Kulak Iltihabina Ne Iyi Gelir Haberleri

Çok satan Philips Lumea Prime Day'in son gününde flaş fırsat ürünü oldu

Prime Day'in son gününde "İyi ki aldım!" diyeceğiniz bir fırsatla tanışmaya ne dersiniz? Çok satanlar listesinde zirvede yer alan Philips Lumea Lazer Epilasyon IPL Tüy Alma Cihazı yalnızca birkaç saatliğine özel indirimli fiyatıyla sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik, fırsatı kaçırmak istemeyenler detaylar yazımızda...

Kadin 2024-07-22 17:16:47

Enflasyondaki düşüş sonrası Merkez Bankası'ndan sürpriz gelir mi? Ekonomistlerin tamamı o rakamda birleşti!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla emekli ve memur maaşlarındaki zam oranları da belirlendi. Haziran ayı enflasyonunda yaşanan düşüşün ardından Merkez Bankası'ndan sürpriz bir faiz indirimi kararı gelir mi? Ekonomistler bu konuda ne düşünüyor? 23 Temmuz'da açıklanacak faiz kararı öncesi değerlendirmeler...

Finans 2024-07-20 14:25:36

FreeDOS nedir, ne anlama gelir? FreeDOS bilgisayar alınır mı?

Yeni bir bilgisayar satın alacağı zaman cihazın donanımsal özellikleri arasında FreeDOS terimine rastlayan kişiler bu sözcüğün ne anlama geldiğini araştırır. FreeDOS bilgisayarların diğer modellere göre daha düşük fiyata sahip olması da kullanıcıların bu konuda bilgi edinmek istemelerinin temel nedenlerindendir. Bu bağlamda açık kaynaklı bir işletim sistemi olan FreeDOS’un özellikleri, ne işe yaradığı ve diğer işletim sistemlerinden ne gibi farkları olduğu belirtilmelidir.

Haber 2024-07-17 14:43:13

Cildinize iyi geldiği kadar bünyenize de iyi gelecek gençlik aşısı misali 10 yiyecek

Cildinize iyi bakmak için sadece bakım yeterli olmuyor. Bunun yanında cilde iyi gelecek yiyecekleri düzenli tüketmeniz gerekiyor. Cildinize neler iyi gelir birlikte bakalım mı?

Kadin 2024-07-15 10:27:42

Kinoa faydaları nelerdir? Kinoa neye iyi gelir?

Özellikle son yıllarda popülerliği artmış olan kinoa, muhallebiden salataya birçok tarifin içinde yer almaya başlamıştır. Dokusu ve şekli pirinci ve buğdayı andıran kinoa, çeşitli mineraller, vitaminler ve yüksek oranda lif içeren bir tohumdur. Yenilebilir olması ile özellikle sağlıklı beslenenlerin tercihlerinin başında gelir.

Haber 13-07-24 04:23

Kuşkonmaz ne işe yarar, faydaları nelerdir? Kuşkonmaz neye iyi gelir?

Sebze olarak tüketilebilen, ayrıca süs amacıyla da yetiştirilebilen farklı bitki türleri kuşkonmaz olarak adlandırılmıştır. Son derece zengin bir besin olan kuşkonmaz, gevşek yapıda ve kumlu topraklarda yetiştirilebilir. Daha çok yaz mevsiminde, haziran ve temmuz aylarında çiçek açar. İnsan sağlığına da son derece faydalıdır.

Haber 13-07-24 03:40

Deniz börülcesi faydaları nelerdir? Deniz börülcesi neye iyi gelir?

Ispanakgiller familyasından bir yeşillik türü olan deniz börülcesi sukulent türü olarak da bilinir. Hem besin değeri yüksek hem de son derece lezzetli olması ile çok sık tercih edilen gıdalardan biridir. Daha çok denize yakın olan bölgelerde yetişir ve adı da buradan gelir.

Haber 13-07-24 02:46

Şeftalinin faydaları nelerdir? Şeftali neye iyi gelir, mideye iyi gelir mi?

En sevilen yaz meyvelerinden biri olan ve adı Bursa şehri ile özdeşlemiş olan şeftali, gülgiller familyasından, lezzetli, hoş kokulu ve aynı zamanda şifa deposu olarak kabul edilen bir yaz meyvesidir. Dünya genelinde çok sık yetiştirilen ve tüketilen şeftalinin insan sağlığı için faydalı birçok vitamin ve mineraller içermektedir.

