Yks Son Dakika Haberleri

Rezan Epözdemir paylaştı! Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerini inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili iddialar sürüyor. Son olarak Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir bilirkişinin trafik polisi olduğuna dair bir belge yayınladı.

Haber 2024-05-09 17:38:24

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı! Ayhan Bora Kaplan detayı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldıklarını duyurdu. Bakanlığın açıklamasında, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için bu 3 ismin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddialar gündem olmuştu.

Haber 2024-05-09 17:25:01

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 2024-05-09 15:54:07
meb

Seyircinin taşkınlığına dayanamadı sahneyi terk etti! Cem Yılmaz'ın son gönderisinde skandal olay

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya üzerinden yaptığı göndermelerle adından sıkça söz ettiren Cem Yılmaz bu defa son gönderisinde sahneyi terk etmesi ile gündeme geldi. Salonda seyircinin taşkınlığına dayanamayan Cem Yılmaz o kişiler salondan çıkarılıncaya kadar sahneye gelmedi. Gösterideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-09 15:01:24

Merkez Bankası enflasyon tahminini yükseltti! Emekli ve memur zammı tablosunda ibre yukarı yönlü! İşte olası yeni zam oranları...

Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün enflasyon sunumunda yıl sonu enflasyonda tahminlerini yüzde 38'e yükseldi. Enflasyon tahminin yükselmesi temmuzda zam bekleyen emeklilerin de hesabını değiştirdi. Beklentilerdeki oranlar gerçekleşirse emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranları ne olacak?

Finans 09-05-24 14:13

SON DAKİKA: Yeni randevu sistemini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, hastane randevusunun bir gece önce onaylanmasını gerektiren Onaylı Randevu Sistemine, 13 Mayıs Pazartesi günü başlanacağını açıkladı. Hastanelerdeki yeni randevu sisteminde randevusu olan hasta önceki gün saat 20:00'ye kadar onay vermek durumunda kalacak.

Haber 09-05-24 13:41

Ucuz et alabilmek artık bu listeye bağlı! Her şey sabah 4.30’da başlıyor…

Et fiyatlarındaki zamların etkisiyle başlayan Et ve Süt Kurumu önündeki kuyruklar artarak devam ediyor. Son olarak Ankara Ulus'taki kuyruk gündeme geldi. Çoğu emekli onlarca vatandaş, ucuz et almak için sabah 04.30'da kuyruğa girerek isimlerini listeye yazdırıyorlar. Sabah kurum açılana kadar oluşturulan liste her geçen saat uzayıp giderken, et bitene kadar bu sıra hiç bitmiyor.

Finans 09-05-24 13:27

SON DAKİKA | Antalya'da faciadan dönüldü! Uçağın ön tekeri patladı, burun üstü iniş yaptı

Son dakika haberi: Corendon Havayolları’nın 9H-TJF tescilli Boeing 737 uçağının Köln - Alanya Gazipaşa inişinde ön tekeri patladı. Tekerin patlaması sonrası uçak ön dikme üzerine indi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, konuya ilişkin açıklamada bulundu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, sosyal medya hesabından konua ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Haber 09-05-24 12:30

Yeni mülakat sisteminin taslağındaki ilk detaylar belli oldu! Öğretmen atamalarında yeni dönem…

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarındaki yeni dönemle ilgili bilgi verdi. Yeni mülakat sisteminin taslağındaki ilk detaylar belli oldu. Bu taslağa göre, mülakatlar 45 dakika sürecek ve kamera ile kayıt altına alınacak. İşte tüm detaylar!

Haber 09-05-24 11:56

SON DAKİKA: 500 ve 1000 TL'lik banknot açıklaması! Merkez Bankası Başkanı: Gerekli adımları atacağız

Son dakika haberi... 500 ve 1000 TL'liklerin geleceğini iddiasına Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yanıt verdi. Karahan, "Tedavüldeki kupür kompozisyonunun değişimlerini de dikkate alıyoruz. Analizler sonucunda ihtiyaç görülürse gerekli adımları atacağız." dedi.

