Devlet Baskani Omer El Besir Haberleri

Kalem tutamıyor, tokalaşamıyordu: El terlemesinden 1 saatlik ameliyatla kurtuldu

Samsun’da aşırı el terlemesinden dolayı kalem tutamama ve tokalaşamama gibi şikâyetleri olan genç kız, devlet hastanesinde yapılan ameliyatla tedavi oldu.

Yurthaber 2024-03-12 10:36:18

Yeni savaşın ayak sesleri! İsrail '3. aşama' dedi, suikast sonrası olay misilleme iddiası olay: Her gün 1500 İsrailli ölür

Lübnan'ın başkenti Beyrut ve İran'ın Kirman şehrindeki saldırılar sonrası 'bölgesel savaş' tehdidi iyiden iyiye konuşulmaya başladı. Uzmanlar söz konusu saldırı ve suikastin yeni savaşın ayak sesleri olduğu görüşünü bildirirken, taraflardan da peş peşe açıklamalar geliyor. İsrail devlet televizyonu Gazze'de 'savaşın üçüncü aşaması'na geçildiğini duyururken, El Meyadin televizyonun ise Hizbullah'ın günde 6 bin roket ateşlemek için plan hazırladığını iddia etti.

Haber 2024-01-04 14:35:13

'Devlet bankaya el koyacak' yalanıyla insanları kandırıp milyonlarca lira dolandırdı! Son vurgunu yapacaktı ki işler istediği gibi gitmedi

Her gün çıkan dolandırıcılık hikayelerine bir yenisi daha eklendi. Birçok ilde kendini polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran şüpheli Yalova'daki son vurgununu yapamadan yakalandı. 7 farklı dolandırıcılık yaptığı ortaya çıkan şüphelinin milyonlarca lira ve dolar haksız kazanç sağladığı ortaya çıktı. 'Devlet bankaya el koyacak' yalanını söyleyen şüpheli suçüstü yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 2023-12-16 17:07:04

Son Dakika | Kuveyt Emiri es-Sabah hayatını kaybetti

Son dakika: Kuveyt Devlet Televizyonu'nun bildirdiğine göre, Kuveyt Emiri es-Sabah 86 yaşında hayatını kaybetti. Emir es-Sabah'ın vefatı üzerine Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni emiri olduğunu açıkladı.

Haber 2023-12-16 13:05:41

Araba alım satımında yeni dönem! E-Devlet’e bir yeni özellik daha: Taşıt Takas sistemi hayata geçiyor

Takasbank tarafından araç mülkiyetinin ve satış bedelinin eş zamanlı el değiştirmesi esnasında ortaya çıkabilecek risklerin önlenmesi amacıyla 3 Şubat 2020'de vatandaşların hizmetine sunulan Taşıt Takas'a artık e-Devlet kanalından da ulaşılabilecek. Sistemin detayları ve nasıl işleyeceği de belli oldu.

Finans 13-12-23 14:43

SON DAKİKA | Devlet o evlere el mi koyacak? Kentsel dönüşümdeki rezerv alan tartışmaları için Bakan Özhaseki net konuştu: Kimsenin malında gözümüz yok!

Son dakika haberi: Kentsel dönüşümdeki rezerv tartışmaları gündem yaratırken, "Devlet o evlere el mi koyacak?" sorusu dikkat çekmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, iddiaları net bir dille yalanladı. Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada "Bakanlık millete hizmet etmek için kurulur. Milletin evlerine bakanlık el koyup ne yapacak? Kimsenin malında gözümüz yok." ifadelerini kullandı.

Finans 28-11-23 12:53

Enflasyonu düşürmek için Merkez Bankası’nı kapatacak! Piyasayı dolarize edecek… Arjantin Devlet Yeni Başkanı Milei’den dikkat çeken yorum: ‘Para basmak sahtekarlıktır’

Arjantin’de enflasyonun yüzde 140’ların üzerine çıkması ve yoksulluk oranının sıçramasıyla hükümet el değiştirdi. Arjantin'in yeni Devlet Başkanı aykırı fikirleri ile tanınan Javier Milei oldu. Milei’nin görevinden çok seçim vaatleri daha dikkat çekici oldu. Milei seçim döneminde enflasyonu düşürmek ve refahı artırmak için merkez bankasının kapatılıp; Arjantin Pesosu'nun tedavülden kaldırılarak ülke ekonomisinin tamamen dolarize edilmesi gerektiğini savundu.

