Milli Piyango Son 5 Rakama Haberleri

3 - 4 gün daha... Kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Orhan Şen o tarihi işaret etti 'Yaz değerleri' Meteoroloji'den son dakika 25 - 29 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? Hafta sonu için plan yapmayı düşünen vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Meteoroloji'nin bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı sürüyor. Öte yandan 5 günlük tahmine göre gök gürültülü sağanak yağışların ülkede 3-4 gün daha devam edeceği görüldü. İşte 25 Mayıs Cumartesi son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 2024-05-25 09:41:03

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Jose Mourinho'dan geleceğiyle ilgili açıklama! ''Seve seve kabul ederim''

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Jose Mourinho, geleceğine ve kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Mourinho, "10 yıl daha teknik direktörlük yapmayı düşünüyorum. Portekiz milli takımını reddettiğim için pişmanım. Kariyerimin son bölümlerinde orayı çalıştırmak isterim. Teklif yaparlarsa seve seve kabul ederim." dedi.

Spor 2024-05-24 23:46:46

Süper Lig'e çıkacak son takım belli oluyor! Bodrum FK finale yükselerek Sakaryaspor'un rakibi oldu

Trendyol 1. Lig Play-off 2. Tur rövanş maçında Bodrum FK, penaltılarla Çorum FK’yı 5-4 mağlup ederek finalde Sakaryaspor’un rakibi oldu. İki takım arasında oynanacak mücadeleyi kazanan ekip Süper Lig'e yükselecek.

Spor 2024-05-24 20:59:32

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK/KCK'lı teröristler etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) harekat bölgesine saldırı hazırlığındaki PKK/KCK'lı teröristler Nujiyan İsyan kod adlı Hadice Kaya ve Suriye vatandaşı Diljin Azadi kod adlı Heva Kivelçek'i etkisiz hale getirdi.

Haber 2024-05-24 14:59:53

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 10 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li ve Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 24-05-24 14:30

Son dakika | Yeni müfredat için karar verildi! Talim ve Terbiye Kurulu'ndan onay geldi

Son dakika haberi: Son günlerin en çok konuşulan yeni müfredat ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Talim ve Terbiye Kurulu yeni müfredatı onayladı. Müfredat Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in onayına sunulacak.

Egitim 24-05-24 11:08

Son dakika! Üsküdar'da kafede silahlı çatışma! 3 ölü, 2'si ağır 5 yaralı! Valilik açıklama yaptı

Üsküdar'daki bir kafede, aralarında husumet bulunan 2 grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı. Çatışmanın tarafların çocukları arasında daha önce yaşanan kavgadan dolayı çıktığı öğrenildi. İstanbul Valiliği de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 23-05-24 21:34

SON DAKİKA | Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı... MSB duyurdu! Tuğgenerel emekliliğe sevk edildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Suriye'de görev yapan bir Tugay Komutanının makam aracıyla insan kaçakçılığı yapıldığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. "Olaya karışan kişiler tutuklanmışlardır" denilen açıklamada "Birlik komutanı Tuğgeneral emekliliğe sevk edilmiştir. Söz konusu olayda sınır geçiş kapısından sorumlu birlik komutanının görev yeri değiştirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Haber 23-05-24 12:07

Arda Güler, Cristiano Ronaldo'nun başına bela oldu! 19 yaşında adını tarihten sildi...

Real Madrid formasını sırtına geçiren ve son haftalarda gösterdiği performansla büyük alkış toplayan Arda Güler, adını şimdiden tarihe yazdırdı. Real Madrid formasıyla 6 gole ulaşan milli oyuncu Ronaldo'yu geride bırakmayı başardı.

