Selulit Diyeti Haberleri

Şekersiz diyet kurabiye tarifi: Şekersiz diyet kurabiye nasıl yapılır?

Formda kalmak ya da kilo vermek isteyen kişiler uyguladıkları diyetler doğrultusunda belli saatlerde, belirli yiyecekler tüketebilirler. Ancak bol kalorisi ile bilinen bazı yiyecekler farklı malzemeler kullanılarak yapıldığında diyetlere uygun hale gelebilirler. Çeşitli hamur işleri de diyete uygun malzemeler kullanılarak yapılabilir. Diyetisyenlerin de önerdiği bazı özel tariflerde diyeti bozmadan bu yiyecekleri tüketebilmek mümkün olur.

Yemek 2024-01-19 13:56:19

Cinsellik itirafı sosyal medyayı salladı! Mutlu evliliğin sırrını verdiler... Seks diyeti uyguluyoruz

Sosyal medyadan ilişkilerine dair verdikleri tüyolarla dikkatleri üzerine çeken Bella Mantovani ve Vagner O Fera, takipçileri için mutlu evliliğin formülünü verdi. Sosyal medyada 150 bini aşkın takipçisi bulunan ikili aralarındaki bağı güçlendirmek için 'seks diyeti' adını verdikleri bir uygulama yaptıklarını söyledi.

Trend 2024-01-11 12:01:57

Christina Aguilera 18 kilo verdi! Gökkuşağı diyeti ve günlük besin alımı detayı

Christina Aguilera geçtiğimiz günlerde 18 kilo verdikten sonra inanılmaz vücudunu sergiledi. Ünlü şarkıcının kilo verme sırrı da ortaya çıktı. Şarkıcı Gökkuşağı diyetini uygulayarak 18 kilo kaybetti.

Magazin 2024-01-04 08:45:15

Aksaray Belediyesi Çölyak hastalarına glütensiz gıda desteği

Aksaray Belediyesi tek tedavi yöntemi glütensiz beslenme diyeti olan çölyak hastalarının hayatlarını kolaylaştırmak ve için gıda desteği sağlıyor.

Yurthaber 2023-12-25 13:42:32

Sosyal medyadan mide bulandıran görüntüler! Etleri çiğ çiğ yiyen doktor şimdi de göz yedi... Sosyal medyadan yorum gecikmedi

TikTok'ta 'doktorgülec' kullanıcı adıyla paylaşım yaparak 73 bini aşkın takipçiye ulaşan Dr. Tuğba Güleç ilginç bir yeme rutinine sahip. İşlenmemiş gıda diyeti yapan Güleç, hayranlarının karşısına son olarak göz yemeye çalıştığı anlarla geçti. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 25-11-23 15:28

Lipödem nedir, kilo vermeye engel mi? Lipödem diyeti nasıl yapılır?

Lipödem, genellikle bacaklarda, kalçalarda, kolların iç kısımlarında ve bazen üst vücutta görülen, aşırı yağ birikimi ile karakterize edilen bir durumdur. Bu durum, özellikle kadınlarda yaygın olarak görülür ve genetik faktörler, hormonel değişiklikler ve obezite gibi etmenlerle ilişkilidir. Lipödem, vücutta dengesiz bir yağ dağılımına neden olarak estetik endişelere ve fiziksel rahatsızlıklara yol açabilir.

Haber 31-10-23 23:43

Haşimato hastası ne yemeli ne yememeli? Haşimato diyeti nasıl yapılır?

Haşimato tiroiditi, tiroid bezinin otoimmün bir hastalığıdır ve genellikle tiroidin iltihaplanması ile karakterizedir. Bu durumda, tiroid bezinin kendi bağışıklık sistemi tarafından saldırıya uğraması, tiroid hormonları üretimini etkileyebilir. Haşimato tiroiditi olan bireyler, tiroid fonksiyonlarını düzenlemek ve genel sağlıklarını desteklemek için özel bir diyet benimsemeyi düşünebilirler.

