Türkiye Hırvatistan Maçı Ne Zaman Haberleri

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Stefan Kuntz'un 11'i!

Türkiye Hırvatistan maçı ile EURO 2024 elemeleri heyecanı sürüyor. Türkiye-Hırvatistan maçı izleme ekranı internette araştırılıyor. Milli maçta, Stefan Kuntz'un 11'leri Kerem, Enes, Ferdi, Salih, Ozan, Çağlar, Orkun, Hakan, Cengiz, Mert, Onur olarak beklenirken karşılaşmanın yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Maç Bursa'daki Timsah Arena'da oynanacak. Peki, Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 11'ler...

Spor 28-03-2023 18:07

Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta? Euro 2024 elemeleri Türkiye-Hırvatistan maçı hangi kanalda? İşte 11'ler!

Türkiye, Hırvatistan ile EURO 2024 Elemeleri ikinci maçında karşılaşacak. Türkiye-Hırvatistan maçı izleme ekranı internette araştırılıyor. Milli maç, Bursa'daki 45 bin 563 seyirci kapasiteli Timsah Arena'da oynanacak. Stefan Kuntz'un Hırvatistan'a karşı Ermenistan deplasmanındaki 3'lü savunma anlayışı yerine maçı kazandıran 4'lü sisteme dönüş yapacağı öğrenildi. Peki, Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 28-03-2023 18:07

Türkiye Hırvatistan Maçı Ne Zaman

Türkiye Hırvatistan Maçı Ne Zaman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Türkiye Hırvatistan Maçı Ne Zaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.