Gizli Haberleri

Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan olayından yeni bir dava daha çıktı! 2 kişinin adını verdi 'O büyük bir tefecidir'

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan, Süleyman Aslan ve "Moci" olarak bilinen Mojtaba Haghani hakkında yeni dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, Seçil Erzan'ın savcılıkta alınan ifadesinde, "Süleyman Aslan büyük bir tefecidir. Benden bu zamana kadar defalarca para karşılığı faiz almıştır. Süleyman Aslan isimli tefeciden Moci ile 10 milyon lira para aldım, 14 milyon lira olarak geri ödedim" dediği aktarıldı.

Haber 2024-07-25 15:30:43

Trump'a suikast girişiminde ses getiren görüntü! Gizli servis ile polisin konuşması yayınlandı: Saldırganı öncesinde fark etmişler

13 Temmuz'da ABD'de başkanlık için çalışmalarını sürdüren Donald Trump'a karşı bir suikast girişimi düzenlenmiş, Trump yaralanmış saldırgan ise öldürülmüştü. Dünyanın konuştuğu olayda yeni görüntülere ulaşıldı. Saldırganın eylemi yapmadan önce fotoğraflarının polis ve gizli servis arasında dolaşıma sokulduğu tespit edildi.

Haber 2024-07-24 17:14:24

Trump'a suikast girişimi o ismi koltuğundan etti! Gizli Servisi sarsan istifa

ABD basını, Gizli Servis Direktörü Kimberley Cheatle'nin Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından istifa ettiğini yazdı.

Haber 2024-07-23 17:37:40

'Evimdeki gizli odanın kapısını açınca hayatımın korkusunu yaşadım' Yeni taşınan adamın karşılaştığı manzaranın arkasındaki gerçek...

Yurt dışında yaşan bir adam, yeni evine taşındıktan sonra kilitli gizli bir oda keşfetti. Odanın kapısının 20 büyük vidayla sıkıca kapatılmış olduğunu gören adam, kapıyı açtıktan sonra karşılaştığı manzarayı ve yaşadığı korkuyu anlattı. O korkutucu manzaranın arkasındaki gerçek ise hem şaşırttı hem de gülümsetti.

Trend 2024-07-23 17:35:02

Her evde bulunan gizli tehlike: Klozetten bile daha fazla bakteri barındırıyor! Uzmanlardan 'mikrop yuvası' uyarısı

Yurt genelinde yüksek sıcaklıklar hakimiyetini koruyor. Türkiye'nin en sıcak illerden biri olan Aydın'da etkili olan sıcak hava bölge vatandaşlarının hem yaşam hem de uyku kalitesini olumsuz etkiliyor. Uzmanlar, uyku kalitesi kadar uyku ortamının hijyeninin de önemli olduğuna vurgu yapıyor. Uykuda direkt olarak yastıkla temas edildiğinden özellikle yastık kılıflarının hijyenine dikkat edilmesi gerekiyor. Yastık kılıflarının klozetten bile daha fazla bakteri barındırabildiği belirtiliyor.

Haber 23-07-24 14:22

Kafa karıştıran optik illüzyon testi: Filin içindeki gizli hayvanı bulan çok az! 10 saniyeniz var...

Optik illüzyon testleri hem görsel zekanızı hem de dikkatinizi ölçmede bir araç oluyor. Çözerken hem eğleneceğiniz hem de öğreneceğiniz bu optik illüzyon testinde bir fil var. Sizden istenen ise resimdeki filin içinde gizli olan bir diğer hayvanı bulmak. Resimdeki filin içinde gizli olan hayvanı 10 saniyede bulabilenlerin üstün zekalı olduğu iddia ediliyor. Kafa karıştıran optik illüzyon testi ve cevabına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kadin 23-07-24 11:18

Thomas Matthew Crooks bilmecesi çözülüyor: Trump'a isabet eden 'dost' ateşiymiş! ABD Gizli Servisi de şaşkın

ABD'de Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump son yılların en sarsıcı suikast girişimlerinden birini yaşadı. Haliyle gözler saldırganın kim olduğuna çevrildi. FBI, saldırganın Thomas Matthew Crooks olduğunu doğruladı. 20 yaşındaki Crooks hakkında ortaya çıkan bir detay olayın şokunu ikiye katladı. ABD Gizli Servisi şimdi Crooks'un Trump'a nasıl bu kadar yaklaşabildiğini soruşturuyor.

