Prenses Doğum Haberleri

Prenses doğum ile normal doğum korkusu yok oluyor! Epidural doğum nedir?

Normal doğum esnasında yaşanan ağrıyı tolere edemeyen anne adaylarının tercih ettiği prenses doğum yani epidural doğum, anne adaylarını kasılmaları hissetmeden, acı yaşamadan bebeklerine kavuşmalarını sağlıyor. Bu yöntemle normal doğum korkusu da ortadan kalkıyor. Konu ile ilgili bilgi veren Op. Dr. Soner Pul, prenses doğum hakkında merak edilenleri anlattı.

Kadin 15-11-2021 12:14

Kraliyet Ailesi’nin birbirinden ilginç doğum kuralları! Yasaklara uymak zorundalar

Dünyanın her yerindeki Kraliyet Aileleri’nin hayatları büyük bir merakla takip edilir. Dizi, film ve kitaplara konu olan aile yaşamlarının en önemli özelliği ise bir dizi kural ve protokolden oluşmasıdır. Ailenin geleneksel tutumu, yüzyıllardır var olan kural ve protokollere sadık kalınmasını sağlıyor. Bu kurallar 7'den 77'ye ailenin bütün üyelerinin her adımını düzenliyor.

Trend 14-10-2021 10:03

Doğum yöntemleri nelerdir, nasıl ve ne zaman belirlenir?

Anne adaylarının en çok kafasını kurcalayan sorulardan biri de doğum yöntemleridir. Hamileliğin gidişatına göre belirlenen doğum yöntemlerinin ne zaman belli olacağı da en çok merak edilen konular arasında yer alır. Normal doğum yapabildiği halde sezaryen doğum yöntemini tercih eden anne adayları da vardır. Bu durumda hangisi seçmenin daha sağlıklı olacağına nasıl karar verilir? İşte Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Banu Göker Özdemir'in anlatımıyla doğum yöntemleri ile ilgili merak edilenler...

Kadin 03-06-2021 12:26

Prenses Doğum

Prenses Doğum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Prenses Doğum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.