Kim Bu Aile Haberleri

Arda Güler, Real Madrid formasıyla gol atmayı hobi edindi! Milli oyuncu bu hafta da müthiş bir gole imza attı...

Arda Güler, Real Madrid formasıyla gollerine devam ediyor. Milli futbolcumuz, Granada deplasmanında ilk yarının sonunda farkı 2'ye çıkartan golü kaydetti.

Spor 2024-05-11 20:28:33

Erden Timur'dan flaş açıklama! ''Dursun Özbek ile farklı düşündüğümüz için yönetimde yokum''

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak gelecek yönetimde yer almayacağını net bir dille ifade etti. Dursun Özbek ile farklı düşündüklerini söyleyen Erden Timur, "Dursun başkanla Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almama nedenim bu değil." dedi.

Spor 2024-05-11 19:35:16

O ilimizde dikkat çeken manzara! Muhtar, Tehlike arz ediyor diyerek anlattı, mahalle sakini Endişeliyiz dedi: Uzmanı ise böyle açıkladı

Konya’nın Çumra ilçesinde yüzey yarığı oluştu. Yüzey yarıklarını bölgede hayvanlarını otlatan çobanların fark ettiğini söyleyen Adakale Muhtarı Etem Kutlu, "Yarıklar 2,5 kilometre uzunluğunda, bazı yerleri 7-8 metre derinlikte. Bu da tehlike arz ediyor, çobanlar ve köylüler tedirgin" dedi. Mahalle sakinlerinden Saffet Danalı ise "Köylüler olarak endişeliyiz" ifadelerini kullandı. Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık ise yarıklarla ilgili açıklama yaptı.

Haber 2024-05-11 18:40:24

İklim aktivistlerinin bu seferki hedefi Magna Carta'ydı!

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Birleşik Krallık milli kütüphanesi British Library'de 82 ve 85 yaşlarındaki iki kadın, iklim değişikliğiyle ilgili hükümeti protesto etmek için eylem yaptı.

Haber 2024-05-11 17:26:18

Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor'

Meteorolojinin uyardığı Afrika ve Suriye üzerinden gelen toz taşınımı dün akşamdan itibaren Adana, Osmaniye, Mersin ve Hatay'da etkili olmaya başladı. Toz bulutu sabah saatlerinden itibaren yoğunlaşarak bu kentleri tamamen kapladı. Toros dağları ile Akdeniz’in de tozdan görünmez duruma geldiği şehirde bazı vatandaşlar maske ile tedbir aldı. Toz bulutunun etkili olduğu Mersin'in Erdemli ilçesinde de gece kısa süreli yağan yağmur, araçların üzerinin çamur lekesiyle kaplanmasına neden oldu.

Haber 11-05-24 16:50

İşte Premier Lig bu! Liverpool'un işini bitirdiler ve liderliğe oturdular!

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, deplasmanda Fulham'ı 4-0 yenerek liderliğe yükseldi. Bu sonuçla birlikte Liverpool'un şampiyonluk şansı kalmadı.

Spor 11-05-24 16:45

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Dursun Özbek'in açıklamalarına sert cevap! ''Biz çocukların yanağını okşadık ama yanak okşatmadık''

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün katıldığı bir toplantıda yaptığı, "300 konutu biz karşıladık. Bölge insanı çok kötü durumda. Kahramanmaraş'taki temel atma töreninde rakiplerimize seslendim: 'Yeşil sahada geçemiyorsunuz bari bu konuda bizi geçin' dedim. Ey Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar! 100 tane gelin siz yapın. Biz 100 konut için anlaştıysak siz 150 konut için anlaşın" sözlerine cevap vererek Özbek'in açıklamalarını utançla takip ettiklerini belirtti.

Spor 11-05-24 16:16

Kripto para düzenlemesi bu hafta Meclis'e sunulacak

AK Parti'nin bu hafta içi Meclis'e sunacağı kripto varlıklara ilişkin düzenleme ile kripto varlıkların alım satıma konu edildiği platformların Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) düzenleme ve denetimi kapsamına alınması hedefleniyor.