Haber 14-07-24 11:48

Meyve ve sebzelerdeki gizli tehlike: Zehirlenmeden genetik hastalıklara kadar etki edebiliyor! 'En çok bu ürünlerde var'

Meyve ve sebze üretiminde kullanılan tarım ilacı pestisit, fazla maruz kalınması halinde hastalıkları da beraberinde getiriyor. Pestisitin kanserden zehirlenmelere birçok hastalığa yol açabileceğini belirten uzmanlar, gıdaları bu ilaçlardan mümkün olduğunca arındırabilmek için uygulanması gerekenleri anlattı. Uzmanlar, meyve ve sebzeleri yıkarken sirke yerine karbonat kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

Haber 13-07-24 16:02

Şerefiye Sarnıcı nerede? Şerefiye Sarnıcı'na nasıl gidilir? Şerefiye Sarnıcı ziyaret günleri ve saatleri

İstanbul, zengin tarihi ve kültürel dokusuyla dünya çapında büyük ilgi görmektedir. Bu büyüleyici şehir, birçok değerli yapıya ev sahipliği yapar. Şehrin bu gizli hazinelerinden biri de Şerefiye Sarnıcı Müzesi'dir. Tarihi dokusuyla ve etkileyici atmosferiyle ziyaretçilerin dikkatini çeken bu müze, İstanbul'un derin tarihini ziyaretçilere yaşatır. Peki, Şerefiye Sarnıcı'na nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:16

Saç ekiminde 'gizli' tehlike! Gençlerde daha ölümcül, daha kötü sonuçlanıyor”

Kan sulandırıcılar, son yıllarda gelişigüzel kullanımlarıyla gündemde. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Erdal Belen ise uyarıyor. Belen, “Son dönemde rastladığımız bir şey, saç ekimi masasından kalp krizleri geliyor. Kullanımı kesmeyenler kanamayla geliyor, kesenler ise kalp kriziyle çünkü uzun da süren bir işlem, doktora sormadan kesmek de devam etmek de hatadır. Maalesef acil anjiyo için koroner yoğun bakıma yatmak için hastalar gelmeye başladı. Gençlerde daha ölümcül daha kötü sonuçlanıyor" dedi.

Haber 11-07-24 11:35

Comanchero Sneijder! MASAK kara paranın izini sürdü karşısına Galatasaraylı eski futbolcu çıktı: 'Gizli ortak' detayı

Uluslararası organize suç örgütü Comanchero'nun kara para aklama faaliyetlerine Galatasaraylı Hollandalı eski futbolcu Wesley Sneijder'in de karıştığı iddia edildi. Örgütün Türkiye'deki para trafiğinin izini süren MASAK, hazırladığı raporda eski 10 numarayla ilgili önemli detaylara yer verdi. Hollandalı Sneijder için 'gizli ortağı' olduğu değerlendirmesi dikkat çekerken, verilen ifadelerde de detaylar yer aldı.

Haber 11-07-24 07:46

Gizli tanık her şeyi anlattı! İşte Dilan ve Engin Polat çiftine yönelik hazırlanan iddianamenin detayları: 'Bu kadar çok şirketi...'

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama suçundan yargılanması devam ederken soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamenin detaylarına ulaşıldı. Gizli tanık sanık Engin Polat ile ilgili her şeyi anlattı. Polat'ların 3 ayrı suçtan ayrı ayrı 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. İşte detaylar...

Haber 10-07-24 19:53

Gizli NATO üssü turizme açılıyor! Çok az kişi biliyor!

2010 yılında Türk askerlerinin tesisi terk etmesi ile atıl duruma düşen Trabzon'da bulunan NATO üssünün turizme kazandırılması için çalışmalar başladı.