Finans 20-11-23 12:07

Mardin'deki bu köy keşfedilmeyi bekliyor! Devletimiz hemen el atsa çok mutlu oluruz

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Yurderi köyünde hüküm süren medeniyetlerden kalma tarihi yapılar, turizme kazandırılmayı bekliyor. Köy sakinlerinden Hasan Ortekin, "Keldani Kilisesi, mağaralar ve birçok tarihi yerimiz bulunuyor. Devlet yetkililerimizden buranın keşfedilmesini istiyoruz. Turistik açıdan önemli bir köy. Tarihi konum açısından devletimiz hemen el atsa çok mutlu oluruz." ifadelerini kullandı.

Haber 16-11-23 17:53

İkinci el araba ve konut satışında sistem değişti! Bugünden itibaren uygulanacak: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi devreye giriyor

Konut ve ikinci el araba satışında yeni ilan düzenlemesi bugün devreye girdi. Bugünden itibaren TC kimlik, ad soyad ve telefon numarası Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'ne yüklenecek. Sisteme e-devlet şifresi ile girilebilecek. Aldatıcı ilana 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

Finans 01-11-23 08:25

SON DAKİKA | Kahire'de Gazze Zirvesi! Bakan Fidan'dan dünyaya net mesaj 'Türkiye onurlu ve adil gelecek için çalışıyor'

Kahire'de Gazze için Barış Zirvesi başladı. Zirvede Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah El Sisi açılış konuşması yaptı. Sisi, liderleri Gazze'deki insani felaketi sonlandıracak ve barışa giden yolu yeniden canlandıracak bir yol haritası üzerinde anlaşmaya davet etti. Zirvede konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan "Bu kriz küresel boyutlarda savaşlar çıkarabilir. Filistinlilerin acılarının devam etmesine asla izin vermeyeceğiz. Bağımsız Filistin devleti kurulmalı" ifadelerini kullandı.

Haber 21-10-23 12:59

Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Hamas lideri Heniyye'den İsrail'in hastane saldırısı sonrası ilk açıklamalar

İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine yaptığı korkunç saldırının ardından Hamas'tan ilk açıklama geldi. Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, 500 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıdan ABD'yi sorumlu tuttu. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas da, saldırıyı "korkunç bir suç" şeklinde niteleyerek, "İşgal hükümeti tüm kırmızı çizgileri aştı" dedi. Abbas "İsrail'in, sizleri topraklarınızdan çıkarma planı geçmeyecek. Halkımız eğilmeyecek ve teslim olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber 18-10-23 01:57

Son dakika | Dünyanın merak ettiği yanıtı Erdoğan duyurdu! Putin'in iki özel isteğini açıkladı: Ruslar bunları şart koşuyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Putin'in tahıl koridoruna dönüş için koştuğu şartları açıkladı. Erdoğan ayrıca İYİ Parti lideri Meral Akşener'in yerel seçimlere yönelik çağrısını "Hanımefendinin bu yaklaşımı pazarlıkta el yükseltme gayretinden başka bir şey değil" sözleriyle değerlendirdi.

Haber 05-09-23 13:07

Afrika kaynıyor: Gabon'daki darbe sonrası iki ülkeden flaş hamle! Devlet Başkanı Bongo'nun evinden çıkanlar şoke etti...

Afrika'da sular durulmuyor. Nijer'den sonra Gabon'da da asker yönetime el koydu. Devlet Başkanı Ali Bongo'nun evinden valizler dolusu para çıktı. Dünya gündemine bomba gibi düşen darbe haberi sonrası Kamerun ve Ruanda'dan da flaş hamleler geldi. İki ülke ordu saflarında değişikliğe gitti. Dünya bir Afrika savaşı çıkması riskine karşı diken üstünde. İşte haberin tüm detayları!