Finans 11-05-24 16:04

Son 20 yılda arttı: Besin alerjisi her 17 çocuktan birini etkiliyor! Bu besinlere aman dikkat

Türkiye'de her 17 çocuktan birinde besin alerjisinin görüldüğünü belirten Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Son 20 yılda çocuklarda besin alerjisi arttı. Alerji oranlarının artmasını sağlayan besinler inek sütü, yumurta, yer fıstığı, buğday, balık ve kabuklu deniz hayvanları alerjenleridir. Bu alerjiler, hafif deri döküntülerinden sindirim sorunlarına ve ciddi solunum zorluklarına kadar çeşitli reaksiyonlara neden olabilir” dedi.

Kadin 11-05-24 16:02

Ağızda çıkan aftlar için 3 etkili çözüm! Bir daha asla çıkmayacak

Ağız içinde çıkan aftlar, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Günlük yaşamı da olumsuz etkileyen aft yaraları için doğal çözüm önerileri araştırılıyor. Doğru bakım ve önlemler alındığında, bu tür aftların sıklığı azaltılabilir hatta bir daha çıkmaları engellenebilir. İşte ağızda çıkan aftlar için etkili üç tavsiye...

Kadin 11-05-24 15:39

Her 100 hamilenin 10'unda görülüyor! Birçok riski beraberinde getiriyor... Anne adaylarına anne adaylarına 24-28. haftada test tavsiyesi

Hamilelik sürecinde bazı hastalıklar meydana gelebiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Faruk Buyru, her 100 gebeden 10'unda yüksek şeker görüldüğünü ve bu durumun hamilelikte birçok riski beraberinde getirdiğini belirtti.

Kadin 11-05-24 15:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme taşımıştı! Anket yapıldı: Çıkan sonuç dikkat çekti

Türkiye yerel seçim virajını döndüğü günden bu yana yeni anayasa tartışmalarını konuşuyor. Asal Araştırma şirketi de katılımcılarına "Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı var mı?" sorusunu yöneltti. 2 bin kişinin katıldığı anket çalışmasının sonuçları gündem oldu.

Haber 11-05-24 15:16

Murat Boz'dan Hülya Avşar'a samimi itiraflar! 'Dilber' göndermesi sosyal medyayı salladı

Dillere pelesenk olan şarkıları ve rol aldığı yapımlardaki başarısı ile gündemden düşmeyen Murat Boz bu defa Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Hayatına dair samimi itiraflarda bulunan ünlü popçu evlenip çocuk sahibi olmak istediğini de dile getirdi. Murat Boz yeni şarkılarından bahsederken Hülya Avşar'ın Dilber göndermesi olay oldu.

Magazin 11-05-24 15:06

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 'yeni anayasa' mesajı: 'Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemeli'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika ve Küba ziyaretleri sonrasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni anayasanın tartışılacağı yerin Meclis olduğunu belirttiği açıklamasında Kurtulmuş, "Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemesi lazım. Bu süreç, ciddi bir şekilde parlamenterler arasında, siyasi iradeyle olacak bir şeydir" ifadesinde bulundu.

Haber 11-05-24 14:17

Sabahları çarşaf ve yastıklarda görülüyor! Nadir kanser belirtisine dikkat

Sabah uyandığınızda çarşaflarınızda ve yastıklarınızda fark edebileceğiniz kanserin bazı erken belirtileri var. Uzmanlar, bu belirtilere karşı dikkatli olunması konusunda uyarılar yapıyor.

Haber 11-05-24 13:50

Fenerbahçe'de 'başkanlık yarışı' trafiği: Ali Koç ve Sadettin Saran görüşmesi başladı: Aziz Yıldırım hamlesi...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile adı başkan adayları arasında anılan Sadettin Saran'ın bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Görüşmenin detayları içinse çarpıcı bir iddiada bulundu. Öte yandan daha önce bu durumu yalanlasa da Aziz Yıldırım da seçim hazırlığı yaptığı dile getirildi.

Spor 11-05-24 13:28

Kenan İmirzalıoğlu sorulan soru karşısında ciddiyetini koruyamadı! Sunucu gülme krizine girdi! Lütfen kusura bakmayın

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster programında sorulan sorular ve verilen cevaplar sosyal medyada sık sık gündem oluyor. İmirzalıoğlu, bu kez 30 bin TL değerindeki sorulan sesli soru karşısında ciddiyetini koruyamadı. Gülme krizine giren İmirzalıoğlu, yarışmacıya "Lütfen kusura" bakmayın dedi.