Haber 31-10-23 23:36

DASH diyeti nedir, hangi hastalıklara iyi gelir? DASH beslenme planı nasıl yapılır?

Günümüzde, sağlıklı yaşam tarzlarına yönelik ilgi arttıkça, DASH diyeti adını sıkça duymaya başlıyoruz. Ancak bu diyet sadece popüler değil, aynı zamanda sağlığı iyileştirmeye yönelik bilimsel bir yaklaşım sunuyor. DASH diyeti, özellikle hipertansiyonla başa çıkmak ve kardiyovasküler sağlığı desteklemek isteyenler için tasarlanmış bir beslenme planıdır.

Haber 31-10-23 23:32

FODMAP beslenme nedir? FODMAP beslenme diyeti nasıl yapılır?

Modern yaşamın hızlı tempolu doğasında, sindirim sorunları gün geçtikçe daha fazla kişiyi etkilemekte ve bu durum, bireylerin beslenme alışkanlıklarını gözden geçirmelerine neden olmaktadır. Bu bağlamda, FODMAP beslenme, bağırsak sağlığını olumlu yönde etkileyen bir yaklaşım olarak ön plana çıkmaktadır. FODMAP beslenme, sindirim sistemi üzerinde olumlu etkiler sağlayan ve bireylere kişisel ihtiyaçlarına göre uyarlanabilen bir yaklaşımdır.

Haber 31-10-23 23:28

Kolonoskopi öncesi kaç gün diyet yapılır? Kolonoskopi diyeti nasıl yapılır?

Kolonoskopi bağırsakların iç yüzeyini incelemek ve potansiyel problemleri tespit etmek için kullanılan yaygın bir tıbbi prosedürdür. Bu işlem, genellikle bağırsak polipleri, iltihaplanma, divertikülit veya bağırsak kanseri gibi durumları değerlendirmek için gerçekleştirilir. Kolonoskopi öncesi beslenme, bu prosedürün etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi ve hastanın rahatlığı için önemli bir rol oynar.

Haber 31-10-23 23:26

Candida diyeti nedir? Candida diyeti nasıl yapılır, örnek beslenme listesi

Candida diyeti vücuttaki Candida albicans adlı mantarın aşırı büyümesini kontrol altına almayı amaçlayan bir beslenme yaklaşımıdır. Candida, genellikle bağışıklık sistemi sağlıklı olduğunda vücutta doğal olarak bulunan bir mikroorganizmadır. Ancak, bağışıklık sistemi zayıfladığında veya dengesiz bir şekilde beslendiğinde, Candida'nın aşırı büyümesi ve vücutta sorunlara neden olması mümkündür.

Haber 31-10-23 23:22

Yumurta diyetiyle kilo verilir mi? Yumurta diyeti nasıl yapılır?

Yumurta diyeti son dönemde popülerlik kazanan ve birçok kişi tarafından tercih edilen bir beslenme yaklaşımıdır. Yumurta, sağlıklı protein, vitamin ve mineral kaynağı olması nedeniyle birçok diyetin temelini oluştururken, yumurta diyeti bu besin öğesini odak noktasına alarak kilo kaybını desteklemeyi amaçlar.

Haber 31-10-23 23:17

Hollywood diyeti nedir, nasıl yapılır? Hollywood diyeti kimler için uygun?

Hollywood diyeti, adını ünlü isimlerin sık tercih ettiği ve popülerleştirdiği bir beslenme yaklaşımından alır. Bu diyet, kısa süreli bir kilo kaybı hedefleyen ve özellikle özel etkinliklere veya film çekimlerine hazırlanan kişiler arasında yaygın olarak bilinir. Ancak, Hollywood diyeti genellikle kontroversiyel bir konu olmuş ve uzmanlar arasında farklı görüşlere neden olmuştur.

