Birkan Sokullu Asli Enver Haberleri

Başrollerini Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in paylaştığı 'Zamanın Kapıları' dizisinin afişi yayınlandı

Ayşe Övür’ün 'Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü' adlı kitabından uyarlanan ve Esra Bilgiç ile Birkan Sokullu’nun başrollerini paylaştığı "Zamanın Kapıları" dizisinin afişi yayınlandı.

Trend 2024-05-11 15:20:34

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in yeni filmi 'Romantik Hırsız'ın fragmanı gündemde! Esra ateş ediyor

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Esra Bilgiç, 'Romantik Hırsız' filmiyle gündemde. Netflix 'Romantik Hırsız' filminin fragmanını paylaşınca güzel oyuncuya dair yorumların ardı arkası kesilmedi.

Magazin 2024-02-20 07:47:45

Ebru Şahin setlere geri dönüyor! Yeni adresi belli oldu

Son olarak Birkan Sokullu ile başrolünü paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan güzel oyuncu Ebru Şahin setlere geri dönüyor. Uzun zamandır ekranlarda olmayan Şahin'in yeni adresi belli oldu.

Magazin 2023-11-29 10:46:49

Ebru Şahin Hollywood tarzıyla olay oldu! Bakan bir daha baktı

Ünlü oyuncu Ebru Şahin son olarak başrolünü Birkan Sokullu ile paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Önceki gün Los Angelas'ta düzenlenen Hollywood Türk Film ve Drama Günleri'ne katılan güzel oyuncu davet tarzıyla sosyal medyayı salladı. Şahin'in iddialı tarzına beğeni yağdı.

Magazin 2023-11-08 17:15:42

Yüz Yıllık Mucize'nin yıldızı Ebru Şahin'in yıllar önce oynadığı klip ortaya çıktı! Ebru Polat onu katalogdan beğenmiş

Son olarak Birkan Sokullu ile başrolünü paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisinde izleyicisinin karşısına çıkan güzel oyuncu Ebru Şahin, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem oluyor. Basketbolcu eşi Cedi Osman ile pozlarıyla çok konuşulan Ebru Şahin'in yıllar önce oynadığı bir klip yeniden gündem oldu. Güzel oyuncunun, Ebru Polat'ın 'Babamın Emanetiyim' adlı şarkısının klibinde oynadığını görenler çok şaşırdı.

Magazin 21-09-23 15:21

YÜZ YILLIK MUCİZE FİNAL bölümü izle! Star Tv Yüz Yıllık Mucize dizisi finalde ne olacak, nasıl bitiyor? İşte 13. bölüm fragmanı!

Yüz Yıllık Mucize dizisi final bölümü ile ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner gibi oyuncuların yer aldığı dizi her perşembe akşamları yayınlanıyor. Erken final kararı alan dizi 13. bölümü ile sonlanacak. Yüz Yıllık Mucize'nin nasıl biteceği ise merak konusu. Peki, Star Tv Yüz Yıllık Mucize dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 15-06-23 19:29

Transparan giyen Ebru Şahin derin dekoltesiyle hayran bıraktı! Yüz Yıllık Mucize'nin final yemeğinde göz kamaştırdı

Yüz Yıllık Mucize dizisinde Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan Ebru Şahin dizisinin final yemeğine eşi Cedi Osman’la katıldı. Transparan giyen Ebru Şahin güzelliğiyle nefes kesti. Ünlü isim göğüs dekolteli pozlarını sosyal medya hesabından peş peşe paylaştı.

Magazin 11-06-23 20:34

Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize final mi yapıyor? 25 Mayıs Star TV yayın akışı

Yüz Yıllık Mucize dizisi ile ilgili gelişmeler dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Star TV'de yayınlanan dizinin hangi gün ekrana geldiği de ayrıca merak edildi. Kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor ve Necip Memili gibi isimleri bulunduran sevilen yapımın final yapacağına dair iddialar ortaya atıldı. Peki, Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bu akşam var mı var mı? Yüz Yıllık Mucize final mi yapıyor? 25 Mayıs Star TV yayın akışı

Magazin 25-05-23 19:30

Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bugün var mı? Birkan Sokulu ve Ebru Şahin'li Yüz Yıllık Mucize bitiyor mu? Star Tv yayın akışı

Yüz Yıllık Mucize dizisi ile ilgili gelişmeler dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Star TV'de yayınlanan dizinin hangi gün ekrana geldiği de ayrıca merak edildi. Kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor ve Necip Memili gibi isimleri bulunduran sevilen yapımın final yapacağına dair iddialar ortaya atıldı. Peki, Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bugün var mı? Birkan Sokulu ve Ebru Şahin'li Yüz Yıllık Mucize bitiyor mu? İşte 18 Mayıs Star Tv yayın akışı...

