Giyilebilir Battaniye Haberleri

Teknoloji severlerin gözdesi Xiaomi'nin çok satan ürünleri

Yaz kış demeden teknolojiyi yakından takip edenler bilir, her gün birçok yenilikçi ürün ortaya çıkıyor. Özellikle tasarımları ve performanslarıyla dikkat çeken cihazlar, teknoloji tutkunlarının vazgeçilmezi haline geliyor. Biz de akıllı telefonlardan giyilebilir teknolojiye, ev aletlerinden ses sistemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Xiaomi markasının en çok satan ürünlerini sizler için derledik. Gelin, teknoloji dünyasında popüler olan ürünlere birlikte göz atalım. İşte detaylar!

Haber 2024-07-11 15:50:25

Akıllı yüzük nedir, ne işe yarar? Akıllı yüzük özellikleri, avantajları ve dezavantajları

Giyilebilir teknolojiler, hayatın çeşitli alanlarında kullanıcı deneyimini dönüştürürken, sektördeki dinamikleri değiştirmektedir. Akıllı yüzükler de sektörü etkilemesi beklenen giyilebilir cihazlardan biridir. Akıllı yüzüklerin yeni bir rekabeti başlatabileceği ve sektöre yeni bir ivme kazandırabileceği öngörülmektedir. Peki, akıllı yüzük nedir ve Akıllı yüzük özellikleri, avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Haber 2024-06-25 19:28:09

EURO 2024'te korkutan olay! Kaleciyle çarpışan Varga, bilinçsiz şekilde yere yığıldı!

EURO 2024te oynanan İskoçya-Macaristan maçında Barbanas Varga, çok ağır bir sakatlık geçirdi. Kaleciyle çarpışan oyuncu bilinçsiz bir şekilde yere düştü ve kasılmaya başladı. Takım arkadaşları ve sağlık görevlileri battaniye ile oyuncunun etrafını kapattı. Ambulansın gelmesiyle birlikte yıldız oyuncu hastaneye kaldırıldı.

Spor 2024-06-23 23:46:24

Geçen ayın elektronik kategorisinde en çok satan ürünleri

Teknoloji dünyasında geçen ayın en popüler ürünleri nelerdi dersiniz? Akıllı kumandalardan giyilebilir teknolojilere, tabletlerden araç içi aletlere kadar elektronik kategorisinde yer alan birçok farklı ürün, yenilikçi özellikleri ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla geçen ayın gözdesi oldu. İşte, gündelik hayatımızı kolaylaştıran ve bizleri heyecanlandıran geçen ayın elektronik kategorisini en çok satan ürünleri!

Haber 2024-05-31 15:32:11

Akıllı saat nedir ve nasıl kullanılır?

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte insan hayatını daha da kolaylaştıran pek çok farklı teknolojik ürün ortaya çıkmıştır. Bu teknolojik ürünlerden biri de akıllı saatlerdir. Akıllı saatler aynı zamanda giyilebilir teknoloji ürünü olarak da tabir edilmektedir. İnsanlar tarafından giyilebilme özelliği taşıyan tüm teknolojik ürünler, giyilebilir teknoloji olarak isimlendirilmektedir. Günümüzde birçok kişi akıllı saat kullanmaktadır. Peki, akıllı saat nedir ve nasıl kullanılır?

Haber 30-05-24 16:28

Uçaktaki rezalet böyle kaydedildi! Kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler...

İngiltere merkezli havayolu şirketi British Airways'in Londra-Dublin seferinde genç bir çift skandal görüntülere imza attı. Genç çift herkesin ortasında cinsel ilişkiye girdi. Görgü tanıklarının 15-20 dakika sürdüğünü iddia ettiği eylemde çiftin üzerine battaniye örttüğü görüldü. Uçakta çok sayıda çocuğun bulunduğu öğrenilirken, hostesin inişe geçildiği sırada kemer ikazı yapması üzerine genç çift toparlandı.

Haber 12-05-24 17:53

Akılalmaz olay kamerada! Polis pasaport sordu, Kenyalı kadın soyundu

Şişli Mecidiyeköy'de polisin pasaport kontrolü yapmak istediği Kenyalı kadın, oturma izni olmayınca soyunarak polise direndi. Yaşanan arbedede polis ekibi, kadına üstünü örtmek için battaniye ile müdahale etti. Yaşananlar kameralara yansırken, soyunan kadının o anlarını uyarılara rağmen kayda alan iki şahıs ise polise hakaret ve iftirada bulununca gözaltına alındı. İşte o görüntüler...

