Yandex Navigasyon Haberleri

Google Maps (Google Haritalar) radar özelliği nedir? Google Maps (Google Haritalar) radar özelliği nasıl açılır, nasıl kullanılır?

Google Maps, diğer adıyla Google Haritalar, dünya genelinde en çok kullanılan harita ve navigasyon uygulamalarından biridir. Google Haritalar, sadece bir harita aracı değil, aynı zamanda seyahat planlamak adına pek çok özelliği de bünyesinde barındırır. Bu dikkat çeken özelliklerden biri de radar bildirimleridir. Peki, Google Maps radar özelliği nedir, nasıl açılır ve nasıl kullanılır?

Haber 2024-08-25 22:21:31

1 bardak su ve 1 muz ile 13 saat havada kaldı! Bir sonraki hedefi...

Adana'da yamaç paraşütçüsü Kaderim Boyacı, 1 bardak su içip 1 muz yiyerek 13 saat boyunca havada kaldı. 12. saatte havada kaldığı süreyi hesaplayan navigasyon cihazı arızalanan Boyacı, “Bir insanın 12 saatten daha fazla uçabileceğini üretici firma bile düşünememiş" dedi.

Haber 2024-07-07 10:49:16

NASA yayınladı! Güneş'te bir patlama daha gerçekleşti! Son 7 yılın en büyüğü

Güneş'te son 7 yılın en büyük patlaması yaşandı. Patlamanın fotoğrafı NASA tarafından paylaşıldı. NOAA'nın açıklamasında fırtınanın muhtemel etkilerine dikkat çekti. Uydu navigasyon sistemlerinde ve radyo alıcılarının frekanslarında aksamalar oluşabileceği, saatler sürecek kesintiler yaşanabileceği veya benzer bazı aletlerin hiç çalışmayabileceği kaydedildi.

Haber 2024-05-14 23:08:00

Kuzey yarım kürede şiddetli 3 gün sürecek şiddetli jeomanyetik fırtına! NASA Güneş'teki büyük patlamanın fotoğrafı paylaştı

Güneş'te 10 Mayıs'ta güçlü bir patlama meydana geldi. NASA da güneş patlamasının fotoğrafını paylaştı. ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi, Güneş yüzeyindeki patlamalardan kaynaklı kuzey yarım kürede 3 gün sürmesi beklenen şiddetli "jeomanyetik fırtına" yaşanacağını belirtti. Jeomanyetik fırtınadan dolayı uydu navigasyon sistemlerinde saatler sürecek kesintiler yaşanabileceği, bazı aletlerin hiç çalışmayabileceği kaydedildi.

Haber 2024-05-10 22:26:07

Navigasyon faciası! Uçurumdan yuvarlanıp yanarak can verdiler: 4 ölü, 17 yaralı

Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Tarım işçilerinin Mardin’in Kızıltepe ilçesinden Manisa’ya gitmek için yola çıktığı, ancak navigasyonun sürücüyü Adana’ya getirdiği, yanlış yola girince de kaza yaptıkları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 22-04-24 08:59

Yandex Çeviri nedir? Yandex Çeviri nasıl kullanılır?

Dünya dilleri hayatımızda oldukça önemli bir konuma sahiptir. Günümüzde iş, okul gibi çeşitli ortamlarda bilhassa İngilizce diline sıklıkla ihtiyaç duyulmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte çeviri arayüzleri ise İngilizceyi net bir şekilde anlama imkân sunar. Peki Yandex Çeviri nedir, nasıl kullanılır?

Haber 07-04-24 17:43

Tır sürücüsü navigasyon mağduru oldu

İstanbul’dan, Erzurum istikametine doğru giden tır navigasyon mağduru oldu.

Yurthaber 05-01-24 11:21

WSJ yazdı: SpaceX, önemli Avrupa uydularını fırlatmak için anlaşma imzaladı

The Wall Street Journal, ABD'li milyarder Elon Musk'un sahibi olduğu SpaceX şirketinin, Avrupa'nın en önemli navigasyon ve güvenli iletişim uydularından dördünü yörüngeye fırlatmak üzere bir anlaşma imzaladığını bildirdi.