Haber 31-08-23 11:26

Son dakika | Darbe sevinci halkı sokağa döktü: Gabon Devlet Başkanı evinde alıkondu! Dünya endişeyle izliyor

Son dakika haberi: Gabon'da 12 asker devlet kanalında yönetime el koyduklarını duyurdu. Askerler hafta sonu gerçekleşen seçimlerin iptal edildiğini açıkladı. Gabon Devlet Başkanı Ali Bongo Ondimba da evinde alıkondu. Ondimba'nın oğlu tutuklandı. Ondimba evinden dünyaya yardım çağrısı yapıp "Konutumdayım ama neler olduğunu bilmiyorum. Dünyaya söylüyorum, bir şeyler yapın" dedi. Darbe sonrası sokaklarda ilginç görüntüler meydana geldi. Darbe destekçileri sokağa dökülüp kutlamalar yaptı.

Haber 30-08-23 15:20

Son dakika | Erdoğan'dan Anıtkabir'de 30 Ağustos mesajı! 'Türkiye Yüzyılı vizyonunu azim ve kararlılık içinde hayata geçiriyoruz

Son dakika haberi: 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de resmi tören düzenlendi. Törene devlet erkanı katılım sağladı. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, "Muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma hedefimizin sembolü Türkiye Yüzyılı vizyonunu devlet, millet el ele, azim ve kararlılık içinde hayata geçiriyoruz" mesajını verdi.

Haber 30-08-23 11:17

Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 11 ili işaret ederek stratejilerini açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklama "Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir" dedi.

Haber 01-08-23 11:04

Nijer'de askeri darbe! Cumhurbaşkanı Bazoum'un gözaltına, anayasa ise askıya alındı

Nijer'de bir grup asker, darbe yaparak yönetime el koydu. Devlet televizyonundan okunan darbe bildirisinde Cumhurbaşkanı Mohamed Bazoum'un devrildiği ve anayasanın askıya alındığı belirtildi.

Haber 27-07-23 10:10

Putin dünya devi iki şirketin Rusya'daki hisselerine el koydu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzaladığı kararnameyle Fransız gıda şirketi Danone ve Danimarka merkezli uluslararası bira üreticisinin Rusya’daki hisselerine el konuldu. Kremlin'den yapılan açıklamada tüm hisselerin Rusya Federal Mülk Yönetim Ajansı'na devredildiği belirtildi.

Haber 16-07-23 19:16

O ülkede hız sınırını aşanların araçlarına devlet el koyacak

Avusturya Çevre, Enerji ve Ulaştırma Bakanı Leonore Gewessler, şehir içi hız sınırını saatte 80 kilometre, şehir dışı hız sınırını ise 90 kilometre aşan kişilerin araçlarına el konulacağını söyledi.

Haber 05-07-23 21:35

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek'ten BAE'de kritik temaslar

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile görüşme gerçekleştirdi.

Finans 22-06-23 19:03

Erdoğan ile BAE lideri el-Nahyan'ın görüşmesi sonrası BAE'li bakandan dikkat çeken 'ekonomi' mesajı! Zengin, umut verici bir gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Al Nahyan'ı kabulünün ardından BAE Ekonomi Bakanı el-Merri, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilere ilişkin bir mesaj verdi. Türkiye ile BAE arasında imzalanan Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması'na değinen el-Merri, "Ticaret, ekonomi ve yatırım fırsatları bakımından zengin, umut verici bir gelecek bizi bekliyor" dedi.

Haber 11-06-23 17:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile görüştü.

Haber 10-06-23 19:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen aslanların Gaziantep'te dünyaya gelen dört yavrusu tanıtıldı

Sudan eski Devlet Başkanı Ömer el-Beşir tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilen "Sudan" ve "Sultan" adlı aslanların dünyaya gelen dört yavrusuna özenle bakılıyor.