Magazin 18-05-23 19:29

Star TV o dizinin fişini çekti! Apar topar final kararı

Yeni sezonda kanalların yayın akışlarında birçok yeni dizi yer aldı. Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Yüz Yıllık Mucize de bu yapımlardan biri oldu. Oyuncuları arasında Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yer aldığı dizinin final yapacağı ortaya çıktı.

Magazin 17-05-23 09:08

Yüz Yıllık Mucize'nin yıldızı Birkan Sokullu Tuğba Ekinci’nin klibinde oynamış! Yatak sahnesi yıllar sonra olay oldu

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Han karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Birkan Sokullu şimdilerde Ebru Şahin ile başrollerini paylaştığı yeni dizi Yüz Yıllık Mucize ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Hem başarılı performansı ile hem de yakışıklılığıyla dikkat çeken ünlü ismin kariyerinin ilk yıllarında Tuğba Ekinci’nin klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 12-04-23 16:55

Yüz Yıllık Mucize'nin Kemal'i Birkan Sokullu'nun eski aşkı da çok ünlü çıktı! Meğer dillerden düşmeyen isimle...

Şu sıralar Yüz Yıllık Mucize dizisiyle ekranlarda boy gösteren Birkan Sokullu, aşk hayatıyla da oldukça konuşuluyor. Sokullu, Aslı Enver ile olan evliliği ve boşanma süreciyle de oldukça konuşulmuştu. Aradığı aşkı 3 yıldır birlikte olduğu Eda Gürkaynak'ta bulan yakışıklı oyuncunun eski aşkı görenleri hayret ettirdi.

Magazin 08-04-23 21:19

Yüz Yıllık Mucize'nin Süreyya'sı Zerrin Tekindor'un oğlu da çok ünlü çıktı! 'Babasının kopyası'

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Matmazel karakteriyle hafızalarımıza kazınan Zerrin Tekindor şimdilerde başrollerini Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisinde Süreyya karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Zerrin Tekindor'un özel hayatı da merak edildi. Tekindor'un eski eşi ve oğlu da çok ünlü çıktı.

Magazin 07-04-23 08:39

Yüz Yıllık Mucize ne zaman, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda? 2. Bölüm özeti

Yüz Yıllık Mucize ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrolde olduğu dizi bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek. Yüz yıllık bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizinin ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Yüz Yıllık Mucize ne zaman, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda? İşte 2. Bölüm özeti...

Magazin 06-04-23 18:56

Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler, konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sezonun yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize sıra dışı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin yer alıyor. Peki, Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 01-04-23 20:16

Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı?

Ekranların yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Oldukça beğeni toplayan dizinin yeni bölümü araştırılıyor. Perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin uyarla mı yoksa özgün bir hikaye mi olduğu merak edildi. Dizi, başrolü paylaşan Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yanı sıra Necip Memili ve Zerrin Tekindor gibi isimleri de kadrosunda bulunduruyor. Peki Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı? İşte detaylar...

Magazin 30-03-23 20:00

23 MART REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Yüz Yıllık Mucize, Camdaki Kız ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları, 23 Mart Perşembe günü ekrana gelen dizilerin yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in heyecanla beklenen Yüz Yıllık Mucize dizisi dün akşam ilk bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. Sosyal medyada çok konuşulan Yüz Yıllık Mucize dizisinin yanı sıra Camdaki Kız ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sonuçları listesinde alacağı sıra merak konusu oldu. 23 Mart Perşembe reyting sonuçları açıklandı.