Haber 13-07-24 02:09

Çileğin faydaları nelerdir? Çilek neye iyi gelir? Aç karnına çilek yemenin faydaları

Yaz aylarının gözde meyvelerinden biri olan çilek, havalar ısınır ısınmaz en taze hâliyle tezgahlardaki yerini alır. Çiğ olarak tüketilmesinin dışında çeşitli içeceklere, tatlılara, pastalara da lezzet katan çilek gülgillerdendir. Tohumları dış kısmında yer alan az sayıdaki meyvelerden biri olmasıyla da bilinir. Ayrıca birçok açıdan insan sağlığına da faydalıdır.

Haber 13-07-24 01:19

Soğuk duşun faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Soğuk duşun cilde ve saça faydaları

Duş, günlük kişisel bakım ve temizlik sağlamak için son derece önemlidir ve çeşitli faydalar sağlayabilir. Bu anlamda soğuk su ile duş almanın da bilinen ve kabul edilen birçok faydası bulunur. Peki, soğuk duşun faydaları nelerdir ve neye iyi gelir? Soğuk duşun cilde ve saça faydaları

Haber 12-07-24 23:11

Sarı kantaron faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Depresyon için sarı kantaron nasıl kullanılır?

Dünya çapında son derece popüler olan ve kullanımı git gide yaygınlaşan kantaronun en çok kullanılan türü sarı kantarondur. Yol ya da orman kenarlarında kolaylıkla yetişebilen sarı kantarona ulaşmak da son derece kolaydır. Faydalı olduğu alanlar ise çeşitlilik gösterir.

Haber 12-07-24 22:17

Karbonatın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Her evde mutlaka bulunan, temizlikten gıdaya birçok farklı alanda kullanılabilen ve kolaylıkla temin edilebilen karbonat, aslında İngiliz karbonatıdır ama halk arasında daha çok karbonat adıyla anılır. Kişisel bakım, temizlik, mutfak, sağlık alanlarında etkili, kullanışlı ve oldukça da yararlıdır.

Haber 12-07-24 21:38

Ginseng nedir, faydaları nelerdir? Ginseng neye iyi gelir?

Ana yurdu Çin ve Kore olarak bilinen ve bir Uzak Doğu bitkisi olan ginseng, son yıllarda adı tüm dünyaya yayılmış ve oldukça popüler hâle gelmiştir. Çeşitli amaçlarla kullanılabilen ginseng bitkisinin farklı formlarda birçok yararı olduğu ve insan sağlığına faydalı olduğu kabul edilmiştir.

Haber 12-07-24 17:05

Domatesin faydaları nelerdir? Domates neye iyi gelir?

Yaz aylarının en gözde sebzesi domates, hem lezzetiyle hem de sağlığa olan faydalarıyla bilinir. Kahvaltılarda taze taze yenen ya da yemeklere eklenerek tüketilen domates, günlük beslenme düzeni içinde her öğün tüketilebilir. Çeşitli hastalıklara ve rahatsızlıklara iyi gelmesinin yanı sıra insan vücudunun günlük olarak ihtiyaç duyduğu birçok vitamini ve minerali de içerir.

Haber 11-07-24 21:38

Açlık otu ne işe yarar, faydaları nelerdir? Açlık otu neye iyi gelir?

Baklagiller familyasından bir bitki olan açlık otu iki çeneklidir. Açlık otu halk arasında erkek sinameki ya da deve gözü isimleri ile de anılmaktadır. İnsan sağlığına olan faydaları da çeşitlilik gösterir. Peki, açlık otu ne işe yarar ve faydaları nelerdir?

Haber 11-07-24 20:49

Ayranın faydaları nelerdir? Ayran neye iyi gelir?

Ayran son derece lezzetli ve sağlıklı bir içecektir. Özellikle sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı özelliği ile çok kişinin tercihidir. Ayrıca içeriği sayesinde çeşitli rahatsızlıklara da iyi geldiği bilinmektedir. Peki, ayranın faydaları nelerdir? Ayran neye iyi gelir?

Haber 11-07-24 19:00

Yoğurt suyu faydaları nelerdir? Yoğurt suyu neye iyi gelir, böbreklere iyi gelir mi?

Zengin bir kalsiyum oranına sahip olan yoğurt, kemik sağlığını koruması ve osteoporoz ihtimalini azalması gibi yararları ile de bilinir. Bol miktarda vitaminler ve mineraller içeren yoğurt hem tek başına hem de sadece suyu ile şifalı bir besin olarak kabul edilmiştir.