Finans 09-05-24 11:44

Ekrem İmamoğlu ‘köfte’ polemiğini unutamıyor! Yaptığı son paylaşım yine olay oldu: ‘Köfte deyip geçmeyin!’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım dikkat çekti. İBB iştiraklerinden olan BELTUR'da satılan köftelerle ilgili videoyu paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Köfte deyip geçmeyin" ifadelerine yer verdi. İmamoğlu'nun paylaşımı 31 Mart'taki seçim döneminde AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'la yaşadığı 'köfte' polemiğini getirdi.

Haber 09-05-24 11:32

SON DAKİKA | Kayseri'de feci kaza! Yolcu otobüsü şarampole uçtu: Yaralılar var

Son dakika haberi: Kayseri-Niğde yolu İncesu ilçesi yakınlarında şehirlerarası yolcu otobüsü şarampole uçtu. Kazada yaralılar olduğu öğrenildi.

Haber 09-05-24 11:30

SON DAKİKA: Merkez Bankası Fatih Karahan duyurdu! Yıl sonu enflasyon tahmini değişti! 'Kesinlikle izin vermeyeceğiz'

Son dakika... Merkez Bankası yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, yılın ikinci enflasyon raporunu açıkladı. Karahan, "Enflasyon beklentilerinde kalıcı bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi. 2024 yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 38’e güncellendi.

Finans 09-05-24 10:37

İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazası sonrası Boeing uçaklarıyla ilgili itiraf gibi sözler! 'Ciddi kusurlar vardı'

Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından biri olan Boeing hakkında skandal itiraflar geliyor. Boeing'in en büyük tedarikçisi olan Spirit AeroSystems isimli fabrikanın eski çalışanı Santiago Paredes, firmayla ilgili çok önemli iddialarda bulundu. Bazı parçalarda 200 tane kusur tespit edildiğini savunan Paredes'e Boeing'den de yanıt gecikmedi. Son olarak İstanbul Havalimanı'nda da Boeing 763 tipi bir uçak gövde üzerine iniş yapmıştı...

Haber 09-05-24 10:28

Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül tam 65 kilo verdi! Son haliyle herkesi şaşırttı

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino serisinde hayat verdiği galerici Şahin karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Şengül şimdilerde çekimleri iki yıl süren 'Çingene Kızı Zeugma' adlı sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin galasında ortaya çıkan ünlü isim tam 65 kilo verdiğini açıkladı. Şengül son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 09-05-24 10:19

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 09-05-24 10:01

Gülşen'in yeni klibi sosyal medyayı salladı! Transparan mayosuyla yerlerde süründü

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Gülşen sahne tarzı ve iddialı kombinleriyle sıkça adından söz ettiriyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı bu defa son klibiyle gündem oldu. Transparan bir mayo ile adeta kendinden geçen Gülşen'in o anlarına yorum yağdı.

Magazin 09-05-24 09:42

Doların gözü saat 10.30'da! Merkez Bankası açıklaması öncesi son durum

Dolar fiyatları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saatlerine 32,26 TL'den başlayan Dolar/TL kurundaki hareketleri anlık olarak takip eden vatandaşlar ve yatırımcılar "Dolar ne kadar oldu? Dolar kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. (9 Mayıs 2024 güncel döviz kuru, dolar, euro fiyatları...)

Finans 09-05-24 09:33

09 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 09 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 09 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 09 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 09-05-24 09:20

İkinci elde zirve! 1 milyona yaklaştı! Duyan oraya koştu!

İkinci el piyasasında son günlerde ilan sayılarında patlama yaşandı. Yüksek mevduat faizlerini duyan aracını satışa çıkardı. İkinci el satılık araç ilanları 1 milyona yaklaştı.

