Yemek Karti Markette Kullanilamayacak Mi Haberleri

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 2024-04-09 11:14:39

Oruçluyken istemeden, yanlışlıkla, unutarak yemek içmek orucu bozar mı? Unutarak yiyen kişiye oruçlu olduğunun hatırlatılması gerekir mi?

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Müslümanlar oruç ibadetini gerçekleştirir. Her Ramazan oruçla ilgili bazı soruların cevabı merak edilmektedir. Oruçla ilgili sıklıkla merak edilen orucu bozan ve bozmayan durumlardır. Peki oruçluyken yanlışlıkla yemek içmek orucu bozar mı?

Haber 2024-03-21 23:30:49

Sahurda ezan okunurken su içilir mi? Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilebilir mi?

Ramazan ayında hem sahurda hem de iftar zamanında yeterli beslenmek önemli bir eylemdir. Bu konuda sahur vaktinden sonra oruç başlamak üzereyken, ezan okunurken su içilir mi konusu orucuna zarar gelmeden yerine getirmek isteyen kişilerin aklına takılmaktadır. Peki sahurda ezan okunurken su içilir mi?

Haber 2024-03-21 23:09:49

Hurmanın faydaları nelerdir? Günde kaç tane hurma yemek gerekir, hurma bağırsaklara iyi gelir mi?

Hurma, palmiyegiller ailesine mensup, yaygın olarak çöl, tropikal ya da ılıman iklimin egemen olduğu bölgelerde yetişen faydalı bir meyve olarak karşımıza çıkmaktadır. Koyu kahverengi renge sahip olan hurmanın ana yurdu ise Orta Doğu olarak bilinmektedir. Çeşitli vitamin ve mineraller açısından epey zengin olan hurmanın, insan sağlığı üzerinde pek çok olumlu etkisi mevcuttur. Peki, hurmanın faydaları nelerdir, günde kaç tane hurma yemek gerekir ve bağırsaklara iyi gelir mi?

Haber 2024-03-08 18:29:29

Diğer Haber Etiketleri

Lahmacun tavuk döner sütlaç Ramazan orucu bozan durumlar diyanet sahurda ezan okunurken su içilirmi diyanet sahurda ezan okunurken su içilirmi hurmanın faydaları Merve Taşkın özel okul özel okul fiyatları ak parti Metin Külünk ele istedi Songül Karlı Xiaomi yağsız fritöz Masterchef Somer Sivrioğlu cep telefonu yusuf tekin meb tavuk ciğeri tavuk ciğeri faydaları aktan söyledi yaşında tanya masterchef tanya Yeni Zelanda kavga darp Kolombiya uçak kazası faydaları nelerdir tahin helvası faydaları tahin helvası tarifi soğan suyu soğan suyu nasıl yapılır soğan suyu ne işe yarar soğan suyunun faydaları soğan suyunun faydaları nelerdir kaynatılmış soğan suyunun faydaları mercimek çorbanın faydaları mercimek çorbası mercimek çorbası faydaları mercimek çorbası faydası mercimek çorbası içindekiler mercimek çorbası kalori kelle paça kelle paça çorbası kelle paça çorbası faydaları kelle paça çorbası tarifi Oruç iftar Sahur su beslenme uzman yiyecek sosyal medya tekindor yalı çapkını Celal Şengör Afra Saraçoğlu alara ishal iştahsızlık iştahsızlık neden olur iştahsızlık nedenleri hipnoz hipnoz nedir yemek damarlar hindi tahin anne sütü Personality Quiz resmi gazete diş eti iltihabı philips airfryer yemek tarifi Karnabahar kolay karnabahar kızartması klasik karnabahar kizartmasi karnabahar yemeği evlendi masterchef şampiyonları restoran bisikletli Bodrum çift İngiltere Muğla masterchef kim kazandı masterchef kim elendi burak kaya TV8 yiyecekler mangal mangal eti mangal fiyatları mangalda en güzel et dumansız mangal elektrikli mangal en güzel mangal katlanabilir mangal tüplü mangal fatmanur somer şef Danilo Zanna mehmet şef büşra chef şef Aşçı Metin Yavuz masterchef final kültür Leyla Şahin Usta merkezi tava

Merve Taşkın Dubai'de para karşılığında prenslerin dışkısını yedi mi? İç çamaşırlı poz verince...

