Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı Ne Zaman Haberleri

SÖZLEŞMELİYE KADRO MÜJDESİ! Kabine toplantısı ne zaman? Sözleşmeli personele kadro için gözler Kabine toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Sözleşmeliye kadro çalışması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası açıklandı. Çoğunlukla 15 günde bir gerçekleştirilen kritik toplantının tarihi Bakan Bilgin'in açıklaması sonrası merak konusu oldu. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan sözleşmeli personele kadro için açıklamalarda bulunacak. İşte sözleşmeli personele kadro konusunun da görüşüleceği Kabine toplantısı tarihi!

Finans 28-11-2022 20:37

Kabine toplantısı başladı! İşçi, memur ve emeklinin merakla beklediği karar için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştiriliyor. Toplantının gündeminde EYT (Emeklilikte yaşa takılanlar), çalışanlara kadro verilmesi, TOKİ ucuz konutları ve başörtüsü düzenlemesi gibi çok sayıda konu yer alıyor. Kabine toplantısı başladı! İşçi, memur ve emeklinin merakla beklediği karar için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da...

Haber 07-11-2022 16:55

Kabine toplantısı bugün toplanıyor! Kabine toplantısı saat kaçta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?

Bugün gerçekleştirilecek ola Kabine toplantısında ekonomi de dahil olmak üzere, terörle mücadele ve dış politika gibi çok sayıda konu başlığı ele alınacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak kritik toplantının saati merak konusu oldu. Peki Kabine toplantısı saat kaçta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Haber 22-08-2022 12:41

Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı Ne Zaman

Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı Ne Zaman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı Ne Zaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.