Milli Piyango Son 2 Bilen Haberleri

Milletler Ligi'nin son şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız ilk maçına Japonya karşısında çıkıyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 yılında ilk kez sahne alıyor. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ilk hafta maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede saat 20.00'de başlayacak...

Spor 2024-05-15 15:21:30

Son dakika | Mülakat tartışmasında son noktayı koydu! Milli Eğitim Bakan Yusuf Tekin'den net mesaj

Son dakika haberi: Kamuoyunda ve özellikle eğitim camiasında tartışmaların yaşandığı mülakat uygulamasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi. 'Mülakat kaldırılacak mı?' sorusu yanıtını buldu.

Egitim 2024-05-15 11:55:10

Milli muharip uçağın maliyeti belli oldu! F-35 mi ucuz KAAN mı? Dikkat çeken 'Mercedes çıkışı'

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Milli Muharip Uçak KAAN hakkında merak edilen konuya açıklık getirdi. KAAN'ın maliyetini ilk kez açıklayan Kotil, tesisler de dahil olmak üzere 2 milyar dolar harcandığını söyledi. F-35’in maliyeti ise yaklaşık 130 milyon dolar civarında.

Finans 2024-05-15 11:17:50

Tıp dünyasını şaşkına çeviren örümcek ikizler! Çok nadir görülüyor: Pelvis bölgesinden yapışıklar... Üç bacak, dört kol

Endonezya'da yapışık ikiz olarak dünyaya gelen kardeşler 2 milyonda bir görülen son derece nadir bir durumla doğdu. 'Örümcek' gibi birbirlerine pelvis bölgesinden bağlı olarak dünyaya gelen ikizler tıp dünyasını da şaşkına çevirdi. Üç bacağa, dört kola ve bir penise sahip olan doğan ikiz kardeşlerin birbirlerinin ayırması imkansıza yakın.

Trend 2024-05-15 10:34:49

Diğer Haber Etiketleri

a milli da, maç, maçı maçın son şampiyon voleybol takımı yayınlanacak 2024 Voleybol Milletler Ligi Voleybol Filenin Sultanları mülakat yusuf tekin savunma sanayi Endonezya yapışık ikizler ak ligde süper li tff tff yönetim kurulu verildi yapılan açıklama son dakika Süper Lig sezon maden ocağı Göçük Milli Savunma Bakanlığı pkk terörist cinayet Adana boşanma buruk Fatih Karagümrük galatasaray iyet son dü Günay Güvenç elektronik sigara sigara ligi küme düşme muslera alexand fenerbahçe başakşehi karagümrük At hollandalı milli okçu yaşında Mete Gazoz real madrid Arda Güler ancelotti memur zammı msb Irak meb Devler Ligi UEFA şampiyonlar ligi bayern munich otobüs bileti Zam Kurban Bayramı tatil bilet fiyatları karakteri Sinan Akçıl söyledi Burcu Kıratlı Ceyda Düvenci erden oynanacak tribün deplasman bıraktı asgari ücret CHP emekli zammı İstanbul doğal gaz süper ligi ele Sabriye Şengül barcelona La Liga kutlamaları şampiyonluk kutlamaları amedspor Şampiyonluk TFF 1. Lig Asker operasyon Fırat Kalkanı Harekatı barış pınarı hava durumu sağanak yağış haberler 10 beşiktaş Çaykur Rizespor yurt dışı Merkez Bankası rezerv Türkiye suriye meteoroloji Orhan Şen Altın kapıkule Tır Bartın yangın facia satılık daire ak parti cumhurbaşkanı erdoğan kongre kabine Mehmet Şimşek şehit sene önce son durumu erdoğan Özgür Özel gram altın çeyrek altın ons altın fed faiz powell Antalyaspor Sergen Yalçın

SON DAKİKA: TFF resmen açıkladı! İşte Süper Lig'de yeni sezonun başlama tarihi belli oldu

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada yeni Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Ligde 2024-2025 sezonunun başlama tarihleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 15:57

Son dakika | Maden ocağında göçük! Zonguldak'tan acı haber geldi: 15 metre derinlikte çalışıyorlardı...

Son dakika haberi: Zonguldak'taki özel bir maden ocağından acı haber geldi. İşçiler yerin 15 metre altında çalıştığı sırada göçük meydana geldi. Göçükte kalan 2 işçiden biri hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı.