Spor 22-05-24 16:29

Ücretli poşette son perde! Yıllardır bir tek o zamlanmamıştı ama 10 TL'ye satılan da var... Tüketiciler isyanda

Alışveriş sonrası poşetlere para ödeme başka bir boyut kazandı. Bazı kozmetik ve giyim mağazaları ise müşteriden poşet başına 5-10 TL talep etmeye başladı. Uzmanlar, birçok bankanın poşet üzerinden keyfi ticaret yarattığını belirtirken; tüketiciye parasıyla sattığı logolu poşetlerle bir yandan da reklam yaptırdığı uyarısında bulunuyor.

Finans 22-05-24 08:22

SON DAKİKA: İstanbul Valiliği'nden Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için açıklama! 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan, öncesinde ve sonrasında birçok olaya sahne olan karşılaşma için İstanbul Valiliği'nden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Stadyum Müdürü A.Ç.'ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında Basın ve Spor Savcısı talimatı doğrultusunda adli işlem başlatıldığı açıklandı. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 10:25

Kaderleri aynı, hayalleri duyanların yüreğini sızlattı! İki kardeş ve kuzenleri ender görülen hastalığa yakalandı: Her an düşecek gibi oluyoruz

Yaş aldıkça iç organları büyüyor ama bedenleri 5 yaşından beri gelişmiyor... Osmaniye'de yaşayan Mümine-Mine kardeşler 5 yaşına geldiğinde son derece nadir görülen Mukopolisakkaridoz (MPS) hastalığı tespit edildi. İşin ilginç yanıysa aynı hastalık kuzenleri Muhammed Kayra Kalkan'da da belirlendi. Kardeşler ile kuzenlerinin hayalleri ve halihazırdaki yaşam koşulları ise duyanların yüreğini sızlatacak türden.

Haber 21-05-24 08:41

Derbinin yankıları dinmek bilmiyor! Maç önü kavga etmişlerdi... '5'e 1 dayak yerken' demişti, Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a olay yanıt...

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma öncesi ve sonrası tartışma yaşadığı Mert Hakan Yandaş'ın '5'e 1 dayak yerken' sözlerine yaptığı paylaşımla yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 08:23

Gerçek bir voleybol ülkesi olduğumuzu gösteren 10 işaret

Türkiye'nin voleybol sahnesinde yükselişi son yıllarda göz ardı edilemez bir hale geldi. Hepimizin gönlünde taht kuran milli voleybolcularımız ve kulüp takımlarımız, hem ulusal hem de uluslararası arenada büyük başarılara imza atıyor. Gerçekten bir voleybol ülkesi olduğumuzu her gün daha fazla kanıtlıyoruz!

Spor 20-05-24 16:27

Arda Güler 2 gol attı, Ancelotti öve öve bitiremedi! İngiliz spikerden Messi benzetmesi geldi

Real Madrid'de son haftalarda forma şansı bulan ve bu fırsatı oldukça iyi değerlendiren Arda Güler son oynanan mücadelede de 2 gol atarken, maçı anlatan İngiliz spikerden milli yıldız için Messi benzetmesi geldi. İşte detaylar...

Spor 20-05-24 10:17

Filenin Sultanları, Fransa’ya set vermedi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol Milletler Ligi’nin Antalya’daki son maçında Fransa’yı 3-0 yendi.

Spor 20-05-24 07:41

Suriye'nin kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 19-05-24 13:48

Yasa dışı yollarla ülkeye girmeye çalışan FETÖ mensupları yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Yunanistan yasa dışı yollarla ülkeye geçmeye çalışan 5 şahsın yakalandığını duyurdu. Yapılan inceleme sonucu yakalananlardan 3'ünün FETÖ mensubu olduğu belirlendi.

Haber 18-05-24 16:17

Son dakika | Et fiyatlarındaki artış Erdoğan'ın gündeminde! Bugün açıklanacak diyerek duyurdu: Hibe desteğinde hak sahipleri belli oluyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki artışla ilgili açıklama geldi. Erdoğan, fiyatlardaki dalgalanmaya ilişkin mesaj verdi. Erdoğan ayrıca 5 milyar lira hibe desteği sağlanacak 7 bin proje ile hak sahiplerini bugün açıklanmaya başlayacağını duyurdu.