Onlyfans fenomeni Merve Taşkın katıldığı programda yıllar önce yaşanan bir olaya değindi. "Dubai'ye gidip orada prenslerin ya da zengin insanların dışkısını para karşılığında yemek" diyerek anlattı.

Magazin 28-02-24 14:54

'Kimse özel okula çocuğunu da göndermeye mecbur değil' Özel okul fiyatları ve ek ücretlerle ilgili çok konuşulacak sözler 'Dayatmayla bir şey satamazsınız'

Özel okul fiyatları ve sunulan hizmetler pek çok velinin gündeminde. Peki, özel okullar ve avukatlar bu konuda ne söylüyor? Özel okul fiyatlarındaki artışın yanı sıra özel okullar velilere, yemek ücreti ve benzeri ek hizmetleri almaya zorlayabilir mi? Çok sayıda velinin merak ettiği konuyla ilgili TÖZOK Başkanı Zafer Öztürk ve avukat Iyaz Çimen önemli açıklamalar yaptı.

Egitim 24-01-24 15:35

'31 Mart'ın ertesi sabahı Türkiye'de erken seçim konuşulur' AK Partili Metin Külünk'ten dikkat çeken sözler 'Daireleri kim alıyor, cep telefonlarını kaç kişi alabiliyor'

AK Partili Metin Külünk çarpıcı açıklamalar yaptı. Külünk "Restoranlar dolu... Bir takım arkadaşlarımız seçimden önce yaptılar bu hatayı. Efendim şu kadar cep telefonu satılıyor, bu kadar daire satılıyor. Daireleri kim alıyor. Telefonları kaç kişi alabiliyor. Herkes Beşiktaş’ta sahilde yemek mi yiyebiliyor" ifadelerini kullandı. Külünk devamında "Geçim problemleri için adım atılmayıp üstüne ‘biz kimi koysak kazanır' üslubuyla hareket edilirse 31 Mart'ın ertesi sabahı erken seçim konuşulur" dedi.

Haber 04-12-23 15:14

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? Songül Karlı'nın sunduğu Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti?

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? sorusunun yanıtı tüm yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor. Songül Karlı'nın sunduğu yemek yarışması programı bir süredir ekranlarda yer almıyor. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmanın Fox Tv yayın akışında yer almayışı izleyenlerini meraklandırdı. Peki, Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti? İşte tüm merak edilenler..

Magazin 13-11-23 14:40

Fiyatı 2399 TL'ye düştü! Kullanıcılarının gözdesi Xiaomi airfryer indirimde

Günümüzde sağlıklı beslenme, hızlı ve pratik yemek hazırlama yöntemleri her geçen gün daha da önem kazanıyor. Bu noktada akıllı cihazlar ile mutfakta geçirilen zamanı en aza indirgemek bu sayede hem enerji hem de zaman tasarrufu sağlamak mümkün hale geliyor. Gelişmiş teknolojisi ile farklı bir deneyim sunan Xiaomi Mi Smart Air Fritöz şimdi Amazon'un Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında 300 TL indirimle satışta! İndirimin bugün son günü olduğunu da ekleyelim, işte detaylar!

Haber 18-09-23 17:26

MasterChef'te büyük hata! Favori yarışmacıya beklenmedik şok, şefler rest çekti

MasterChef All Star'a Somer Sivrioğlu'nun 'kural ihlali' açıklaması damga vurdu. Dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanan yarışmada kaidelerin belli olduğunu vurgulayan Somer Şef, "Kuralları okudun, onların içinde yemek bittikten sonra tabağa dokunma, ürünü düzeltme var mı, biz mi kaçırmışız?" diyerek yapılan hatayı duyurdu. O yarışmacının takım arkadaşları kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Magazin 13-09-23 07:01

Okullarda telefon yasak mı? Ders girişi cep telefonları teslim mi edilecek? MEB'den okullar için yeni karar

Okullarda telefon yasak mı? Sorunun yanıtı, Milli Eğitim Bakanı Tekin'in, yeni eğitim öğretim dönemine kısa bir süre kala yaptığı son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. "Özel okullarla yaptığımız istişarelerde servis ve yemek ücretlerinde kamuoyunu rahatsız edecek artışlar yapmamalarının garantisini aldık." ifadesini kullanan Tekin, cep telefonlarına da değindi. Peki, okullarda telefon yasak mı? Ders girişi cep telefonları teslim mi edilecek?