Magazin 11-05-24 12:28

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘emekli ikramiyesi’ raporu: 31 Mayıs’a dikkat!

Temmuz ayındaki emekli zammı öncesinde 16 milyon emeklinin gözü bir de Kurban Bayramı öncesinde ödenecek olan bayram ikramiyesinde. Bu yıl 3’er bin liradan toplamda 6 bin TL’ye yükseltilen emekli bayram ikramiyesi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına giden rapor herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Finans 11-05-24 11:51

Güldür Güldür'ün Ozan'ı Berkay Tulumbacı annesini paylaştı! Herkes aynı şeyi söyledi! 'Abla-kardeş gibi'

Onur Atilla, Ali Sunal, Alper Kul, Uğur Bilgin gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programdaki karakter ile zaman zaman özel hayatlarıyla da konuşuluyor. Güldür Güldür'ün Ozan'ı Berkay Tulumbacı bu defa annesi ile verdiği pozla sosyal medyayı salladı. Tulumbacı'nın annesini görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-05-24 11:48

Gaddar'daki Adnan Oktar göndermesi sosyal medyayı salladı! Eline makası aldı ve 'hadım edeceğim seni' dedi! O anlar gündem oldu

Son dönemde dizilerde yapılan politik göndermelerin yanı sıra, gerçek hayatta yaşanan suç örgütü ilişkilerine değinilmesi de dikkat çekiyor. Bu defa Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu 'Gaddar' dizisinde Adnan Oktar suç örgütü konusu işlendi. Dizide Mehdi olduğunu söyleyen Arif Mübarek'in 'hadım' sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-05-24 10:55

Hande Erçel'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı! Duyanlar çok şaşırdı

Oyunculuğu yüzünden zaman zaman ağır eleştirilen hedefi olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren ünlü isim iddialı tarzıyla da dikkat çekiyor. Erçel bu defa çantasının fiyatıyla gündem oldu. Erçel'in çanta için ödediği para dudak uçuklattı.

Kulis 11-05-24 10:00

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

Bu ne yaman çelişki? Cezalar arasındaki eşitsizlik isyan ettirdi: Vatandaşa farklı dev holdinglere farklı...

Türkiye'nin gündemi yılbaşında artan cezalardaki adaletsizlikte. Cezaların kazançlara endeksli olmamasından kaynaklı olarak devasa şirketlere işledikleri suçlar yüzünden tabiri caizse 'devede kulak' cezalar kesiliyor. Günümüzde park yasağına uymayan sürücülere tüm masraflar dahil minimum 3 bin lira ceza kesilirken, sektörlerinde öncü milyarlarca ciro yapan şirketlere ise gıda fiyatlarını manipüle etmekten dolayı cüzi miktarda cezalar kesiliyor. Vatandaş bu adaletsizliğe tepkili...

Finans 11-05-24 09:34

Sosyal medya bu sokak röportajını konuşuyor! “Karşı cinsi tavlamak için ne yaparsınız?” sorusuna kadınların verdikleri cevaplar olay oldu

Aydın'da gerçekleştirildiği iddia edilen bir sokak röportajı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Rastgele yoldan geçen kadınlara yöneltilen “Karşı cinsi tavlamak için ne yaparsınız?” sorusuna genç kadınların verdiği özgüven dolu cevaplar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 11-05-24 09:30

Karınca istilasını kökten bitiriyor! Evdeki karıncalara zarar vermeden yok eden iki malzeme

Evdeki karınca istilası birçok kişinin başına gelen can sıkıcı durumlardan biri. Özellikle havaların ısınmasıyla daha sık görülen bu durum için kimyasal ürünler kullanmak istemeyenler doğal çözüm önerileri arıyor. Bu yöntem karıncalara zarar vermeden yok ediyor. Sadece iki malzemeler ile evdeki karıncaları uzaklaştıran yöntemi uygulamak da oldukça kolay.