Haber 31-10-23 23:14

Dukan diyeti nedir, nasıl yapılır? Dukan diyetinini ilk haftası ne yenir?

Dukan diyeti beslenme uzmanı Dr. Pierre Dukan tarafından geliştirilen, protein temelli ve aşamalı bir kilo kaybı programını içeren bir diyet planıdır. Bu diyet, düşük kalorili ve düşük yağ içeren protein zengini gıdaların ağırlıklı olarak tüketilmesine dayanır ve dört farklı aşamadan oluşur.

Haber 31-10-23 23:10

Karatay diyeti nasıl yapılır? Karatay diyetinde neler yasak?

Karatay diyeti, sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda önemli bir yer edinen Prof. Dr. Canan Karatay'ın benimsediği bir beslenme yaklaşımıdır. Bu diyet, düşük karbonhidrat, yüksek yağ ve orta düzeyde protein içeren bir beslenme düzenini temel alarak metabolizmayı düzenlemeyi ve sağlıklı kilo kaybını desteklemeyi hedefler.

Haber 31-10-23 23:08

Eliminasyon diyeti nedir, nasıl yapılır? Eliminasyon diyeti niye yapılır?

Eliminasyon diyeti belirli gıdaların geçici olarak diyetten çıkarılması ve sonra tekrar eklenmesi sürecini içeren bir beslenme yaklaşımıdır. Amaç, vücutta potansiyel olarak olumsuz reaksiyonlara neden olan gıdaları tanımlamak ve bireyin sağlığını iyileştirmektir. Ancak, bu tür bir diyeti uygulamadan önce bir sağlık profesyoneli veya beslenme uzmanından danışmanlık almak önemlidir.

Haber 31-10-23 23:03

İsveç diyeti nedir, nasıl yapılır? İsveç diyeti ile 1 haftada kaç kilo verilir?

Son zamanlarda popülerlik kazanan İsveç diyeti, hızlı kilo kaybı vaadiyle birçok kişinin dikkatini çekiyor. Ancak bu diyetin etkili ve sürdürülebilir bir seçenek olup olmadığı hala tartışmalı. İsveç diyetini anlamadan önce, bu konunun ne kadar bilimsel temele dayandığını ve potansiyel risklerini gözden geçirmekte fayda var.

Haber 31-10-23 23:00

Soya sütünün faydaları nelerdir? Soya sütü günde ne kadar içilmeli?

Soya sütü son yıllarda sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyenler ve özellikle laktoz intoleransı olanlar için giderek daha popüler hale gelen besleyici bir içecektir. Soya sütü soya fasulyesinden üretilir ve birçok yönden sağlık yararları sunar. Özellikle laktoz intoleransına sahip olanlar veya vegan bir diyeti tercih edenler için mükemmel bir alternatif olarak kabul edilir.

Haber 31-08-23 23:51

5 ayda 22 kilo vermişti... Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı! Yarısından fazlasını verdim deyip sırrını paylaştı

Verdi kilolarla sosyal medyada sık sık gündem olan Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı. Şöhret olduğu ilk günden bu yana fazla kiloları ile tanınan Ata Demirer zayıflamak için uyguladığı diyeti açıkladı.

Magazin 20-07-23 13:22

Canan Karatay'dan yaşlanmayı önleyen muhteşem ipucu! Yiyen 10 yaş geriye gidiyor

Prof. Dr. Canan Karatay'ın 10 yaş geriye götüren gençlik formülü açıklaması, 58 yıl önceki fotoğraflarının konuşulması nedeniyle gündem oldu. 'Karatay Diyeti' ile milyonlar tarafından tanınan uzman isim, gençliğinden itibaren tükettiği besinleri, takipçilerine önerdi. İşte Canan Karatay'ın açıkladığı o süper besin...