Finans 09-05-24 08:40

Şaşkına çeviren TikTok canlı yayını! Bir aile evlerinin salonunun ortasında mangal yaktı... Bir gören bir daha baktı

TikTok'ta yapılan canlı yayınlar her geçen gün daha ilginç hale gelmeye devam ediyor. Son olarak bir aile TikTok canlı yayınında evlerinin ortasında mangal yaktıkları anları paylaşınca viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere anlam veremezken kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 09-05-24 08:16

Melis Sezen dansıyla sosyal medyada gündem oldu! Eteği düşecek diye...

'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Melis Sezen son dönemde danslarıyla da dikkat çekiyor. Koç Üniversitesi Dans Kulübü'nün etkinliğinde kendini kaybeden oyuncu sosyal medyanın da diline düştü.

Magazin 09-05-24 07:42

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'ın acı günü!

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın son haliyle adından sıkça söz ettiriyordu. Yalçın, annesi Ülkü Yalçın'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı.

Magazin 08-05-24 21:25

Brezilya'daki sel felaketinde can kaybı 100’e yükseldi! Çok sayıda kişi kayıp

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletindeki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 100’e yükseldi. Brezilya ordusunu da teyakkuza geçiren faciada, halen 128 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Rio Grande do Sul Valisi Eduardo Leite yaşanan faciayla ilgili "Son derece istisnai bir durumdan geçiyoruz. Bu, kritik bir olay değil eyalet tarihinin en yıkıcı olayıdır." ifadelerini kullanmıştı.

Haber 08-05-24 19:41

Şarkıcı Nilüfer'in iddialı sahne tarzı olay yaratmıştı! Ünlü modacıdan bomba sözler: O itibara yazık”

Dillere pelesenk olan şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Nilüfer son olarak iddialı sahne tarzıyla adından söz ettirmişti. Transparan sahne tarzıyla ilgili ünlü modacı Neslihan Yargıcı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Yargıcı, Nilüfer'in tarzı için, “O itibara yazık” ifadelerini kullandı.

Magazin 08-05-24 18:01

Tamer Karadağlı'nın küçük kızı Zeyno Karadağlı büyüdü... Yıl dönümü konserinde sahneye çıktı! Son hali görenleri şaşırttı

Usta oyuncu Tamer Karadağlı’nın güzel kızı Zeyno Karadağlı büyüdü son hali görenleri şaşkına çevirdi. Piyano sanatçısı olma yolunda olan Zeyno Karadağlı viyola sanatçısı Feza Tüzer Gökmen’le karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-05-24 17:05

Yasmin Erbil'in son pozları sosyal medyayı salladı! Sevgilisi kayıtsız kalamadı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Erbil, Instagram hesabından yeni pozunu paylaştı. Sevgilisi Yiğit Poyraz kayıtsız kalamayıp yorum yaptı.

Magazin 08-05-24 16:38

Selen Görgüzel'e 300 bin TL'lik şok! Bulup getirene ödül verecek

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Görgüzel, bir kulüpte sahne alırken bileziğini düşürdü. Bulup getirene ödül vereceğini açıkladı.

Magazin 08-05-24 16:07

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı! O yerleri tek tek işaret etti

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Türkiye'nin deprem riskiyle ilgili uyarılarını sürdürüyor. Son olarak 7 büyüklüğünde depremi işaret eden Ercan, örnek il ve ilçeleri tek tek saydı. Ercan, "Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur" dedi.

Haber 08-05-24 15:59

Son dakika | Merakla bekleniyordu! ÖSYM duyurdu, ALES sonuçları açıklandı: İşte 2024 ALES sonuçları öğrenme ekranı...

Son dakika haberi: Merakla beklenen 2024 ALES/1 sonuçları açıklandı. ÖSYM'den açıklama geldi. ALES sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

Egitim 08-05-24 15:20

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.