Kadin 11-05-24 09:27

SON DAKİKA: Emekli zammı için 3 formül öne çıkmıştı! Özgür Erdursun ve Fatih Portakal’dan dikkat çeken yorum: ‘Temmuz ayında bu şekilde maaşınız olacak…’

Son dakika: Emekli zammı için tüm tahminler tek bir rakamı işaret ediyor. Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesinde Temmuz ayına adım adım yaklaşılırken 16 milyon kişiye ipucu geldi. Peki SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar, kaç TL olacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekliye zamda 'oransal artış işe yaramayacak' dedi. Fatih Portakal ise emekliye seyyanen zamda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Finans 11-05-24 08:55

16 yıldır tek bir lokma yemek yemedi, 1 yudum bile su içmedi! Doktorlar duruma anlam veremiyor... Tanrı'nın işi

10 yaşından bu yana yemek yemeyen, hatta bir bardak su bile içmeyen kadın, ülkesinde ve yurtdışında çok sayıda doktor tarafından muayene edildi. Doktorların hiçbir duruma tıbbi bir açıklama bulamazken tam 16 yıldır yemek yemeyen hatta su içmeyen kadın yaşananları "Tanrı'nın işi" olarak değerlendirdi.

Trend 11-05-24 08:40

Buz dolu fıçıya girdi, karanlık inzivaya çekildi! Bunlar yetmedi... Çağla Şıkel şimdi de kendini kulübeye kapattı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Çağla Şıkel katıldığı kamplar ve kişisel gelişim etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. Daha önce buz dolu fıçıya giren ve karanlık inzivaya çekilen Şıkel şimdi de kendini 11 saat boyunca bir kulübeye kapattı. Bu süre içerisinde ne yemek yiyen ne de su içen Şıkel'in kulübeden çıktıktan sonra verdiği tepkiler gündem oldu.

Magazin 11-05-24 08:09

BM’nin Filistin kararı İsrail’i çıldırttı! İsrail temsilcisinin bu hareketi olay oldu, tepki gecikmedi: ‘Seviyesizlik…’

BM Genel Kurulu, Filistin'in BM üyeliğinin BMGK'de tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin'e bazı ilave haklar tanınması talep edilen karar tasarısını kabul etmesi İsrail’i çok kızdırdı! İsrail Daimi Temsilcisi Gilad Erdan, söz konusu kararın bir kopyasını kağıt imha makinesinden geçirdi. BM Sözcüsü Farhan Haq ise hareketi "tiyatral" olarak niteleyip tüm üyelerin BM Şartı'na saygı duymak zorunda olduğunu bildirerek "Bu seviyeye inmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-24 08:02

Önce memur ve emekli, sonra asgari ücrete ara zam! SGK Başuzmanı İsa Karakaş ‘asgari ücret’ için tarihi ‘duyum aldık’ diyerek açıkladı

Asgari ücrete ara zam bekleyen milyonlarca çalışan için Ankara’dan kulis bilgisini SGK Başuzmanı İsa Karakaş anlattı. Uzman isim Temmuz ayında emekli zammı ve memur zammı rakamlarının belli olmasının ardından Eylül ayında asgari ücrete ara zam gelebileceğini dile getirdi. Uzman isim, “Eylül ayı gibi asgari ücrete bir ara zam gelebilir. Bu yönde duyumlar aldık. Çünkü emekli ve memura yapılacak zam sonrası oranlar değişecek. Bu da genel zamlara yansıyacak” ifadelerini kullandı.

Finans 11-05-24 07:35

Dünya gözlerini çevirmişti! ABD'den Hamas-İsrail açıklaması: 'Bu son derece üzücü'

Dünya, İsrail ve Hamas arasında yapılacak anlaşmaya gözlerini çevirmişken ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby'den açıklama geldi. Müzakerelerin şimdilik anlaşma sağlanamadan sona erdiğini belirten Kirby, “Açıkçası bir anlaşmaya varamadık ve bu son derece üzücü” dedi.

Haber 10-05-24 23:37

Avrupa'yı örnek gösteren BBP lideri Mustafa Destici '100 bin TL de verseniz yapan yok' dedi ve açıkladı: 'Afganlar çözüyor şu anda bu meseleyi'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Vatandaş diyor ki 'Bize çoban lazım' Nereden alacaksın? Yok. Türkiye'de çobanlık yapan yok. 100 bin TL de verseniz yapmıyorlar. Afganlar çözüyor şu anda bu meseleyi. Dışarıdan işçi alacaksın. Bunu geçmişte Avrupa da yaptı" dedi.

