Mesut Ozil Futbolu Birakti Mi Haberleri

Mesut Özil işi bu kez biraz abarttı! Kaldırdığı ağırlığı görenler hayretler içinde kaldı

Futbolu bıraktıktan hemen sonra vücut geliştirmeye yönelen Mesut Özil her geçen gün güçleniyor. Vücudunu üst düzey hale getiren Özil'in son paylaştığı videoda kaldırdığı ağırlık görenlere şaşkınlık yarattı.

Spor 2024-04-03 17:58:21

Canlı Çatalca seçim sonuçları! Çatalca'da yerel seçimi Mesut Üner mi, Erhan Güzel mi kazanıyor?

Yerel seçimde heyecan dorukta. İstanbul'un seçim sonuçlarının yanı sıra Çatalca seçim sonuçları da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Mevcut belediye başkanı Mesut Üner mi yoksa CHP’nin adayı Erhan Güzel mi avantajlı? Pazar akşamı Çatalca'daki seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri arasında yer alıyor.

Haber 2024-03-30 22:19:36

Mesut Özil sahalara geri döndü! Son halini görenler tanıyamadı

Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirme sporuna yönelen Mesut Özil'in son halini görenler şaşkına dönerken, Özil bir turnuva ile sahalara geri dönüyor. İşte detaylar...

Spor 2024-03-29 09:10:54

Mesut Özil'in son hali şaşkına çevirdi!

Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Mesut Özil'in son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Spor 2024-03-22 10:33:42

Mesut Özil için efsane futbolcudan çok sert sözler! Ülkeye girişine izin verilmemeli!, Tam bir yüzsüz!

Kariyerinde Real Madrid ve Arsenal gibi devlerin formalarını giymiş olan Mesut Özil, 25 Ocak 2021'de Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı - lacivertli kulüple 1,5 sezon geçirdikten sonra Başakşehir'e giden ve futbolu burada bırakan Özil için Almanya'dan çok sert açıklamalar geldi. Bayern ve Werder Bremen'in unutulmaz isimlerinden Mario Basler, Mesut Özil'in Almanya'ya girişinin yasaklanması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Spor 10-11-23 18:01

65 yaş üzeri toplu taşıma ücretli mi olacak? İBB’den o iddialara jet yanıt: ‘Devam edeceğiz…’

İstanbul’da 65 yaş üzeri ücretsiz toplu taşıma ücretli mi olacak? Dünkü toplu taşımaya zam kararı sonrası bu sorunun cevabı merak edilirken İBB CHP Grup Sözcüsü Mesut Kösedağı’ndan açıklama geldi. Kösedağı, 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz taşıma hakkının iptal olmayacağını duyurdu.

Finans 09-08-23 15:42

Mesut Özil futbol dünyasına geri dönüyor! Daha fazla ayrı kalamadı...

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleştikten sonra Mehmet Büyükekşi ekibini baştan aşağı yenileyecek. Arka planda konuşulan isimlerden biri ise futbolu yeni bırakan Mesut Özil...

Spor 22-06-23 07:30

Alman basınından ilginç iddia! Futbolu bırakan Mesut Özil'in spor bakanı olabileceğini yazdılar...

Alman basınında yer alan habere göre Mesut Özil'in, Spor Bakanı olabileceği iddia edildi. Futbolu bıraktıktan sonra zaman zaman siyasi kimliğiyle ön plana çıkan Mesut Özil için ortaya atılan iddia sosyal medyada gündem oldu.

Spor 30-05-23 07:49

Galatasaray'ın Alexis Sanchez transferini Mesut Özil mi engelledi?

Sezon başında Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan fakat gerçekleşmeyen Alexis Sanchez transferi için olay bir iddia ortaya atıldı. Arsenal'dan Mesut Özil ile takım arkadaşı olan Şilili oyuncu, Galatasaray'ın kendisine teklif yapmasının ardından Mesut Özil'i aradığı ifade edildi.

Spor 25-03-23 09:34

Arda Güler futbolu bırakan Mesut Özil'e böyle veda etti: Her şey için teşekkürler abi

Fenerbahçe'nin alt yapısından yetişen genç yıldız Arda Güler, Fenerbahçe'de birlikte forma giydiği Mesut Özil'in vedası sonrası sosyal medya hesabından bir veda paylaşımında bulundu. İşte detaylar...

