Cocuk Tulum Haberleri

Van'da belediye başkanlığı DEM'den AK Parti'ye geçti! İl Seçim Kurulu kararı sonrası ortalık karıştı

DEM Parti'nin 'tulum çıkararak' tüm ilçeleri kazandığı Van'da yeni bir gelişme yaşandı. Van İl Seçim Kurulu, yüzde 55 oy alan Abdullah Zeydan'ın yerine ikinci sıradaki AK Parti adayı Abdulahat Arvas'ın belediye başkanı olmasına karar verdi. DEM Parti'den çok sert bir açıklama gelirken, Van sokakları ise karıştı. Polisin zaman zaman müdahalesi sürüyor.

Haber 2024-04-02 14:42:55

Tarzıyla Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu! Hande Erçel Hollywood yıldızlarını geçti

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel, göğüs dekoltesiyle Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu. Ünlü oyuncu sosyal medyada Hollywood yıldızlarını da geçti...

Magazin 2024-03-16 10:41:47

Hande Erçel Paris sokaklarında! İddialı tarzıyla dikkat çekti! Bir bakan bir daha baktı

Son dönemde Hakan Sabancı ile olan aşkıyla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel göğüs dekoltesiyle hayranlarından tam not almayı başarmıştı. Hande Erçel, Paris pozlarını paylaşmaya devam ediyor...

Magazin 2024-03-02 08:41:09

Leonie Hanne baştan aşağı dantel tulumuyla sosyal medyayı salladı! Sütyensiz tarzı olay oldu

Son dönemin en popüler moda influencerlarından biri olan Leonie Hanne, yaptığı son paylaşımla sosyal medyayı salladı. Siyah tamamen dantelden oluşan bir tulum giyen Leonie Hanne sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 2023-12-18 15:42:59

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa şeffaf elbisesiyle şov yaptı! Vücut hatlarının gözükmesine aldırış etmedi

Kendini sevme tavsiyelerini paylaşmasıyla tanınan Ariella Nyssa, sosyal medyada özellikle vücut pozitifliğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Fenomen isim sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında tamamen şeffaf bir tulum tercih ederek vücut hatlarını cesur bir şekilde ön plana çıkarttı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 14-12-23 10:13

Uraz Kaygılaroğlu'nun yanlış anlaşılan paylaşımı gündem oldu! Yanımdaki çıplak değil

Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni'de 'Mete' rolünü canlandıran Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaşımı yanlış anlaşıldı. Kaygılaroğlu, geçmiş tarihlerde çekilmiş tulum eşliğinde oynadığı görüntüleri paylaştı. Ünlü oyuncunun yanında tulum oynayan arkadaşının pantolon rengi sosyal medyada gündem oldu. Kaygılaroğlu'nun açıklaması takipçilerini gülümsetti.

Magazin 09-12-23 09:35

Yer: İstanbul! Operasyonda dikkat çeken anlar: Beyaz tulumuyla geldi, verdiği cevap karşısında polis bile şaşkına döndü

İstanbul'da polis ekipleri uyuşturucu operasyonunda 5 kişiyi yakaladı. Yakalananlar arasında bir kişi ise dikkat çekti. Beyaz tulum içerisindeki adamın verdiği cevap polis ekiplerini bile şaşırttı. Beyaz tulum içerisindeki adam, uyuz hastalığına yakalandığını ve kimseye bulaşmaması için tulum giydiğini ifade etti.

Haber 20-10-23 07:57

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll cesur kıyafet tarzıyla gösterinin önüne geçti! Tamamen tülden oluşan tulumu sosyal medyada gündem yarattı

Dünya Kupası'nda "En Seksi Taraftar" seçilen Ivana Knöll lakabının hakkını veren paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Eski Hırvatistan güzeli Knöll bu kez Milano'da bir gösteriyi izlemek için seyirciler arasındaki yerini aldı. Fenomen ismin tamamen tül detaylardan oluşan tulum tercihi sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 27-09-23 09:43

Sosyal medya fenomeni Francia James, traplez tulumuyla dans şovu yaptı! Resmen yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James, Florida'daki evinin havuzunun kenarında yaptığı dans şovuyla Instagram'da gündem yarattı. Şort tulum tercih eden James, iç çamaşırı kullanmayı tercih etmediği için tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 16-09-23 09:58

Gülşen sahne tarzıyla sosyal medyayı salladı! Deniz Seki dayanamadı

Başarılı şarkıları ve sahne tarzıyla gündemden düşmeyen Gülşen yine çok konuşulacak bir sahne performansına imza attı. Arkasında kanat detayı bulunan pembe bir tulum tercih eden Gülşen’in pozlarına ünlü şarkıcı Deniz Seki de kayıtsız kalamadı.