Haber 08-07-24 14:59

Optik illüzyon testi: Yalnızca yüksek IQ'ya sahip kişiler resimdeki gizli hayvanı 5 saniyede bulabiliyor

Optik illüzyonlar gözlem ve dikkat yeteneğini geliştirirken, problem çözme yeteneklerini geliştirmeye de yardımcı oluyor. Çok sık optik illüzyon testleri çözen kişilerin bile zorlandığı bu resimdeki gizli hayvanı bulabilmek için yüksek IQ'ya sahip olmanın yanı sıra dikkati iyice toplamayı da gerektiriyor. Optik illüzyon resminde saklı hayvanı sadece süper zekaya sahip kişiler tespit edebiliyor. Bu test için verilen süreniz tam 5 saniye. İşte zorlu test ve cevabı...

Kadin 06-07-24 15:05

Emniyette kumpas soruşturmasında 11 kişi hakkındaki iddianame kabul edildi

Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütü' ile bağlantılı 'gizli tanık' soruşturması kapsamında 6'sı emniyet mensubu 11 kişi hakkında düzenlenen iddianame, Ankara 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Haber 05-07-24 19:01

Sihirbazlar Çetesi 3 filminin vizyon tarihi kesinleşti! Hayranları büyük merakta: Detayları gizli tutuluyor

Başrolünde Jesse Eisenberg'ün yer aldığı Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me) serisinin üçüncü filminin vizyon tarihi 14 Kasım 2025 olarak açıklandı. Sihirbazlar Çetesi 3'ün konusu gizli tutulurken hayranların merakını alevlendirdi.

Trend 04-07-24 15:48

Kafa dinlemek isteyenlere: Tatilinizi unutulmaz kılacak Ege’nin en güzel koyları

Ege deyince aklınıza sadece Bodrum, Çeşme mi geliyor? Hayır canım, Ege'nin saklı hazineleri, gizli cennetleri var. Tatil planlarınıza ekleyebileceğiniz bu muhteşem koyları keşfetmeye ne dersiniz?

Trend 04-07-24 01:17

Şaşırtan 'kan grubu' araştırması: 100 yıl yaşamanın sırrı kanda gizli! Kan grubunuz bazı hastalıkların riskini artırıyor

Kan gruplarıyla ilgili yapılan bir araştırmada yaşam süreleriyle ilgili ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Belli kan gruplarına sahip kişiler diğer kan gruplarına oranla daha uzun yaşıyorlar. Araştırma böyle söylüyor. Kan gruplarına göre hastalıklara yakalanma riski de değişebiliyor. Tabii o riski ortadan kaldırmak mümkün. Bazı kan grupları kanser, demans veya tansiyon gibi hastalıklar açasından daha fazla risk taşıyorken bazıları daha az risk taşıyor. İşte detaylar...

Manşet 03-07-24 07:29

Tıklanma uğruna öyle bir şey yaptı ki... Derste canlı yayın açan öğretmen frikik verdiği anları paylaşınca tepki yağdı

Tayland'ta ismi açıklanmayan bir öğretmen derste canlı yayın yaptığı anları paylaşınca tepki çekti. İlkokul öğrencilerine ders veren öğretmen canlı yayın sırasında frikik verdiği anları dakikalarca gösterdi. Öğretmenler Konseyi açıklamasında kimliği gizli tutulan öğretmenin görevden men edildiğini söyledi.

Trend 02-07-24 14:09

Gizli kanser tehlikesi: Sıcaklarda suyu sakın böyle içmeyin! Ciddi hastalıklara yol açıyor

Sıcak yaz günlerinin gelmesi ve havaların ısınmasıyla beraber su tüketimi de arttı. Uzmanlar, sıcakta bekleyen suların tehlike saçtığını söylüyorken özellikle arabada bekletilmiş suların zararlı maddeleri ortaya çıkardığı belirtiliyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Uygulama Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ayla Ünver Alçay, Güneşe maruz kalan damacana ve pet şişelerdeki suların tüketiminin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine ilişkin konuştu.

Haber 28-06-24 11:34
su

Rize’den gelen görüntüler inanılır gibi değil! Tırın dorsesindeki gizli odadan 30 kişi çıktı…

Rize’nin Ardeşen ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir tırda yapılan arama sonucunda ortaya çıkan görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Tırın dorsesinde yapılan aramada tuğlalar içerisine yapılmış özel bir oda ve bu odanın içinde 27 Afgan, 2 Bangladeş, 1 Pakistan uyruklu 30 kaçak göçmen yakaladı. Olayın ardından gözaltına alınan tır sürücüsü de tutuklandı.