Haber 12-07-23 07:03

Canan Karatay’ın gençlik hali olay oldu! 58 yıl önceki fotoğraflarını görenler şaştı kaldı! Mankenler yanında halt yemiş

Yaptığı açıklamalarla ezberleri bozan Prof. Dr. Canan Karatay gençlik hali ile gündem oldu. 'Karatay Diyeti' ile milyonlar tarafından tanınan uzman ismin 58 yıl önceki hali sosyal medyayı salladı. İşte Canan Karatay'ın gençlik hali...

Magazin 09-07-23 09:24

GAPS diyeti nedir? GAPS diyeti örnek menü listesi

GAPS diyeti bağırsak sağlığını iyileştirmek ve vücutta mevcut olan sindirim sorunlarını tedavi etmek amacıyla tasarlanmış bir beslenme programıdır. GAPS, "Gut and Psychology Syndrome" (Bağırsak ve Psikoloji Sendromu) kelimelerinin kısaltmasıdır ve bağırsak sistemi ile beyin arasındaki yakın ilişkiyi vurgular. Peki, GAPS diyeti nedir ve nasıl uygulanır?

Haber 30-06-23 19:55

2, 3, 7 ve 21 günlük detoks diyeti listeleri: Detoks diyeti nasıl yapılır?

Detoks diyetleri vücudu toksinlerden arındırmak, enerji seviyelerini artırmak ve genel sağlığı desteklemek amacıyla popüler hâle gelmiştir. Bu diyetler genellikle belirli bir süre boyunca uygulanır ve besin seçimine ve diğer yaşam tarzı faktörlerine odaklanır. İnsanların genellikle tercih ettiği detoks diyetleri arasında 2, 3, 7 ve 21 günlük seçenekler bulunur. Bu süreler kişinin hedeflerine ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir.

Haber 30-06-23 19:37

Aç kalmadan kilo vermenin yolları | Hızlı ve basit kilo verme yolları nelerdir?

Aç kalmadan kilo vermek birçok insanın hedeflediği bir sağlık ve güzellik amaçlarından biridir. Ancak bu hedefi gerçekleştirmek her zaman kolay olmayabilir. Neyse ki hızlı ve basit kilo verme yolları bulunmaktadır. Bu yöntemler aç kalmadan kilo vermek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunar. Evde zayıflama yöntemleri arasında aç kalmadan kilo verme teknikleri oldukça etkili olabilir. İşte sizler için en hızlı kilo verme diyeti ve hızlı kilo vermek için yapılması gerekenler!

Haber 30-06-23 19:27

Karaciğer yağlanması diyeti nedir ve nasıl yapılır? Karaciğer yağlanması olanlar için diyet ve beslenme listesi örneği

Karaciğer yağlanması karaciğerin aşırı miktarda yağ depolaması sonucu oluşan bir durumdur. Bu durum sağlıksız beslenme alışkanlıkları, obezite, diyabet, alkol tüketimi, yetersiz egzersiz ve genetik faktörler gibi birçok nedenden kaynaklanabilir. Karaciğer yağlanmasını önlemek veya tedavi etmek için ise sağlıklı bir beslenme programı takip etmek önemlidir. Peki, karaciğer yağlanması diyeti nasıl olmalı?

Haber 15-06-23 14:19

Her sabah 5.30'da kalkıyor! Burcu Esmersoy sıkı kalça için bakın ne yapıyor

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken model ve sunucu Burcu Esmersoy fit fiziğiyle de dikkat çekiyor. Formunu korumak için diyeti ve sporu bırakmayan güzel isim sıkı kalçalar için ise her sabah 5.30'da uyanıyor. İşte Esmersoy'un spor paylaşımı...

Magazin 02-06-23 09:32

Manda yoğurdunun faydaları nelerdir, zararları var mı? Manda yoğurdu ne işe yarar, nasıl tüketilir?