Magazin 13-09-23 10:39

Rita Ora sahne tarzıyla olay oldu! Eteğini üstünden çıkarıp atınca...

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle Taika Waititi ile evlenen ve tam 1 yıl sonra düğün fotoğraflarını paylaşan Rita Ora sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Dantelli tulum üzerine deri etek giyen şarkıcı eteği konserin ortasında çıkarıp atınca olay oldu.

Magazin 08-08-23 10:40

Rize'de, Ukraynalı dans topluluğu ekibi savaş karşıtı dans gösterisi yaptı

Rize'de, "12. Tulum ve Kemençe Festivali"ne katılan Ukraynalı halk dansları topluluğu, savaş karşıtı dans gösterisi yaptı.

Yurthaber 24-07-23 13:46

Rize'de 3 dakikada 5 bardak çay içmek için yarıştılar

Rize'de, 12. Tulum ve Kemençe Festivali'nde "en hızlı çay içme yarışması" yapıldı.

Yurthaber 24-07-23 06:56

Sosyal medya fenomeni Olivia çocuklarını okuldan almak için tercih ettiği kıyafetle tepkilerin odağına yerleşti! Transparan tulumu diğer velileri şaşırttı

Sosyal meyda yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Olivia bu kez çocuklarının okula giderken seçtiği kıyafetlerle gündemde. Fenomen isim çocuklarını okuldan almak için transparan bir tulum tercih edince hem sosyal medyanın hem de diğer velilerin tepkilerinin odağına yerleşti.

Trend 13-06-23 08:43

Deri tulum giyen TikTok fenomeni Yaren Alaca göğüs dekolteli poz verdi!

Tiktok fenomeni Yaren Alaca sosyal medyadaki cesur ve iddialı tarzı ile sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü fenomen bu defa deri bir tulum giyip göğüs dekolteli pozlar verdi. Alaca'nın cesur tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-23 15:18

Transparan tulum giyen Rita Ora derin göğüs dekoltesiyle büyüledi

Cesur tarzı, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren İngiliz şarkıcı Rita Ora iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Deri transparan bir tulum giyen Rita Ora derin göğüs dekoltesiyle adeta takipçilerini mest etti.

Magazin 13-04-23 09:13

Sosyal medya fenomeni Anastasia Nova’nın kıyafetine kimse anlam veremedi! “Nereden başlıyor?”

Sosyal medyada yarım milyona yaklaşan sosyal medya takipçisi bulunan fenomen isim Anastasia Nova yine cesur pozuyla hayranlarını şaşkına çevirdi. Tamamen dantellerden oluşan bir tulum tercih eden Nova’nın gönderisi kısa sürede viral olmayı başarırken kullanıcıların büyük bir bölümü tasarımı anlamak için çaba sarf etmek zorunda kaldı.

Trend 27-01-23 14:59

Kylie Jenner vücudunu saran tulumuyla nefes kesti! 'Ateşli köylü kızı'

ABD'li model Kylie Jenner, 378 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından tabiat pozlarını paylaştı. Kahve tonlarında mini bir tulum giyen Kylie Jenner yeşilin içinde çömelip poz verdi.

Magazin 20-01-23 10:55

Dekoltesine kimse anlam veremedi! Transparan tulumu nefesleri kesti... “Nerede başlayıp nerede bittiğini anlamadım”

Sosyal medya fenomeni Ashley Vee, cesur tulum seçimiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Transparan detaylardan ve siyah çizgilerden oluşan tulumu bir gören bir daha baktı. Sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye bölen cesur seçiminde bazı kullanıcılar fenomen ismin tarzını beğenirken bazıları ise kıyafete anlam veremediklerini ifade etti.