Haber 17-05-24 15:23

MSB duyurdu! 10 şahıs kaçak yollarla ülkeye girerken yakalandı: 5'i FETÖ mensubu çıktı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), ülkeye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 10 kişinin yakalandığını, yapılan incelemeler sonucunda şahıslardan 5'inin FETÖ mensubu olduğunun belirlendiğini açıkladı.

Haber 17-05-24 12:39

İngiliz devi Arda Güler'in aklını çelmeye çalışıyor! Teklifi öğrenen Real Madrid apar topar harekete geçti ve reddetti

Real Madrid'de özellikle son haftalarda gösterdiği müthiş performansla alkış toplayan Arda Güler rakiplerin de beğenisini kazanırken Premier Lig'in köklü kulübü Arsenal milli yıldız için dev bir teklifte bulundu. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 12:25

5 yıldır aşk yaşıyorlar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu

Son olarak 'Baba' dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Tolga Sarıtaş, yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi etmişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik için ilk adımı atan ünlü çiftin düğün tarihi sonunda belli oldu...

Kulis 17-05-24 10:49

Silah kaçakçıları yakalandı, ruhsatsız silahlar ele geçirildi! Son 5 günde 77 ilde operasyon düzenlendi

Silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik 77 ilde son 5 günde “Mercek-19” operasyonları düzenlendi. Operasyonlar sonucunda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve toplamda 1877 silah ele geçirildi. Ayrıca 2 bin 89 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Haber 17-05-24 09:05

SON DAKİKA | Beşiktaş'ta doğalgaz patlaması! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Beşiktaş Türkali Mahallesi'nde 5 katlı binanın 3. katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlama etkisiyle çevredeki binalardaki dairelerinde camları kırıldı. Park halindeki iki otomobilin üzerine beton parçaları düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Patlama sırasında evde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralanırken, patlama anı güvenli kamerasına yansıdı.

Haber 16-05-24 09:15

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ses getirecek detay! Emniyeti savcılığa şikayet etmiş: 'Dosyada ikinci bir gizli tanık var

Türkiye günlerdir Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının detaylarını konuşurken gözaltılar da devam ediyor. Soruşturmada ortaya çıkan son detay ses getirdi. İkinci bir gizli tanık olduğu tespit edildi. İddiaya göre kod adı Ü-5 olan gizli tanıktan Ankara Emniyeti zorla ifade aldı. Ü-5'te bunun üzerine emniyeti savcılığa şikayet etti. İşte son gelişmeler...

Haber 16-05-24 09:07

Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig devi Beşiktaş ile görüşme yapacak! Transfer döneminin bomba gelişmesi...

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ligin son haftalarında takımda forma giyme şansını iyiden iyiye kaybeden milli oyuncunun transfer döneminde ezeli rakiple görüşeceği ifade edildi.

Spor 16-05-24 08:06

Milletler Ligi'nin son şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız ilk maçına Japonya karşısında çıkıyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 yılında ilk kez sahne alıyor. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ilk hafta maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede saat 20.00'de başlayacak...

Spor 15-05-24 15:21

Son dakika | Mülakat tartışmasında son noktayı koydu! Milli Eğitim Bakan Yusuf Tekin'den net mesaj

Son dakika haberi: Kamuoyunda ve özellikle eğitim camiasında tartışmaların yaşandığı mülakat uygulamasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi. 'Mülakat kaldırılacak mı?' sorusu yanıtını buldu.

Egitim 15-05-24 11:55

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan hakkındaki sözleri olay oldu! Aşk acısı...