Haber 27-06-24 12:32

ChatGPT geliştirici modu nedir, nasıl açılır?

ChatGPT, gelişmiş yetenekleriyle dikkat çekerken, aynı zamanda gizli komutlar içeren bir yapay zekâ aracı olarak da öne çıkmaktadır. Geliştiricilere sağlanan API erişimlerinin yanı sıra, sohbet botunda özel bir geliştirici modu (dev mode) bulunduğu da söylenmektedir. Peki, ChatGPT geliştirici modu nedir ve nasıl açılır?

Haber 25-06-24 19:19

Zayıflama uğruna yapılan gizli tehlike: Hayati risk taşıyor! Uzmanlar uyarıyor: Kontrolsüz olarak kullanılmaya başladı

Yaz mevsiminin de gelmesiyle hızlı kilo vermek isteyenlerin sayısı arttı ama maalesef pek çok kişi hızlı kilo vermek için zararlı yöntemlere başvurabiliyor. Onlardan biri de TİP 2 diyabet hastalığının tedavisinde kullanılan ilaçların kontrolsüz alımı. Peki, şeker ilaçları nasıl zayıflamaya yarıyor ve bunun zararları ne? İşte detaylar...

Haber 24-06-24 07:26

4 yıl boyunca kaydetmiş! Sır olay: Balıkesir'de hastane tuvaletine gizli kamera düzeneği yerleştiren kişi ölü bulundu

Balıkesir'de bir kişi, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletine gizli kamera düzeneği yerleştirmişti. 4 yıl boyunca bu şekilde görüntü kaydettiğini itiraf eden şahıs evinde ölü bulundu.

Haber 19-06-24 19:06

Her yıl bu şifalı günü bekliyorlar! Astıma çare olduğunu söylediler... Canlı canlı balıkları yutmak için o bölgeye akın ettiler

Her yaz, astrolojik hesaplamaların uğurlu saydığı bir günde, astım ve diğer solunum rahatsızlıklarından muzdarip insanlar, yalnızca bir ailenin yapabileceği gizli bir bitkisel tedavi için Hindistan'ın güneyindeki Haydarabad şehrine akın ediyor. Yine şifalı tarihle birlikte ülkenin dört bir yanından Haydarabad şehrine gelenler oldu. Ortaya birbirinden ilginç görüntüler çıktı.

Trend 15-06-24 15:09

Mükemmel fön için gizli silahınız! En iyi fön suyu önerileri

Saçlarınızı şekillendirirken mükemmel sonuçlar elde etmek istiyorsanız, doğru ürünün önemi yadsınamaz. Saçlara şekil verirken nemlendiren, koruyan ve parlaklık katan en iyi fön suyu da bunlardan biri. Siz de saçınızın ihtiyacına uygun bir fön suyu arıyorsanız içeriğimizi okumaya devam edin çünkü mükemmel fön için ideal fön suyu seçeneklerini sizin için araştırdık ve en iyi fön suyu ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 11-06-24 02:50

Gizli tehlike: Beyin fonksiyonlarını tehdit ediyor! Alzheimer riskini artırıyor

Günümüzde teknolojik aletlerin kullanımı bağımlılık derecesinde görülüyor. Prof. Dr. Aşkın Hastürk, "Aynı duruş pozisyonundaki tekrarlayıcı el, bilek ve dirsek hareketlerinin bağımlılık derecesinde devam etmesi, eklem bölgelerinde sertleşme, iltihaplanmaya bağlı olarak da sinir dokusunda baskıya ve hasara yol açıyor." dedi.

Haber 10-06-24 07:36

Doktor sabahın erken saatlerinde oluşan baş ağrılarının arkasındaki 'gizli nedeni' paylaştı! Bu düşündüğünüz gibi değil

Baş ağrısı durumu bazen can sıkıcı olabiliyor. Bazı kişiler özellikle sabah güne baş ağrısıyla uyanabiliyor. Bir doktor, sabahları neden baş ağrısıyla uyandığınızın bilinmeyen bir nedenini açıkladı. Bu muhtemelen daha önce düşündüğünüz bir şey değil.