Haber 08-05-24 14:59

İki yılda 60 kilo verdi! Değişimiyle görenleri şaşırtan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son pozları sosyal medyayı salladı

Doktorlar dizisinde 'Fikret Eralp' karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu iki yılda tam 60 kilo vermişti. Ünlü oyuncunun son pozları çok konuşuldu. Bozoğlu'nun yeni görüntüsü ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 08-05-24 14:03

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Filiz Akın yine kendini tutamadı

Son dönemde eşi Burak Özçivit ile yaptıkları reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa son pozlarıyla dikkat çekti. Evcen'in son karelerine Filiz Akın tepkisiz kalamadı.

Magazin 08-05-24 13:19

Esra Akpınar ile Nişantaşı'nda görüntülenen Bülent Şakrak ihanet iddialarıyla ilgili konuştu! Haberi yapan...

2015 yılında dünyaevine giren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Esra Akpınar ile Bülent Şakrak son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi. Şakrak'a ihanet iddiaları sorulunca "Yalan, deli saçması..." dedi.

Magazin 08-05-24 12:37

Son dakika | İYİ Partililer o sözleri ayakta alkışladı! Müsavat Dervişoğlu ilk konuşmasında esti gürledi: Karşınızda bizi bulacaksınız

Son dakika haberi: Meral Akşener'den koltuğu devralan, İYİ Parti'nin çiçeği burnunda genel başkanı Müsavat Dervişoğlu TBMM'de ilk grup toplantısında kürsüye çıktı. Dervişoğlu konuşmasına İYİ Parti'den ayrılanlara ses getirecek bir çağrı yaparak başladı. Konuşmasında yeni anayasa tartışmalarına geniş yer ayıran Dervişoğlu'nun sözlerinin ayakta alkışlandığı anlar toplantıya damgasını vurdu.

Haber 08-05-24 10:57

Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti... Tanyeli 47 kiloya kadar düştü! Son durumunu anlattı

Bir dönemin en ünlü oryantali Tanyeli tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bir süredir tedavisi devam eden Tanyeli son durumu hakkında bilgi verdi. Tanyeli, 'Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim' diyerek 47 kiloya kadar düştüğünü anlattı.

Magazin 08-05-24 10:44

Övgüyle bahsetmişti, bir hafta sonra faturayı kesti! Hull City'deki hüsran sonrası Acun Ilıcalı'nın o videosu gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig için play-off'a katılamadı ve sezonu 7. sırada bitirdi. Başarısızlığın faturası teknik direktör Liam Rosenior'a kesen Ilıcalı, yolları ayırdı. Rosenior'un görevine son veren Ilıcalı'nın bir hafta önce teknik adamdan övgüyle bahsettiği görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 08-05-24 10:05

Demet Akalın'ın son görüntüsü görenleri şaşırttı! 11 kilo verdim

Sosyal medya paylaşımları ve sahne tarzlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın 11 kilo verdiğini açıkladı. Akalın'ın son haline yorum yağarken takipçileri Akalın'a 'Nasıl zayıfladığını' sordu.

Magazin 08-05-24 09:57

Son dakika | İstanbul Havalimanı'nda faciaya ramak kala! Uçak gövdesi üzerine iniş yaptı: Yüreklerin ağza geldiği anlar kamerada

Son dakika haberi: İstanbul Havalimanı'nda güpegündüz facianın eşiğinden dönüldü. İniş takımı açılmayan kargo uçağı tehlikeli bir iniş yaptı. Panik dolu anlar kameraya yansıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olayın nedenini ve detaylarını paylaşan bir açıklama yayımladı. Olay sonrası kazanın yaşandığı 16R pisti geçici süreliğine hava trafiğine kapatıldı.