Egitim 05-09-23 10:42

Tavuk ciğeri faydaları nelerdi, karaciğere iyi gelir mi? Tavuk ciğeri yemek sağlıklı mı, besin değerleri nedir?

Tavuk ciğeri ve tavuk ciğeri yemek birçok kişi için lezzetli ve doyurucu bir seçenek olabilir. Tavuk ciğeri çeşitli kültürlerde yaygın olarak tüketilir. Tavuk ciğeri tavukların karaciğerinden elde edilen bir et ürünüdür ve besin değeri bakımından zengin bir kaynak olarak kabul edilir. Ancak bu popüler yiyeceğin sağlık açısından ne kadar doğru bir seçenek olduğu konusunda bazı sorular ortaya çıkabilir.

Haber 18-07-23 10:21

MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 19. yarışmacısı Gamze Tosun nereli? İşte hayatı!

Gamze Tosun MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda ana kadroda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2022 sezonundaki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Gamze Tosun bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef All Star Gamze'nin hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Gamze Tosun evli mi? MasterChef Gamze'nin Instagram hesabı ne? İşte detaylar...

Magazin 06-07-23 09:51

MasterChef Ayaz kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star 18. yarışmacısı Ayaz Geçer'in hayatı ve biyografisi

Ayaz Geçer MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2022 sezonundaki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Ayaz Geçer bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef Ayaz'ın hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Ayaz Geçer evli mi? MasterChef Ayaz'ın Instagram hesabı ne? İşte detaylar...

Magazin 05-07-23 08:26

MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 7. yarışmacısı Tanya Kilitkayalı nereli? Hayatı ve biyografisi!

Tanya Kilitkayalı MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2020 sezonuyla hafızalara kazınan Tanya Kilitkayalı bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef Tanya'nın hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Tanya Kilitkayalı evli mi? MasterChef Tanya'nın Instagram hesabı ne?

Magazin 22-06-23 08:39

12 yaşındaki kızı “Bize mi güldün” diyerek sokak ortasında tekme tokat dövdüler! Darp edilen kız hastaneye kaldırıldı

12 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kız arkadaşlarıyla birlikte ünlü bir fast food zincirinin restoranında yemek yerken yan masanın hedefi oldu. 12 yaşındaki kız arkadaşlarıyla gülüştüğü sırada yan masada oturan iki kız grubun kendilerine güldüğünü düşündü. “Bize mi güldün” soruyla başlayan kavgada 12 yaşındaki kız darp edilerek hastanelik oldu.

Trend 13-06-23 14:48

Manyok otu nedir, ne işe yarar? Manyok Türkiye'de yetişir mi, zehirli mi? İşte faydaları ve yan etkileri...

Manyok ile ilgili araştırmalar Kolombiya'daki 4 çocuğun geçirdikleri uçak kazası sonrası Amazon Ormanları'nda 40 gün hayatta kalma mücadelesi verdikleri yönünde basında yer alan haberler sonrası merak konusu oldu. Kolombiyalı askeri özel kuvvetler sözcüsü Pedro Arnulfo Sánchez Suárez'in aktardığına göre, manyok unu yemek, uçakları düştükten bir ay sonra Amazon ormanlarında bulunan dört çocuğun hayatını kurtarmaya yardımcı oldu. Peki, Manyok otu nedir, ne işe yarar? Manyok Türkiye'de yetişir mi?

Haber 12-06-23 12:18

Tahin helvası faydaları nelerdir, aç karnına tahin yemek mideye iyi gelir mi? Tahin helvası mideyi onarır mı?

Tahin helvası Türk mutfağının en sevilen tatlılarından biridir. Özellikle kahvaltıda tüketilen bu lezzetli helva, sağlıklı beslenme konusunda da oldukça tercih edilen bir atıştırmalıktır. Tahin susamın öğütülerek elde edilen bir ürünüdür ve içeriğinde protein, lif, kalsiyum, magnezyum ve demir gibi birçok önemli mineral bulunur. Bu nedenle tahin helvası sağlıklı bir atıştırmalık seçeneği olarak da öne çıkar. Peki, aç karnına tahin yemek mideye iyi gelir mi?