Kadin 08-06-24 07:36

Son dakika: Ayhan Bora Kaplan davasının önemli ismi Serdar Sertçelik, 'Simeon Nikos' kimlik bilgisiyle Roszke Sınır Kapısında yakalandı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan davasının firari gizli tanığı Serdar Sertçelik, Macaristan'da yakalanarak tutuklandı. Sertçelik'in 'Simeon Nikos' kimlik bilgisiyle Roszke Sınır Kapısı'ndan giriş yapmaya çalışırken yakalandığı belirtildi.

Haber 30-05-24 16:03

Dolabın içindeki gizli odayı keşfetti! TikTok'tan paylaşınca viral oldu: 'Duvarlarda biri var'

Kuzey Carolina'da bir fotoğrafçı, kuzeninin yeni satın aldığı evinde gizli bir odaya girdikten sonra viral oldu. Noelle Pierce TikTok'tan paylaştığı gönderisinde 14 milyon izlenmeye ulaşırken kuzeninin evindeki bir dolabın gizli bir odaya açıldığını anlattı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 28-05-24 08:31

120 gram altınını alıp, evini de 2 milyon 250 bin liraya sattırdılar! Öğretmen oğlumla korkuttular, ekmek almaya giderken bile izin aldık

Adana'nın Kozan ilçesinde Dilber Berkbasan (58), kendisini 'savcı' olarak tanıtan, kuyumcu soygununa karıştıklarını ve gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyen dolandırıcılara, 120 gram altınını kaptırdı. Berkbasan, evini de 2 milyon 250 bin TL'ye satıp, parayı kuyumcuda altına çevirerek dolandırıcılara verdi Tüm birikimlerini kaptıran Berkbasan, "Beni Gaziantep'teki öğretmen oğlumla korkuttular. Ekmek almaya giderken dolandırıcılardan izin aldık. Telefonu hiç kapattırmadılar." dedi.

Haber 22-05-24 21:47

Gizli tanık için Ankara'dan 80 ile yazı! Ayhan Bora Kaplan davasında emniyet müdürlerinin adını vermişti: Yakalanması için gerekli özen gösterilmedi

Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Davanın 'M7' kod adlı gizli tanık olarak tanınan firari sanığı Serdar Sertçelik'in yurtdışına kaçışıyla ilgili çarpıcı detaylar gün yüzüne çıktı. Müfettiş raporuna göre "Sertçelik'le irtibatın kesildiği tarihten itibaren yakalanmasına yönelik gerekli çalışma ve özen" gösterilmedi. Ayrıca Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden 80 ile yazı gönderildiği ifade edildi.

Haber 22-05-24 14:23

Ekmeğe gramaj oyunuyla gizli zam!

Bursa’da ekmeğe gizli zam geldi. 250 gramlık ekmeğin gramajı 200 grama düşürüldü. Tek zam gelen ise roll ekmek oldu. 50 gramı 3,5 liradan satılan roll ekmek, 4 lira oldu.

Finans 21-05-24 10:35

Dilan Polat tahliye olacak mı? Gizli bir şekilde götürüldü, tarih belli oldu

Dilan Polat'ın cezaevinde kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Banu Parlak olayıyla ilgili görülen davanın duruşması sonrasında Dilan Polat, sinir krizi geçirip kendine zarar vermiş ve avukatları cezaevinde kalamaz deyip tahliyesini istemişti. Süreçle ilgili Polat hastanenin ardından gizlice bugün Adli Tıp'a getirildi.

Kulis 20-05-24 21:23

Ayhan Bora Kaplan mahkemede de rahat durmadı, salondan atıldı! Gizli tanıktan davanı seyrini değiştirecek hamle

Ankara'da 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne ilişkin davada hareketli dakikalar yaşandı. 20'si tutuklu, 61 sanığın yargılandığı davada mahkeme başkanı 'Ü5W1G8K6L3' kod adlı gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini duyurdu. Tanık Erkan Doğan'ın ifadelerine sinirlenen Bora Kaplan da duruşma düzenini bozduğu gerekçesiyle salondan atıldı.