Yurthaber 30-05-23 13:50

Orta Amerika ülkesi karıştı! Devlet Başkanı Bukele duyurdu: O kenti kuşattık

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bukele, çete savaşlarının yaşandığı ülkenin kuzeyindeki Nueva Concepcion kentinin polis ve ordu tarafından kuşatıldığını bildirdi.

Haber 17-05-23 21:53

Amerika kıtasının en büyük hapishanesine 2 bin çete üyesi daha nakledildi! El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele duyurdu

Orta Amerika ülkesi El Salvador'da en korkulan iki çete olan MS-13 ve Barrio-18'e karşı operasyonlar sürüyor. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele'nin talimatıyla yapılan 40 bin kapasiteli Amerika kıtasının en büyük hapishanesine 2 bin çete üyesi daha götürüldü. Cumhurbaşkanı Bukele, Twitter hesabından çete üyelerinin hapishaneye götürülme anının görüntülerini paylaşarak, "Dünyanın en çok eleştirilen hapishanesinde yaşayan çete üyesi sayısı 4 bine ulaştı." dedi.

Haber 16-03-23 01:43

SON DAKİKA | 'Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor' diyen Kılıçdaroğlu'na Bakan Soylu'dan yanıt: Merak etme...

Son dakika haberi: Türkiye'yi sarsan 6 yaşındaki çocuğa yönelik istismar iddiaları sonrası Adalet Bakanlığı'na yürüyen ve Emniyet'e operasyon çağrısı yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yanıt geldi. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Soylu, "Merak etme Kılıçdaroğlu, Türk Polisi devlet-millet düşmanlarını da, teröristler ile el ele tutuşanları da, ikiyüzlüleri de iyi bilir" dedi.

Haber 12-12-22 15:35

Hastalardan el emeği ve göz nuru sergisi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastalar tarafından hazırlanan el emeği ve göz nuru sergisi büyük beğeni topladı. Turgutlu Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören ve el uğraşı terapisi uygulanan hastaların hazırladığı ürünler hastane stant alanında düzenlenen sergi ile görücüye çıktı.

Haber 31-10-22 17:09

Hamas heyeti 10 yıl sonra Suriye Devlet Başkanı Esad ile görüştü! 'Türkiye' detayı dikkatlerden kaçmadı

Suriye iç savaşının başlamasından bu yana dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile Halil el- Hayye'nin da aralarında bulunduğu Hamas heyeti, 10 yıl aradan sonra Suriye'nin başkenti Şam'da bir araya geldi. Hamas'ın Arap ve İslam Dünyasıyla İlişkiler Ofisi Başkanı Halil el-Hayye'nin görüşmede kullandığı 'Türkiye' sözleri ise dikkat çekti. İşte haberin detayları...

Haber 19-10-22 20:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Nahyan ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed el Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 16-10-22 15:15

Pakistan Başbakanı Şerif’in Putin’le görüşmesinde kulaklıkla sınavı! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Özbekistan Semerkant’taki Şanghay İşbirliği Örgütü zirvesi öncesi dün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi. İki lider el sıkıştıktan sonra yerlerine geçti. Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, görüşmede çeviri yapılan kulaklığını takamayıp zor anlar yaşadı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 16-09-22 15:36

Dünya Kraliçe Elizabeth'in cenaze töreninde uygulanacak güvenlik protokolünü konuşuyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Katılmayı düşünüyorum demişti

Dünyanın dört bir yanından insanları yasa boğan Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünün ardından cenaze töreni için ülkede hazırlıklar sürüyor. 19 Eylül'de gerçekleştirilecek törene birçok devlet lideri katılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da törene "programlar el verirse katılmayı düşündüğünü" dile getirmişti. Elizabeth'in cenaze törenine katılım koşulları açıklandı. Ticari uçak, özel jet ve otobüs ile ilgili detaylar tüm dünyanın gündemine girdi.