Trend 02-01-23 11:45

Hem şık hem rahat sürekli kullanabileceğiniz tulum modelleri

Kadınlarla ilgili tartışmaya kapalı konulardan biri, moda tutkuları! Girdikleri her ortamda dikkatleri üzerine çekmek isteyen stil sahibi kadınlar, kombinlerini özenle seçerler. Siz de tek parça şıklığı için her sezon birbirinden çekici modelleri üretilen tulumları tercih edebilirsiniz. Hangi modeli seçeceğinize karar veremiyorsanız birbirinden özel parçalardan oluşan listemize bir göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 09-12-22 16:27

Cinsel ilişkiye girmek beni çok mutlu ediyor demişti! Bella Thorne tulum tercihiyle dikkat çekti

Cinsel içerikli site OnlyFans'ta hesap açan ve 24 saatte hiç paylaşım yapmadan 1 milyon dolar kazanan Bella Thorne, müstehcen pozları ve açıklamalarıyla tanınıyor. Cinsel hayat itiraflarıyla dikkat çeken oyuncu ve şarkıcı son olarak giydiği tulumun için sütyen tercih etmeyip göğüslerini sergiledi.

Magazin 09-12-22 09:59

Çin'deki dünyanın en büyük iPhone fabrikası karıştı! İşçiler isyan bayrağını açtı... Eve dönmek istiyoruz

Dünyanın en büyük iPhone fabrikası olarak bilinen Çin’in Zhengzhou kentindeki fabrikada protestolar patlak verdi. Kovid-19'un vurduğu fabrikada işçiler isyan bayrağını açtı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, işçilerin koruyucu tulum giyen polislerle çatıştığı ve “Eve dönmek istiyoruz” sloganları attığı görüldü. İşçiler geciken ikramiyelerden, yetersiz gıdadan şikayetçi.

Haber 23-11-22 15:25

Tuğba Ekinci siyah deri kostümle poz verdi! Arkasını dönünce....

Sosyal medyada müstehcen pozlar vermekten çekinmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci, yine kendine has tarzıyla bir paylaşıma imza attı. Siyah deri bir mayo benzeri tulum ve file çorapla pozlarını paylaşan Ekinci, arkasını dönüp poz verince ortaya çıkan kalçasıyla takipçilerini şaşkına çevirdi.

Magazin 09-11-22 14:21

Islah ettiği kuzularıyla üretimi ve hayvan sayısını artırdı

Erzincan'da, "Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi"nden faydalanarak tescilli Erzincan tulum peyniri üreten kadın, 30 koyunla başladığı yetiştiricilikte hayvan sayısını 700'e yükseltti - Üretici Fecire Güzel: - "Ben çoğalan koyunlarımla ailemin geçimini sağlıyorum. Çocuklarımı büyüttüm şimdi ise üniversitede okuyan torunlarımın eğitimlerine destek oluyorum"

Yurthaber 14-10-22 12:45

Euphoria'nın yıldızı Zendaya'nın sütyensiz tarzı olay oldu! Herkes ona baktı

Valentino gösterisine katılan Zendaya tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. File bir tulum giyen ve göğüslerini açıkta bırakan Zendaya tarzını bir ceketle tamamladı. Zendaya'nın iddialı tarzı beğeni topladı.

Magazin 03-10-22 10:01

Tescilli Erzincan tulum peynirinin yayladan sofraya yolculuğu

Erzincan'da 1500-3000 rakımlı, zengin bitki örtüsüne sahip yaylalardaki koyun ve keçilerinden elde edilen sütle üretilen peynir, 3 ay depolarda muhafaza edildikten sonra sofralardaki yerini alıyor - Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin: - "8-9 bin tona yakın peynir üretimimiz bulunuyor"

Yurthaber 27-09-22 12:35

Love Island’ın yıldızı Millie Court ayrılığının ardından cesur pozlar verdi! Duşun altından paylaştı

Geçen sezon Love Island programına katılan Millie Court, Liam Reardon ile yaşadığı aşkla yarışmayı birinci olarak tamamlamıştı. Liam Reardon ile yaşadığı ilişkiye noktaya koyan Court cesur paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. 24 yaşındaki fenomen isim beyaz bir tulum giyerek duşun altında çekilen pozlarını paylaştı.