Serdar Ortaç son dönemlerde açtığı yayınlar ve açıklamalarla gündemden düşmüyor. Orta, 2014 yılında Chloe Loughnan ile nikah masasına oturmuş, 8 yıllık birlikteliğin ardından ise 2019 yılında boşanmışlardı. 5 yıl evli kaldığı Chloe Loughnan’dan 2019’da boşanan Serdar Ortaç eski eşiyle ilgili yeni açıklamalar yaptı. Şarkıcının açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 15-05-24 09:13

Yıllardır gözlerden uzakta! Fatih Kısaparmak 3-5 milyon TL verseler çıkmam diyerek isyan etti

Mustafa Keser'in "Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözleriyle son dönemde gündeme gelen ünlü isim ödül töreninde ortaya çıktı. Fatih Kısaparmak " 3-5 milyon TL verseler çıkmam" diyerek bakın neye isyan etti.

Magazin 15-05-24 08:44

Çitos Efe'nin son haline yorum yağmıştı! Kilosuyla ilgili gerçeği annesi açıkladı: Tiroidleri...

5 yaşındayken 'Çocuktan Al Haberi' programına katılarak fenomen olan 'Çitos Efe'yi Testo Taylan ziyaret etti. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in kilolu görünümüne dair gelen yorumlar da dikkat çekti. Çitos Efe'nin annesi ise bu duruma dair gerçeği açıkladı.

Kulis 14-05-24 11:05

Son 5 günde aranan şahıslara yönelik Çember-18 operasyonlarında 4 bin 995 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde son 5 günde aranan şahıslara yönelik düzenlenen "Çember-18" operasyonlarında arama kaydı bulunan 4 bin 995 firarinin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber 13-05-24 08:27

81 ilde 5 bin firari yakalandı! Bakan Yerlikaya 5 gün süren operasyonu duyurdu

81 ilde son 5 günde Çember-18 operasyonları düzenlendi. Arama kaydı bulunan yaklaşık 5 bin firari yakalandı.

Haber 13-05-24 08:11

SON DAKİKA: Milli okçu Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı!

Son dakika... Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı. Gazoz bu başarısıyla, aynı anda olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu ünvanlarını elinde bulunduran ilk isim olarak tarihe geçmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 17:03

Memur zammı 3 tabloda netleşti! Öğretmen, polis, hemşire... Seyyanen zam da 'tasarruf'a takıldı

Memur maaşı zammı ile memur emekli zammı için 4 aylık enflasyon farkı netleşti. 6 aylık enflasyon tahminleri de nihai rakama son 2 veri kala şekillenmeye başladı. Peki en düşük memur ve memur emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, "Kamu harcamalarında kısıtlamalara gidildi. Tüm bunların tablosuna baktığımızda zam oranları beklentinin altında kalabilir" dedi. İşte Merkez Bankası’nın verdiği ipucu ile yeni memur maaşı tablosu ve haberin detayları…

Finans 11-05-24 15:41

Eski öğrencisi tarafından öldürülmüştü! Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı: İşte o anlar

Türkiye, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski öğrencisi tarafından öldürülmesiyle dehşete düşmüştü. Özel bir okulda müdür olan 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, 5 ay önce okuldan atılan Iraklı öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Eski öğrencisi tarafından silahla vurulan İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 11-05-24 13:18

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 09-05-24 15:54
meb

SON DAKİKA | Lisede dehşet! Okuldan atılan öğrenci okul müdürüne kurşun yağdırdı

Son dakika haberi: Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’a silahla 5 el ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 07-05-24 13:35

Survivor Sabriye Şengül gözlerden uzak yaşıyor! Son halini paylaştı

Survivor yarışmasıyla daha da tanınır hale gelen milli sporcu Sabriye Şengül'ün son hali merak edildi. Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül'ün son paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 05-05-24 09:24

Son dakika! Edanur'un ölümüyle ilgili yeni gelişme: 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı

Son dakika: 5 yaşındaki Edanur'un çukura düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi. 3 kişi yakalandı.

Haber 04-05-24 16:03

MSB duyurdu: Saldırı hazırlığı yapan 7 terörist etkisiz hale getirildi

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamada Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildiği bildirildi.

