Fahrettin Altay Haberleri

Neden özellikle 29 Ekim? İşte o sır... Ulu Önder Atatürk, elini masaya vurarak ilk kez o yemekte anlattı

100. yılını kutladığımız Cumhuriyetin neden 29 Ekim günü ilan edilmesi hep merak edilirken, tarihte yatan sırrı Mustafa Kemal Atatürk iki yıl sonra açıklamıştı. 1925 yılında Çankaya'daki bir akşam yemeğinin ardından "Neden bu tarih seçildi?" sorusuna, elini masaya vurarak yanıt veren Atatürk, 29 Ekim tarihinin sırrını ilk kez o an anlattı.

Haber 28-10-2023 23:46

İstanbul'u Yunan toprağı gibi göstermişti! Skandal olay sonrası ABD'li kanal özür diledi!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sürerken, ABD'li CBS News kanalının savaş yayını sırasında İstanbul'u Yunan toprağı gibi göstermesi gündeme oturdu. Skandal sonrası Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un savaşa ilişkin haberde büyük bir skandala imza ABD menşeli CBS News televizyonuna gönderdiği uyarı mektubunun ardından kanal yönetiminden özür yazısı geldi.

Haber 02-03-2022 11:44

Fahrettin Altun'dan 'göçmen sorunu' açıklaması

Tüm dünyanın konuştuğu göçmen sorununa ilişkin İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan açıklama geldi. Göçmenlerin, sorunun kaynağı değil mağduru olduğunu ifade eden Altun, "Bugün medya ve siyaset dünyasındaki popülist eğilimler göçmenlere, sığınmacılara yönelik nefreti körüklemekte, ırkçılığın

Haber 26-01-2022 15:23

Fahrettin Altun'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bin Zayid görüşmesine ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri ikili ekonomik ilişkilerini güçlendirme ve bölgesel iş birliği fırsatlarından yararlanma hususlarında kararlıdır." ifadelerini kullandı.

Haber 25-11-2021 09:55

Fahrettin Altay

Fahrettin Altay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fahrettin Altay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.