Haber 11-07-24 17:49

Yeşil mercimek faydaları nelerdir? Yeşil mercimek neye iyi gelir?

Baklagiller ailesinin bilinen en sağlıklı üyelerinden biri olarak kabul edilmiş olan mercimeğin farklı renkleri vardır. Mercimek hem Anadolu mutfaklarının hem de Balkan mutfaklarının gözde yiyecekleri arasında yer alır. Lezzeti ile olduğu kadar faydalarıyla da bilinmektedir.

Haber 11-07-24 05:12

Sakız çiğnemenin faydaları nelerdir? Sakız çiğnemek neye iyi gelir?

Bazı ağaçların, en çok da aynı isimli olan sakız ağacının kabuk kısımlarından sızan, ağızda çiğnendiği zaman yumuşayan, çoğu zaman hoş bir kokusu olan ve beyaz renkte olan reçinesi sakız olarak da adlandırılır. Şekerli ya da şekersiz formları da marketlerde satılan sakız aslında bilinen ve bilinmeyen birçok farklı konuda faydalıdır.

Haber 11-07-24 04:19

Oyun motoru nedir, ne işe yarar? En iyi ve popüler oyun motorları

Günümüzde online olarak oynanan çeşitli oyun türleri bulunmaktadır. Bu oyunların kullanıcılar tarafından daha keyifli ve yüksek performansla oynanmasına etki sağlayan birçok araç mevcuttur. Bu araçlardan biri de oyun motorudur. Özellikle oyun sektörüne ilgisi olan kullanıcılar için oyun motorları konusu ayrı bir öneme sahiptir. Peki, oyun motoru nedir, ne işe yarar, en iyi ve popüler oyun motorları hangileridir?

Haber 10-07-24 20:35

Hosting nedir, ne anlama gelir? Hosting ne işe yarar?

İnternet ortamında kullanıcıların ziyaret ettiği birçok farklı özellikleriyle öne çıkan çok sayıda web sitesi bulunmaktadır. Bir web sitelerinin meydana getirilmesinde çeşitli unsurlardan faydalanılmaktadır. Bu unsurlardan biri hosting hizmetidir. Bu hosting hizmetleri kendine içerisinde farklı gruplara ayrılmaktadır. Peki, hosting nedir, ne anlama gelir ve ne işe yarar?

Haber 10-07-24 20:34

Menengiç kahvesi faydaları nelerdir? Menengiç kahvesi neye iyi gelir?

Özellikle son yıllarda popülerliği artmış olan Menengiç kahvesi, adını boyutları 10 metreyi bulan bir bitkiden alır. Farklı renklerde meyveleri bulunan bu bitkiden yapılan kahve sadece lezzetiyle değil aynı zamanda şifa deposu olması ile de tercih edilir.

Haber 10-07-24 19:43

Kozalak pekmezi faydaları nelerdir? Kozalak pekmezi neye iyi gelir?

Şekere dönüşebilecek çeşitli tarım ürünlerini ezerek kaynattıktan sonra üretilen, şurup adı da verilen pekmez; içerdiği hammaddesine göre çeşitli açılardan insan sağlığına faydası ile de bilinir. Çam kozalağından elde edilen kozalak pekmezi de bunlardan biridir.

Haber 10-07-24 18:38

Leblebi faydaları nelerdir? Leblebi neye iyi gelir?

Özellikle ülkemizde çok tüketilen çerezlerden biri olan leblebi Çorum şehri ile özdeşleşmiştir. Lezzetli ve sevilen bir çerez olmasının yanı sıra sağlığa olan çeşitli faydalarıyla da bilinmektedir. Günümüzde leblebiden yapılan çeşitli yiyecekler de oldukça popüler hâle gelmiştir.

Haber 10-07-24 18:08

Keçi sütü sabunu faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Keçi sütü sabunu saça faydaları

Keçi sütü sağlığa faydası ve özellikleri nedeniyle çok tercih edilir. Keçi sütünden yapılmış olan sabunların da birçok sıkıntı için yararlı olduğu kabul edilmektedir. Peki, keçi sütü sabunu faydaları nelerdir ve neye iyi gelir?

Haber 10-07-24 16:31

Fındığın faydaları nelerdir? Fındık neye iyi gelir?

