Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Haberleri

Betül öğretmen yazdığı kitaplarla kız öğrencilerine ilham oluyor

Yaklaşık 12 yılda 3 kitabı yayımlanan, 2 romanı da okuyucuyla buluşmaya hazırlanan Betül Saray Metin: - "Kendim için yazmaya başladım ama bunun kız çocuklarına da ilham olduğunu, büyüyüp kendi ayakları üzerinde duran, kendine yeten kadınlar olma yönünde onları teşvik ettiğini görünce çok mutlu oldum"

Yurthaber 08-03-2022 11:49

Kişisel gelişim nedir? Kişisel gelişimde yanlış bilinenler

Kişisel gelişim içsel bir yolculuktur. Herkes hayatta kendi potansiyelleriyle doğar, kendi ihtiyaçlarıyla yaşar. Kişinin bu potansiyellerini ve ihtiyaçlarını fark etmesi, doğru şekilde tanımlayabilmesi ve hayatta arzu ettiği başarılara ulaşabilmesi için kişisel gelişim var olan potansiyelin geliştirilmesi ve kişinin hayata katılmasıdır.

Trend 07-06-2021 15:59

Yalnızca iş hayatınızı kapsamıyor: Kariyer nedir? Kariyer koçluğu nedir?

Kariyer, günlük kullanımda kişinin iş hayatı içerisinde geldiği yer, kazandıkları, deneyimleri olarak dilimize oturmuştur. Oysa ki kariyer, kişinin kendini nereden nereye taşıdığıyla ilgilidir. Kariyer, maaşınızdaki zam, arabanızın modeli, iş hayatındaki unvanlar değildir. Kariyer gitmek istediğiniz yere ulaşırken kendinize yaptığınız tüm yatırımları kapsar. Kariyer koçluğu da hedefler doğrultusunda ilerleyen kişiye yol arkadaşlığı yapar.

Haber 07-06-2021 08:34

Lise müdür yardımcısı öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde lise öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan okul müdür yardımcısı B.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 25-03-2021 22:13