Isteme Haberleri

Evlilik yolu göründü! Aile tanışmasında ne alınır?

Hediyeler evlilik yolundaki bir adım olan aile tanışmasını daha da unutulmaz kılmayı sağlamanın ve yakınlığınızı göstermenin bir yolu. Sadece iki kişinin değil iki ailenin de bir araya geldiği, sevginin ve birlikteliğin ilan edildiği bir anı simgeleyen aile tanışmasında sıradanlıktan uzak, kalbinizden geçen duyguları en özel şekilde ifade etmek ilerideki ilişkiler için de oldukça önemli. Bu nedenle bu özel günü anlamlı hediyelerle kutlamanızı sağlayacak 10 eşsiz hediye önerisini derledik.

Haber 18-12-2023 11:27

Söz törenleri kalabalık olduğu için gelin ve damat isteme anını göremedi! “Beni verdiler farkında mısın?”

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte süğün sezonu tam gaz devam ederken sosyal medyada da gelin ve damatların ilginç hallerini gösteren paylaşımlar viral oluyor. Seda Sevler isimli bir sosyal medya kullanıcısı kalabalık davetli sayısı yüzünden isteme anını kaçırdığını söylediği paylaşımıyla viral olmayı başardı.

Trend 08-08-2023 15:19

Nişan töreninde talihsiz anlar! Gelin ve damadın üzerine dekor düştü... Davetliler yardımına koştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir nişan törenine ait görüntüler kısa sürede gündem olmayı başardı. İsmi açıklanmayan gelin ve damat isteme töreni sırasında talihsiz anlar yaşadı. Nişan töreni için hazırlanan platform gelin ve damadın kafasına düştü davetliler yardıma koştu.

Trend 18-11-2022 14:47

İsteme gününü bekleyemedi... 3 gündür tanıdığı Cumali'ye kaçtı! 18 yaşındaki kızını görünce inanamadı İkisinin arasında sıkışmış

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının yeni bölümünde bir aile dramı ekranlara geldi. Stüdyoya gelen Leyla Hanım'ın 18 yaşındaki kızı Nida'nın 3 gündür tanıdığı Cumali'ye kaçtığı anlatıldı. Üstelik erkek tarafının kız tarafına görücü olarak geleceği ancak Nida ve Cumali'nin isteme olmadan kaçtığı belirtildi. Nida'nın kaçtığı Cumali ile Cumali'nin annesinin arasında oturan kızını gören Leyla Hanım sinir krizi geçirdi. Nida ise "Seni beni hiçbir zaman anlamadın" diyerek gözyaşı döktü.

Magazin 05-11-2022 20:39

Isteme

İsteme Hakkındaki Haberler Mynet'te. İsteme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.