Haber 08-05-23 13:58

Kaynatılmış soğan suyunun faydaları nelerdir, iltihaba iyi gelir mi? Kaynatılmış soğan suyu neye iyi gelir, soğan suyunu kimler kullanamaz?

Soğan mutfaklarımızda sıkça kullandığımız sebzelerden biridir ve birçok yemek tarifinde yer alır. Ancak bunun yanı sıra soğanın sağlık açısından da faydaları vardır. Kaynatılmış soğan suyu bu faydalardan biri olarak öne çıkar. Soğanın içerdiği antioksidan ve anti-inflamatuar bileşenler, vücudumuzdaki iltihaplanmaları azaltarak bağışıklık sistemimizi güçlendirebilir. Peki, kaynatılmış soğan suyu neye iyi gelir, iltihaba iyi gelir mi?

Haber 08-05-23 13:47

Mercimek çorbası faydaları nelerdir, mideyi rahatsız eder mi? Mercimek çorbası zayıflatır mı, hangi vitaminler var?

Mercimek çorbası, dünya çapında popüler bir yemek olarak kabul edilir ve kökeni binlerce yıl öncesine dayanır. İlk olarak Orta Doğu'da, özellikle de Mezopotamya'da yapıldığına inanılır. Mercimek, bölgede yetiştirilen en eski tarım ürünlerinden biridir ve bu bölgede çorba yapımı da oldukça yaygındır. Türk mutfağında da her öğünde tüketilebilen mercimek çorbasında hangi vitaminler var?

Haber 28-04-23 15:09

Ramazanda Alo Fetva Hattı'nı arayanlar arttı; ilginç sorular soruldu

Antalya'da ramazan ayının başlamasıyla dini konularda bilgi almak için günde 150 çağrı gelen 'Alo 190 Dini Danışma' hattındaki görevlilere, bazı vatandaşların 'Saç boyatmak, krem sürmek, makyaj yapmak, tırnak kesmek oruç bozar mı?', 'Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilir mi ?' gibi sorular yönelttiği belirtildi.

Haber 17-04-23 09:53

Kelle paça faydaları nelerdir, bağırsaklara iyi gelir mi? Kelle paça çorbası neye iyi gelir, hangi vitaminler var?

Kelle paça Türk mutfağının geleneksel ve popüler yemeklerinden biridir. Yemek kültürümüzün önemli bir parçasıdır ve lezzetiyle de damaklarda unutulmaz bir iz bırakır. Bu yemeğin özelliği kıkırdak, kemik ve sert dokuların kaynatılması sonucu ortaya çıkan jelatinleştirilmiş kıvamıdır. Kelle paça sadece lezzetiyle değil sağlığa olan faydalarıyla da bilinir. Sert dokulardan kaynaklanan besinlerin kaynatılmasıyla elde edilen jelatin, bağ dokusunu güçlendirerek cildin sağlıklı kalmasını sağlar.

Haber 10-04-23 10:26

Şeker hastaları oruç tutabilir mi? Şeker hastaları ramazanda nasıl beslenmeli, insülin direnci olanlar nelere dikkat etmeli?

Şeker hastaları gibi bazı insanlar için Ramazan ayı boyunca oruç tutmak sağlık açısından zorlayıcı olabilir. Şeker hastalığı kan şekerinin kontrol edilemediği bir durumdur ve bu hastaların düzenli olarak yemek yemeleri ve ilaçlarını almaları gerekir. Bu nedenle şeker hastalarının oruç tutmadan önce doktorlarıyla konuşmaları ve oruç tutmanın sağlık durumlarına olumsuz etkisi olup olmayacağını belirlemeleri önemlidir.

Haber 07-04-23 15:42

Yalı Çapkını'ndaki o sahne sosyal medyayı ikiye böldü! 'Prof. Dr. Celal Şengör olabilir mi?'

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü fırtınalar estiren dizinin başrollerini Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor. Dizinin ilk bölümündeki bir sahne sosyal medyanın gündemine düştü. Yemek sahnesindeki kişinin Prof. Dr. Celal Şengör'e benzerliği çok konuşuldu.