Magazin 24-09-22 11:26

Duygu Özaslan'ın çok konuşulan siyah tulumunu beğenenlere 300 TL altı alternatif öneriler

Kadınların gardırobundaki en kurtarıcı parçalar arasında yer alan tulumlar, her mevsimde kullanılmasıyla öne çıkıyor. Hem gece hem gündüz saatlerinde şık görünmek isteyenler, tulum tercihini genellikle siyah renkten yapıyor. Şıklığına önem veren birçok kadın gibi Duygu Özaslan da gardırobunda sık sık tulum modellerine yer veriyor. Ünlü ismin son giydiği siyah tuluma benzer modelleri derledik. İşte detaylar!

Magazin 15-09-22 16:01

Bu sezonun trendi cut out detayını üstünde taşımak isteyenler için tulum önerileri

Hemen her sezonun en çok tercih edilen parçaları arasında yer alan tulumlar, 2022 sezonunda cut out detayları ile dikkat çekti. Rahatlıklarının yanı sıra tasarımlarıyla da etkili bir stil yaratan cut out detaylı tulumlar, neredeyse tüm markaların tasarımları içinde boy gösteriyor. Sizler için sezonun en dikkat çekici cut out detaylı tulum modellerini inceledik. Gelin, birbirinden güzel tulum modellerine birlikte bakalım.

Kadin 06-09-22 17:44

Pandemi dönemi tanıştığı pistlerde başarıdan başarıya koşuyor:

Milli atlet Edanur Tulum: "Ay yıldızlı bayrağı katıldığım her uluslararası şampiyonada dalgalandırmak istiyorum"

Yurthaber 23-08-22 11:09

Kim Kardashian kalçasındaki dolguları eritti! Dar tulumuyla kıvrımlarını sergiledi

Kıvrımlarıyla tanınan Kim Kardashian şaşırtan bir karar aldı. Son dönemde bir hayli kilo veren Kim dolgularının bir kısmından da vazgeçti. Kardeşi Kendall Jenner'ın partisinde dikkat çeken ünlü isim yine kıvrımlarını sergileyebileceği bir tulum tercih etti.

Magazin 21-08-22 02:01

En çok bu bölgelerde rastlanıldı...Türkiye'ye geliyorlar, birçok hastalığı taşıyorlar!

3 yıldır devam eden araştırmalar sonucunda iklim değişikliği nedeniyle birçok hastalık taşıyan böceklerin Türkiye’ye geldiği tespit edildi. Tekirdağ, Lüleburgaz, Edirne, Çanakkale, Balıkesir hattında bu böceklerin daha çok görüldüğü belirtilirken Dr. Işıl Tulum, hastalık taşıyan böceklerin kimyasal ilaç ile yok edilemeyeceğini belirtiyor.

Haber 11-08-22 11:14

Hande Erçel'in çok beğenilen kıyafetine alternatif öneriler

Geçmiş zamanların kıyafetleri ve saç modelleri gibi tulumlar da tekrar moda oldu. Günümüzde askılı, uzun kollu pek çok farklı modelde üretilen tulumlar Hande Erçel'in de sevdiği parçalar arasına girdi. Güzel oyuncunun reklam çekiminde giydiği yandan yırtmaçlı, paçaları ve göbeği açık, biye detaylarıyla göze çarpan toprak tonlarındaki tulumu takipçileri tarafından çok beğenildi. Siz de şık bir tulum arayışı içerisindeyseniz listemize mutlaka göz atmalısınız.

Magazin 09-08-22 14:01

Nesrin Cavadzade'nin giydiği takımı beğenenlere 400 TL altı alternatif öneriler

Bu yılın yaz trendlerinden biri de pötikare desenli kıyafetler. Özellikle pötikare desene sahip tulum, etek, bluz ve alt üst takımlar ünlü isimler başta olmak üzere birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Nesrin Cavadzade de pötikare takımıyla kamera karşısına geçerek poz verdi ve takımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Siz de Nesrin Cavadzade'nin takımına benzer ürün arayışı içindeyseniz, sizin için seçtiğimiz alternatif ürünlere mutlaka bakmalısınız.

