Murat Göğebakan Haberleri

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 6 film birden vizyona girdi (8 Aralık 2023)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 2'si yerli, 6 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 08-12-2023 11:54

Ünlü şarkıcı Murat Göğebakan’ın hayatını anlatacak olan “Murat Göğebakan:Kalbim Yaralı” filminin başrolü belli oldu

2014 yılında hayata veda eden Murat Göğebakan'ın yaşam öyküsünü anlatacak olan "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" filminin başrol oyuncusu belli oldu. Vefat eden ünlü şarkıcıyı Burak Sevinç’in canlandırılacağı belirtildi.

Trend 24-10-2022 17:58

Müzik dünyasının kalbi yaralı sanatçısı: Murat Göğebakan

"Kalbim Yaralı" ve "Ay Yüzlüm" gibi şarkılarıyla Anadolu rock müziğinin önemli temsilcileri arasında yer alan Murat Göğebakan, 46 yıllık ömrüne büyük başarılar sığdırdı

Yurthaber 31-07-2022 13:17

Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez kimdir? Sema Bekmez neden öldü, aslen nereli ve kaç yaşındaydı?

Kanser sebebiyle hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın eşi Sema Bekmez'in hayatı ve ölüm nedeni merak ediliyor. 2000-2011 yılları arasında Murat Göğebakan ile evli olan Sema Bekmez'in ismi, ünlü şarkıcının kanser hastalığı yaşadığı dönemde 'aldatma' iddialarıyla gündeme gelmişti. Murat Göğebakan'ın Sema Bekmez sebebiyle psikolojik çöküntü yaşadığı ve sonrasında hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Peki Sema Bekmez kimdir? Sema Bekmez neden öldü, aslen nereli ve kaç yaşındaydı?

Magazin 22-03-2022 17:57

Murat Göğebakan

Murat Göğebakan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Murat Göğebakan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.