Haber 23-10-23 17:47

Adana’da navigasyon faciası! Uçurumdan düştüler! 2’si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde otomobilin uçuruma devrilmesi sonucu 2’si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazanın navigasyonun yanlış yönlendirmesi sonucunda kullanılmayan bir yola girilmesi nedeniyle gerçekleştiği iddia edildi. İşte katliam gibi kazaya ilişkin haberin detayları…

Haber 26-08-23 14:12

İsmi: Pibot! Hafızası o kadar büyük ki bir insan pilot için imkansız olanı başarıyor: 2026 yılına kadar...

Kore İleri Bilim ve Teknoloji Enstitüsü'nden (KAIST) mühendis ve araştırmacılardan oluşan bir ekip uçakları uçurabilecek Pibot isimli insansı bir robot geliştiriyor. Robotun dünya çapındaki tüm Jeppesen havacılık navigasyon çizelgelerini ezberleyebildiği söyleniyor. Bunun insan pilotlar için imkansız olduğu belirtiliyor. Geliştirme aşamasında olan robotun 2026 yılına kadar ise tamamlanması bekleniyor.

Haber 18-08-23 13:04

Karşıdan bakınca yol, aşağıdan bakınca merdiven! Navigasyona uyup giren sürücüler hayatının şokunu yaşıyor

İddiaya göre; navigasyon sürücüleri şaşırtıyor, yanlış yola girenler soluğu merdivenlerde alıyor! Bursa'da Uludağ'dan Teleferik Mahallesi'ne inen sürücüler navigasyon ile merdivenleri yol zannedip aşağı uçuyor. Karşıdan bakınca yol, aşağıdan bakınca merdiven olduğu anlaşılan yerde kısa sürede çok sayıda kaza meydana gelirken, çevredeki vatandaşlar sürücülerden dikkatli olmasını istiyor. Bugüne kadar navigasyona uyan çok sayıda sürücünün merdivenlerden aşağıya uçtuğu söyleniyor.

Haber 31-05-23 09:50

ABD kolları sıvadı: Ay'ın navigasyon haritası çıkarılıyor

ABD Ulusal Coğrafi İstihbarat Ajansı Direktörü Tümamiral Frank Whitworth, Ay için Dünya üzerindekine benzer bir navigasyon sistemi geliştirmek üzere çalışma yaptıklarını açıkladı. Whitworth, “Ay Referans Çerçevesi” olarak adlandırılan sistemin Dünya Jeodezi Sistemi'nin benzer bir işlevini yerine getireceğini aktardı. Whitworth'a göre ileride diğer gezegenler için benzer navigasyon sistemleri geliştirmek üzere çalışmalar da yapılacak.

Haber 24-05-23 09:17

Yer: Beykoz... Görüntüler ağızları açık bıraktı! Dikkat çeken 'navigasyon' iddiası

Beykoz'da bir otomobil, apartman ile yol arasındaki boşluğa düştü. Otomobil sürücüsünün uzun süre navigasyona baktığı öne sürülürken, otomobildekiler çarpıcı kazayı yara almadan atlattı. Ağızları açık bırakan o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 23-03-23 16:06

Navigasyona uydu... Neye uğradığını şaşırdı Mezarlık kapısını göçürdüler

Karabük’te sürücüsünün navigasyon uygulamasına uyarak girdiği yolda kontrolden çıkan kamyon askıda kalarak mezarların üzerine düşmekten son anda kurtuldu.

Haber 30-12-22 17:24

Yandex’in kurucusu Arkadiy Voloj'tan sürpriz karar! Mektupla duyurdu

Avrupa Birliği’nin (AB) yaptırım uyguladığı, Rusya’nın en büyük internet şirketi Yandex’in kurucusu Arkadiy Voloj'tan sürpriz bir karar geldi. Arkadiy Voloj, şirketten ayrıldığını mektupla duyurdu. Mektupta, “Yandex yönetimi şu anda şirket için yeniden yapılanma süreci geliştiriyor" diyen Voloj uluslararası bazı projelerle ilgileneceğini belirtti.