Magazin 03-08-22 14:01

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağmuruna tutulan siyah kombinini beğenenler için 400 TL altı elbise ve tulum önerileri

Her mevsimde daha sade ve daha bütün kombin sevenlerin tercihi elbiselerden yana oluyor. Siyah tek parça elbiseler, hem tarzı daha etkili gösteriyor hem bütün durduğu için uyumu daha iyi yakalıyor. Üstelik hemen giyilerek rahatlığı ile pratik bir çözüm sunuyor. Çok basit aksesuarlar ve çantalarla da kolaylıkla tamamlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Dilan Çiçek Deniz'in siyah kombini çok beğenildi. Sizler için güzel oyuncunun kıyafetine benzer modelleri derledik. İşte detaylar!

Magazin 01-08-22 14:00

Model Viandra Dunn’un dekoltesini bir gören bir daha baktı! “Giymesen de olurmuş”

Sosyal medyada 21.3 milyon takipçisi bulunan bir Kaliforniyalı giyim markası son koleksiyonunu tanıtmak için model Viandra Dunn ile bir çekim gerçekleştirdi. Koleksiyonun en dikkat parçası ise Dunn’un giydiği siyah tulum oldu.

Trend 25-06-22 11:44

Yörelerinin müzik aletlerini katıldıkları festivallerde tanıtıyorlar

Rizeli tulum ustası Süleyman Serin: - "Artık tulum dünyanın her yerinde bilinen ve dinlenen bir ses oldu. Yaptığım tulumları Bulgaristan, Yunanistan, Almanya ve Fransa olmak üzere birçok ülkeye gönderiyorum. Özellikle de ülkemize gelen turistler ilgi gösteriyor" - Rebab ustası Mehmet Ünal: - "Kültür ve Turizm Bakanlığına geleneksel müzik aletlerimizin tanıtılmasına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum"

Yurthaber 19-06-22 11:12

Tulum peyniri ne demek? Tulum peyniri birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler isim ve fiillerin birleşmesiyle ortaya çıkabilirler. En az iki sözcükten meydana gelen birleşik kelimelerin, iki farklı isim veya iki farklı fiilden de oluşması mümkündür. Türkçede yaygın olarak kullanılan bu tür sözcükler dil zenginliğine katkı sağlarlar. Belirli eylemleri, durumları veya nesneleri tanımlamak için kullanılabilirler. Tulum peyniri birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. TDK sözlüğe göre Tulum peyniri ne demek, anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 17:56

Tulum ne demek? Tulum kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem Orta Asya hem de Anadolu coğrafyasında şekillenmiş, özgün bir dildir. Pek çok kişi Türk dili ile yakından ilgilendiğinde hem dilbilgisi yapısı hem de kelime çeşitliliği bakımından bu özgünlüğü fark eder. Özellikle orijinal dili Türkçe olan kitaplar, bu özgünlüğün ve çeşitliliğin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Bu kitapları okurken sık rastlanan durumlardan biri de kelimelerin anlamlarının merak edilmesidir. Anlamı yaygın olarak bilinmeyen kelimelerden biri de Tulum şeklindedir.. Türkçede sık sık kullanılan Tulum kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 17:56

Tulum çıkmak ne demek? Tulum çıkmak TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin en büyük zenginliklerinden olan atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, öğrenmesi ve anlamlarına tam tamına hakim olunması bir o kadar zor kelime gruplarıdır. Çünkü bu kelime grupları, eski zamanlarda oluşmuş ve o dönemin özelliklerine göre anlam verilmiş sözlerdir. Ancak yine de günümüzde kullanılabilecek, zamansız anlamlar içerirler. Bu nedenle günlük yaşamda ve edebi sanatlarda sıklıkla kullanılırlar. Bu ifadelerden biri de Tulum çıkmak sözüdür. Tulum çıkmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:30