Magazin 05-04-23 15:36

Bebeklerde iştahsızlık neden olur, nasıl giderilir? Bebekler diş çıkarırken yemek yemez mi?

Bebeklerin sağlıklı büyümesi için yeterli beslenmeye ihtiyaçları vardır. Ancak bazen bebekler yeterli miktarda beslenmeyi reddeder ve iştahsızlık sorunu yaşayabilirler. Bebeklerde iştahsızlık ebeveynlerin endişelenmesine ve bebeğin sağlığı için kaygı duymasına neden olabilir. İştahsızlık çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve ebeveynlerin nedenini belirlemesi ve uygun şekilde müdahale etmesi önemlidir. Bebekler diş çıkarırken yemek yemez mi?

Kadin 30-03-23 17:28

Hipnozla zayıflama mümkün mü, gece yemek yemek hipnozla tedavi edilebilir mi? Hipnozla nasıl kilo verilir, kaç seansta gerçekleşir?

Psikolojik sorunların tedavi süreçlerin uygulanan bir alternatif tıp yöntemi de hipnozdur. Bu alanda uzman bir doktor tarafından yapılması gereken bu uygulama kişilerde görülen çeşitli rahatsızlıkları için kullanılabilmektedir. Bir uyku durumu olarak bilinen hipnozun aslında kişilerin odaklanmalarını sağlayabilmek için yapıldığı söylenmektedir. Peki, hipnozla kilo verilir mi?

Haber 10-03-23 16:26

Unutarak yiyen kişiye oruçlu olduğunun hatırlatılması gerekir mi? İşte orucu bozan durumlar

On bir ayın sultanı Ramazan için geri sayım başladı. Bu yıl mart ayında idrak edecek en hayırlı aylardan biri olan Ramazan ayını Müslümanlar oruç ve ibadetle geçirecek. Orucu bozan durumlar ve oruçluyken yemek yiyen birine yaklaşımın nasıl olması gerektiği hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki unutarak yiyen kişiye oruçlu olduğunun hatırlatılması gerekir mi? İşte orucu bozan durumlar...

Haber 09-03-23 16:19

Tahin süt yapar mı, tahin yemek gaz yapar mı? Tahin anne sütünü artırır mı, emziren anne tahin yiyebilir mi?

Türk mutfağının sevilen lezzeti olan tahin pek çok yemekte, mezede ve tatlıda kullanılır. Özellikle kış aylarında tam bir şifa deposu olan tahinin vücuda birçok faydası vardır. Bu besleyici lezzetin anne sütüne de faydalı olduğu bilinmektedir. Anne sütünü artırmak için pek çok kadın tahin tüketir. Böylece hem sağlıklarını koruyabilirler hem tahinin pek çok faydasından yararlanabilirler hem de bebeklerinin karnını doyurabilirler. Emziren anne tahin yiyebilir mi?

Kadin 07-03-23 18:00

Mehmet Şef mi Danilo Şef mi yoksa Somer Şef mi? Hangi MasterChef şefisin?

MasterChef’i duymayan kaldı mı? Reyting rekorları kıran ve her geçen gün daha fazla izlenen MasterChef, seyirciye hem yemek yapmanın püf noktalarını öğretiyor hem de ekran başında keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor. E tabi bu duruma en çok katkısı olanlar ise şüphesiz ki birbirinden eğlenceli şeflerimiz oluyor! Peki, sen programı izlerken "Acaba ben hangi şef olurdum ya?" diye düşünüyor musun?

Trend 29-12-22 01:47

Yemek kartı markette kullanılamayacak mı 2023? Resmi Gazete'de yayımlandı: Market alışverişinde yemek kartı kullananlara kötü haber!

Yemek kartı markette kullanılamayacak mı, sorusunun yanıtı 14 Aralık 2022 Çarşamba günü Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme sonrası merak konusu oldu. Birçok çalışan arama motorlarında konuya ilişkin yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Yapılan açıklamaya göre yemek ödemeleri 2023'te 51 TL'den 110 TL'ye çıkacak. Peki, yemek kartı marketlerde kullanılamayacak mı? Yemek kartlarına market yasağı mı geldi?

