Dj Artz Haberleri

Farah Zeynep Abdullah kimdir, aslen nereli? Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son olarak Bergen filminde sanatçı Bergen'i canlandırıyor. Abdullah'ın hayatı, memleketi ve yaşı gibi konular merak edildi . Bergen filmi 4 Mart’ta vizyona girmiş ve yayınlandığı günden bu yana gündem haline gelmişti. Peki Farah Zeynep Abdullah kimdir, aslen nereli? Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 12-03-2022 16:08

DJ Artz ile aşk yaşayan Farah Zeynep Abdullah'tan evlilik açıklaması!

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldıktan sonra Bergen filmi için kamera karşısına geçen güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, bir süredir ünlü rapçi DJ Artz ile aşk yaşıyor. Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Farah Zeynep Abdullah, evlilik hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Magazin 06-01-2022 09:57

Farah Zeynep Abdullah ve sevgilisi DJ Artz'dan aşk pozları

Son olarak Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, müzisyen sevgilisi DJ Artz ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 03-11-2021 00:35

Farah Zeynep Abdullah yeni aşka yelken açtı

Masumlar Apartmanı'na vedası uzun süre konuşulan Farah Zeynep Abdullah yeni bir aşka yelken açtı. Güzel oyuncunun Efe Çelik ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 05-07-2021 11:23

Dj Artz

Dj Artz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dj Artz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.