Haber 12-09-22 11:08

MHP'nin Sivas mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (2) - "Gizleyecek hiçbir şeyimiz yok. Utanacağımız sıkılacağımız hiçbir ilişki ağımız da yok. Çünkü biz haktan yanayız, halktan yanayız, hakikatten tarafız. Sivas'ın Amasya'nın, Çorum'un, Tokat'ın, Yozgat'ın yanındayız. Çiğ süt içmedik ki karnımız ağrısın" - "Zillete tevessül etmedik ki istikametimiz sapsın. Namerde el açmadık ki yüzümüz kızarsın. İhanete tamam demedik ki yükümüz ağırlaşsın. Nasıl görünüyorsak oyuz. Ne demişsek onun ardındayız"

Yurthaber 04-09-22 18:33

Barınmadan sonra sıradaki sorun eşya! Yüzde 50 daha uygun ama ikinci eli bile 2,5 kat zamlandı

Üniversiteyi kazananların barınma sorununun yanında bir de eşya sorunu ortaya çıktı. Devlet ve özel yurtlar yerine kiralık evlerde kalacak öğrenciler eşya fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi. Sıfır mobilya ve beyaz eşyalar el yakarken öğrenciler en ucuz alternatif olan ikinci el eşyalara yöneldi. Geçen yıl 4-5 bin lira olan ikinci el fiyatları bu yıl toplamda 10 bin lirayı aşıyor.

Finans 26-08-22 08:19

Geleneksel el sanatlarını festivallerde tanıtıyorlar

Kayseri'deki festivale katılan ahşap işçiliği devlet sanatkarı Osman Nergiz: - "Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te de 3 yıl sanatımızı tanıtmaya çalıştım" - Yemeni ustası Hakan Özçetinkaya: - "Daha önce kullananlar tereddütsüz alıyor. İlk defa görenler ise merak ediyor, neye yaradığını soruyorlar. Onlara anlatmaya ve sevdirmeye çalışıyoruz"

Yurthaber 09-08-22 11:10

E-haciz nedir, nasıl kaldırılır? E-haciz hangi borçlara uygulanır?

Devlete olan borçların elektronik ortamda genellikle maaşa el koyma şeklinde gerçekleşen tahsiline elektronik haciz (e-haciz) denir. E-haciz işlemini kaldırmak için e-devlet sistemini kullanmak yeterli olur.

Finans 13-07-22 17:38

Türkiye'nin dört bir yanından gelen AFAD gönüllüleri Bozkurt'u yeniden temizledi

Geçen yıl 11 Ağustos'taki selin ardından yaraların sarılmasında görev alan AFAD ekipleri, bu yılki selden sonra da ilçenin temizlenmesine katkı verdi - Gönüllü Zeynep Ebrar Alaybeyoğlu: - "Geçen yıl da Bozkurt'a geldim. Bu yıl da afet olunca yine geldik. Devlet-millet el ele çalıştık"

Yurthaber 10-07-22 13:27

Polis ekiplerine yaptığı hareketler büyük tepki çekti! Yabancı uyruklu şüpheli yakalandı

Polis arabasının görüntülerini çeken ve çirkin el işaretleri yapan, yabancı uyruklu bir kişinin paylaşımları sosyal medyada büyük tepki topladı. Videonun ardından harekete geçen polis ekipleri, yabancı uyruklu şüpheliyi "devlet organlarını aşağıladığı" suçuyla gözaltına aldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 03-06-22 00:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'den Birleşik Arap Emirlikleri'ne taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Eski Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan’ın vefatı nedeniyle taziye ziyareti amacıyla Abu Dabi’ye geldi. Ziyaretin ardından Erdoğan Muhammed bin Zayid Al Nahyan tarafından havalimanından uğurlandı.

Haber 17-05-22 17:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abu Dabi'ye taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri eski Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan'ın vefatı nedeniyle salı günü Abu Dabi'ye taziye ziyaretinde bulunacak.

Haber 16-05-22 23:27

Muhammed bin Zayid: BAE'yi 2014'ten beri fiili olarak yöneten yeni devlet başkanı kimdir?

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ikinci devlet başkanı Şeyh Halife bin Zayid el Nahyan'ın ölümünün ardından Federal Konsey, 2014'ten bu yana ülkenin fiili lideri konumundaki Veliaht Prens Muhammed bin Zayid'i yeni devlet başkanı seçtiğini duyurdu.