Finans 14-12-22 11:00

Diş eti iltihabının belirtileri nelerdir? Önlenebilir mi?

Diş eti iltihabının en büyük belirtisi kanamadır. Sabah uyandığımızda diş etlerinde kanama varsa fırçaladıktan sonra diş etlerinde kanama varsa veya yemek yerken bazen diş etlerinde kanama hissediyorsanız bu iltihabın en büyük belirtisidir.

Haber 10-12-22 14:55

Sebzeleri lezzetli hâle getiren tariflerde bugün! Airfryerda acılı karnabahar tarifi

Türk mutfağında sebze ile yapılan birçok yemek tarifi bulunur. Özellikle kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan karnabahar hem lezzeti hem sağlıklı içeriğiyle sofraları şenlendirir. Peki, birçok farklı tarifi bulunan karnabaharı bir de Airfryerda yapmayı denediniz mi? Airfryerda hazırlanan, dışı çıtır çıtır içi yumuşak karnabahar tarifini yediden yetmişe herkes çok sevecek!

Yemek 25-10-22 17:07

MasterChef Uğur Kardaş kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2018 Uğur Kardaş evlendi mi, nerede çalışıyor?

MasterChef Uğur Kardaş hakkında detaylar MasterChef seyircileri tarafından merak edildi. MasterChef'in 18 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan bölümüne eski yarışmacılar katılarak yemek tadımında bulundular. Yarışmacılar arasında bulunan Uğur Kardaş 2018 yılı MasterChef şampiyonu olmuştu. Peki, MasterChef Uğur Kardaş kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2018 Uğur Kardaş evlendi mi, nerede çalışıyor? İşte MasterChef Uğur Kardaş hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 18-10-22 21:59

Davet telefonuna dolandırıcı diye inanmayan şef, Michelin Rehberine girdiğini televizyondan öğrendi

Michelin Rehberi'ne giren Rumelihisarı İskele Restoranın şefi Nuri Soysal: - "Bizim spesiyallerimiz var, onu mu yedi. Yoksa canlı lüfer mi, palamut mu yedi, hiçbir bilgimiz yok. Gizlice yemiş gitmişler. Kim geldi, kim yemek yedi bilgimiz yok. Zaten böyle bir bilgim olsaydı törene giderdim. Lezzetlerimizi beğenmişler, bizi ödüllendirmişler. Teşekkür ediyorum hepsine ayrı ayrı"

Yurthaber 18-10-22 11:02

İngiliz bisikletli gezgin çift Türkiye'ye hayran kaldı

Emekli pilot Chris Teale: - "Türkiye'de hep sıcakkanlı karşılandık. Herkes 'Yardıma ihtiyacınız var mı, yemek yediniz mi?' diye sordu. Sonunda Bodrum'a ulaştık. Tekrar Türkiye'ye gelip güney kısmını bisikletlerimizle gezeceğiz" - Eşi Celia Teale: - "Daha önce Türkiye'ye hiç gelmemiştim. İlk defa geldim. Bir daha gelmek istiyorum. Türkiye'nin her yerini görmek istiyorum"

Yurthaber 11-10-22 16:28

Masterchef Dilan kimdir? Masterchef Dilan Karataş kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Dilan kimdir? sorusu gündemde yer aldı. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 16 Ağustos 2022 Salı akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Dilan, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki Masterchef Dilan Karataş kimdir? Masterchef ana kadro yarışmacısı Dilan nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte Masterchef 2022 ana kadro 14. önlüğü alan yarışmacı Dilan Karataş...

Magazin 17-08-22 10:25

Masterchef Burak Kaya kimdir? Burak Kaya kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Burak Kaya kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 15 Ağustos 2022 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Burak Kaya, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Burak Kaya kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Burak Kaya nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 13. önlüğü alan yarışmacı Burak Kaya...