Haber 04-05-24 11:43

SON DAKİKA: İnanılmaz son... Dolmabahçe'de Beşiktaş 90+7'de kazandı! Siyah-Beyazlılar Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti

Son dakika... Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Rizespor ile karşı karşıya geldi. Tam 5 golün kaydedildiği mücadelede kazanan 90+7. dakikada attığı golle 3-2'lik skorla Beşiktaş oldu.

Spor 03-05-24 22:05

Maliyeden sonra vatandaşlar da vergi kaçakçılarının peşine düştü! İhbar edenlere milyonlarca lira ödendi

Vergi kayıp ve kaçağı ile mücadeleye vatandaşların desteği sürerken, geçen yıl vergi kaçıranları ihbar eden 176 kişiye toplam 14,8 milyon liralık ihbar ödemesi yapıldı. Bu kapsamda geçen yıl 176 kişi ödeme alırken, son 5 yılda ihbar edenlere dağıtılan ikramiye 63,5 milyon lirayı geçti.

Finans 03-05-24 12:01

MSB kaynaklarından Türkiye ile Irak arasında işbirliği açıklaması! Çalışmalar koordineli şekilde gerçekleştiriliyor

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 43 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Öte yandan bakanlık kaynakları Türkiye ile Irak arasında gerçekleştirilen iş birliğiyle ilgili de "PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir" denildi.

Haber 02-05-24 12:09

Almanya 'altın tabancalı' Türk katili arıyor! İki farklı vurulma aynı kişi.. Türkiye'ye kaçtığından şüpheleniyorlar

Almanya'nın Holstentherme bölgesinde 5 ay önce işlenen bir cinayetin şüphelisi olarak Ferhat K. isimli bir Türk her yerde aranıyor. Alman medyası, şüphelinin Türkiye'ye kaçmış olabileceğini öne sürerken katil zanlısının daha öncesinde genç bir milli takım oyuncusunu vurduğu da iddia edildi.

Trend 02-05-24 10:56

28 il için 'sarı kod' Ankara, Adana.. 'Sınırı geçmiş durumda' Kuvvetli olacak, çamur yağacak! Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur ve çöl tozları devam edecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu iller arasında Ankara, Adana, Eskişehir, Bolu, Gaziantep, Hatay ve Düzce de var. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından toz taşınımı ve yağışlarla ilgili tahminlerini paylaştı. İşte il il Meteoroloji 1 Mayıs 2024 Çarşamba son dakika hava durumu tahminleri...

Haber 01-05-24 09:42

Mevduat hesapları için ‘vergi’ kararı: Bankada Türk Lirası olanlar dikkat! Faiz gelirinde düşüşe neden olabilir, bugün son gün…

Mevduat faizlerinin yükselmesi elindeki Türk Lirası’nı değerlendirmek isteyenler için bir fırsata dönüşmüştü. Mevduat hesaplarında bunun yanında bir de stopaj avantajı uygulanıyordu. Normal şartlarda yüzde 15 olarak uygulanan gelir vergisi stopaj oranları yüzde 5’e çekilmişti. Ancak o süre bugün sona eriyor. Eğer yeni bir düzenleme olmazsa yeni yatırımcı mevduat hesaplarındaki faiz getirilerine daha yüksek oranda vergi verecek…

Finans 30-04-24 13:39

Samsun'da son 5 yılda aşı reddi yüzde 300 artış gösterdi

Samsun İl Sağlık Müdürü Mustafa Uras, kentte son 5 yılda aşı reddinde yüzde 300 artış yaşandığını bildirdi.

Yurthaber 30-04-24 13:36

Arda Güler'den şoke eden itiraf! ''Türk futbolunda yaşananları duyunca takımda benimle dalga geçiyorlar!

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da yaşadıklarına dair ilk kez açıklamalarda bulundu. Son durumu hakkında konuşan Arda Güler birçok konuya değindi. Transfer hikayesinden ve ülke futbolundan da bahseden milli oyuncunun itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 30-04-24 08:02