Haber 20-05-24 16:37

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına damga vuracak ifade! Gizli tanık yurt dışına böyle firar etmiş

Hükümete komplo iddiasıyla başlatılan soruşturmada Ankara Emniyeti'nden üst düzey isimler gözaltına alınmıştı. Soruşturmada gözaltına alınan son sivil hakkında ses getirecek bir iddia ortaya atıldı. Yakalanan kişinin gizli tanık Serdar Sertçelik ile Organize Şube Müdür Yardımcısı arasında iletişime aracılık eden kişi olduğu öne sürüldü. Ayrıca Sertçelik'in nasıl firar ettiğiyle ilgili iddiadaki ambulans detayı dikkat çekti.

Haber 19-05-24 08:56

İstanbul'un çeşitli semtlerine Atatürk portreleri bırakılarak insanların tepkileri ölçüldü! Kameralara yansıyan görüntüler viral oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir sosyal deneye ait görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde İstanbul'un çeşitli semtlerine Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portreleri bırakıldı. Gizli çekimlerde insanların yere düşen portreyi gördüklerinde verdikleri tepkiler yer aldı. Vatandaşların Atatürk portresine olan hassasiyetleri alkış topladı.

Trend 18-05-24 14:59

SON DAKİKA | MHP lideri Bahçeli 'kumpasçılarla işimiz olmaz' dedi, çok net konuştu: Başları ezilmeli

Son dakika: Partisinin Kızılcahamam Kampı'nda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada "Devlette FETÖvari yapılanma kuranlarla yolumuz kesişmez. Özellikle altını çiziyorum ki kumpasçılarla işimiz olamaz. Hiç kimse karanlık senaryolarla, gizli tanık ifadeleri ile üstlendiği görevi kötüye kullanarak barış ortamımızı zedelemeye kalkışmamalıdır. Bu kalkışmaya cüret edenlerin başı mutlaka ezilmelidir." dedi.

Haber 18-05-24 11:34

Nişanlısı düğün gününün sabahında vefat etti! Arkasından çok büyük bir sır açığa çıktı... Onun gizli hayatını keşfettim

Kaitlin Palmieri isimli genç bir kadın düğün günün sabahında 33 yaşındaki nişanlısı Eric'in kalp krizi geçirerek vefat etmesi üzerine derin bir üzüntü yaşadı. Sosyal medyada tanımadığı bir kadının Eric adında vefat eden bir adamın doğum günü kutlamasını tesadüfen gördü. Kadınla iletişime geçtiğinde ise yaklaşık 1 yıldır aldatıldığını öğrenen Palmieri, "Onun gizli hayatını keşfettim" dedi.

Trend 18-05-24 11:19

Evinde 15 gram uyuşturucu bulunmuştu! Kalben'in gizli görüntüleri ortaya çıktı! Yakın arkadaşı videoya çekip...

Sahne tarzı ve ilginç dansları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kalben, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmış ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Evinde 15 gram uyuşturu bulunan ünlü isme yapılan baskına dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Magazin 17-05-24 08:58

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ses getirecek detay! Emniyeti savcılığa şikayet etmiş: 'Dosyada ikinci bir gizli tanık var

Türkiye günlerdir Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının detaylarını konuşurken gözaltılar da devam ediyor. Soruşturmada ortaya çıkan son detay ses getirdi. İkinci bir gizli tanık olduğu tespit edildi. İddiaya göre kod adı Ü-5 olan gizli tanıktan Ankara Emniyeti zorla ifade aldı. Ü-5'te bunun üzerine emniyeti savcılığa şikayet etti. İşte son gelişmeler...

Haber 16-05-24 09:07

Resimdeki farklı sayıyı sadece süper zekaya sahip kişiler 12 saniyede tespit edebiliyor!

Optik illüzyonlar gözlem ve dikkat yeteneğini geliştirirken, problem çözme yeteneklerini geliştirmeye de yardımcı oluyor. Çok sık optik illüzyon testleri çözen kişilerin bile zorlandığı bu resimdeki gizli sayıyı bulabilmek için yüksek zeka ve dikkati toplamayı gerektiriyor. Resimdeki farklı sayıyı sadece süper zekaya sahip kişiler tespit edebiliyor. Bunun için ise tam 12 saniyeniz var.