Yoğurt insanların binlerce yıldır tükettiği sağlıklı bir gıda ürünüdür. Ancak son zamanlarda manda yoğurdunun sağlık faydaları ve besin değerleri nedeniyle popülerliği artmıştır. Manda yoğurdu düşük yağ içeriği ve zengin besin değerleri sayesinde özellikle sağlıklı bir diyeti desteklemek için tercih edilen bir gıdadır. Ayrıca, sadece lezzeti değil, aynı zamanda sindirim sistemine, bağışıklık sistemine ve kemik sağlığına yönelik bir dizi faydası da bulunmaktadır. Peki, manda yoğurdu ne işe yarar?

Haber 08-05-23 13:50

50 yaşındaki Hande Yener'in 1 haftada 4 kilo verdiren diyeti bakın nasılmış!

Çıkardığı şarkılar ve sahne tarzıyla çok konuşulan Hande Yener formda vücudu ile de dikkat çeken isimlerden biri. 50 yaşındaki ünlü ismin bir haftada 4 kilo veren diyetinin nasıl olduğu ortaya çıktı.

Magazin 02-05-23 09:41

En iyi göbek eritme hareketleri nelerdir, göbek eritmek için ne yapılmalı? Göbek yağı eritme diyeti ve egzersizleri

Yoğun gündelik hayatta ve iş temposunda beslenmeye yeterince dikkat edilmediğinde yağlanma, kilo alma gibi sorunlar yaşanabiliyor. İnsanların genetik yapısına bağlı olarak fazla kilolar vücutların belirli bölgelerinde depolanıyor. Bu bölgelerden biri de göbek ve çevresi olarak göze çarpıyor. Fit bir görünüme sahip olmak için anahtar özelliklerden biri olan ince bel, düzenli egzersizler ve beslenme programları sayesinde ulaşılabilir bir sonuçtur.

Haber 10-04-23 14:52

Leptin hormonu nedir, nasıl çalışır, dışarıdan alınır mı? Leptin hormonu ne işe yarar, leptin hormonu diyeti nedir?

Leptin hormonu son yıllarda obezite ve kilo yönetimi konularında önemli bir araştırma konusu haline geldi. Leptin yağ hücreleri tarafından salgılanan bir hormondur ve vücuttaki yağ depolarının boyutu ve enerji dengesiyle yakından ilişkilidir. Bu hormon iştahı kontrol etmek, enerji harcamasını düzenlemek ve vücut ağırlığını korumak gibi önemli fonksiyonları yerine getirir. Ancak leptin direnci veya eksikliği gibi durumlar obezite ve diğer sağlık sorunlarına neden olabilir.

Haber 10-04-23 11:39

Akdeniz diyeti nedir, nasıl yapılır? Akdeniz diyeti listesinde neler var?

Sağlıklı ve düzenli beslenme, aktif bir yaşam ve hastalıkların en aza indirilmesi adına uygulanan pek çok diyet programları bulunmaktadır. Bu diyet programları hem uygulama hem de içerik bakımından kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Bundan dolayı günümüzde oldukça çeşitli diyet programları mevcuttur. Bunlardan biri de son zamanlarda sıklıkla tercih edilen Akdeniz diyetidir. Buna göre Akdeniz diyeti nedir, Akdeniz diyeti nasıl yapılır?

Haber 07-04-23 16:24

Ketojenik beslenme nedir, ketojenik yiyecekler nelerdir? Keto diyeti nasıl yapılır: İşte örnek menü listesi

Sağlıklı bir hayat için çeşitli fiziksel aktivitelerle birlikte beslenme şeklinin de büyük bir önemi vardır. Kilo vermek, mevcut hastalıklardan korunmak, daha sağlıklı ve düzenli beslenmek ve daha mutlu olabilmek adına beslenme düzeni değiştirilmektedir. Tüm bunlar için çok çeşitli beslenme ve diyet programları uygulanmaktadır. Günümüzde sayıları gittikçe artan bu programlardan biri de ketojenik diyettir. Ketojenik diyet nedir ve nasıl yapılır?