Haber 30-12-22 17:08

Rusya'nın Google'ı Yandex hakkında şaşırtan haber: Ana vatanından ayrılmayı planlıyor! Putin gece saatlerinde toplantı yaptı

Rusya'nın en önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Yandex hakkında şaşırtan bir haber gündeme bomba gibi düştü. O habere göre Yandex, ana vatanı olan Rusya'dan ayrılmayı planlıyor. Rusya'nın Google'ı olan Yandex'in fikri mülkiyetinin bir kısmını Rusya dışına taşımak ve geri kalanını elden çıkarmak için adımlar attığı söyleniyor. Kaynaklara göre ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eski maliye bakanı ile gece geç saatlerde Yandex'in geleceğini konuştu.

Haber 28-11-22 12:03

Şu an neredeyim? Şu an bulunduğum konumu nasıl görürüm ve birine gönderirim?

Günden güne gelişen teknoloji, ihtiyaçlarımıza göre şekillenmektedir. Birkaç yıl önce, birden fazla teknolojik aleti ayrı ayrı taşımaktaydık. Gelişen teknolojiyle, tüm ihtiyaçları tek tuşla halleder duruma ulaştık. Sadece iletişim aracı olarak kullandığımız telefonlar, internet ile birlikte bilgisayar ve navigasyon yerine de geçmeye başladı. Böylelikle adres bulma konusunda da olmazsa olmazımız halini aldılar. Telefonlardaki şu anki konumu göster özelliği ile bakın neler yapılabilir oldu?

Haber 08-10-22 18:27

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR hatası nedeni nedir? SSL protokol hatası çözümü nasıl yapılır?

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR yani SSL protokol hatası kodu siteye güvenli bağlantı sağlanmadığını anlatır. Hemen her kullanıcının karşısına çıkan ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR yani SSL protokol hatası kodu genellikle Google Chrome, Microsoft Edge ve Yandex gibi internet tarayıcılarında görülür. Bu hata sunucuya güvenli bağlantının mümkün olmadığını anlatır. Bu da alan adının geçersiz yanıt vermesinden kaynaklanır. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR hatası nedir? SSL protokol hatası kodu nasıl çözülür?

Haber 27-09-22 14:22

Dünya Motokros Şampiyonası Türkiye Yarışı'nın tanıtımı yapıldı

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı: "Dünya Motokros Şampiyonası yarış ve festivali, Türkiye'nin hem tanıtımına hem ekonomisine büyük katkılar sunuyor" - TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar: "Yurt dışında Afyon diye Google ile Yandex aramalarında, yüzde 80-90 oranlarında 'MXGP of Afyon' ile 'Motokros of Afyon' çıkıyor"

Yurthaber 01-06-22 14:09

Edirne'de askeri yasak bölgeye girmişlerdi! Yunan polisten savunma: Navigasyon götürdü

Geçen yıl Edirne'de askeri bölgede yakalanan Yunan polis ile kız arkadaşına yargılanmasına başlanırken 'Askeri yasak bölgelere girmek' suçundan 2 yıldan 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Yasak bölgeye bilerek girmediklerini, navigasyonun kendilerini götürdüğünü söyleyen polis memuru Valasoudis Manolis, ''Navigasyonun bizi götürdüğü şekilde devam ettik. Yasak bölgeye girdiğime dair herhangi bir tabela görmedim. Suç işleme kastıyla Türkiye'ye gelmedim'' şeklinde konuştu.

Haber 27-05-22 12:28

Navigasyon ne demek? Navigasyon kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin geliştirilmesi ve araştırmalar yapılması için kurulan TDK, kelimelerin kökenlerini ve anlamlarını incelerken yabancı kelimeleri de Türkçeleştirmek için çalışmalar yürütür. Bu nedenle kelime anlamları ile ilgili araştırma yapanlar için TDK pusula görevi görür. TDK’da açıklaması bulunan Navigasyon kelimesi de anlamı merak edilen kelimeler arasında bulunur. TDK’nın çalışmaları doğrultusunda varılan sonuca göre Navigasyon kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 23:10

Katil köpek balığı kameralarda! Anbean izliyorlar

453 kilo ağırlığındaki canavar köpek balığı, 28 Nisan'da muhtemelen Kanada'ya kadar daha zengin beslenme alanlarına ulaşmak amacıyla kuzeye doğru yüzerken navigasyon sistemleri tarafından görüntülendi. Büyük köpekbalığının göçü takılan bir etiket sayesinde bilim insanları tarafından izleniyor.