Kadin 16-05-24 01:35

Gizli tehlike: Bir tarafı çürüyen domates yenir mi?

Yazın tazesi kışın konservesi tüketilen domates her mevsim yemekleri süslüyor. Çorbadan menemene, ana yemeklerden kahvaltılıklara kadar birçok alanda kullanılan domatesler bazen hızlıca bozulabiliyor. Bozulan domatesin çürük kısmını kesip atıyor ve kalanını tüketiyorsanız dikkat! Bilmeniz gereken bazı bilgiler var...

Kadin 16-05-24 00:31

Akın Gürlek, Eyüp Kadir İnan... Emniyet'teki kriz sürerken çok konuşulacak iddia! Bürokratları, siyasileri ve gazetecileri de tek tek dinlemişler

Ayhan Bora Kaplam soruşturması devam ederken gizli tanığın iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konunun devamında Ankara'da bir emniyet müdürü iki müdür yardımcısı açığa alındı. Haklarında gözaltı kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarını toplayarak brifing aldı, sürecin devamında bir iddia daha ortaya atıldı. Sabah'ın haberine göre aralarında üst düzey siyasi ve gazetecilerin olduğu 280 kişi teknik takibe alındı.

Haber 15-05-24 14:36

Gizli kalmıştı, ortaya çıktı! Depremden sonra ağır hasarlı binanın altında bulundu... Mahallede merak uyandırdı

Depremin vurduğu Hatay’da 2 katlı ağır hasarlı binanın altında bulunan ve tarihi olduğu düşünülen 2 buçuk metre uzunluğundaki sütun vatandaşlarda merak uyandırdı. Bölge halkı, herkesin dikkatini çeken sütunun geçmişinin ortaya çıkarılmasını ve koruma altına alınmasını istiyor. Tarihi sütunun 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor. Vatandaşlar, sütunu bazı arkeologlara da gösterdiklerini ve mazisinin baya eski olduğunu söylediklerini belirtti.

Haber 06-05-24 09:31

'Gizli pandemi boyutlarına ulaştı' O tarihi işaret etti

İstanbul Üniversitesi İç Hastalıkları ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İlhan Satman, son birkaç yılda obezitenin gizli pandemi boyutlarında tüm toplumlarda arttığını söyledi. Satman, "1998 yılında toplumda yüzde 22 civarında olan obezitenin günümüzde yüzde 30’lara çıktığını ve yüzde 31 civarına ulaştığını gördük. Yaptığımız modelleme çalışmalarında 2045 yılına doğru toplumun yüzde 45-50'sinin obeziteli olacağı öngörülüyor" dedi.

Kadin 04-05-24 13:13

Eski sevgilisini adım adım takip edebilmek için evine gizli kamera yerleştirdi! Bir karton kutunun içine ustalıkla yerleştirilmişti

Güvenliği için isminin açıklanmayan bir kişi evinde gizlenmiş iki kamera buldu ve yasal olarak işleme başladığı açıkladı. Eski sevgilinin sorguya alınmasından sonra genç adam gizli kameraları eve ses kayıt alması amacıyla yerleştirdiğini kabul etti.

Trend 03-05-24 13:13

Bildiğiniz tüm saklanma alanlarını unutun! Böylesini daha önce görmediniz: Polis bile çıkardığı yere şaşırdı

Mersin'de aranan şahıslara yönelik operasyonda uzun yıllar unutulmayacak bir olay yaşandı. 8 ayrı dosyadan 7 yıl 7 ay hapis cezası alan bir şüpheli evindeki yatak odasında bulunan gizli bölmede yakalandı. Firarinin, banyosunun içinde fayansların arkasından özel bir bölme yaptırdığı belirlendi. Aranan şahsı bulunduğu yerde çıkaran polis bile gizlenme yerine şaşırdı.

Haber 30-04-24 12:49

Senin gizli gücün ne?

Hayatımızın her anında gizli güçlerimiz bulunur. Peki, senin gizli gücün hangisi?

Kadin 29-04-24 23:33