Magazin 16-08-22 22:45

Et ve tavuklarınızı lezzetli bir şekilde pişirmenizi sağlayacak en iyi mangallar

En büyük keyiflerimizden olan mangal ziyafetlerine "Hayır." demek çok zor, değil mi? Her ne kadar yaz aylarında yapılsa da dört mevsim tadına doyulmaz. Hem ailenizle hem dostlarınızla yapacağınız bu nefis etkinlik, oldukça keyifli anlar yaşatır. Ateşin etle muhteşem buluşması etrafa mis gibi bir koku yayar ve aç olmasanız da yemek istersiniz. Et ve tavukların yanı sıra sebzelerinizi de közleyebileceğiniz en iyi mangallar için yazımız sizi bekliyor!

Yemek 16-08-22 16:10

Masterchef Kaan kimdir? Kaan Noyanalpan kaç yaşında, nereli, asıl mesleği ne?

Masterchef Kaan kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düellolarında sona gelindi. 13 Ağustos 2022 Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Kaan, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Kaan kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Kaan Noyanalpan nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 12. ve son önlüğü alan yarışmacı Kaan Noyanalpan...

Magazin 14-08-22 09:06

Masterchef Yağız Özçelik kimdir? Yağız Özçelik kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Yağız kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 11 Ağustos 2022 Perşembe akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Yağız, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Yağız kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Yağız Özçelik nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 10. önlüğü alan yarışmacı Yağız Özçelik...

Magazin 12-08-22 12:35

Masterchef Tayfun kimdir? Tayfun Genç kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Tayfun Genç kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 10 Ağustos 2022 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Tayfun, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Tayfun kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Tayfun Genç nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 9. önlüğü alan yarışmacı Tayfun Genç...

Magazin 11-08-22 09:58

Masterchef Fatmanur kimdir? Fatma Nur Uçar kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Fatma Nur Uçar kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 9 Ağustos 2022 Salı akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Fatma Nur, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Fatma kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Fatma Nur Uçar nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 8. önlüğü alan yarışmacı Fatma Nur Uçar...

Magazin 10-08-22 09:30

MasterChef 2022 Büşra Zambak kimdir? MasterChef Büşra kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef 2022 Büşra Zambak kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 8 Ağustos 2022 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Büşra Zambak, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Büşra kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Büşra nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 7. önlüğü alan yarışmacı Büşra Zambak...

Magazin 09-08-22 09:41

MasterChef 2022 Melih Berkay Gündüz kimdir? MasterChef Melih kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef 2022 Melih Berkay Gündüz kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 6 Ağustos 2022 Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Melih Berkay Gündüz, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Melih kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Melih nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 6. ve son önlüğü alan yarışmacısı Melih Berkay Gündüz...

Magazin 07-08-22 09:31

MasterChef 2022 Çağatay Akgül kimdir? MasterChef Çağatay kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef 2022 Çağatay Akgül kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 4 Ağustos 2022 Perşembe akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Çağatay Akgül, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Çağatay kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Çağatay Akgül nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 4. yarışmacısı Çağatay Akgül...

Magazin 05-08-22 10:43

MasterChef 2022 Onur Biçim kimdir? MasterChef Onur nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

MasterChef 2022 Onur kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 3 Ağustos 2022 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Onur Biçim, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Onur kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Onur Biçim nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 3.yarışmacısı Onur Biçim...

Magazin 04-08-22 09:47

MasterChef Metin kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Metin Yavuz nereli, evli mi, kaç yaşında?

MasterChef Metin Yavuz kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 1 Ağustos 2022 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya ilk seçilen Metin Yavuz, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Metin kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Metin Yavuz nereli, evli mi, kaç yaşında? İşte MasterChef 2022 ana kadro yarışmacısı Metin Yavuz...

Magazin 03-08-22 21:56

MasterChef Gamze kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Gamze Tosun nereli, evli mi, kaç yaşında?

MasterChef Gamze Tosun kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 2 Ağustos 2022 Salı akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Gamze Tosun, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Gamze kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Gamze Tosun nereli, evli mi, kaç yaşında? İşte MasterChef 2022 ana kadro yarışmacısı Gamze Tosun...

Magazin 03-08-22 21:31

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya'da gündemi değerlendirdi:

"Aylardır Meclis'te yapılan çalışmalara katılmayıp şimdi Meclis'i olağanüstü toplantıya çağıracak kadar zavallı duruma düşmeyin lütfen. Bunlar ucuz kahramanlıklar. Derdimiz üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi?"

Yurthaber 27-07-22 15:00