Trend 09-05-22 15:51

160 yeni metrobüsten 30'u geldi! 'Yeni 300 metrobüse onay yok'

Dünya çapında trafik sıkışıklığını ölçen bir navigasyon şirketi tarafından yapılan yeni çalışmada, dünyadaki 404 şehrin 2021 yılına ait trafik sıkışıklığı yoğunlukları paylaşıldı. İstanbul, dünyada trafiği en sıkışık şehir olurken, megakentte bir sürücünün yılda ortalama 142 saatini yollarda vakit geçirdiği belirtildi.

Finans 18-04-22 09:42

Rusya'nın Google'ı Yandex'te büyük kriz! Borçlarını ödeyemeyebilir

"Rusya'nın Google'ı" olarak bilinen arama motoru devi Yandex, Ukrayna'nın işgalinden kaynaklanan mali kriz yayılırken çökme tehlikesi yaşayabilir. Rusya'da yaygın bir şekilde kullanılan Yandex, yaptırımların tetiklediği finansal piyasadaki erimenin bir sonucu olarak borçlarını ödeyemeyebileceğini söyledi.

Haber 07-03-22 17:29

Rusya’nın başkenti Moskova birinci, İstanbul beşinci oldu! ''İstanbul'un birinci olması gerekiyor''

Avrupa'nın en büyük navigasyon sistemleri şirketlerinden birisi olan TomTom, 2020 yılı verilerinden faydalanarak trafiği en yoğun olan şehirleri açıkladı. İstanbul’da yaşayan vatandaşların trafik çilesi bitmek bilmezken bu durum dünya sıralamasında üst sevilere tırmandı. Bir önceki raporda dünyanın en çok trafik yoğunluğu yaşanan 9. şehri olan İstanbul, 2020 yılı verilerine dayanılarak çıkartılan sonuçta 5. sıraya yükseldi.

Haber 01-02-22 09:52

Aracınızda güvenli telefon kullanımı için en iyi araç telefon tutucu çeşitleri

Cep telefonları hayatımızın her anında ihtiyaç duyduğumuz elektronik ürünler. Ancak telefonları sürüş sırasında kullanmak, dikkat dağınıklığına neden olabilir. Bu da kaza riskini arttırır. Ancak navigasyon gibi uygulamalar için sürüş esnasında da telefona ihtiyaç duyulabilir. Böyle durumlarda güvenli sürüş için telefon tutucu kullanmak olası kaza riskini düşürebilir. Siz de araç kullanırken telefona ihtiyaç duyuyor ve iyi bir telefon tutucu arıyorsanız yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 17-01-22 09:41

Çin'de korkunç anlar! Navigasyon bu yola soktu, uçurumun kenarında asılı kaldı

Çin'in Changzhi kentinde navigasyonun yönlendirmesiyle dar yola giren kamyon, uçurumun kenarında 3 gün boyunca asılı kaldı. Uçurum kenarında asılı kalan kamyon 3 gün sonra 3 iş makinesiyle kurtarılırken, Pingshun ilçe polisi dar güzergahın ağır vasıtalar için uygun olmadığını belirtti.

Haber 08-01-22 17:12

Uzayda Çin-Rus İşbirliği Batı'yı Kaygılandırıyor

Birbirleriyle daha yakın askeri ve stratejik bağlar kurma arayışına giren Çin ve Rusya, ABD'nin GPS ve Avrupa'nın Galileo uydu navigasyon sistemine rakip olacak bir teknoloji üzerinde işbirliği yapmaya başladı

Haber 17-12-21 23:14

Yolculuklarda hep sizinle: %20 indirimli teknolojik araç aksesuar çeşitleri

Güvenli sürüş için telefonları araç içinde kullanmamak gerekiyor. Ancak sürüş esnasında telefona erişim de önem arz ediyor. Bu nedenle araç içi aksesuarlara ihtiyaç duyuyoruz. Hem sürüşü güvenli hale getirecek hem de telefonun navigasyon, araç içi yol kamerası ve media player gibi özelliklerini kullanmamızı sağlayacak olan en iyi telefon tutucuları sizler için araştırdık.