Spor 22-03-23 16:39

Mesut Özil'in futbolu bırakması İspanyol basınında

İspanyol basını Mesut Özil'in futbol kariyerini sonlandırmasına geniş yer ayırdı.

Spor 22-03-23 15:51

Mesut Özil futbolu neden bıraktı? Başakşehir oyuncusu Mesut Özil kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ünlü futbolcu futbolu bıraktı

Mesut Özil son dakika açıklamasında bulunarak futbolu bıraktığını duyurdu. Ünlü futbolcunun neden futbolu bıraktığı basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Peki, Mesut Özil futbolu neden bıraktı? Başakşehir oyuncusu Mesut Özil kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 22-03-23 14:24

Mesut Özil, futbolu bıraktı! Sakatlıklarla mücadele eden yıldız oyuncu ''Ayrılma zamanım geldi'' diyerek duyurdu...

Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıkladı. Bir süredir sakatlıklarla mücadele eden 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, aktif futbol yaşantısına son noktayı koydu. Sosyal medya hesabından İngilizce bir paylaşım yapan Özil, sakatlıklardan dolayı futbolu bıraktığını duyurdu.

Spor 22-03-23 14:15

Mesut Özil kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mesut Özil futbolu bırakıyor mu, neden? Ünlü futbolcu ile ilgili flaş iddia!

Mesut Özil futboldaki becerisiyle hem Türkiye'nin hem de diğer ülkelerin gözde futbolcularından biriydi. Fenerbahçe'ye transferi ile günlerce gündemden düşmedi. Şu anda Başakşehir forması giyen Mesut Özil hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Futbolseverler bu haberden sonra Mesut Özil ile ilgili araştırmalarını sıklaştırdı. İddiaya göre ünlü futbolcu, futbolu bırakıyor. Peki Mesut Özil kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mesut Özil futbolu bırakıyor mu, neden? İşte detaylar...

Spor 04-02-23 20:03

Dün ilk 11'de başlamıştı, bugün futbolu bırakıyor! Mesut Özil'den herkesi şaşırtan hamle!

Kayserispor, Spor Toto Lig’in 22. haftasında Medipol Başakşehir’i ağırladı. Mesut Özil, Süper Lig'de 320 gün sonra bir maça ilk 11'de başladı. 46. dakikada oyundan alınan Mesut Özil yerini Danijel Aleksic'e bıraktı. Oyunda kaldığı süre boyunca kötü bir performans ortaya koyan Mesut Özil futbolu bırakma kararı aldı.

Spor 03-02-23 13:48

Mesut Özil'i öyle bir takım istedi ki... Kulübün amacı rekor kırmak!

Başakşehir ile sözleşmesi Haziran ayında bitecek Mesut Özil'in futbolu bırakması beklenirken yıldız oyuncunun futbolu bırakmayacağı hatta Suudi Arabistan ekibi Al Feiha'ya transfer olacağı konuşuluyordu. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Mesut Özil'i sezonun geri kalanında değerlendirmeye karar verdi. Bu gelişmenin ardından Mesut Özil'in performansı her geçen gün artmaya başladı. Mesut hakkında ortaya atılan transfer iddiası ise herkesi şaşırttı.

Spor 22-01-23 12:02

Son dakika: Rüya gerçek mi oluyor? Galatasaray'ı tuttuğunu söyleyen İlkay Gündoğan'dan taraftarları heyecanlandıran hamle! Mesut Özil detayı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, tıpkı sezon başında olduğu gibi ara transfer döneminde de ses getirecek hamlelere hazırlanıyor. İngiltere Premier Lig devi Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, hemen her platformda sarı - kırmızılı takımı desteklediğini dile getiriyordu. Dünyaca ünlü futbolcunun hamlesi, Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı ve 'Acaba geliyor mu?' sorusunu sordurttu.

Spor 21-01-23 16:35

Mesut Özil sürprizi! Kadroyu görenler gözlerine inanamadı! 8 milyon Euro'luk teklif masada kaldı...

Başakşehir ile sözleşmesi Haziran ayında bitecek Mesut Özil'in futbolu bırakması beklenirken yıldız oyuncunun futbolu bırakmayacağı hatta Suudi Arabistan ekibi Al Feiha'ya transfer olacağı konuşuluyordu. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, VavaCars Fatih Karagümrük ile oynanan Fatih Karagümrük maçında Mesut Özil'e ilk 11'de şans verdi.