Haber 08-05-24 09:38

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Elazığ’da 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD verilerine göre Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 08-05-24 09:30

08 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 08 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 08-05-24 09:20

SON DAKİKA | DEM Parti bürosuna silahlı saldırı! 14 mermi isabet etti

Son dakika haberi: Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde DEM Parti bürosuna silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda büronun camlarına 14 adet mermi isabet ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı. Şanlıurfa Valiliği silahlı saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, faillerin yakalanması için çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

Haber 08-05-24 09:05

Ceyda Düvenci'nin regl yorumuna Buket Aydın'dan beklenmedik çıkış! 'Kendinize bakamıyorken...'

Son dönemde özel hayatı ve verdiği kilolarla adından söz ettiren Ceyda Düvenci, Pınar Sabancı'nın YouTube programında katılmış ve programdaki 'regl' yorumuyla gündeme oturmuştu. Düvenci'nin "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun" önerisi büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bu öneri ünlü isimlere de soruldu. Konuya dair Buket Aydın'dan beklenmedik çıkış geldi.

Magazin 08-05-24 08:58

SON DAKİKA: Motorin ve benzine indirim geldi! Akaryakıt fiyatları tabelada değişti (8 Mayıs Çarşamba güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Son dakika haberleri… Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. 15 Mayıs’ta başlayacak tek fiyat dönemi öncesinde sevindiren akaryakıt indirimi bugün itibarıyla tabelalara yansıdı. Benzin litre fiyatı 1,37 TL, motorin (mazot) litre fiyatları ise 1,24 TL geriledi. 8 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 08-05-24 08:57

Memura seyyanen zam devam edecek mi? Emekliye farklı çalışana farklı tarife: ‘Refah payı beklemiyorum…’

Memur maaş zammı Nisan ayı enflasyonu sonrasında iyiden iyiye netleşmeye başladı. 4 aylık memur enflasyon farkı ortaya çıktı. 6 aylık enflasyon tahminlerine göre de Temmuz 2024 zammı şekillendi. Son enflasyona göre ve 6 aylık tahmine göre hesaplama yapıldı. Peki en düşük memur emekli zammı ve memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Memura refah payı gelecek mi? Seyyanen zam devam edecek mi? Konuya ilişkin değerlendirme Ekonomist Muhammet Bayram’dan geldi.

Finans 08-05-24 08:26

Serenay Sarıkaya gala tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Bedeli ise dudak uçuklattı

Son dönemde özel hayatı ile adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya bu defa Netflix'te yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin galasında boy gösterdi. Geceye kırmızı bir elbise ile katılan Sarıkaya'nın tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü ismin kombini için harcadığı para ise dudak uçuklattı.

Magazin 08-05-24 08:19

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay merak konusu olmuştu! İşte ellerindeki ‘morarmanın’ nedeni…

Cem Garipoğlu’nun otopsi raporları ve görüntüleri gündem yarattı. 2009'daki kan donduran Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morarmalar da en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu. Her iki el parmaklarında görülen morarmanın nedeni ise ortaya çıktı. İşte Garipoğlu’nun otopsi raporu ile ilgili son detaylar…

Haber 08-05-24 08:14

Kurban Bayramı tatili öncesi fiyatlar tavan yaptı! ‘2 ayda 100 lira daha zam gelmiş…’

Son dönemde şehirlerarası otobüslerin bilet fiyatları adeta gaza bastı, yüksek fiyatlar vatandaşı isyan ettirdi. Otobüs firmaları "artan maliyetler" savunması yaparken bilet fiyatlarına gelen zamlar enflasyon verileriyle de ortaya kondu. İşte otobüs fiyatlarındaki son durumun detayları…

Finans 08-05-24 07:42

Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Dominik'te tüm dengeler değişti! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı! 'Bundan böyle...'

TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star'da tüm dengeleri değiştirecek yeni kurallar açıklandı. Acun Ilıcalı son konseyde aldığı tüm kararları yarışmacılara anlattı. İşte dördünce eleme adayının belirlendiği son Survivor'da yaşananlar...

Magazin 08-05-24 07:26