Haber 14-05-24 14:27

MSB: 2 PKK'lı terörist, Habur'daki Hudut Karakolumuza teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK’lı teröristin, Habur’daki Hudut Karakoluna teslim olduğunu bildirdi.

Haber 13-05-24 21:05

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Adana'da Uğur Cöddü (38), boşanma aşamasındaki eşi Burcu Cöddü’yü (31) öldürüp 2 kayınbiraderini ise silahla öldürmeye teşebbüs etti. Uğur Cöddü’nün ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı. Korkunç cinayetle ilgili dehşete düşüren detaylar da ortaya çıktı. 2 çocuk annesi Burcu Cöddü’nün ölmeden önce son sözlerinin, “Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim” olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Haber 13-05-24 11:59

Günay Güvenç'in Okan Buruk'a sözleri gündeme oturdu! ''Allah o güzel kalbine göre veriyor''

Galatasaray'da Günay Güvenç, 3-2 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının son düdüğünün hemen ardından teknik direktör Okan Buruk'un yanına koşarak gitti. İkilinin konuşması kameralara yansıyınca sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 13-05-24 10:44

Adeta zehir: Genleri bile değiştirebiliyor! Kullanım yaşı 10'a düştü... Zehirlenmelerden kansere kadar etki ediyor Pasifler de tehlike altında

“Sigaradan daha az zararlı" iddiasıyla son 10 yıldır dünyada ve ülkemizde salgın gibi yayılan elektronik sigara kullanımı, sadece solunum yollarına değil, hücre DNA’sına bile zarar veriyor. E-sigara kullanımının bin 219 farklı gende değişikliğe yol açtığının gösterildiğini anlatan Avrupa Solunum Derneği Bilimsel Komite Direktörlerinden Prof. Dr. Andrew Bush, evdeki e-sigara sıvılarını yanlışlıkla içtiği için 2-3 yaşındaki bebeklerde dahi e-sigaraya bağlı zehirlenmeler gördüklerini kaydetti.

Haber 13-05-24 09:11

Süper Lig tarihinde bir ilk yaşanıyor! Küme düşme hattı alev alev yanarken ilginç bir detay ortaya çıktı...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk potasında Fenerbahçe ile Galatasaray kıyasıya bir rekabet içine girmişken, küme düşme hattında da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ligin artık son 2 maçı kalmışken 8 takımın da küme düşme ihtimali bulunuyor.

Spor 13-05-24 07:41

Muslera maç sonunda Türkçe konuştu, söylediklerine kimse anlam veremedi! ''Allah biliyor, Allah biliyor...''

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenen Galatasaray, son 2 haftaya 6 puanlık avantajla girdi. Sarı-kırmızılıların kaptanı Muslera, maçın son düdüğünün ardından Türkçe olarak, "Allah biliyor Allah biliyor. Her şeyi biliyor." dedi.

Spor 12-05-24 21:41

Fenerbahçeli oyuncudan Galatasaray maçı öncesi ilginç açıklama! ''Gururumuz için kazanmalıyız''

Süper Lig’de Kayserispor’u sahasında 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, aldığı galibiyetle şampiyonluk umudunu son 2 haftaya taşıdı. Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Alexander Djiku, 3-0 kazanılan Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 12-05-24 21:20

SON DAKİKA: Aslan şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı! Galatasaray öldü öldü dirildi, galibiyet golü 90'da geldi... İşte güncel puan durumu

Son dakika... Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 1-0 geriye düşerken rakibi karşısında bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrılmayı başardı ve 3 puanın sahibi oldu. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 21:00

SON DAKİKA: Milli okçu Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı!

Son dakika... Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı. Gazoz bu başarısıyla, aynı anda olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu ünvanlarını elinde bulunduran ilk isim olarak tarihe geçmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 17:03

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti'den Arda Güler hakkında çok konuşulacak ifadeler!

Real Madrid, İspanya La Liga’nın 35’inci haftasında deplasmanda Granada’yı 4-0 mağlup etti. İlk 11 başladığı karşılaşmada 90 dakikada forma giyen milli oyuncu Arda Güler, Real Madrid’in 2’nci golünü kaydetti. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 11-05-24 22:34

Arda Güler, Real Madrid formasıyla gol atmayı hobi edindi! Milli oyuncu bu hafta da müthiş bir gole imza attı...

