Youtube Premium Haberleri

YOUTUBE PREMIUM'A ZAM 2023! YouTube Premium abonelik ücreti ne kadar oldu? Bireysel, öğrenci ve aile paketi abonelik fiyatları!

YouTube Premium 2023 zammı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Kullanıcılara reklamsız izleme ve arka planda oynatma gibi ayrıcalıklar sunan YouTube Premium hizmetinin abonelik ücretleri ABD'de temmuz ayında 11,99 dolardan 13,99 dolara çıkmıştı. Bu artış şimdi ise Türkiye'de fiyatlara yansıtıldı. Peki, YouTube Premium ne kadar, kaç TL oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Finans 02-11-2023 07:51

YouTube'u reklamsız izleten YouTube Premium'a flaş zam! İşte yeni fiyatlar

YouTube Premium Türkiye fiyatlarına flaş bir zam kararı geldi. YouTube, Türkiye'deki YouTube Premium abonelik ücretlerine zam yaptı. Kullanıcılar YouTube Premium zammından e-posta kutularına düşen bilgilendirme mesajıyla haberdar oldu. İşte YouTube Premium zammı sonrası yeni fiyatlar!

Haber 21-10-2022 09:26

YouTube Premium abonelik ücretlerine zam! YouTube Premium abonelik ücretleri ne kadar, kaç TL oldu?

YouTube Premium abonelik ücretlerine zam gelmesinin ardından birçok kişi "YouTube Premium abonelik ücretleri ne kadar?" sorusunun yanıtını öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Bireysel, aile ve öğrenci abonelik paketlerinde güncel fiyatlar araştırılıyor. Peki, YouTube Premium abonelik ücretleri ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel bireysel, aile ve öğrenci YouTube Premium abonelik fiyatları...

Finans 21-10-2022 08:09

YouTube'da yeni dönem! Yakınlaştırmak için sıkıştırın

YouTube'da video yaklaştırma için yeni dönem başlıyor. Çünkü platform, "yakınlaştırmak için sıkıştırın" adını taşıyan özelliğini test sürecine soktu. Bu özellik, izleyicilerin izlediği videoyu yakınlaştırmasına olanak tanıyacak. Özelliğin, ileride YouTube Premium'un kalıcı bir parçası haline gelebileceği düşünülüyor.

Haber 05-08-2022 17:16

Diğer Haber Etiketleri

Youtube Premium

Youtube Premium Hakkındaki Haberler Mynet'te. Youtube Premium Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.