Haber 07-04-23 16:24

21 günlük detoks diyeti listesi nedir, kaç kilo verdirir? Detoks diyeti nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir?

Vücudumuz her ne kadar biriken zararlı maddeleri kendi atabilse de yeterli gelmediği durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bu durumda dışardan takviyeler, detokslar ve diyet programları devreye girmektedir. Bunlardan detoks diyetleri son zamanlarda sıklıkla tercih edilen uygulamalardan biri olmuştur. Farklı uygulama şekilleriyle karşımıza çıkan detoks diyetlerinden 21 günlük detoks diyeti kaç kilo verdirir?

Haber 07-04-23 16:22

Vücuttaki yan yağlar ne kadar sürede erir? Yan yağları nasıl eritilir, yan yağları eritme diyeti nasıl olmalıdır?

Vücuttaki yan yağlar karın, kalça, bel ve yan bölgelerde birikir ve sağlıksız bir diyet ve hareketsiz bir yaşam tarzı sonucu oluşur. Yan yağları eritmek sadece estetik amaçlı değil aynı zamanda sağlık açısından da önemlidir. Ancak düzenli egzersiz ve sağlıklı bir diyetle eritmek de mümkün. Yan yağlarının azaltılması kalıcı bir değişiklik gerektirir. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek yan yağlarınızı azaltabilir ve sağlıklı bir vücuda kavuşabilirsiniz.

Haber 28-03-23 17:43

'Cristiano Ronaldo diyeti beni öldürecekti!' Brezilyalı yıldız Gabriel Menino'dan flaş itiraf!

Son 20 yılda yaptıklarıyla dünya futboluna damgasını vuran Cristiano Ronaldo, genç futbolcuların rol modeli konumuna gelmişti. Brezilya ekibi Palmeiras'ta forma giyen Gabriel Menino da kaderini değiştirebilmek adına Portekizli yıldızın uyguladığı diyeti kendi hayatına adapte etmeye çalıştığını ancak başarılı olamadığını dile getirdi. Menino, "Maç öncesi ısınmada ölecekmişim gibi hissettim" ifadelerini kullandı.

Spor 01-03-23 18:05

Komedyen Daisy May Cooper resmen eridi! Keto diyeti yapmıştı

Komedyen Daisy May Cooper son görüntüsüyle dünya basınında gündemde. 36 yaşındaki oyuncu ve komedyen uzun süredir birlikte olduğu Will Weston ile boşandıktan sonra bir hayli zayıflayarak dikkat çekti.

Magazin 26-02-23 14:24

Evde akupunktur nasıl yapılır? Evde akupunktur ile zayıflanır mı, akupunktur diyeti nedir?

Yüzlerce yıldır uygulanan ve Çin’de doğan akupunktur yöntemi birçok hastalığın tedavisinde önerilen bir alternatif tıp yöntemidir. Uzman kişiler tarafından ve doktor kontrolünde uygulanması gereken bu yöntem ağrılardan bulantılara birçok hastalık için önerilebilir. Akupunktur ayrıca evde de yapılabilen ve zayıflamaya yardımcı olan alternatif bir yöntem olarak bilinir. Peki, evde akupunktur nasıl yapılır?

Haber 07-02-23 16:39

Diyeti bozan obez kedi asma tavanı böyle çökertti! Neye uğradıklarını şaşırdılar

Antalya’da diyeti bozan ‘Edward’ adlı şişman kedi, barınmak için girdiği iş yerinin asma tavanını çökertti.