Atıştırmalıklar arasında yer alsa da aslında sağlığa olan faydalarıyla da bilinen ve birçok olumlu etkisi bulunduğu tespit edilen fındık, zengin içeriği, bileşiminde bulunan vitaminler ve mineralleri ile doğru miktarlarda tüketildiğinde birçok hastalığın ve rahatsızlığın da önüne geçebilir.

Haber 09-07-24 02:41

E vitamini faydaları nelerdir, E vitamini neye iyi gelir? E vitamini cilde faydaları

İnsan bedeninin işlevlerini yerine getirebilmesi için en önemli etkenlerden ve antioksidanlardan olan E vitamini, birçok konuda faydalı ve gerekli olan vitaminlerden biridir. Yağda erir ve eksikliği hâlinde ciddi sorunlara neden olabilir.

Haber 09-07-24 01:06

Deve dikeni faydaları nelerdir? Deve dikeni neye iyi gelir?

Doğada kolaylıkla bulunabilen ve marketlerde, aktarlarda eczanelerde çeşitli formlarda satılan birçok bitkinin insan sağlığına faydalı içeriklere sahip olduğuna inanılır. Bu bitkiler birçok ilacın hammaddesi olarak da kullanılır ve doktor onayına istinaden birçok hastalığın tedavi süreci için de destekleyici kabul edilir. Ancak doktor kontrolünde ve bilinçli kullanılmaları çok önemlidir.

Haber 08-07-24 23:47

Badem sütü faydaları nelerdir? Badem sütü neye iyi gelir?

Özellikle son zamanlarda alternatif sütler son derece popüler hâle gelmeye başlamıştır. Birçok faydası ve lezzeti ile bilinen badem sütü de bunlardan biridir. Özellikle vegan beslenmeyi tercih eden ve sağlıklı besinler tüketmeyi tercih eden bazı kişiler tarafından sıkça tüketilen badem sütünün birçok konuda insan sağlığına faydalı olduğuna inanılır.

Haber 08-07-24 23:14

Çinko faydaları nelerdir? Çinko vücutta nelere iyi gelir?

İnsan vücudunda çok önemli olan fonksiyonların işlevlerini yerine getirebilmesi için önemli maddelerden biri de çinkodur. Vücut eğer çinko üretemez ve depolayamazsa çinko ihtiyacı farklı yollarla giderilmelidir. Birçok işlevi bulunan çinko insan hayatı için son derece değerli olan maddeler arasında yer almaktadır.

Haber 08-07-24 20:56

Karnabahar faydaları nelerdir? Karnabahar neye iyi gelir?

Her mevsim tezgahlarda yerini alan karnabahar, sofralara lezzet katmasının yanı sıra insan sağlığına olan faydaları ile de bilinir. Dünya genelinde yaz ve kış aylarında tüketilebilse de ülkemizde daha çok son bahar ve kış aylarında taze taze tüketilebilir.

Haber 08-07-24 17:41

İğde tozunun faydaları nelerdir? İğde tozu neye iyi gelir?

Baharın müjdecilerinden biri de mayıs ayı ile birlikte çiçeklenmeye başlayan iğde ağacıdır. Bu ağacın üzerinde çiçeklenmeye başlayan iğdeler eylül ayında olgunlaşmaya başlar. Farklı görünümü ve dokusu ile son derece lezzetli olan iğde aynı zamanda şifa deposu olarak da kabul edilir.

Haber 06-07-24 18:55

Keten tohumu yağı faydaları nelerdir? Keten tohumu yağı ne işe yarar, neye iyi gelir?

Günümüzde sağlıklı beslenmeyi tercih edenler ve kilo vermek ya da mevcut kilosunu korumak isteyenler tarafından sıkça tercih edilen keten tohumu, çeşitli besinlerle birlikte tüketilen ve birçok açıdan faydası olduğu bilinen bir gıdadır. Ancak çeşitli ürünler bünyeden bünyeye farklı etkilere neden olabildiği için düzenli kullanım için doktora danışılması gerekir.

Haber 06-07-24 01:08

Kekik yağı faydaları nelerdir? Kekik yağı nasıl kullanılır, neye iyi gelir? Kekik yağının saça faydaları

Doğada bulunan birçok ot ve bitki, çeşitli faydalarının yanı sıra yemeklere, salatalara ve tatlılara kattıkları lezzetleri ile tanınırlar. Bu bitkiler bazen baharat formunda bazen ise kuru hâlleri ile kolaylıkla hazırlanan bitki çayları şeklinde tüketilebilirler. Kekik de bunlardan biridir.