Magazin 24-03-23 11:08

Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'li Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları ve konusu

Yüz Yıllık Mucize oyuncuları ve konusu, geçtiğimiz akşam ilk bölümü yayınlanan Star TV'nin yeni dizisini kaçıran vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yüz Yıllık Mucize oyuncuları arasında yer alan Birkan Sokullu Ali Tahir’e, Ebru Şahin ise Harika karakterine hayat verecek. Senaryosunu Nuran Evren Şit 'in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Hilal Saral oturuyor. Peki, Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 24-03-23 08:13

Yüz Yıllık Mucize konusu nedir, oyuncuları kimler? Yüz Yıllık Mucize ne zaman başlayacak? İlk fragman yayınlandı

Yüz Yıllık Mucize dizisi heyecanla bekleniyor. Fragmanların yayınlanmasının ardından Yüz Yıllık Mucize konusu ve oyuncuları merak edildi. Başrollerde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in bulunduğu dizi Star TV'de yayınlanacak. Peki Yüz Yıllık Mucize konusu nedir, oyuncuları kimler? Yüz Yıllık Mucize ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Magazin 21-03-23 16:46

Esra Bilgiç'in yeni projesindeki partneri belli oldu! Sürpriz isim

Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Halime Sultan karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Esra Bilgiç'in yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncu Aşk Sanatı adlı sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bilgiç’e başrolde Birkan Sokullu eşlik edecek.

Magazin 17-03-23 16:44

Star Tv'nin iddialı dizisinin daha başlamadan ismi değişti! Lavanta Konağı konusu ne, oyuncuları kimler? Ebru Şahin ve Birkan Sokullu başrolde!

Star Tv'nin iddialı dizisinin daha başlamadan ismi değişti. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı Ab-ı Hayat dizisinin adı projenin ilk adı olan Lavanta Konağı oldu. Peki, Lavanta Konağı konusu ne, oyuncuları kimler? OGM Pictures’ın imzasını taşıyacak olan dizi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile oldukça dikkat çekici. İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 30-01-23 15:56

Ebru Şahin'in yeni adresi belli oldu! Son hali şoke etmişti

Hercai dizisinde yakaladığı büyük çıkıştan sonra Destan dizisinde rol alan güzel oyuncu Ebru Şahin'in yeni adres belli oldu. Ünlü oyuncuya yeni dizisinde Birkan Sokullu eşlik edecek.

Magazin 24-01-23 09:58

Rise of Empires: Ottoman 2. sezon ne zaman başlıyor? Netflix yayın tarihini açıkladı, işte ilk görüntüler

Netflix'in ilk sezonuyla dünya çapında büyük ses getiren Osmanlı dizisi Rise of Empires: Ottoman, yeni bölümleriyle dönüyor. Rise of Empires: Ottoman’ın ikinci sezonu ‘Mehmed vs Dracula‘ Netflix tarafından duyuruldu. Dizinin yayın tarihi de açıklandı. Dizide Cem Yiğit Üzümoğlu, Tuba Büyüküstün, Birkan Sokullu, Selim Bayraktar, Osman Sonant, Damla Sönmez ve Ushan Çakır başrollerde oynuyor.

Magazin 23-11-22 22:17

Masumlar Apartmanı yerine yeni aile dramı geldi: Cennet'in Çocukları

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın başrolünde olduğu Masumlar Apartmanı geçen sezona damga vurdu. Final yapan Masumlar Apartmanı dizisi yerine yeni bir bir alternatif geliyor. Atike Hınçlıer'in “Yürek Çıkmazı” kitabından yola çıkılarak kaleme alınan Cennet'in Çocukları dizisinde bir aile dramı anlatılacak.

Magazin 04-08-22 10:38

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz'den haddini aşan takipçisine sert tepki: Ey zorbalar!..

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden biri. Masumlar Apartmanı'nın 2. sezonunda diziye dahil olan ve Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşan Aslıhan Gürbüz dizinin final yapmasının ardından Instagram hesabını daha yoğun kullanmaya başladı. Ünlü oyuncu yaptığı bir paylaşımına gelen eleştirel yorumun ekran görüntüsünü alıp tepki gösterdi. İşte Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz'ün o paylaşımı...

Magazin 07-06-22 10:13

Masumlar Apartmanı final mi yapıyor? Sevilen diziden kötü haber! Masumlar Apartmanı neden ve ne zaman final yapacak?

2020 yılından bu yana TRT1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Masumlar Apartmanı'ndan izleyicileri üzen bir haber geldi. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin final olup olmayacağı merak ediliyor. Peki Masumlar Apartmanı final mi yapıyor? Masumlar Apartmanı neden ve ne zaman final yapacak? İşte merak edilenler...