Arda Güler, Real Madrid formasıyla gollerine devam ediyor. Milli futbolcumuz, Granada deplasmanında ilk yarının sonunda farkı 2'ye çıkartan golü kaydetti.

Spor 11-05-24 20:28

Memur zammı 3 tabloda netleşti! Öğretmen, polis, hemşire... Seyyanen zam da 'tasarruf'a takıldı

Memur maaşı zammı ile memur emekli zammı için 4 aylık enflasyon farkı netleşti. 6 aylık enflasyon tahminleri de nihai rakama son 2 veri kala şekillenmeye başladı. Peki en düşük memur ve memur emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, "Kamu harcamalarında kısıtlamalara gidildi. Tüm bunların tablosuna baktığımızda zam oranları beklentinin altında kalabilir" dedi. İşte Merkez Bankası’nın verdiği ipucu ile yeni memur maaşı tablosu ve haberin detayları…

Finans 11-05-24 15:41

MSB duyurdu: 2 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin SİHA ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 11-05-24 11:38

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 09-05-24 15:54
meb

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid tarih yazarak finale çıktı! Bayern Münih öne geçmesine rağmen maçı kazanamadı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Finale çıkma mücadelesi veren iki ekibin karşılaşması adeta nefes kesti. 68. dakikada 1-0 geriye düşen Real Madrid yine üstüne düşeni yaptı ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak finale çıktı. Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Spor 09-05-24 00:01

Kurban Bayramı tatili öncesi fiyatlar tavan yaptı! ‘2 ayda 100 lira daha zam gelmiş…’

Son dönemde şehirlerarası otobüslerin bilet fiyatları adeta gaza bastı, yüksek fiyatlar vatandaşı isyan ettirdi. Otobüs firmaları "artan maliyetler" savunması yaparken bilet fiyatlarına gelen zamlar enflasyon verileriyle de ortaya kondu. İşte otobüs fiyatlarındaki son durumun detayları…

Finans 08-05-24 07:42

2 kez evlenip boşanmıştı! Ceyda Düvenci'ye konuk olan Burcu Kıralı'dan Sinan Akçıl itirafı! 'Onun yüzünden...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Aşk ve Mavi dizisinde hayat verdiği 'Mavi Göreçki' karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Burcu Kıralı son dönemde özel hayatıyla gündemde. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan Kıralı'dan bomba itiraflar geldi.

Magazin 07-05-24 15:15

SON DAKİKA: İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine az bir zaman kala deplasman seyircisi kararı!

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinin oynanmasına kısa bir süre kala İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan kritik bir karar geldi. Buna göre, RAMS Part'ta oynanacak mücadelede 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar takımlarını desteklemek üzere tribünlerdeki yerini alabilecek.

Spor 07-05-24 12:16

Fenerbahçe'nin puan kaybının sırrı belli oldu! Son 2 deplasmanda 4 puan bıraktılar

Süper Lig’de en fazla puan topladığı sezonu yaşayan Fenerbahçe, son 2 deplasman maçında 4 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara aldı.

Spor 06-05-24 23:05

CHP'den ses getirecek yeni asgari ücret önerisi! '3 ayda bir zam' istedi, 'eğer yapılamıyorsa' diyerek alternatifini açıkladı

Asgari ücret son yıllarda Türkiye'nin en çok konuşulan konusu oldu. Son olarak Ocak ayında 17 bin 2 liraya çıkarıldı ancak enflasyondaki artışla beraber 'Temmuz'da asgari ücrete zam olacak mı?' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Hükümet kanadından yapılmayacağına dair açıklamalar gelse de CHP'den asgari ücretle ilgili yeni bir öneri geldi. İşte detaylar...

Finans 06-05-24 16:52

Emekli zammında yeni tablo! Mehmet Şimşek ve Vedat Işıkhan sınırı belirledi: En düşük emekli maaşında 2 formül

Son dakika: Bağ-Kur SSK emekli zammı Temmuz ayında bir kez daha artacak. Ocak ayında yüzde 49,25 zam alan emekliler için 4 aylık enflasyon da şimdiden netleşti. Memur emeklisinin de 4 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Şimdi gözler emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı düzenlemelerine çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı tahmini ve SGK emekli maaşı hesaplama tablosu…

Finans 06-05-24 13:14

İstanbul'da çıkarılmaya başlanan doğal gazın ilk ateşi yandı! Bu hafta dağıtıma başlanıyor

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle TBNG’nin İstanbul Silivri'de açtığı yeni kuyulardan doğal gaz çıkarılmaya başlandı. İlk ateşin yakılmasıyla birlikte çıkarılan doğal gaz dağıtıma hazır hale geldi. TBNG CEO’su Sinan Furat, "Bizim yerin 2 bin 500 metre altından çıkardığımız ürettiğimiz yerli ve milli doğal gaz olarak, inşallah bu hafta itibarıyla verilmeye başlanacak" dedi.