Haber 05-07-24 23:59

Karpuzun faydaları nelerdir? Karpuz neye iyi gelir?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yazın çıkan ve tezgahlarda yerini alan meyveler popülerlik kazanır. Özellikle karpuz ve kavun gibi serinletici özellikleri ile bilinen meyveler en çok tercih edilen ve sevilen meyvelerdendir. Karpuz sadece bir yaz meyvesi değil çeşitli formlarda tüketilebilen ve birçok konuda sağlığa faydalı olan meyveler arasında yer alır.

Haber 05-07-24 22:46

Ebegümeci faydaları nelerdir? Ebegümeci neye iyi gelir?

Her mevsim yetişen farklı farklı sebzeler, meyveler ya da otlar sadece lezzetleri ile sofraları renklendirmekle kalmaz aynı zamanda neredeyse hepsi çeşitli rahatsızlıklara iyi gelmesi ile bilinir. Ebegümeci adı verilen ve kolay ulaşabilen bitki de çeşitli faydaları kabul edilmiş bir bitkidir.

Haber 05-07-24 20:47

Dut yaprağı faydaları: Dut yaprağının faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Çeşitli meyveler ya da bitkiler, sadece farklı formlardaki lezzetleri ile değil türlü sıkıntılara ve rahatsızlıklara şifa olması ile de bilinir. Mevsiminde dalından taze taze yenilebilen lezzetli bir meyve olarak bilinen dut da hem kendi başına hem de sadece yaprağı ile birçok derde deva olarak kabul edilir.

Haber 05-07-24 18:56

Sarı kantaron yağı faydaları nelerdir, nelere iyi gelir? Sarı kantaron yağı yüze sürülür mü?

Doğada bulunan birçok bitki çeşitli hastalıkların tedavi süreçlerinde alternatif tıp yöntemi olarak yüzlerce yıldır kullanılmaktadır. Modern tıbbın gelişimine ve teknolojide gelinen noktaya rağmen bazı doktorlar belirtilen miktarlarda kullanılması ve kişinin bünyesine uygunluğuna göre bu bitkilerin çeşitli formlarda tüketimini önerebilmektedirler.

Haber 05-07-24 00:34

Kekik faydaları nelerdir? Kekik neye iyi gelir?

Yüzlerce yıl önce keşfedilen ve doğada yer alan birçok bitki günümüzde de çeşitli rahatsızlıkların tedavi süreçlerinde kullanılabilmektedir. Ancak her ne kadar şifalı olarak bilinse de hiçbir otun ya da bitkinin bilinçsizce tüketilmemesi ve herhangi bir sağlık sorununda önce doktora danışılması gerekir.

Haber 04-07-24 22:06

Çörek otu faydaları nelerdir? Çörek otu neye iyi gelir?

Birçok hastalığın tedavisinin ya da bu hastalıkları destekleyici alternatif tedavi yöntemlerinin doğada kolayca ulaşılabilen bitkiler, sebzeler ya da meyvelerden geldiği kabul edilir. Çörek otu da doğada bulunan ve şifa kaynağı kabul edilen bitkilerden biridir. Ancak her şey gibi çörek otunun da doktor tavsiyesi olmadan kullanılmaması gerekir.

Haber 04-07-24 20:57

Çörek otu yağı faydaları nelerdir? Çörek otu yağı nelere iyi gelir?

Dünya çapında bilinen ve kullanılan, mutfaklarda özellikle hamur işlerinin üzerine serpilen çörek otu, aslında son derece faydalı olduğu bilinen; tohumundan, yağından faydalanılan bir bitkidir. Baharat olarak kullanılmasının yanı sıra alternatif sağlık ürünleri olarak da bir uzman doktora danışma şartıyla kullanılabilir. Peki, çörek otu yağı faydaları nelerdir? Çörek otu yağı nelere iyi gelir?

Haber 04-07-24 17:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: 'Bayrağımıza ve ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri kırmasını biliriz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Kayseri'de son derece iğrenç rezil bir taciz olayı üzerinde kaos planı tasarlandı. Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz. Bölücü terör örgütü artıklarıyla kotarılan oyunu kimin yazdığını iyi biliyoruz. Ne biz ne milletimiz ne de Suriyeli kardeşlerimiz bu sinsi tuzağa düşmeyecek" dedi.

Haber 02-07-24 20:03

Bipolar bozukluk nedir, belirtileri nelerdir? Bipolar olan biri nasıl anlaşılır?

