Cem Kurtoğlu Haberleri

Müge Anlı'dan önce o vardı! Dehşet veren suç hikayelerini ifşa eden Cem Kurtoğlu yıllar sonra ortaya çıktı

1994 ve 1998 yılları arasında Sıcağı Sıcağı programını sunan Cem Kurtoğlu, emniyet güçlerinin yardımıyla, Türkiye'de işlenen birçok dehşet verici suç öyküsünü açığa çıkarmıştı. Sıcağı Sıcağı'nın ünlü sunucusu Cem Kurtoğlu, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 14-12-2022 10:25

Senden Daha Güzel dizisi konusu nedir? Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları kimler?

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yer alacak yapımlardan birinin de Senden Daha Güzel dizisi olması bekleniyor. Son olarak Aşk Mantık İntikam'la final yapan kanal, sevilen dizinin yerine Gülümse Kaderine dizisini getirmişti. Cemre Baysel ve Burak Çelik gibi isimlerin rol alacağı Senden Daha Güzel dizisi de yakın süreçte ekranlarda olacak. Peki Senden Daha Güzel dizisi konusu nedir? Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 02-05-2022 01:24

Gönül Dağı dizisine Cem Kurtoğlu da katıldı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Usta oyuncu Cem Kurtoğlu, artık Gönül Dağı dizisiyle ekranlarda olacak.

Magazin 22-12-2021 20:09

Savaşçı dizisine bir transfer daha! Cem Kurtoğlu Savaşçı'da hangi rolde oynayacak? İşte Savaşçı'nın yeni oyuncu kadrosu

FOX TV'nin dizisi Savaşçı 5. sezonuyla izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Yeni sezonda kadrosuna Tamer Karadağlı ve Ediz Hun'la birlikte çok sayıda oyuncunun da katıldığı Savaşçı dizisinin çekimleri de Eskişehir'de başladı. Savaşçı dizisi yeni sezonda kadroya ünlü oyuncu Cem Kurtoğlu da katıldı. Cem Kurtoğlu dizide 'Mösyö' karakteriyle yer alacak. İşte Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosu.

Magazin 27-01-2021 21:08

Cem Kurtoğlu

Cem Kurtoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cem Kurtoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.