Derya Arbaş Haberleri Ve Son Dakika Derya Arbaş Haberleri

Derya Arbaş Haberleri Ve Son Dakika Derya Arbaş Haberleri

Asıl adı Derya Zerri Bertin olan ancak Derya Erbaş adıyla bilinen oyuncu 17 Haziran 1968 tarihinde doğdu. 22 Ekim 2003 tarihinde ise hayata veda etti. Babası Amerikalı annesi Türk olan oyuncunun kariyeri oldukça iyidir. 35 yaşında oldukça erken bir yaşta hayata gözlerini yummuştur.

1974 yılında Battal Gazi’nin Oğlu filminde annesiyle beraber rol almış ve annesinin çocukluğunu canlandırmıştır. Çocukluğunu Amerika’da geçirmiştir ancak Kuyucaklı Yusuf filmi için 15 yaşında Türkiye’ye gelerek oyunculuk kariyerine devam etmiştir.

Playmen dergisinin ilk sayısının kapağında yer almasıyla Türkiye’de geniş kitlelere ulaşmıştır. Türkiye’ye yerleşmeye karar verdikten sonra 22 Ekim’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Bitmeyen Sevda, Bir Günlük Aşk, Beyaz Bisiklet, Dilan gibi birçok filmde rol almıştır.

Derya Arbaş Haberleri

Zerrin Arbaş'ın kızı Derya Arbaş nasıl öldü?

Ünlü oyuncu Zerrin Akbaş, katıldığı bir programda kızı Derya Akbaş'ın ölümüyle ilgili detayları ve yaşadığı zor süreci anlattı. Peki hayata erken yaşta gözlerini yuman Derya Akbaş kimdir? Derya Akbaş neden öldü?

Trend 02-04-2019 16:45

Diğer Haber Etiketleri

Derya Arbaş

Derya Arbaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Derya Arbaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.