Finans 05-05-24 17:47

Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray!

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 30. ve son haftasında sahasında karşılaştığı ALG Spor’u 2-0 mağlup ederek 2023-2024 sezonu şampiyonu oldu.

Spor 05-05-24 16:02

Survivor Sabriye Şengül gözlerden uzak yaşıyor! Son halini paylaştı

Survivor yarışmasıyla daha da tanınır hale gelen milli sporcu Sabriye Şengül'ün son hali merak edildi. Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül'ün son paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 05-05-24 09:24

SON DAKİKA: Arda Güler'in takımı Real Madrid, Barcelona'nın Girona'ya mağlup olmasıyla bitime 4 hafta kala La Liga şampiyonluğunu ilan etti!

Son dakika... İspanya La Liga'nın 34. hafta mücadelesinde Barcelona Girona'ya 4-2 mağlup olurken, Cadiz'i 3-0 ile geçen Real Madrid ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 21:36

Amedspor TFF 1. Lig'e yükseldi! Tüm stat sahaya indi, böyle şampiyonluk kutlaması görülmedi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor son haftada Menemen Belediyespor'u konuk ederken mücadele golsüz beraberlikle tamamlandı. Bu sonuçla şampiyonluğunu ilan eden Amedspor TFF 1. Lig'e yükselmesi kentte büyük sevince neden oldu. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 18:33

MSB duyurdu: Saldırı hazırlığı yapan 7 terörist etkisiz hale getirildi

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamada Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildiği bildirildi.

Haber 04-05-24 11:43

Hava durumu uyarısı geldi: Böylesi uzun süredir görülmemişti: 81 ilin tamamında yağış var! Kritik tarihi Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: 15 Mayıs…

Son dakika gelen Meteoroloji verilerine göre bugün Türkiye’nin 81 ilinin tamamında yağış bekleniyor. Sıcaklıklarında 2 ila 4 derece azalması beklenirken 15 il için ayrıca sarı kodlu uyarı geçildi. Bu illerde yağış daha kuvvetli olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda kuvvetli yağışın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kısa süreli fırtına oluşturabileceğini belirterek uyardı. Şen ayrıca hava sıcaklıklarının artacağı tarihi de duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları...

Haber 04-05-24 07:56

SON DAKİKA: İnanılmaz son... Dolmabahçe'de Beşiktaş 90+7'de kazandı! Siyah-Beyazlılar Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti

Son dakika... Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Rizespor ile karşı karşıya geldi. Tam 5 golün kaydedildiği mücadelede kazanan 90+7. dakikada attığı golle 3-2'lik skorla Beşiktaş oldu.

Spor 03-05-24 22:05

Yurt dışında yerleşiklerin DİBS stoku son 2 yılın zirvesinde!

Yurt dışında yerleşik kişiler, 26 Nisan haftasında 603,5 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) alırken, yabancıların DİBS stoku 18 Şubat 2022'den bu yana ilk kez 3 milyar doları aştı.

Finans 03-05-24 16:26

Merkez Bankası rezervlerinde gerileme! Bu kez altın rezervlerinde de düşüş

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın toplam rezervlerinde 2 milyar 204 milyon dolar düşüş yaşandı. Son haftalarda üst üste rekor kıran altın rezervinde bu kez gerileme kaydedildi.

Finans 03-05-24 15:14

MSB kaynaklarından Türkiye ile Irak arasında işbirliği açıklaması! Çalışmalar koordineli şekilde gerçekleştiriliyor

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 43 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Öte yandan bakanlık kaynakları Türkiye ile Irak arasında gerçekleştirilen iş birliğiyle ilgili de "PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir" denildi.