Haber 10-05-24 22:04

Kylian Mbappe depremi! Yıldız isim Paris Saint-Germain'den ayrıldığını resmen açıkladı

Son dakika... PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sezon sonu takımdan ayrılacağını duyurdu. Bir video ile ayrılığı duyuran Mbappe, "Ülkemden ayrılacağımı açıklamanın bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim ancak 7 yılın ardından yeni bir meydan okumaya ihtiyacım olduğunu hissediyorum." dedi. İşte detaylar...

Spor 10-05-24 21:07

Metin Akpınar ve Erman Toroğlu yaş sınırına takıldı! Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Korkmaz açıkladı

Yeni düzenlemeyle fahri trafik müfettişlerinin yetki ve sorumluluklarında değişikliğe gidildi. Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Korkmaz, Metin Akpınar ve Erman Toroğlu'nun da fahri trafik müfettişi olduğunu ancak bu değişiklikle yaş sınırına takıldıkları için görevlerinin sona erdiğini açıkladı.

Haber 10-05-24 21:00

Fenerbahçe taraftarı bu haberle çok heyecanlandı! Aziz Yıldırım'dan adaylık hamlesi, talimatı verdi

Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurul öncesi adaylar kulislerde yavaş yavaş konuşulmaya başlanırken Sarı-Lacivertliler'in efsane başkanı Aziz Yıldırım'dan beklenmedik bir adaylık hamlesi geldi. Yıldırım, başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, 'Hazır olun' talimatı verdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 10-05-24 20:29

Kocaeli'de korkunç olay! 7 yıllık sır aydınlatıldı: 4 çocuk annesi kadını ormanda öldürüp gömmüşler

Kocaeli'de 7 yıldır hiçbir resmi işlem kaydı olmayan 4 çocuk annesi kadın, bir başka erkekle kaçtığı iddiasıyla aile meclisi tarafından infaz edildi. Kadının ormana götürülüp öldürüldüğü daha sonra da gömüldüğü ortaya çıkarken, polis 3 ilde düzenlediği operasyonda 26 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 10-05-24 17:26

Bir okulda daha dehşet görüntüleri! Bu kez öfkeli veli ortalığı birbirine kattı: Müdürün odasını bastı, sandalyeyle kapıyı kırmaya çalıştı

Türkiye lise müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesinin şokunu atlatamamışken bir şiddet haberi de İstanbul'un Maltepe ilçesinden geldi. Kızı eve geç geldiği için okula gidip güvenlik kamerası izlemek isteyen bir baba ortalığı birbirine kattı. Müdür ve yardımcısına saldırmaya kalkan baba odanın kapısını tekmeledi. Görüntüler akla durgunluk verdi.

Haber 10-05-24 17:03

Yine bir gıda skandalı daha! Ekmeklerin içinden çıkanlar şaşkına çevirdi: O ülke ayağa kalktı

Dünya genelinde gıda skandallarının ardı ardı arkası kesilmezken bu seferki olayın adresi Japonya. Ülkeyi ayağa kaldıran olayda ekmek paketlerinin içerisinden çıkanlar şaşkına çevirdi. Skandal sonrası 104 bin paket ekmek tedbiren toplatıldı.

Haber 10-05-24 16:58

Hakkında çokça dava var! Türkiye'nin konuştuğu doktor için karar verildi: Hastalarının ölümüne neden olduğu öne sürülüyordu

Prof. Dr. Alper Çelik hakkında özellikle diyabet ameliyatı yaptığı hastaların ölümüne neden olduğu iddiasıyla pek çok dava açılmıştı. Türkiye'nin gündemine gelip geniş yankı uyandıran doktor Alper Çelik hakkında Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlık Meslekleri Kurulunca verilen karar belli oldu. Çelik'in avukatı ise Çelik hakkında suç duyurusunda bulunan aile hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Haber 10-05-24 16:38

İklim aktivistleri bu sefer de Tesla fabrikasını bastı! Şaşkına çeviren görüntüler

Almanya'da Tesla'nın giga fabrikası iklim aktivistlerinin hedefi oldu. Fabrikanın genişleme planına tepki gösteren grup fabrika sahasına girdi.

Manşet 10-05-24 16:20

Aileye balkonlarını kullanmayı bıraktıran ilginç olay! Her şey 2 yıl önce başladı...