Spor 18-01-23 13:46

Fernando Muslera emekli mi oluyor? Resmen açıkladı...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-0'la geçen Galatasaray, Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı. Sarı - kırmızılıların kaptanı ve kalecisi Fernando Muslera, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uruguaylı file bekçisi; Fenerbahçe derbisi, kariyeri ve şampiyonlukla ilgili konuşurken, futbolu bırakıp bırakmayacağına dair de önemli ifadeler kullandı.

Spor 11-01-23 11:57

Son dakika: Mesut Özil'in yeni adresi görenleri hayrete düşürdü! Yıllık ücretine ise bir bakan bir daha baktı...

Son dakika haberleri: Başakşehir ile sözleşmesi Haziran ayında bitecek Mesut Özil'in futbolu bırakması beklenirken yeni adresi hayrete düşürdü. Başakşehir'e transfer olduğu günden beri sakatlıklar peşini bırakmayan yıldız oyuncuya sürpriz bir talip çıktı. Piyasa değeri 1 milyon Euro olan Mesut Özil'e Suudi Arabistan ekibi Al Feiha talip oldu.

Spor 10-01-23 07:17

1,5 yıl sonra futbola döndü! Eski başkanla kavga edip ayrılmıştı, imzaya gitti! Özer Hurmacı'dan flaş hamle...

Bursaspor'da 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında forma giyen Özer Hurmacı, sözleşmesini uzatmamasının ardından futbolu bırakmıştı. Takımdan ayrıldıktan sonra yeşil - beyazlı kulübün eski başkanı Mesut Mestan ile sosyal medya üzerinden sert bir tartışma yaşayan Hurmacı, eski takımı Bursaspor'a geri döndü. 36 yaşındaki futbolcunun Bursaspor ile her konuda anlaşmaya vardığı ve kısa süre içerisinde sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Spor 28-12-22 14:22

Mesut Özil şu sıralar kafayı Kerem Aktürkoğlu'na taktı! Her fırsatta genç oyuncuyla buluşuyorlar...

Kariyerine Başakşehir'de devam eden Mesut Özil, futbolu bıraktıktan sonra yine bu mesleği yapmak istiyor. Oyuncuları eğitim konusunda dersler alan Mesut Özil kafayı şimdilerde Kerem Aktürkoğlu'na taktı. İki oyuncunun da menajeri konumunda bulunan Erkut Söğüt, Kerem'in kariyer planlamasını Mesut Özil'e benzer şekilde yapmayı planlanıyor. Her fırsatta bu ikili yan yana getiren Söğüt, Mesut'un Kerem'e tavsiyeler vermesini istiyor.

Spor 13-12-22 12:01

Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'iydi... Şevket Çoruh yeni dizi çekecek mi?

Arka Sokaklar'da Mesut Komiseri canlandıran Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla diziye veda ettiğini açıklamıştı. Herkes Çoruh'un yeni projesini merak ediyordu. Usta isim bu konuya dair açıklama yaptı.

Magazin 20-11-22 15:38

Arka Sokaklar Mesut komiser diziden ayrıldı mı? Arka Sokaklar Mesut komiser diziye dönecek mi?

Kanal D'nin sevilen yapımlarından olan Arka Sokaklar yıllardır izleyicileri tarafından zevkle izleniyor. Arka Sokaklar Mesut Komiseri canlandıran Şevket Çoruh'un diziden çıktığı konuşuluyor. İzleyiciler Arka Sokaklar Mesut Komiser diziden çıktı mı? Mesut Komiser diziye geri dönecek mi? diye merak ediyor. İşte cevapları...

Magazin 14-10-22 16:29

Ayrılmaz ikili yine mi buluşuyor? Emre Belözoğlu ve Arda Turan aynı takımda...

Medipol Başakşehir'in başında yaşadığı çıkışla kendinden söz ettiren Emre Belözoğlu, takımını namağlup şekilde götürüyor. Hem ligde hem de Avrupa'da alınan sonuçlarla birlikte dikkatleri üzerine çeken Emre Belözoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Milli Takımda Stefan Kuntz'un ayrılığı gündeme gelirken, bu koltuğa Emre Belözoğlu'nun oturacağı ifade edildi. Yardımcısının ise Galatasaray'da futbolu bırakan Arda Turan'ın olacağı iddia edildi.