Haber 02-05-24 12:09

Prof. Dr. Orhan Şen 'Yarın Marmara'ya geliyor' diyerek açıkladı! 34 il için sarı kod... Meteoroloji'den son dakika 2 - 6 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar düştü mü, yükselecek mi? Hava durumu ile ilgili yaşanan gelişmeler nedeniyle vatandaşlar hava durumu tahminlerini dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 34 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, şiddetli yağışların bugün doğuya kaydığını, Marmara ve kuzey bölgelerde sıcaklığın ortalamanın da altında bir süre daha devam edeceğini ve yarın Marmara'ya yağmur geleceğini söyledi.

Haber 02-05-24 09:48

Türkiye'ye getiriliyordu! Son anda fark edildi: Tır'dan külçe külçe altın çıktı

Kapıkule'de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda 2 tırda külçe külçe altın yakalandı. Durdurulan tırlarda ayrıca lüks araç parçaları da ele geçirildi. Tırların sürücüleri gözaltına alınırken altının ne amaçla Türkiye'ye getirildiği de araştırılmaya başlandı.

Haber 02-05-24 09:37

En acı tesadüf! Kızlarının son kez cenazesinin getirildiği ev kendilerine mezar oldu

Bartın'daki yangın faciasında ölü sayısı 2'ye çıktı. Bartın'da 9 gün önce engelli Tevfik Çetinbağ'ın hayatını kaybettiği yangında ağır yaralanan eşi de hayatını kaybetti. Çiftin 6 yıl önce evlat acısı yaşadıkları ortaya çıkarken, kazada ölen 9 yaşındaki kızlarının son kez cenazesinin getirildiği ev kendilerine mezar oldu.

Haber 01-05-24 23:58

Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 01-05-24 14:59

Sosyal medyada gündem oldu... İstanbul'da 70 milyon TL'ye satılan daire! Özelliklerini böyle sıraladı

Konut fiyatlarındaki artış son dönemin en çok konuşulan konularından bir tanesi. Son olarak İstanbul'da 70 milyon TL'ye satılan bir daire sosyal medyada gündem yarattı. Satılık dairenin hızla yayılan videosunda dairenin 48. katta ve 9+2 olduğu belirtildi.

Haber 01-05-24 11:55

MYNET ÖZEL | AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Değişim isteyenleri nasıl bir kongre süreci bekliyor? MYK’dan neler çıktı?

31 Mart seçimlerinin ardından geçen bir aylık süre zarfında seçimden 2. parti olarak çıkan AK Parti kongreye gidiyor. Bugün yapılan MYK, değişimden önceki son MYK olarak tanımlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Mayıs'ta MKYK'yı toplayacak. Kabine değişikliği de öne çekiliyor. AK Parti'deki değişim bekleyen grubun rahatsızlığı ne? İşte detaylar...

Finans 30-04-24 17:35

SON DAKİKA | MSB acı haberi duyurdu! Yaklaşık 2 yıl sonra şehit oldu

Son dakika haberi: MSB Gölcük Tersanesi Komutanlığında 27 Eylül 2022 tarihinde geçirdiği kaza neticesinde yaralanarak hastaneye sevk edilen Por.Söz.Er Rıdvan Gürsoy, yaklaşık 2 yıldır yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybederek 30 Nisan 2024 tarihinde şehit oldu.

Haber 30-04-24 15:45

Arda Güler'den şoke eden itiraf! ''Türk futbolunda yaşananları duyunca takımda benimle dalga geçiyorlar!

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da yaşadıklarına dair ilk kez açıklamalarda bulundu. Son durumu hakkında konuşan Arda Güler birçok konuya değindi. Transfer hikayesinden ve ülke futbolundan da bahseden milli oyuncunun itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 30-04-24 08:02

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in görüşme tarihi belli oldu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşme tarihi belli oldu. Erdoğan ile Özel, 2 Mayıs Perşembe günü görüşecek.

Haber 29-04-24 16:31

MSB duyurdu: 2 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tarafından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Haber 29-04-24 10:21

Altın fiyatları için geri sayım başladı, son 2 gün! Yatırımcıların gözü kritik kararda, en ufak sinyal bile yansıyacak: Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları Fed kararına odaklandı. Fed, 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü faiz kararını açıklayacak. Faiz kararı sonrası altın fiyatları de etkilenecek. Fed'in faiz kararı öncesi 29 Nisan 2024 Pazartesi günü gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar?

Finans 29-04-24 08:45