Haber 16-11-21 12:11

Antalya'da ilginç olay! Navigasyona uydu, merdivenlerde asılı kaldı

Antalya’da yolu karıştıran kadın sürücü merdivenlerde asılı kaldı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün navigasyon açarak oraya geldiği öğrenilirken, o anlar kameralara yansıdı

Haber 26-10-21 10:05

Navigasyonun dediğini yaptı! Aracı takla attı

Ümraniye'de cep telefonundaki navigasyon uygulamasının yönlendirmesi sonucu yanlışlıkla merdivenli sokağa giren sürücü, aracıyla takla attı.

Haber 29-09-21 22:35

Google Haritalara yeni bir özellik geliyor

Google Haritalar nam-ı diğer Google Maps, hem ülkemizde hem de dünya genelinde en çok tercih edilen navigasyon uygulamalarının başında geliyor. En büyük rakiplerinden biri olan Yandex ile arasına iyiden iyiye bir mesafe koymak isteyen Amerikan devi, bu sebeple uygulamasına çok beğenileceği düşünülen bir özellik getiriyor.

Haber 27-08-21 09:41

NASA'dan heyecanlandıran paylaşım! Uzayda yankılanan sesi tüm dünyaya dinlettiler

NASA’nın Ingenuity helikopteri beşinci uçuşunu, 7 Mayıs'ta yaptı. Ajansın Perseverance aracındaki navigasyon kameralarından biri tarafından çekilen fotoğraflar ve video helikopterin ilk kez yeni bir iniş alanına uçtuğunu gösterirken helikopterin sesi de kayıtlara geçti.

Haber 08-05-21 11:14

İstanbul'da tam kapanma denetimi! Kendini böyle savundu: Navigasyon bizi buraya getirdi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanma uygulamasının başlamasıyla birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde denetim yapıldı. Ekipler araçları tek tek durdurarak sürücülerin ve yolcuların izin belgelerini kontrol etti.

Haber 30-04-21 09:47

İzmir'deki trafik kazasındaki görüntü gündem olmuştu! Navigasyonla yolculuk güvenli mi?

İzmir'deki kaza sonrası kameralara yansıyan 'navigasyon' görüntüsü gündem yaratmıştı. Neredeyse hepimizin aracında kullandığı navigasyon uygulaması ve cihazlarıyla ilgili dikkat çeken uyarı geldi. İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri Uzmanı Mustafa İmece, güvenli sürüş için navigasyon cihazlarının doğru konumlandırılması gerektiğini belirterek çevrimdışı kullanmanın daha doğru olduğunu söyledi.

Haber 08-04-21 16:44

Navigasyonun yanlış yönlendirdiği TIR sürücüsü

Sinop'ta yanlış yönlendiren navigasyon nedeniyle Sinop Kalesi'nin altından geçemeyen saman yüklü TIR'ın sürücüsü polis ve zabıta ekiplerinden yardım istedi. Yanlış yola giren sürücünün zorlu anları obejktifler tarafından kare kare kayda alındı.

Haber 26-02-21 17:23

Navigasyon bir mahalleyi isyan ettirdi: Canımızdan endişe ediyoruz

Adana'da oto yoldan çıkara D-400 karayoluna ulaşmak isteyen onlarca tır sürücüsü navigasyon cihazının yönlendirmesiyle Acıdere Mahallesi'ndeki 5 metrelik yola giriyor. Dar sokakta manevra yapayan TIR sürcüleri geri dönüp güzergah değiştirmek isteyince mahalledeki elektrik direğine ve tellere zarar veriyorlar. Kesintilerin yaşandığı mahallede sürücüler evlerin duvarına da çarparak binaları yıkıyor. Deprem olduğunu sanan bölge sakinleri canlarından endişe ettiklerini söylüyor.

Haber 22-02-21 12:31

'Navigasyon' korkusu mahalleliyi isyan ettirdi! 'Camiye bile gidemiyoruz'

Türkiye’nin doğusundan Adana’ya yük getiren TIR şoförlerinin, navigasyonun yönlendirmesi sonucu girdiği dar sokakta yaşayan vatandaşlar, korku yaşıyor. TIR’ların evlerine ve elektrik direklerine çarpması sonucu mağduriyet yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri, navigasyon sisteminde değişiklik yapılmasını ve sokaklarının ‘çıkmaz sokak’ olarak işaretlenmesini istiyor.