Haber 29-04-24 10:59

Pes dedirten 'ceset' merakı! Film gibi izlediler: Polis uyarıp uzaklaştırdı, onlar yine toplandı

Antalya’da sokakta yaşayan İbrahim Polat (55)’in çocuk parkında kaydırakların altında, üzerinde battaniye ile cansız bedeni bulundu. Bu sırada polis ve sağlık ekiplerini olay yerinde gören vatandaşlar, çalışmaları izlemek için bölgeye geldi. Polis ve sağlık ekiplerinin çalışmasını yakından takip etmek isteyen kalabalık adeta polisi bezdirdi. Polis ekiplerinin uyardığı ve uzaklaştırdığı kalabalık çevrede yine toplandı.

Haber 18-02-24 16:08

Rober Hatemo 'İki sene battaniye altında yattım' diyerek hastalığı açıkladı! 'Bulanık görmeler, terlemeler...'

Ünlü şarkıcı Robert Hatemo, Mart 2022'de babası Şahin Hatemo'nun ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. "Babamı kaybettikten sonra garip şeyler olmaya başladı" diyen Hatemo hastalığını ilk kez açıkladı.

Magazin 16-02-24 12:28

Üşümeye son! Evde keyif yaparken sıcacık kalmanızı sağlayacak ürünler

Kış aylarında herkesi mutlu edecek bir şey varsa o da evde keyif yaparken sıcak ve rahat olmak. Sizi sıcak tutacak, konforunuzu sağlayacak ve keyfinizi katlayacak birbirinden kullanışlı ürünlerle dolu bir seçki hazırladık. Soğuğa meydan okuyan giyilebilir battaniyeden ellerinizi şip şak ısıtacak el ısıtıcısına, yatağınızda veya koltuğunuzda keyifle dinlenmenizi sağlayacak elektrikli battaniyeden ısıtıcı fana kadar bu seçkide aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Haber 14-02-24 14:55

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 29-01-24 16:52

Samsun'da üretilen giysi, battaniye ve oyuncaklar Gazze'ye gönderildi

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün, Gazze'de İsrail'in saldırıları altında yaşam mücadelesi verenlere insani yardım ulaştırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamında Samsun'daki halk eğitim merkezleri ve olgunlaşma enstitüsünde üretilen battaniye, giysi ve oyuncaklar, Gazze'ye gönderildi.

Yurthaber 18-01-24 15:47

Çorlu'da halk eğitim merkezi kursiyerleri Gazze için battaniye dikiyor

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde halk eğitim merkezi kursiyerleri Filistinliler için battaniye üretiyor.

Yurthaber 17-01-24 15:42

Malatya'da kursiyerler Gazze'deki kadın ve çocuklar için üretiyor

Malatya'da Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezinde usta öğreticiler ve kursiyerler, İsrail saldırılarının hedefi olan Gazze'deki kadın ve çocuklar için battaniye, giysi, iç çamaşırı ve eşofman takımı dikiyor.

Yurthaber 15-01-24 11:45

İki paylaşım arasında sadece 3 gün var… Rahel Pekcan sosyal medya hesabından sevgilisinin hayatını kaybettiğini duyurdu! Ölüm nedeni ise...

Sosyal medya için ürettiği içeriklerle bilinen Rahel Pekcan bu kez sosyal medya hesabından acı bir haber duyurdu. Pekcan, sevgilisi Oğuzhan Emeç'in yaşamını yitirdiğini belirtti. Rahel'in Instagram hesabından yayınladığı son video ise görenleri mahvetti. Ünlü fenomen üç gün önce yayınladığı videoda erkek arkadaşına yılbaşı hediyesi olarak battaniye hazırladığını yazdı. Fenomenin paylaşımı yürek yaktı.

Magazin 03-01-24 09:46

Van'da 650 kadın, Filistinliler için battaniye ve kışlık giyecek üretiyor

Van'ın Erciş ilçesindeki Halk Eğitimi Merkezi ile Aile Destek Merkezlerinde (ADEM) eğitim alan 650 kadın kursiyer, İsrail'in saldırıları altındaki Gazzeli kadın ve çocuklar için battaniye, kışlık giysi ve çeşitli ürünler üretiyor.

Yurthaber 26-12-23 11:08

Mardin'de dikiş makineleri Gazze'deki kadın ve çocuklar için çalışıyor

Mardin'de halk eğitimi merkezinde faaliyet yürüten usta öğreticiler ve kursiyerler ile gönüllü kadınlar, İsrail'in saldırılarının hedefi olan Gazze'deki kadın ve çocuklar için battaniye, polar içlik, iç çamaşırı, yenidoğan seti, eşofman takımı ve maske dikiyor.