Tulum gibi ne demek? Tulum gibi TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller, en az iki sözcüğün birleşerek oluşturduğu eylemlerdir. Bazı deyimler de birleşik fiiller yardımıyla oluşmuştur. Sözcük öbeği olan bu deyimlerin aksine bir de cümle halindeki deyimler vardır. Cümle halindeki deyimler atasözleriyle benzerdir ancak atasözlerinin aksine öğüt vermezler. Deyimler, atasözleri ve birleşik fiiller, dildeki anlatımı kuvvetlendiren sözlerdir. Bu sözlerden biri de Tulum gibi şeklindedir. Tulum gibi TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 19:30

Tulum çıkarmak ne demek? Tulum çıkarmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, bazı olayları ve durumların özünü ifade etmek için kullanılırlar. Ortaya ne zaman çıktığı bilinmeyen bu kalıplaşmış sözcükler, anlatımı çarpıcı hale getirmek için genel olarak mecaz anlam ile kullanırlar. Birleşik fiiller de diğer sözcüklerle birlikte kullanılan kalıplaşmış sözlerdir. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller anlatımı kolaylaştırır. Tulum çıkarmak de bu anlatıma uyan ve Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan sözlerden biridir. Tulum çıkarmak ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:30

Ağzına bir zeytin verir, altına (veya ardına) tulum tutar ne demek? Ağzına bir zeytin verir, altına (veya ardına) tulum tutar TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Ağzına bir zeytin verir, altına (veya ardına) tulum tutar ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Ağzına bir zeytin verir, altına (veya ardına) tulum tutar ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:39

Eda Taşpınar'ın Tulum pozları! Cesur paylaşımı olay oldu

Meksika Tulum'da tatil yapan sosyetik ikoncan Eda Taşpınar tatil pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Instagram'ın sınırlamalarına rağmen cesur pozlarını paylaşmaya devam eden Eda Taşpınar yine sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Magazin 14-04-22 08:28

Kim Kardashian'ın yeni tulum tasarımı olay oldu!

Makyaj ve vücut şekillendirici markası olan Kim Kardashian yeni tasarımlarla dikkat çekti. Siyah tulumları kıvrımlı vücudunda sergileyen Kardashian'ın ilginç tasarımları gündem oldu.

Magazin 11-03-22 13:41

Alişan, FormuLaz yarışlarında! Tulum çaldım ve bahşiş de aldım

TRT1 ekranlarında yaptığı programla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Alişan, FormuLaz yarışları için davet aldı. Teklifi kabul eden Alişan, Rize'nin Ardeşen ilçesinin Tunca beldesinde düzenlenen FormuLaz pistinde yarıştı.

Magazin 10-03-22 15:04

Rihanna hamile stiliyle ezber bozuyor! Bu sefer de tulum giyip...

Rihanna'nın alışılmışa meydan okuyan hamilelik stiliyle gündemden düşmüyor. İlk bebeğini bekleyen Rihanna, hamilelik sürecindeki sıra dışı giyim tarzı ile adından sıkça söz ettiriyor. Rihanna ezber bozan mavi tulumuyla dikkat çekti.

Magazin 06-03-22 15:38

Bakanlık liste paylaştı! Bu markalardan uzak durun

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen 371 firmaya ait 559 parti ürünü kamuoyuna açıkladı. Tağşiş listesi mide bulandırdı. Dana etinde tek tırnaklı, sucukta kanatlı ve sakatat tespit edildi. Çayda boya, zeytinyağında tohum yağları, içli köftede taşlık, dana sucukta baş eti, tulum peynirinde nişasta çıktı.

Finans 02-03-22 15:21

Sıla Şentürk'ü vahşice öldürmüştü! Hüseyin Can Gökçek 'akıl sağlığı' raporu için hastaneye sevk edildi

Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Öztürk'ün boğazını keserek öldüren 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek, Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleriyle jandarma ekiplerince hastaneye beyaz tulum giydirilerek getirilen Gökçek, doktor muayenelerinin ardından yeniden Giresun’a cezaevine gönderildi.

Haber 22-02-22 15:00