeken bir uyarı yaptı. İşte 6 Mayıs 2024 Pazartesi Kapalıçarşı güncel altın fiyatları grafiği ve gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 06-05-24 09:08

Rıdvan Dilmen canlı yayında ilk kez böyle konuştu! Fenerbahçeliler'i çok kızdırdı... Yüzde 95 Galatasaray şampiyon oldu derim

Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup eden Galatasaray şampiyonluk yolunda kritik bir virajı daha kayıpsız dönerken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, canlı yayında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Şampiyonluk konusunda ihtimal veren Dilmen, bu sözleriyle Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti.

Spor 06-05-24 08:41

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! İlk soruda elenen yarışmacı heyecanına yenik düştü

ATV'nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster?, ilgiyle izleniyor. Oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster?'de bu hafta şaşırtan anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Yakup Şahin isimli yarışmacı, heyecanına yenik düştü. Yarışmacı ilk soruda elenerek büyük şaşkınlık yaşadı. İşte yarışmacının elendiği soru ve yanıtı....

Magazin 05-05-24 23:44

Fatih Erbakan duyurdu! Kazandıkları belediyeler sonrası ilk icraatlarını açıkladı

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz parti olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, kazandıkları belediyeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Hakkari'de Derecik'i ziyaret eden Erbakan “Bizim aldığımız 63 belediyenin bulunduğu yerlerde inşallah Refah marketleri kuracağız" dedi.

Finans 05-05-24 22:32

İstanbul'da çıkarılmaya başlanan doğal gazın ilk ateşi yandı! Bu hafta dağıtıma başlanıyor

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle TBNG’nin İstanbul Silivri'de açtığı yeni kuyulardan doğal gaz çıkarılmaya başlandı. İlk ateşin yakılmasıyla birlikte çıkarılan doğal gaz dağıtıma hazır hale geldi. TBNG CEO’su Sinan Furat, "Bizim yerin 2 bin 500 metre altından çıkardığımız ürettiğimiz yerli ve milli doğal gaz olarak, inşallah bu hafta itibarıyla verilmeye başlanacak" dedi.

Finans 05-05-24 17:47

Sandıktan İmamoğlu mu çıkacak Mansur Yavaş mı? İlk rekabete geri sayım başladı: Yeni başkanı CHP'li belediyeler belirleyecek

CHP'nin en gözde iki belediye başkanı kuşkusuz Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Haliyle her ikisinin de önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığını ortaya koyabileceği iddiaları gündemden düşmüyor. Hal böyleyken iki başkan arasında erken bir rekabet söz konusu. İmamoğlu ile Yavaş arasındaki ilk yarış, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçimde başlayabilir.

Haber 05-05-24 12:11

Karnı burnunda olan Burcu Biricik yaş gününde kızının adını açıkladı

Emre Yetkin ile 2016 yılında dünyaevine giren ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik yeni yaşını kutladı. Biricik doğum gününde kızının adını da açıkladı.

Magazin 05-05-24 12:07

Batı Akdeniz'de ihracatta artış: En fazla ihracat Çin'e

Batı Akdeniz’den Nisan ayında gerçekleşen ihracat geçen yılın Nisan ayına göre yüzde 5,92 oranında artış gösterdi ve 220 milyon 686 bin dolar oldu. İlk 4 ayda en fazla ihracat gerçekleştirilen ülke ise Çin oldu.

Finans 05-05-24 11:38

Galatasaray'da sezon sonunda yaşanacak ilk ayrılık belli oldu!

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Ndombele hakkında karar çıktı. Sarı-kırmızılılarda istenilen performansı ortaya koyamayan yıldız oyuncunun önümüzdeki yıl takımda kalmayacağı kesinleşti.

Spor 05-05-24 10:23

Araç almayı düşünenler dikkat! Otomotiv piyasasında 21 ay sonra bir ilk: Daralma yaşansa da fiyatlar artabilir

Otomotivde 21 ay sonra bir ilk gerçekleşti, piyasada daralma yaşandı. Daralmanın nedeni olarak 3 madde sıralandı. Bu durumun devam edip etmeyeceği ve ikinci el piyasasına nasıl yansıyacağı gibi merak edilen sorulara yanıt gelirken fiyatlarda düşüş yaşanmayacağı yönündeki değerlendirme dikkat çekti. İşte araç piyasasındaki son gelişmelerle fiyatlardaki son durum...

Finans 05-05-24 10:13

Cem Garipoğlu'nun şimdi de hapishanedeki son dakikaları ortaya çıktı! Vaizlerle telefon görüşmeleri, intihar ettiği poşetle ilgili çarpıcı detay...

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u canice katlederek Türkiye'nin hafızasına kazınan Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son günleriyle dakikalarını nasıl geçirdiği ve son görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Resim yaptığı odada intihar eden Garipoğlu'nun son 1 ayda vaizlerle görüşmesinin yanı sıra intihar ettiği poşetle ilgili gerçek de dikkat çekti.