Haber 14-05-22 19:15

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid El Nahyan kimdir? Halife Bin Zayid El Nahyan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid El Nahyan hayatını kaybetti. Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen son dakika haberi sonrası vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid El Nahyan kimdir? Halife Bin Zayid El Nahyan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte detaylar...

Haber 13-05-22 14:08

SON DAKİKA | BAE Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan hayatını kaybetti

Son dakika: Birleşik Arap emirlikleri Devlet Başkanı Halife Bin Zayid El Nahyan 73 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 13-05-22 13:32

El sıkışmalardan düşmanlığa: Kuzey Kore'de durum ne kadar tehlikeli?

Güney Kore'de yeni, sertlik yanlısı bir devlet başkanı göreve başlamaya hazırlanırken Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkesinin silahlarını daha bir telaşla test ediyor. Başarısızlığa uğrayan nükleer görüşmeler ve yıllar süren ateşkes halinden sonra, Kore Körfezi'nde gerilim yükseliyor.

Haber 10-05-22 02:00

Dilencilere özel araçla hizmet! Duygu sömürüsünde son nokta

Akılalmaz olayların, pes dedirten görüntülerin adresi Bursa. Dilencileri özel araçla dilenecekleri yerlere bırakan sürücü şaşkına çevirdi. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde dilencinin üzerinden çıkan servet tutarında paraya ise devlet el koydu.

Haber 28-04-22 10:57

Yoğun bakımda görevli doktor çift zorlukların üstesinden sevgiyle geliyor

Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Süleyman Selçuk Gök: - "Doktorluğumuz evde de işte de sürekli devam ediyor. Eşimle beraber el ele verip çalışıyor, mesleğimizi sürdürüyoruz. Aynı işi yaptığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz" - Uzm. Dr. Naciye Seriner Gök: - "Aynı yerde çalıştığımız için evdeki iş paylaşımında da birbirimize karşı daha anlayışlı olabiliyoruz. Bu durum birlikte çalışmanın en güzel tarafı, evliliğimize de güzel yansıması oluyor"

Yurthaber 13-03-22 12:44

Rusya’nın çocuk askerleri! 8 yaşındaki milyonlarca öğrenciden oluşan ordu kurdu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, AK47’ler ve el bombalarıyla donanmış, Rusya için savaşmaya hazır milyonlarca çocuktan oluşan bir ordu kurdu. Genellikle 8 yaşındaki çocuklardan oluşan ordu, makineli tüfekler ve özel savaş eğitimleri sayesinde anavatanı savunmaya hazır askeri bir güç olmayı başardı.

Trend 05-03-22 10:26

Libya'daki hükümet krizine Cumhurbaşkanı Erdoğan önerisi

Libya Devlet Yüksek Konseyi Başkanı Halid el-Mişri, Başbakan Abdulhamid Dibeybe'nin kendisine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Türkiye'ye gitmeyi önerdiğini belirterek, "Ben de Dibeybe’ye aralarındaki sorunun çözülmesi için Fethi Başağa’nın da gelmesini teklif ettim.” dedi.

Haber 23-02-22 22:57

Yoğun bakımdaki hastalara şifa dağıtan doktor çift, zorlukları el ele aşıyor

Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Mehmet Akif Genç: - "Yoğun bakım servisinde yaşamı da ölümü de sevinci de üzüntüyü de görüyoruz. Bu duyguları eşimle ortak yaşıyoruz" - Uzm. Dr. Selma Genç: - "Hastalar için elimizden geleni yapıyoruz. Uyuyacağımız sırada aramızda 'yarın Ahmet amcanın akciğer filmini görelim' gibi konuşmalar geçiyor"

Yurthaber 22-02-22 11:10

Elazığ'dan Suriye'nin İdlib kentine 8 tır insani yardım gönderildi

Vali Ömer Toraman: - "Türkiye'miz hem devlet hem millet olarak, dünyada zor durumda olan coğrafyalara el uzatan, zor durumda olan insanların yardımına koşan en önde gelen ülkeler arasında"

Yurthaber 21-02-22 16:09