Amasya'da yaşayan Menekşe ailesi, 2 yıl önce kumruların burada yuva yaptığını gördü. Aile, kumruların evlerinin balkonlarında yavrulamasından dolayı 2 yıldır balkonu kullanmıyor. Kumruların balkonlarını kullanmasından mutlu olduklarını dile getiren Emekli öğretmen Mehmet Menekşe, "Adeta ailemizin birer üyesi haline geldiler" dediği kumrular için "Biz balkonu artık kullanamaz hale geldik ama bundan da şikayetçi değiliz" ifadelerini kullandı.

Manşet 10-05-24 16:06

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Bircan Bali Mert Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu! Çiğdem Akman'a açık açık anlattı! 'Mert'in kulisinde...'

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı geçtiğimiz günlerde belgelendi. Sarıkaya haklarındaki 'reklam aşkı' iddialarına da 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı?' diyerek yalanladı. Şimdi de Mert Demir hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki... Bircan Bali'nin bu iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-05-24 15:51

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (10 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 10-05-24 15:48

Parvovirüs B19 tehlikesi! Çocuklarda yayılmıştı, yetişkinleri de etkiliyor: Yoğun eklem ağrısıyla kendini gösteriyor

Özellikle çocuklarda yaygın olarak görülen ve beşinci hastalık olarak bilinen Parvovirüs B19 son günlerde yetişkinleri de etkilemeye başladı. Tıbbi Mirobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya’nın verdiği bilgiye göre, yetişkinlerde şiddetli eklem ağrısı ve şişlikle seyreden bu durum farklı hastalıklarla da karıştırılabiliyor. Parvovirüs B19’un kronik bir hastalığı olmayan çocuk ve yetişkinlerde hafif seyirli olduğunu hatırlatan Topkaya önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kadin 10-05-24 15:42

Korhan Berzeg olayında '42' plakalı araç gizemi! O iddia sonrası yetkililerden açıklama geldi

Kaybolduktan yaklaşık 1 yıl sonra kemiklerine ulaşılan Ekonomist Korhan Berzeg olayıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken, bir görgü tanığının iddiası yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! İddiaya göre adının açıklanmasını istemeyen görgü tanığı, Berzeg'in kaybolduğu gün bölgede 42 plakalı bir aracın dolaştığını ve jandarmayı gördüğünde paniklediği iddiasında bulundu. Kafaları karıştıran bu iddia sonrası yetkililerden açıklama geldi.

Haber 10-05-24 15:09

Bakan Şimşek'in OVP mesajında Erdoğan vurgusu! Bu programın tam olarak arkasında

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orta Vadeli Program'a dair değerlendirmelerde bulundu. Şimşek, "Programımız çalışıyor, kurdaki oynaklık azaldı, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları ülkemizin kredi notunu arttırmaya başladılar. Hepsi 'Önümüzdeki dönemde arttırmayı planlıyoruz.' şeklinde bir görünüme sahipler" dedi.

Finans 10-05-24 14:58

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemik gündem olmuştu! Usta oyuncu Zihni Göktay'dan bomba yorum: Metrekareye beş...

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan polemik günlerdir gündemde... Konuyla ilgili bir açıklama da usta oyuncu Zihni Göktay'dan geldi. Göktay, "Bu zamanda metrekareye 5 komedyen düşüyor" dedi.

Magazin 10-05-24 14:49

Hamilelik göbeği tahmin ettiğinden daha fazla büyüdü! Yürümekte zorlandığı anlar sosyal medyada viral oldu: İkizlere hamileyken benim karnım daha küçüktü

TikTok'ta 'fowkey' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Bianca isimli bir kadın hamilelik deneyimlerini takipçilerine sunuyor. Ancak genç anne adayının karnının bir hayli büyük olması sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Hamileliğinin son döneminde yaptığı paylaşımla adından söz ettiren , "Bunu bana açıkla, neden bu kadar büyük?" notunu ekledi.

Kulis 10-05-24 14:44

Talepler toplandı! Borsa İstanbul'da gong bu kez Koton için çaldı, halka arzın büyüklüğü 4,17 milyar lira

Borsa İstanbul'da gong bu kez Koton için çaldı. Düzenlenen törenin ardından Koton hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Pay fiyatının 30,50 lira olarak belirlendiği halka arza ilişkin talep toplama sürecinde yurt içi bireysel yatırımcılar ve şirket çalışanlarından 1,4 kat, yurt içi kurumsal yatırımcılardan ise 4,8 kat talep toplandı.

Finans 10-05-24 14:41