Haber 05-05-24 09:05

İlk sefer gerçekleşti! İstanbul-Sivas arası 7 saate düştü: İstanbul'dan göçü başlattık

İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki Sivas'a gerçekleştirildi. 483 yolcu kapasitesine sahip seferin süresi, İstanbul-Sivas arası 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul yönünde ise 7 saat 8 dakika sürecek.

Finans 05-05-24 08:41

Emekliye zamda bu oran ilk defa ortaya çıktı! 4 aylık enflasyon farkı cepte! Tek tek hesaplandı, işte en düşük emekli maaşı için tahmin

Emekli ve memur maaşları için beklenen kritik veri cuma günü açıklandı. TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından 4 aylık enflasyon farkı oranı da belli oldu. Emekli ve memurların ise zam hesabı başladı, tablo netleşmeye başlıyor. Emekli zammında ise ilk defa yüzde 35 oranı gündeme geldi. En düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte detaylar...

Finans 05-05-24 07:33

Arda Güler'in ilk 11 başladığı mücadelede Real Madrid şampiyonluk meşalesini yaktı!

İspan La Liga'da heyecan 34. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken maçında Real Madrid sahasında Cadiz'i 3-0 mağlup ederken, Arda Güler 65 dakika sahada kaldı. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 19:15

Arda Güler neler yaptı neler! Santiago Bernabeu tribünleri şaştı kaldı, taraftarlar yıldız ismi ayakta alkışladı

La Liga'nın 34. haftasında oynanan Real Madrid-Cadiz mücadelesine ilk 11'de başlayan Arda Güler ilk dakikadan itibaren muhteşem işlere imza atarken, Santiago Bernabéu'daki tribünler yıldız ismi ayakta alkışladı. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:58

Antalyaspor'dan Alex de Souza için ilk resmi açıklama geldi!

Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın isminin Beşiktaş ile ciddi şekilde anılmasının ardından Antalyaspor için yeni hoca adayları konuşulmaya başlanırken bunlardan biri de Alex de Souza olmuştu. Konuyla alakalı olarak Akdeniz ekibinden ilk resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:04

Tarihi kesinleşti! Emily in Paris dizisi 4. sezonuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Netflix'in ilk 3 sezonuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizisi "Emily in Paris" 4. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon tarihi ise ilk kısmı 15 Ağustos, ikinci kısmı ise 12 Eylül olarak açıklandı.

Trend 04-05-24 15:38

Borsa rekor kırdı, Sasa zirve yaptı! İşte en çok kazandıran hisseler

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinin tarihinde ilk kez 10 bin puan seviyesini aşarak rekor seviyeden kapandığı haftanın en çok kazandıran hisseleri belli oldu. Sasa da rekor haftasında yatırımcısına en çok kazandıran hisse oldu.

Finans 04-05-24 15:22

Dudak dudağa görüntüleri ifşa edilmişti! Cansu Taşkın cephesinden ilk açıklama

Son dönemde hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi ile ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan özel hayatıyla da gündemde. Ünlü ismin kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Taşkın ile dudak dudağa görüntüleri çıkan Erdoğan 'Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki' demişti. Cansu Taşkın konuya dair ilk kez konuştu...

Magazin 04-05-24 14:46

S&P'nin kredi notu kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum: 'Devamın habercisi'

Son dakika haberi... Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un (S&P) Türkiye'nin kredi notunu yükseltmesine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi. Şimşek, "S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi" dedi.

Finans 04-05-24 13:49

Merakla beklenen İstanbul - Sivas YHT ilk seferini yaptı: İşte bilet fiyatı!

Ankara'dan Sivas'ı 2 saate, İstanbul'dan Sivas'ı 7 saate düşüren İstanbul - Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki ilk sefer sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Söğütlüçeşme istasyonundan kalkan trenin öğleden sonra Sivas'ta olması planlanıyor. Merakla beklenen bilet fiyatı belli oldu!

Haber 04-05-24 11:00

İlk buluşmada yaşadığı korkunç anı anlattı! Kıyafet seçimimi beğenmeyince beni eve gönderdi

TikTok'ta 'nikki.jabs' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Nikki Jabs isimli bir kadın ilk buluşmada yaşadığı kötü bir anı paylaştı. Genç kadın en kötü randevu deneyiminin hikayesini anlatınca bir anda gündem oldu. Jabs, buluştuğu kişinin kıyafet seçimini beğenmediği için kendisini eve gönderdiğini söyledi.