Haber 22-02-21 12:20

Yandex büyük bir güvenlik sorunu yaşıyor

Yandex mail hesapları bugüne kadar genel olarak koruma altındaydı. Ancak şirket bu kez darbeyi içeriden yemiş gibi görünüyor. Hadi gelin konuyla alakalı tüm detaylara birlikte bakalım.

Haber 15-02-21 09:26

Van’a ‘beyin cerrahi ameliyat mikroskobu’ kazandırıldı

Dünyada sayılı merkezlerde bulunan ileri teknoloji 4K robotik cerrahi mikroskobundan biri olan beyin cerrahi ameliyat mikroskobu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezine kazandırıldı.Türkiye’de belli merkezlerde bulunan bu mikroskop, navigasyon ve ileri tüm teknolojilere açık, kayıt video ve robotik hafıza sistemine sahip tek cihaz olma özelliği taşımaktadır.

Yurthaber 04-01-21 13:18

Oppo RTK ile navigasyon teknolojisinde doğru tahmine odaklanacak

Oppo yeni navigasyon teknolojisi RTK ile 1 metreye kadar doğru konum tahminleri gerçekleştirebilecek. İşte konu ile ilgili detaylar.

Haber 26-10-20 12:40

Kadıköy'deki lüks araçlardan direksiyon ve sunroof çalan şahıslar yakalandı

Kadıköy’de lüks otomobillerin camlarını kırarak oto teybi, direksiyon simidi, navigasyon, hayalet ekran, klima takımı, sunroof gibi aksesuarlar çalan şahıslar polis tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan biri cezaevine gönderilirken, hırsızlık anları kameraya yansıdı.

Haber 11-10-20 14:42

Yandex 5,5 milyar dolara Tinkoff bankasını almaya hazırlanıyor

Rusya’nın en büyük teknoloji şirketi Yandex, ülkenin önde gelen özel bankalarından Tinkoff bankasını yaklaşık 5,5 milyar dolara satın almaya hazırlanıyor.

Finans 23-09-20 15:40

Twitter'dan doğrulandı: Yandex Türkiye ofisini kapatıyor!

Yandex Türkiye ofisinin kapatılacağı iddia edilmişti. İddialara Yandex Türkiye Twitter hesabı yanıt verdi. Bir kullanıcının sorusuyla birlikte Yandex, Türkiye ofisinin kapatılacağını doğruladı.

Haber 21-09-20 13:59

Yandex Türkiye ofisini kapatıyor iddiası!

Rusya merkezli arama motoru Yandex'in Türkiye ofisini kapatma kararı aldığı iddia edildi. İddialara göre Yandex Türkiye ofisi, önümüzdeki ay kapatılacak ve Türkiye operasyonları Rusya'ya taşınacak. İddialara karşı Yandex Türkiye'den henüz bir açıklama yapılmış değil.

Haber 18-09-20 17:40

TomTom Huawei AppGallery’ye geldi

Navigasyon üreticisi TomTom sonunda Huawei modelleri için AppGallery'e eklendi. İşte konuyla ilgili detaylar.

Haber 07-09-20 12:36

Google Haritalar'ın bu özelliklerini kimse bilmiyor! Kullananlara ödül bile veriyor...

Navigasyon denilince akla ilk gelen Google Haritalar uygulaması. Bu uygulama sayesinde hiç bilmediğiniz bir yeri, kimseye sormadan bulabilirsiniz. Çünkü, Google size, doneleri sayesinde, gitmek istediğiniz yer için en kısa rotayı oluşturur. İşte sizler için hazırladığımız Google Maps’in çok kullanışlı fakat az bilinen özellikleri.

Haber 26-08-20 09:35

Belarus'ta Yandex Ofisine Silahlı Baskın

Silahlı saldırganların başkent Minsk’teki ofis çalışanlarını içeride alıkoyduğu, binanın dışına çıkmalarına müsaade etmediği belirtildi

Haber 13-08-20 16:37