Yurthaber 18-12-23 11:32

Battaniye altında keyif zamanı! En çok üşüyen burçlar belli oldu

Evlilik ve aile terapisti Sophie Cress, yaptığı açıklamada insanların soğuk aylarda ‘yakınlık ve aşırı samimiyet özlemi’ duyduğunu, bu yüzden kısa süreli aşklara kapıldıklarını belirtti. Olumsuz hava koşullarının birçok ili etkisi altına almasıyla birlikte bir açıklama da astrologlardan geldi. En çok üşüyen burçlar belli oldu.

Kadin 22-11-23 15:20

16 yaşındaki kız yenidoğan bebeğinin boğazını keserek öldürdü! Yatak odasının zemini ve duvarları kanla kaplıydı... Cansız bedeni dolabın içinde bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki kız yenidoğan bebeğinin boğazını kesip öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Polis olay yerine geldiğinde 16 yaşındaki kızın annesini battaniye sarılı yenidoğan bebeğin başında ağlarken gördü. 16 yaşındaki kız Sheridan İlçe Mahkemesinde birinci derece cinayet ve ölümcül silah kullanma suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı.

Trend 14-11-23 15:42

A101 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU 19 EKİM 2023: A101'de hangi ürünler indirimde? elektrikli Moped 24.990 TL, çift kişilik battaniye 199 TL!

A101 aktüel ürünler kataloğu bugün (19 Ekim 2023 Perşembe) raflarda yerini alacak olan indirimli ürünleri öğrenmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. A101 aktüel ürünler kataloğunda elektrikli Moped, teknolojik aletler, beyaz eşyalar, mutfak araç gereçleri, kozmetik ürünleri ve ev aletleri yer alıyor. Peki, A101'de indirimli ürünler neler? İşte detaylar...

Finans 19-10-23 11:51

Yaralıları güneşten korumak için battaniye kullandılar

Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 19-06-23 10:49

Meslek liseliler hava kalitesini ölçen giyilebilir cihaz üretti

Bolu İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, açık ve kapalı alanlarda hava kalitesini ölçen giyilebilir cihaz geliştirdi.

Yurthaber 15-06-23 11:55

Sağanak yağış uyarısı teyakkuza geçirdi! Herkes araçlarına battaniye ve halı serdi

Meteorolojinin "sarı" kodla uyardığı Kastamonu'da sağanak yağış etkili oldu. Vatandaşlar, dolu yağışı ihtimaline karşı araçlarının üzerine battaniye, yorgan ve halılarla örterek önlem aldı. Aracını örten vatandaşlardan biri, "Sel olayları da çok olduğu için yağmur her yağdığında biraz daha tedirgin oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 21-05-23 18:30

Vicdansızlığıyla pes dedirtti! Depremzedeler için toplanan bütün malzemeler bakın nereden çıktı

Muğla'da yaşanan olay duyanlara pes dedirtti. Depremzedelere yönelik dağıtım işleri yapan 44 yaşındaki F.T. toplanılan malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak yerine evine götürdü. Ekiplerin dikkat etmesiyle kadının evine operasyon düzenlendi. Gördükleri manzara karşısında hayrete düşen ekipler evde hijyen malzemesi, yorgan, battaniye, el feneri, çorap, tuvalet kağıdı ve ıslak mendil ele geçirdi. Şüpheli gözaltına alındı.

Haber 26-04-23 20:56

Engelli kadınlar ürettikleri el işi ürünlerle becerilerini geliştiriyor

Sinop’ta işitme engelli kadınlar, gönüllü eğitmenle birlikte el işi örgülerden çanta, hırka, battaniye gibi ürünler dikerek hem becerilerini geliştiriyor hem de stantlarda satarak ev ekonomilerine katkıda bulunuyor.

Yurthaber 14-04-23 13:54

Az kalsın faciaya neden oluyordu! Ev sahibi zehirlendi... 'Prizde unutuldu' iddiası

Nevşehir’de iddiaya göre prizde unutulan elektrikli battaniye alev aldı. Çıkan dumandan ev sahibi zehirlendi. İtfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek yangının büyümesini engelledi. Kendi imkanları ile yangına müdahale etmeye çalışan ev sahibi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Haber 03-04-23 09:14

Nevşehir’de prizde unutulan elektrikli battaniye faciaya neden oluyordu

Nevşehir’de prizde unutulan elektrikli battaniye alev aldı. Çıkan dumandan ev sahibi zehirlendi.