Spor 06-10-22 07:30

''Mesut Özil futbolu bırakıyor'' Başakşehir'den açıklama geldi

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, UEFA Konferans Ligi'nde oynayacakları maç öncesi konuştu. Mesut Özil için ''futbolu bırakıyor'' iddialarına açıklık getiren Gümüşdağ flaş ifadeler kullandı.

Spor 05-10-22 20:03

''Mesut Özil'in futbol hayatı bitti'' Canlı yayında şoke eden açıklama...

Fenerbahçe'den Medipol Başakşehir'e transfer olarak büyük bir sürprize imza atan Mesut Özil, Başakşehir'de de fiziği yeterli seviyede olmadığı için forma şansı bulamıyordu. İlerleyen yaşını da göz önüne alan tecrübeli oyuncu sezon sonunda futbolu bırakmayı düşünürken flaş bir sakatlık yaşadı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, katıldığı programda Mesut Özil'in sakatlandığını ve 3 ay sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

Spor 28-09-22 19:55

Son dakika: Mesut Özil futbolu bırakıyor! Sezon sonunda hikayesini noktalayacak

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'den Medipol Başakşehir'e transfer olarak büyük bir sürprize imza atan Mesut Özil, Başakşehir'de de fiziği yeterli seviyede olmadığı için forma şansı bulamıyor. İlerleyen yaşını da göz önüne alan tecrübeli oyuncu sezon sonunda futbolu kesin olarak bırakma kararı aldı. Futbol dışında birçok yatırım yapan Mesut Özil, yaptığı yatırımlara daha fazla zaman harcayıp hayatına bu şekilde devam edecek.

Spor 21-09-22 12:18

Cemaat hocasından dikkat çeken sözler! 'Ege'deki depremin nedeni kürtaj ve kadınların kısa giyinmesi'

Bir cemaatin hocalarından olan Mesut Demir yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu. Mesut Demir, Ege Bölgesi'nde deprem olmasının nedenini kentteki kürtaj sayısının fazla olmasına, kadınların kısa elbise ve eteklerle dolaşmasına bağladı. Demir, ''17 Ağustos depremi yetmedi mi, belalar yetmedi mi?'' diyerek cemaatine seslendi.

Haber 08-09-22 10:03

Son dakika: Emre Belözoğlu'ndan Mesut Özil için Fenerbahçe açıklaması! Belki bir gün...

Son dakika haberleri: 'Çocukluk aşkım' dediği Fenerbahçe'de kadro dışı bırakıldıktan sonra yeni sezon planlamasına dahil edilmeyen ve geçtiğimiz günlerde Başakşehir'e imza atan Mesut Özil için flaş bir açıklama geldi. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Özil için "39 yaşında Fenerbahçe'ye dönmek nasip oldu. O da belki burada yakaladığı başarılarla, Fenerbahçe'de futbolu bırakmayı yaşar." ifadelerini kullandı.

Spor 16-07-22 00:15

Son dakika: Fenerbahçe'de Mesut Özil için resmi karar verildi! Jorge Jesus dünyaca ünlü yıldızı affetti mi?

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi hazırlıklara teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde start verilirken, Avusturya kampı kadrosu da açıklandı. Sarı - lacivertlilerin 2020/21 sezonunun devre arasında kadrosuna kattığı dünyaca ünlü Mesut Özil'in geleceği merak ediliyordu. Hakkında affedildiğine dair iddialar çıkan Özil için Jorge Jesus'tan son karar geldi.

Spor 01-07-22 11:20

Fenerbahçe'de Mesut Özil konusunda gelişme var! Af mı çıkıyor?

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılarak büyük bir sürprize imza atan Mesut Özil konusunda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini defalarca dile getiren Özil'in affedilmesi gündeme gelebilir. İşte detaylar...

Spor 26-06-22 12:55

Marcelo kimdir, aslen nereli? Marcelo Fenerbahçe'ye transfer mi oluyor? Marcelo kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Real Madrid ve Brezilya futbolunun unutulmaz isimlerinden biri olan Marcelo'nun hayatı ve yeni adresi merak ediliyor. Peki Marcelo kimdir, aslen nereli? Marcelo futbolu bıraktı mı? İşte hayatı ve yeni adresi...

