Kirpik Lifting Haberleri

11 yaşındaki kızına kirpik liftingi yaptırdığı görüntüleri paylaşarak eleştirilerin hedefi oldu

Kirpiklere yapılan işlemler çok daha bakımlı görünmeyi sağlarken bu işlemleri yaptırmak için belirli bir yaşta bilince sahip olmak gerekiyor. İpek kirpik, kirpik liftingi gibi işlemlerde yanlış yapılan uygulamalar göz sağlığını tehlikeye atarak enfeksiyonlara neden olabiliyor. Instagram'da 11 yaşındaki kızına kirpik liftingi yaptırdığını gösteren bir kadın eleştirilerin hedefi oldu.

Kadin 23-05-2023 15:34

Güzellik uzmanı rimel kullanmadan kirpik liftingi etkisi yaratan ipucunu açıkladı! Kirpikleri ok gibi uzatıyor

Kirpiklerin uzun ve gür görünmesi daha anlamlı bakışlara sahip olmamızı sağlıyor. Kirpiklerini uzun göstermek ama rimel, takma kirpik, ipek kirpik gibi yapay uygulamalardan uzak durmak isteyenler farklı güzellik hilelerine başvuruyor. TikTok'ta bir güzellik uzmanı kirpiklerini kirpik lifting yaptırmış gibi uzun göstermek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Kadin 23-04-2023 10:53

TikTok'ta paylaşıldı: Bu yöntem kirpiklerinizi ok gibi yapacak!

Kirpikler bakışlarımızın, ifademizin çok daha anlamlı olmasını sağlıyor. Çarpıcı bakışlara sahip olmak için kirpiklerin kıvrık ve uzun olması isteniyor. Kirpikleri istediğimiz şekle sokmak ve gün boyu uzun, kıvrık kalmasını sağlamak zorlu olabiliyor. TikTok'ta paylaşılan güzellik hilesiyle çok kolay bir şekilde istediğiniz kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Kadin 16-09-2022 14:57

Kirpik Lifting

Kirpik Lifting Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kirpik Lifting Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.