Magazin 26-04-22 09:07

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer sevgilisini paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz gibi isimlerin paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi, TRT 1'in iddialı yapımları arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği 'Neriman' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Katmer, sevgilisiyle pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 04-03-22 12:39

Birkan Sokullu'dan sevgilisine rapor!

Birkan Sokullu, önceki gün yakın arkadaşı Serkan Keskin ile birlikte yemekte bir araya geldi. Aracından iner inmez Eda Gürkaynak'ı arayan ünlü oyuncu, sevgilisine mekana geldiklerine dair bilgi verdi.

Magazin 02-03-22 10:10

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu sosyal medyaya damga vurdu! Justin Timberlake oldu

‘Masumlar Apartmanı’nın ‘Han’ı Birkan Sokullu’nun iki yıldır birlikte olduğu Eda Gürkaynak önceki akşam doğum gününü kutladı. 2000'ler temalı partide Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, Britney Spears ve Justin Timberlake oldu.

Magazin 11-02-22 09:41

Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı Rüya neden ayrılacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı’ndan üzücü haber geldi. Söylentilere göre dizide Rüya karakterini canlandıran Melise Şanolsun, diziye veda edecek. Peki Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacak mı? Masumlar Apartmanı Rüya neden ayrılacak? İşte merak edilenler...

Magazin 08-02-22 02:03

Masumlar Apartmanı'nda veda! Melisa Şenolsun diziye veda ediyor

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’ndan üzücü haber geldi. Dizinin Rüya'sı Melise Şanolsun, Masumlar Apartmanı dizisinin 57.bölümünde veda ediyor.

Magazin 07-02-22 17:18

Masumlar Apartmanı neden yok? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi, TRT 1 ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Her salı akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin, 11 Ocak Salı günü yayın akışında yer almaması, ''Masumlar Apartmanı neden yok?'' ve ''Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin 11-01-22 16:02

Masumlar Apartmanı neden yok? Masumlar Apartmanı bitti mi?

Kadrosunda Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi, salı akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı'nın 4 Ocak günü yayın akışında yer almaması, ''Masumlar Apartmanı neden yok?'' ve ''Masumlar Apartmanı bitti mi?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 04-01-22 16:56

Birkan Sokullu: Hayatım sosyal medyada geçmiyor

Oyuncu Birkan Sokullu, bilinmeyenlerini anlattı. "Hayatım sosyal medyada geçmiyor" diyen Sokullu, hesaplarını ve fotoğrafına gelen beğeni sayısını takip etmediğini açıkladı.

Magazin 07-12-21 17:38

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu'nun sosyetik aşkı Eda Gürkaynak, pozlarıyla nefes kesiyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Han karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu, uzun süredir sosyetik güzel Eda Gürkaynak ile aşk yaşıyor. Eda Gürkaynak, güzelliğiyle görenleri büyülüyor.

Magazin 09-11-21 16:36

Hey gidi gençlik! Herkes onu Küçük Sırlar'dan tanıyordu! Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu meğer efsane dizide oynamış

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği Han karakteriyle son dönemlerin en çok konuşulan erkek oyuncularından biri olan Birkan Sokullu, her ne kadar Küçük Sırlar dizisiyle akıllarda kalmış olsa da, aslında oyunculuk deneyimi daha öncesine dayanıyor.

Magazin 19-10-21 10:43

Esra Akkaya Masumlar Apartmanı setinde! Mahallenin Muhtarları'nın ‘Şirin’i Masumlar Apartmanı’nda!

Masumlar Apartmanı dizisinde Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Tansel Öngel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. 1992-2002 tarihleri arasında yayınlanan Mahallenin Muhtarları adlı dizide "Şirin" rolüne hayat veren Esra Akkaya, Masumlar Apartmanı dizisinin setinde! İşte detaylar...

Magazin 05-10-21 21:39

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu'nun ünlü olmadan önceki mesleği şaşırttı

Masumlar Apartmanı dizisinin öne çıkan isimlerinden Birkan Sokullu'nun Tuğba Ekinci'nin klibinde oynadığı ortaya çıkmıştı. Sokullu o dönemler sadece basketbol oyuncusuymuş.

Magazin 04-10-21 13:42

Birkan Sokullu aileye girdi! Ziyafet verdi

2019 yazından beri Eda Gürkaynak’la aşk yaşayan Birkan Sokullu aileye girdi. Kolları sıvayıp mangal başına geçti. Tüm aileye ziyafet çekti.