İyi bir psikolojik sağlık, kişinin hayatın zorluklarıyla başa çıkabilmesini, sosyal ilişkilerini sürdürebilmesini ve işlevselliğini koruyabilmesini sağlar. Psikolojik sağlık duygusal, bilişsel ve sosyal yönlerden dengeli olmayı gerektirir. Zihinsel hastalıkların yaygınlığı göz önüne alındığında psikolojik sağlığı korumanın ve geliştirmenin önemi daha da belirgin hâle gelir. Peki, bipolar nedir ve belirtileri nelerdir?

Haber 30-06-24 22:42

Kan gazı nedir, neden istenir? Kan gazı yükselirse ne olur, düşüklüğü ne anlama gelir?

Kan gazı analizi, tıbbi teşhis ve tedavi planlamasında vazgeçilmez bir araçtır. Bu test, solunum ve metabolik işlevlerin değerlendirilmesinde önemli bilgiler sağlar. Sağlık profesyonelleri, kan gazı analizi sonuçlarını kullanarak hastaların durumunu izler, tedavi planlarını belirler ve acil durumlarda hızlı müdahalelerde bulunur. Kan gazı analizi, modern tıbbın temel taşlarından biri olarak kabul edilir ve doğru tanı ve tedavi süreçlerinde kritik bir rol oynar. Peki, kan gazı nedir?

Haber 28-06-24 12:12

Klima çarpması belirtileri nelerdir? Klima çarpmasına ne iyi gelir?

Özellikle yüksek sıcaklıklar ve nem oranları günlük yaşamı zorlaştırabilir. Bu noktada klima kullanımı artabilir. Klima evlerimizi ve iş yerlerimizi serin tutarak konforlu bir ortam sağlar, ancak doğru kullanımı ve bakımına dikkat edilmesi önemlidir. Peki, klima çarpması nedir, ne iyi gelir?

Haber 28-06-24 11:09

Güneş çarpması belirtileri nelerdir? Güneş çarpmasına ne iyi gelir?

Yaz ayları çoğu insan için tatil, deniz, kum ve güneş anlamına gelir. Güneşin parlak ışınları doğrudan ruh hâlimizi iyileştirir ve bize enerji verir. Ancak güneşin bu gücü aynı zamanda sağlığımız üzerinde ciddi etkiler de yaratabilir. Güneş çarpması bu etkilerin en tehlikeli olanlarından biridir ve bu nedenle yaz aylarında güneşle olan ilişkimizi dikkatle yönetmemiz gerekir.

Haber 28-06-24 11:03

La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim nedir? La Havle Vela Kuvvete İlla Billah fazileti ne anlama gelir?

Genellikle “La Havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim” cümlesinin kısaltılmış hali olarak, "La Havle" kullanılmaktadır. Hz. Muhammed tarafından Hz. Ali’ye sıkıntılı anlardan kurtulmak için okumasını buyurduğu söylenen bu duanın anlamı ve fazileti de merak edilir. Peki, La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim nedir? La Havle Vela Kuvvete İlla Billah fazileti ne anlama gelir?

Haber 28-06-24 09:05
dua

Halil İbrahim sofrası nedir, Halil İbrahim sofrası ne demek? Halil İbrahim bereketi Sofra Duası ve anlamı

Halil İbrahim sofrası tabirine hemen hemen herkesin kulak aşinalığı vardır. Hz. İbrahim'in alçak gönüllü ve cömert bir kişi olmasından meydana gelen bu deyimin anlamı sık sık araştırılır. Halil İbrahim sofrası nedir? Halil İbrahim bereketi Sofra Duası ve anlamı

Haber 28-06-24 09:04
dua

Bakan Işıkhan 'refah payı' yok dedi ama... Emeklileri umutlandıracak değerlendirme! 'Cumhurbaşkanı' detayı dikkat çekti: Kök maaşa ciddi bir artış yapılabilir

Milyonlarca SSK, Bağkur, memur ve memur emeklilerinin gözü temmuz zamlarındayken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Işıkhan, asgari ücrete ara zamma ve emeklilere refah payına kapıları kapattı. Bakan Işıkhan açıklamaları sonrası emeklilerin de zam hesabı değişti. En düşük emekli maaşı ne kadar olur, refah payı olmasa da kök maaşlara düzenleme gelir mi? Uzman isim Mynet'e değerlendirdi.

Finans 26-06-24 15:03