Derya Karadaş Haberleri Ve Son Dakika Derya Karadaş Haberleri

Derya Karadaş Haberleri Ve Son Dakika Derya Karadaş Haberleri

4 Mayıs 1981 İstanbul doğumlu Derya Karadaş, Kürt ve Alevi kökenli dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro üzerine eğitimini tamamlayan Karadaş, aynı merkezde eğitmenlik görevinde de bulunmaktadır. Gülse Birsel'in senaristliğini yaptığı Yalan Dünya dizisinde Zerrin karakterine hayat veren Karadaş, yine Gülse Birsel'in kaleminden çıkan Jet Sosyete dizisinde ve Aile Arasında filminde rol almıştır. 2020 yılında Netflix'te yayımlanan Bir Başkadır dizisindeki Gülan karakteri performansı ile gündeme gelen sanatçı, 2013 yılı Antalya Televizyon Ödülleri'nde Komedi Dizisi En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü ve aynı yıl İstanbul Aydın Üniversitesi 9. İletişim Ödülleri'nde Yılın En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Ödülü'nü kazanmıştır.

Derya Karadaş Haberleri

Güldür Güldür'ün yıldızı Derya Karadaş'ın eşinin kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız!

Güldür Güldür programındaki performansıyla seyirciyi kahkahaya boğan başarılı oyuncu Derya Karadaş'ın eşini gören şaşıp kalıyor.

Magazin 12-11-2021 12:01

Yalan Dünya’nın Zerrin’i Derya Karadaş Netflix projesiyle dönüyor

Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteriyle hafızalara kazınan Derya Karadaş, yeni projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu, Netflix dizisi Andropoz’da rol alacak.

Magazin 20-04-2021 14:31

Derya Karadaş ve Haki Biçici evlendi, düğünde neler yaşandı?

Evlilik furyasına televizyon ekranlarından tanıdığımız Haki Biçici ile Yalan Dünya'nın Zerrin'i Derya Karadaş da katıldı. İşte dün gece yaşananlar...

Magazin 03-06-2016 08:43

Yalan Dünya'nın Zerrin'i kaza geçirdi

'Yalan Dünya' dizisinin 'Konsomatris Zerrin'i Derya Karadaş'a nazar değdi.

Magazin 24-07-2014 11:44

Derya Karadaş

Derya Karadaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Derya Karadaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.