Yurthaber 03-04-23 08:38

Dolu yağışına karşı araçlara battaniye ve yorganlı önlem aldılar!

Adıyaman’da birçok araç sürücüsü araçlarını dolu yağışına karşı battaniye ve yorganlarla korumaya çalıştı.

Haber 19-03-23 01:04

Google uyardı! Kullanıcılar dikkat... 'Yalnızca telefon numarasını bilmesi yetiyor'

Android kullanıcıları dikkat! Google'ın güvenlik araştırma birimi Project Zero, düzinelerce Android modelinde, giyilebilir cihazlarda ve araçlarda yer alan belirli çiplerde bulduğu açıklar konusunda alarm verdi. Project Zero başkanı Tim Willis, yapılan testlerin, dört güvenlik açığının bir saldırganın hiçbir kullanıcı etkileşimi olmadan bir telefonu uzaktan tehlikeye atmasına izin verdiğini ve yalnızca saldırganın kurbanın telefon numarasını bilmesini gerektirdiğini doğruladığını kaydetti.

Haber 17-03-23 13:11

Şırnak'ta usta öğretici ve kursiyerler depremzedeler çeşitli malzemeler dikiyor

Şırnak’ın Uludere ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi (HEM) bünyesinde çalışan usta öğretici ve kursiyerler, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenenler için yatak, yorgan, battaniye ve uyku tulumları hazırlıyor.

Yurthaber 07-03-23 15:32

Kırıkkale'de gönüllü kadınlar depremzedeler üşümesin diye mesai yapıyor

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde gönüllü kadınlar, diktikleri uyku tulumu, battaniye, yorgan ve giysi gibi ürünleri Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen afetzedelere ulaştırıyor.

Yurthaber 06-03-23 13:52

Eskişehirli kadınlar depremzede çocuklar için kazak, battaniye ve eldiven ördü

Eskişehir'de kurduğu atölyede farklı meslek gruplarından çok sayıda kişiye eğitim veren girişimci Sema Doyran'ın öncülüğünde bir araya gelen kadınlar, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar için kazak, yelek, bebek battaniyesi, bere ve eldiven ördü.

Yurthaber 03-03-23 15:34

Şoförlük yaptığı halk otobüsü, deprem sonrası evi oldu! 'Hiç aklıma gelmezdi'

Hatay Antakya'da yaşayan 7 kişilik Akıncı ailesinin evleri, ilk depremde ağır hasar gördü. Sokakta kalmamak için 17 yıllık şoförlük yaptığı halk otobüsünü evi haline getiren Hasan Akıncı, yer yatağı için koltukları söktü, camları battaniye ile kapattı. Otobüse elektrik çekerek, ısınma sorununu da çözdü. Çocuklar sıkılmasın diye otobüse televizyon bile getirdi. 5 çocuğu olan Akıncı, banyo ve tuvaleti ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandıkları için, konteyner ev istediklerini söyledi.

Haber 28-02-23 09:45

Uşaklı sanayicilerden deprem bölgesine 1,5 milyon battaniye

Üretim kapasitelerini eş zamanlı artıran battaniye imalatçılarının, üç vardiyalı çalışma sistemiyle ürettikleri yaklaşık 1,5 milyon battaniye afet bölgesine ulaştırıldı.

Yurthaber 20-02-23 10:19

Kahreden görüntüler! Yarım kalan hikayeleri mezarlıklara yansıdı... Bırakılanlar yürekleri burktu

Kahramanmaraş merkezli depremler, binlerce kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı. Gaziantep’in İslahiye ilçesinde ise vefat edenlerden yaklaşık 300’ü İslahiye Asri mezarlıkta oluşturulan mezarlıklara defnedildi. Mezarlara bırakılan eşyalar yürekleri burktu. Kimi mezarların üzerine battaniye örttü, kimi okulları yarım kalan öğrencilerin mezarlarına kalem bıraktı. Depremden sağ kurtarılan bir çocuğun arkadaşının mezar taşına bıraktığı not ise yürekleri yaktı.

Haber 20-02-23 10:16

Keçiören Belediyesi odun sobası ve battaniyeleri yola çıkardı

Keçiören Belediyesi, deprem bölgesindeki ısınma sorununun giderilmesi için 300’den fazla soba, binden fazla battaniye ve çeşitli ısıtıcıları hazırlayarak yola çıkardı.

Yurthaber 17-02-23 15:49

Tekirdağlı kadınlar depremzedeler için battaniye, polar ve eşofman dikiyor

Tekirdağ'da halk eğitim kursiyeri kadınlar "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için polar kumaştan günde 500 battaniye, 1000 eşofman üretiyor.