Haber 28-12-22 16:23

Antalya'da akılalmaz olay! Diyeti bozan kedi tavanı çökertti: Çok rahat çok profesyonel

Antalya'da diyeti bozduğu söylenen 'Edward' isimli kedi, barınmak için girdiği iş yerinin asma tavanının çökmesine neden oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlarda, iş yeri sahibi kadın tavanın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. İş yeri sahibi Necibe Kıvrak, ''O gün içeri girip merdivenlerden yukarıya çıkmış. Yukarıda boş bir kolinin içerisine girmiş, koli de asma tavana devrilmiş. İlk düştüğünde büyük bir gürültü oldu'' diyerek olay anını anlattı.

Haber 28-12-22 13:05

Binlerce kişi bugün bayram ediyor! Ünlü seks diyeti trendi 'No Nut November' son buldu

1 Aralık itibariyle büyük ses getiren seks diyeti trendi No Nut November son buldu. Trende katılan birçok sosyal medya kullanıcısı, deneyimlerini paylaşmak ve bir aylık diyetin bitişini kutlamak üzere soluğu sosyal medyada aldı. Kimileri gördükleri faydalardan bahsederken, kimileri de sürecin zorluğundan yakındı.

Trend 01-12-22 14:28

3 günlük detoks diyeti listesi örneği: Detoks diyeti nasıl yapılır, ne işe yarar, kaç kilo verilir?

Normal şartlar altında vücut, çeşitli yöntemlerle almış olduğu toksinleri her gün bilhassa geceleri ve erken sabah saatlerinde kendi temizler. Fakat yaşın ilerlemesi ile beraber vücuttaki metabolik artıkların temizlenme potansiyelinde azalma meydana gelir. Bu durumlarda vücuttan toksinlerin atılması ve metabolizmanın hızlanması adına yapılan pek çok uygulama mevcuttur. Detoks diyeti de bunlardan biridir. Detoks diyeti nedir ve ne işe yarar, 3 günde detoks diyetiyle ne kadar kilo verilir?

Haber 18-11-22 18:06

7 günlük detoks diyeti listesi: Detoks diyeti nasıl yapılır, kaç kilo verilir?

Gün içerisinde hissedilen yorgunluk, cilt ve saçlarda gözlenen değişikliklerin pek çok nedeni bulunur. Günlük hayatımızda maruz kaldığımız katkı maddeli gıdalar, alkol, kafein, kirli hava ve sigara gibi toksin maddeler de bu nedenlerden birkaçıdır. Bu toksin maddelerden arınmak cilt, saç ve vücudun yenilenmesini sağlamak adına yapılan pek çok uygulama vardır. Bunlardan biri de detoks diyetleridir. Pek çok uygulaması bulunan detoks diyetiyle 7 günde kaç kilo verilir?

Haber 18-11-22 17:53

Yetişkin film yıldızı Astrid Wett paylaşımıyla dudak uçuklattı! Kasım ayının meşhur seks diyeti No Nut November'a katılanlar perişan oldu

Yetişkin film yıldızı Astrid Wett, geçtiğimiz günlerde paylaştığı çeşitli kostümler denediği erotik bir cosplay videosu ile gündem oldu. Birçok seksi kostüm deneyen Wett, arkasına koyduğu aynaya yansıyan frikikleriyle de hayranlarının dikkatini çekti.

Trend 07-11-22 12:32

Paleo diyeti nedir, nasıl yapılır? Paleo diyeti örnek menü listesi nasıl, Paleo diyeti zararlı mı?

Paleo diyeti ismini Paleotik çağdaki insanların beslenme şeklinden alır. Bazı besin gruplarının tüketilmesi bazı besin gruplarının ise tüketilmemesi prensibine dayanan diyette işlenmiş gıdalardan uzak durulması gerekiyor. Paleo diyeti az ya da hiç işlem görmemiş besinleri tüketmeye dayalı olan bir beslenme programıdır. Paleo diyet programı, 10.000 yıl öncesindeki insanların beslendikleri şekilde bir yeme planının oluşturulması düşüncesini savunur. Peki, paleo diyeti zararlı mı?