Spor 02-06-22 09:55

Mesut Özil'den Endonezya'da büyük anlaşma! Ronaldo'yu bile geride bıraktı

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de flaş bir kararla kadro dışı bırakılan Mesut Özil, futbol dışında anlaşmalar yapmaya devam ediyor. 33 yaşındaki yıldız oyuncu Endonezya'ya giderek 100 milyon dolarlık ticari ve sponsorluk anlaşmaları imzaladı. Cristiano Ronaldo'nun bile 100 milyon dolarlık bir sponsorluk anlaşması bulunmaması sosyal medyadaki herkesi şaşırttı. Mesut Özil'in futbolu bıraktıktan sonraki yapacağı işler büyük merak konusu oldu.

Spor 25-05-22 10:55

Son dakika: Ali Koç'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert sözler! 'Sen onların en büyük destekçilerindendin'

Son dakika haberleri: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kadro dışı durumda bulunan Mesut Özil için açıklama yaptı. Kendisine, Mesut Özil transferinde Fenerbahçe'nin medya tarafından desteklendiği söylenmesinin ardından yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'ya ''Kalbini kırmak istemiyorum ama boş konuşuyorsun! Bizi kim kayırdı! Devlet mi gidip aldı!" dedi. Ali Koç'un bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spor 24-05-22 07:28

Güldür Güldür'ün Mesut’u Uğur Bilgin'i tiye aldı! Duyan inanamadı! Aradaki fark görünenden daha çok: Folik asit etkisi mi bu?

Güldür Güldür Show cumartesi akşamları yeni bölümleriyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Ali Sunal'ın sunduğu komedi programının oyuncuları, program ekrana gelmeden önce sosyal medya hesaplarından yeni bölümün bu akşam ekrana geleceğini duyurdu. Güldür Güldür'ün Kudert'i Ünal Yeter'in Mesut karakterine hayat veren Uğur Bilgin'e ilişkin yaptığı paylaşım ise görenleri gülümsetti.

Magazin 14-05-22 20:38

Son dakika: Fenerbahçe'de Mesut Özil'in planı ortaya çıktı! Kalacak mı, gidecek mi?

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de takım kaptanlarından Mesut Özil, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan İttifak Holding Konyaspor maçı sonrasında Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı. Affedilmeyi bekleyen dünyaca ünlü yıldızın sarı - lacivertli ekipteki geleceğiyle ilgili planı belli oldu. Özil'in İsmail Kartal'ın ayrılığını beklediği ortaya çıktı.

Spor 28-04-22 10:46

Son dakika: Mesut Özil ve Ozan Tufan geri mi dönüyor? İlginç detay ortaya çıktı...

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Geçtiğimiz hafta flaş bir şekilde kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. İki futbolcunun da akıbeti henüz belli olmazken, yönetimin tavır değişikliğine gittiği öğrenildi. Bu olayın ardından Mesut ve Ozan'ın kadro dışı kalmadığı iddiası ortalığı karıştırdı. İşte detaylar...

Spor 28-03-22 20:45

Son dakika: ''Mesut Özil futbolu bıraktı!'' Yaptığı anlaşmalar dudak uçuklattı...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Mesut Özil ile ilgili İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Futbol sonrası kuracağı iş için birçok görüşme gerçekleştiren yıldız oyuncu büyük paralar kazanmayı hedefliyor. Michael Jordan gibi bir ayakkabı çıkartmak üzere olan Mesut Özil için ''kariyerinin sonuna geldi ve futbolu bıraktı'' yorumları yapıldı. Devasa paralar kazanmayı hedefleyen yıldız oyuncunun hamleleri ise dudak uçuklatacak cinsten...

Spor 23-02-22 17:27

Rüya gerçek mi oluyor? Cristiano Ronaldo ve Messi buluşuyor

Dünyanın en önemli iki oyuncusu arasında gösterilen Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi buluşuyor mu? Sezon başında Barcelona'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi, Fransa'da aradığını bulamadı. City iddiaları sonrasında ilginç bir gelişme yaşandı. Cristiano Ronaldo ile Messi futbolu bırakmadan aynı takımda buluşacak mı?