Yurthaber 16-02-23 09:41

Tekirdağ'da lise öğrencileri, depremzedeler için bere, çorap ve battaniye üretiyor

Tekirdağ'da lise öğrencileri ve öğretmenler, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için battaniye, çorap, bere ve atkı üretiyor.

Yurthaber 15-02-23 10:36

Azerbaycan’dan gelen 4 yardım tırı Adıyaman’a ulaştı

Azerbaycan’daki bazı sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu “Kardeş Kömeği” platformunun organizasyonunda toplanan battaniye, giysi ve temel kuru gıda malzemelerinin yüklendiği 4 tır Adıyaman’ın Kahta ilçesine ulaştı.

Yurthaber 14-02-23 08:00

Uşak'tan depremden etkilenen illere 891 bin 636 battaniye gönderildi

Uşak Valisi Turan Ergün, kentten, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli, 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen illere 891 bin 636 battaniye gönderildiğini, diğer illerden sipariş edilip gönderilenlerle bu sayının 1 milyon 68 bin 871'e ulaştığını bildirdi.

Yurthaber 14-02-23 07:29

Amasyalılar depremzedeler için kıyafet ve battaniye dikiyor

Amasya’da kadınlar depremzedeler için kıyafet ve battaniye dikiyor. El emeği, göz nuruyla hazırlanan ilk ürünler deprem bölgesine ulaşırken üretime de devam ediliyor.

Yurthaber 13-02-23 10:02

Depremin acısını yaşayan Sakarya'da üretilen kışlık kıyafetler depremzedeleri ısıtacak

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi'nde çoğunluğu 1999 Marmara Depremi'ni yaşamış öğretmenlerin kursiyerlerle ürettiği bere, mont, kıyafet, atkı, eldiven, battaniye ve uyku tulumu gibi kışlık ürünler, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere gönderilecek.

Yurthaber 10-02-23 12:04

İSO, 12 tır yardım malzemesini depremzedelere ulaştırdı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) 3 günde 416 jeneratör, 13 bin battaniye, 1.250 tüplü soba, 3 bin çift ayakkabı, binlerce gıda paketi, 31 bin 500 ekmek ve çok sayıda hijyen ürünlerinden oluşan ihtiyaç maddelerini 12 tır ile deprem bölgesine ulaştırdı.

Yurthaber 10-02-23 10:16

Kayserili mobilyacılar depremzedeler için battaniye ve uyku tulumu üretimine başladı

Kayseri'de mobilya ve yatak üreticileri deprem bölgelerindeki insanlar için battaniye ve uyku tulumu üretimine başladı.

Yurthaber 09-02-23 15:37

Uşak'taki battaniye fabrikaları depremzedeler için çalışıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için bölgeye 500 binin üzerinde battaniye sevk edilen Uşak'taki fabrikalarda günlük 50 binin üzerinde üretim yapılıyor.

Yurthaber 09-02-23 11:35

Otobüs firmaları fiyat artırdı mı? Battaniye fiyatları gündem oldu... Deprem sonrası iddialara art arda açıklamalar geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bazı otobüs firmalarının fiyat artışına gittiği yönünde Bakanlığa gelen şikayetlerin titizlikle incelendiğini duyurdu. Öte yandan Uşak'ta deprem nedeniyle battaniye fiyatlarının arttığı iddialarına da yalanlama geldi. Konuyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.

Haber 06-02-23 16:58

Uşak'tan deprem bölgesine battaniye sevkiyatı başladı

Uşak Valisi Turan Ergün, depremde yıkımın gerçekleştiği 10 ile battaniye göndermek üzere çalışmalara başladıklarını, bugün 30 bin battaniyenin bölgeye ulaştırılmasının planlandığını bildirdi.

Yurthaber 06-02-23 13:53

Modadan elektroniğe onlarca kategorideki binlerce üründe indirim!

Yüzünüzü güldürecek bir indirim haberiyle karşınızdayız! Modadan elektroniğe, ev yaşamdan giyilebilir teknolojiye onlarca kategorideki binlerce ürün kısa süreliğine indirimde. Monttan kabana, ayakkabıdan kulaklığa, termostan kahve makinesine aklınıza gelen birçok ürünü uygun fiyatla almak için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 24-01-23 15:37

Uşak'ta polis ekipleri sokak hayvanlarını besledi

Uşak'ta soğuk hava dolayısıyla polis ekipleri sokaklara mama bıraktı, bazı hayvanların üzerine battaniye örttü.

Yurthaber 13-01-23 07:49