Simge Barankoğlu Haberleri

Fenomen Simge Barankoğlu derin göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Bakana bir daha baktırdı

Fenomen Simge Barankoğlu sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Bir dönem 'Örümcek, korktun mu? Yılan, korktun mu? Korkmadın mı?' sözleriyle yeni bir akım başlatan Barankoğlu, sonrasında Instagram ve TikTok hesaplarında paylaştığı videolarıyla ünlendi. Cesur pozlarıyla da dikkat çeken isim göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 05-04-2023 19:51

Simge Barankoğlu gözaltına mı alındı? Simge Barankoğlu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Neden gözaltına alındı?

Simge Barankoğlu gözaltına mı alındı? sorusunun yanıtı ve ünlü sosyal medya fenomeninin biyografisi 20 Mayıs Cuma günü basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak edildi. İzmir'de gözaltına alındığı ifade edilen ünlü fenomen hakkında internette araştırılma yapılmaya başlandı. Peki Simge Barankoğlu gözaltına mı alındı? Simge Barankoğlu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Neden gözaltına alındı? İşte ayrıntılar...

Magazin 20-05-2022 13:14

Ünlü sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu'na gözaltı! Görüntüler ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, İzmir'de gözaltına alındı. Hakkında dolandırıcılık suçundan arama kararı olan Simge Barankoğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Simge Barankoğlu daha önce de dolandırıcılık suçundan tutuklanmış, 56 gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Haber 20-05-2022 09:37

Simge Barankoğlu kimdir, tutuklandı mı? Simge Barankoğlu neden tutuklandı, aslen nereli?

Son gelişmelere İzmir'de suç şebekesine yapılan operasyonda aralarında sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu ile Yeşim Aydın'ın da bulunduğu 16 kişi tutulandı. Peki Simge Barankoğlu kimdir? Simge Barankoğlu neden tutuklandı, aslen nereli? İşte fenomen isimle ilgili merak edilenler...

Magazin 13-11-2021 22:48

Simge Barankoğlu

Simge Barankoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Simge Barankoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.