Haber 04-11-22 17:41

IF diyeti örnek menü listesi: Hangi yemekler yenir? Intermittent Fasting nedir, diyeti nasıl yapılır?

IF diyeti yani aralıklı oruç, vücudu dinlendirme yöntemi ile kilo verme ve beden sağlığını desteklemeye yarayan bir diyet türüdür. Intermittent Fasting diyeti, çok eski yıllardan günümüze gelen bir diyet metodudur. Intermittent fasting, tüm dünyada tercih edilen en popüler sağlık ve fitness trendleri arasında gösterilebilir. Yapılan birçok araştırma bu diyetin vücut ve beyin üzerinde güçlü olumlu etkileri olduğunu ortaya çıkarmıştır. Peki, IF diyetinde hangi yemekler yenir?

Haber 04-11-22 17:33

Düşük karbonhidrat diyeti örnek menü listesi: Düşük karbonhidrat diyeti ile kaç kilo verilir, faydaları ve zararları nedir?

Yaş ve cinsiyete bağlı olarak kişinin beden kitle indeksi ve alması gereken kalori miktarı değişkenlik gösterir. Buna rağmen sağlıklı kilo vermenin en önemli anahtarı alınan kalorinin verilen kaloriden daha az olmasıdır. İstenilen miktarda kalorinin alınması ve fazla kalorilerin verilmesi adına pek çok diyet programı ve egzersiz uygulanır. Low carb olarak da adlandırılan düşük karbonhidrat diyetiyle kaç kilo verilir?

Haber 04-11-22 17:26

Aralıklı oruç diyeti sağlıklı mı, aralıklı oruç diyetiyle kaç kilo verilir? Aralıklı oruç diyeti ile kilo verenlerin yorumları

Günümüzde kilo ile ilgili sorunlar yaşayan pek çok insan var. Başta kilo problemlerinin çözülmesi, daha sağlıklı bir hayat yaşamak ya da mevcut kilonun korunması için uygulanan çok fazla program mevcuttur. Zaman içerisinde bu programlar daha da çeşitlenmiştir. Aralıklı oruç diyeti de bunlardan biridir. Bu diyet programı son zamanlarda yaygınlaşmış olup birçok kişi tarafından da tercih edilir. Peki, aralıklı oruç diyeti sağlıklı mı?

Haber 04-11-22 16:40

Su diyeti nasıl yapılır, su diyetinde ne içilir? Su orucu diyeti ile nasıl kilo verilir?

Su diyeti 7 gün yapılan, su ve haşlanmış sebzeler ile beslenilen kısa bir diyet programıdır. Sağlıklı bireyler su diyeti ile 7 günde 7 kiloya kadar kilo kaybı yaşayabilir. Diyet uygulanırken günde en az 3 litre kadar su tüketilmesi gerekir. Ancak su diyeti yapmadan önce mutlaka genel sağlık kontrolünün sağlanması gerekir. Su orucu olarak da adlandırılan su diyeti pek çok kişi tarafından tercih edilen kısa süreli bir diyettir. Su diyeti nedir nasıl yapılır?

Haber 04-11-22 16:37

Sirtfood diyeti listesi örneği: Sirtüin diyeti nedir, nasıl yapılır, sirtfood içecek tarifi nedir?

Çağımızın en büyük problemlerinden biri de kilo sorunlarıdır. Fazla kilolarından kurtulmak isteyen insanlar sürekli bir arayış içindedir. Günümüzde bu problemlere çözüm üretmek üzere trend beslenme modelleri oluşturuluyor. Sirtfood diyet listesi son dönem oldukça popüler olan yağ yakımını hızlandıran bir diyet türüdür. Bu diyetin amacı kaloriyi kısıtlamak ve sirtüin proteininin aktivite olmasına yardımcı olan gıdaları tüketmektir. Sirtüin diyeti nedir, hangi yiyecekler yenir?

Haber 01-11-22 17:14