Trend 04-05-24 09:19

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Oğlu Ahmet Tatlıses o kareyi paylaştı... Ünlüler yorum yağmuruna tuttu

Bir süredir babası İbrahim Tatlıses'le arasında gerginlik olan Ahmet Tatlıses annesi Adalet Sara'nın hacca gittiğini duyurdu. Havaalanında beklerken çektiği pozlarını paylaşan Tatlıses, annesini uğurlarken duygusal bir mesaj yayınladı. Ünlü isimler Tatlıses'in paylaşımına yorum yağdırdı.

Magazin 04-05-24 09:14

İstanbul Marketing Summit Kırılma Noktası, 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek

Pazarlama ve İletişim dünyasını bir araya getiren İstanbul Marketing Summit, bu yılki ilk etkinliğini 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleştirecek. Kırılma Noktası temasıyla düzenlenecek olan zirvede yapay zekâ, yaratıcılık, teknoloji, sürdürülebilirlik ve birçok konuda alanının önde gelen isimleri sahneye çıkacak.

Haber 03-05-24 21:44

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! İlk yarı golünü attı, ikinci yarı sahaya dönemedi

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ile karşılaşan Beşiktaş'ta herkesi üzen bir gelişme yaşandı. Karşılaşmanın ilk yarısında takımına beraberliği getiren Omar Colley ikinci yarıda sakatlığı nedeniyle sahaya dönemedi. İşte detaylar...

Spor 03-05-24 21:22

ABD bunu kadını konuşuyor! 10 hafta içinde ikinci kez milyoner oldu

ABD'nin Massachusetts eyaletinde bir kadın, 10 hafta içinde şans oyunlarından iki kez 1'er milyon dolar ikramiye kazandı. Kadının ilk ödülünü de aynı şekilde Şubat'ta aldığı bildirildi.

Trend 03-05-24 19:57
abd

Galatasaray'da başkanlık seçimi kızışıyor! Süheyl Batum, Dursun Özbek'e rakip oldu Ünal Aysal'ı resmen açıkladı, listesini bile teslim etti

Galatasaray'da 25 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimli olağan genel kurula geri sayım sürerken Dursun Özbek tekrar aday olduğunu açıklamıştı. Dursun Özbek'in başkanlık yarışındaki ilk rakibi ise Süheyl Batum oldu. İşte detaylar...

Spor 03-05-24 18:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'bakanlık' önerisi! Özgür Özel ilk kez bizzat açıkladı: CHP'den bakan yardımcısı veririm

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti genel merkezinde ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel bugün de DEM Parti eş genel başkanlarını CHP genel merkezinde konuk etti. Görüşmenin ardından genel başkanlar ortak basın toplantısı düzenlerken Özel, gazetecilerin sorusu üzerine Erdoğan'a görüşmede kurulmasını önerdiği bakanlığı açıkladı.

Haber 03-05-24 17:20

Yurt dışında yerleşiklerin DİBS stoku son 2 yılın zirvesinde!

Yurt dışında yerleşik kişiler, 26 Nisan haftasında 603,5 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) alırken, yabancıların DİBS stoku 18 Şubat 2022'den bu yana ilk kez 3 milyar doları aştı.

Finans 03-05-24 16:26

O olaydan 2 ay önce öğrenmiş! ‘Heimlich’ manevrasıyla boğazına simit takılan öğrencisinin hayatını kurtarmıştı 'Ertesi gün kalabalık bir şekilde ailesi geldi okula'

Batman’da boğazına simit parçası takılan öğrencisi Emine Kulak’ı (10), ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtaran matematik öğretmeni Levent Döndü (27), ilk yardım eğitimini 2 ay önce aldığını söyledi. Levent Öğretmen, "Tüm vatandaşlarımızın ilk yardım eğitimini alması çok önemlidir" derken öğrencisi ise "Onun bana yardım etmesi sayesinde kurtuldum. Öğretmenime çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 15:57

Dişlerinin bembeyaz olmasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Bir kişi ile iletişim kurduğumuzda ilk dikkatimizi çeken detaylardan biri de hiç şüphesiz ki dişler oluyor. Diş bakımı her gün yapılması gereken en temel bakımlardan biri. Dişlerinizi olabilecek en beyaz hale getirmek için bu 3 maddeyi uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-05-24 15:55

TÜBA 'yüzyılın salgını' olarak niteledi! Türkiye Avrupa'da ilk sırada yer alıyor

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, obezitenin ulaştığı boyut nedeniyle "Yüzyılın Salgını: Obezite" temalı sempozyum düzenlediklerini belirterek, "Hazırladığımız bu programla farkındalık oluşturmak istiyoruz." dedi. Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, 1,9 milyardan fazla aşırı kilolu veya obezite hastası bulunduğunu bildirilirken bu sayının 2035'te 4 milyarı aşacağı tahmin ediliyor. Türkiye, yüzde 32'lik obezite oranıyla Avrupa'da ilk sırada yer alıyor.

Haber 03-05-24 14:59