Spor 07-02-22 10:03

Tom Brady kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Amerikan futbolunun efsane ismi Tom Brady emekli mi oldu?

Tom Brady Amerikan futbolunu bırakma kararı aldığını açıkladığını açıkladı. Tampa Bay Buccaneers'te forma giyen Brady, Amerikan Futbolu tarihinin en başarılı isimleri arasında gösteriliyordu. Bu kapsamda Tom Brady kimdir? Nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıkları merak konusu oldu. İşte Amerikan futbolunun efsane ismi Tom Brady'nin biyografisi...

Haber 30-01-22 00:23

Mesut Özil'den İsmail Kartal'a tepki! Oyundan çıkarken...

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetimindeki ilk maçından beraberlikle ayrıldı. Antalyaspor karşısında 71. dakikada Sosa'nın golüyle öne geçen Fenerbahçe galibiyete çok yaklaşmıştı. Antalya ekibi bu golün üstünden çok geçmeden 81'de Doğukan Sinik ile skora beraberliği getirdi, mücadele 1-1 sona erdi. Maçın 64'üncü dakikasında oyundan alınan Mesut Özil, İsmail Kartal'a tepki gösterdi. Oyundan alınırken ''Ben mi?'' işareti yapan yıldız oyuncu saha kenarında hocanın yüzüne bile bakmadı.

Spor 16-01-22 08:35

Sinan Engin: Mesut Özil, Meyer - Zajc kadar oynayamıyorsa bıraksın

Sinan Engin, Mesut Özil'in ilk 11'de oynamamasını eleştirerek, 'Meyer - Zajc kadar oynayamıyorsa futbolu bıraksın' ifadelerini kullandı.

Spor 08-11-21 09:08

Mesut Özil, Premier Lig'e geri mi dönüyor?

Fenerbahçe'nin Royal Antwerp ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada oyundan alındıktan sonra su şişelerini tekmeleyen Mesut Özil ile ilgili bir Premier Lig iddiası ortaya atıldı.

Spor 22-10-21 15:59

Rıdvan Dilmen, Vitor Pereira'yı adeta yerin dibine soktu

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Vitor Pereira'nın Mesut Özil'i oynatmamasını eleştirirken "Pereira, 'Hiç kimsenin görmediğini görüyor' diyor Mesut için. Başakşehir Stadı'nda kimsenin görmediklerini mi arıyor? Hakikaten tuhaf" dedi.

Spor 19-09-21 21:31

Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta, Teşkilat dizisine devam edebilecek mi? Eşi Şafak Özbir, yanıt verdi

Geçtiğimiz haftalarda evinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Teşkilat dizisinin Mete'si Mesut Akusta, taburcu olup evinde dinlenmeye çekildi. Akusta'nın eşi Şafak Özbir, usta oyuncunun çok kısa bir dinlenme sürecinden sonra çalışmaya başlayabileceğini belirtti.

Magazin 04-09-21 01:51

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ve Avrupa Süper Ligi'ne katılabilir mi?

Avrupa futbolu, Avrupa Süper Ligi'nin kurulmasından sonra büyük bir çalkantı yaşadı ve artçıları da devam ediyor...

Spor 20-04-21 10:38

Teşkilat dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mete Başkan ölecek mi? Mesut Akusta Teşkilat dizisinden ayrılacak mı?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 7. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat son bölüm finalinde Mete Başkan, Fadi'den emir alan Ceren'in düzenlediği saldırıyla göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan Mete Başkan hastaneye kaldırıldı. Teşkilat 8. yeni bölüm fragmanında ise ekip üyeleri Mete Başkan'dan gelen haberle yıkılıyor. Peki Teşkilat'ta Mete Başkan'a ne olacak? Mesut Akusta diziden ayrılacak mı? İşte Teşkilat'a damga vuran final sahnesi ve yeni bölüm fragmanı.

Magazin 19-04-21 01:39

Mesut Yar kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mesut Yar evli mi?

Hürriyet ve Sabah gibi pek çok farklı gazetede köşe yazarlığı yapmış olan ve yapımcılık, sunuculuk, anchormanlik gibi deneyimleri de bulunan Mesut Yar'ın hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Mesut Yar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mesut Yar kimdir sorusunun yanıtı ve detaylar...

Magazin 19-03-21 14:11