Magazin 28-09-21 09:46

Masumlar Apartmanı'nda Melisa Şenolsun fırtınası esecek! Yeni sezondan 2. fragman yayınlandı!

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Tansel Öngel'in paylaştığı Masumlar Apartmanı'nın 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı. Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılmasından sonra diziye katılan Melisa Şenolsun da fragmanda yer aldı.

Magazin 07-09-21 22:25

Masumlar Apartmanı yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Masumlar Apartmanı 2. sezon ne zaman başlıyor?

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın paylaştığı Masumlar Apartmanı 2. sezon tanıtımı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizide, İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılması sonu ikinci sezon kadın başroller arasına Melisa Şenolsun katıldı. Masumlar Apartmanı 2. sezonu 14 Eylül Salı akşamı ekranlarda olacak.

Magazin 03-09-21 21:56

Birkan Sokullu ve sevgilisi Eda Gürkaynak'tan tatil pozları

Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu ve sosyetik sevgilisi Eda Gürkaynak, yazın son günlerinin tadını çıkarmaya devam ediyor. Ünlü çift, sosyal medyada aşk pozları yayınlamayı da ihmal etmiyor.

Magazin 02-09-21 11:01

Masumlar Apartmanı ne zaman başlayacak? Masumlar Apartmanı'nın yeni oyuncusu kim?

Masumlar Apartmanı dizisi yayınlanmaya başladığı günden beri ilgi çekici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile seyircileri ekranlara kilitleyen projelerden biri oldu. Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi başarılı oyuncuların başrolü paylaştığı dizinin 2. sezonunda neler yaşanacağı merak konusu. Söz konusu dizinin ikinci sezonuna yeni bir isim dahil oluyor! İşte o isim...

Magazin 27-08-21 22:53

Birkan Sokullu ile Tuğba Ekinci'nin yatak sahnesi ortaya çıktı! Masumlar Apartmanı'nın Han'ının o halleri olay oldu...

TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde 'Han' karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu'nun şarkıcı Tuğba Ekinci ile yatak sahneleri ortaya çıktı. Sevilen oyuncunun Ekinci'nin klibinde rol aldığı ve ünlü şarkıcı ile cüretkar pozlar verdiği görüntüleri olay oldu. İşte Masumlar Apartmanı'nın Han'ının çok konuşulan görüntüleri...

Magazin 18-08-21 23:41

Son fotoğrafı korkutmuştu! Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu'dan beklenen açıklama

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, dün akşam sosyal medyada yayılan bir fotoğrafıyla hayranlarını şok etti. Sevgilisi Eda Gürkaynak ise bu fotoğrafın gerçek olmadığını açıkladı.

Magazin 19-07-21 15:32

Masumlar Apartmanı'nın kardeşleri coştu! Birkan Sokullu'nun fotoğrafına Ezgi Mola'dan tepki

Sevilen dizi "Masumlar Apartmanı"nın yıldızları Ezgi Mola ve Birkan Sokullu, dizi bitse de birbirlerinin peşlerini bırakmadı. Birkan Sokullu'nun tatil fotoğrafına gelen Ezgi Mola yorumu, herkesi çok güldürdü.

Magazin 14-06-21 15:40

Birkan Sokullu-Eda Gürkaynak aşka geldi! Öpmelere doyamadı

Rol aldığı “Masumlar Apartmanı” dizisi sezon finali yapan Birkan Sokullu yaz sezonunu sevgilisi Eda Gürkaynak’la Bodrum’da açtı. Sevgililer önceki gün konakladıkları Turgutreis’teki otelin iskelesinde görüntülendi.

Magazin 12-06-21 07:48

Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Ezgi Mola ile Birkan Sokullu'nun fotoğrafına beğeni yağdı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Masumlar Apartmanı'nda Safiye'yi canlandıran Ezgi Mola, dizi setinde Birkan Sokullu ile çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Rol arkadaşı Sokullu'ya seslenen Mola, "Tam bir sosyal medya düşmanı bu çocuk" dedi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise fotoğrafa yaptığı yorumla dikkat çekti.

Magazin 29-04-21 20:54

Masumlar Apartmanı'nda gerçekler ortaya çıkıyor! Kazan dairesinde kim var?

Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı'ndan beklenen fragman yayınlandı. Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı ile heyecan doruğa yükseldi.

Haber 17-04-21 13:19