Disisleri Bakani Sabah Haberleri

Sakarya güne sisle uyandı: Görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü

Sakarya’da sabah saatlerinde başlayan sis, şehrin bazı bölgelerinde etkili olmaya devam ediyor.

Yurthaber 2024-05-09 09:46:58

Doların gözü saat 10.30'da! Merkez Bankası açıklaması öncesi son durum

Dolar fiyatları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saatlerine 32,26 TL'den başlayan Dolar/TL kurundaki hareketleri anlık olarak takip eden vatandaşlar ve yatırımcılar "Dolar ne kadar oldu? Dolar kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. (9 Mayıs 2024 güncel döviz kuru, dolar, euro fiyatları...)

Finans 2024-05-09 09:33:12

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda sis etkili oluyor

İstanbul'un Anadolu Yakası'nın bazı kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren sis etkili oluyor.

Yurthaber 2024-05-09 07:42:08

Öğrencileri dehşetin yaşandığı okula akın etti! Müdür Oktugan'ı öldüren lise öğrencisi için yeni gelişme

Türkiye dün İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Iraklı lise öğrencisi Y.K.'nin (17), okul müdürü İbrahim Oktugan'ı öldürmesiyle dehşete düşmüştü. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Y.K. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Valisi Davut Gül ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den de olayla ilgili açıklama geldi. Öte yandan müdür Oktugan'ın öğrencileri okula akın etti, öğrencilerden biri yaşananları anlattı.

Haber 2024-05-08 15:55:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es-Sabah ile görüştü! İki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ve es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı.

Haber 07-05-24 18:32

İstanbul'da okul müdürüne kurşun yağdırdı! Sosyal medyadan Kafasına sıktım videosu paylaştı! Okul müdüründen kahreden haber

Eyüpsultan’da sabah saatlerinde özel bir lisede Irak asıllı Y.K., okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak yaraladı. Olay yerinden kaçan Y.K., olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Öğrencinin paylaştığı videodaki seslendirilen şarkıda ‘Kafasına sıktım’ sözleri dikkat çekti. Hastanede tedavi altına alınan müdür hayatını kaybetti. Saldırının görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 07-05-24 17:35

Çarşamba sabah saat 06:21'e dikkat! Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı böyle uyardı

Son dönemde seçim yorumlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü astrolog Nuray Sayarı, Nur Viral'in Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programına konuk oldu. Sayarı tarih ve saat vererek tüm astroloji takipçilerini heyecanlandırdı.

Magazin 07-05-24 15:54

Erdoğan havaalanında karşıladı! Kuveyt Emiri El Sabah Türkiye'de

Kuveyt Devlet Emiri Şeyh Mişal El Ahmed El Cabir El Sabah, Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, El Sabah'ı havaalanında karşıladı.

Haber 07-05-24 15:06

Bilecik'te yüzyıllardır süren Hıdırellez geleneği bu yıl da yaşatıldı

Bilecik'te her yıl Hıdırellez sabahı "yatır" olduğuna inanılan Kırklar Tepesi'ne gelen vatandaşlar, buradaki Kırklar Camisi'nde sabah namazının ardından şükür namazı kılarak, Kur'an-ı Kerim okuyor.

Yurthaber 06-05-24 10:34

Bursa Uludağ'da mayıs ayında kar sürprizi!

Bursa Uludağ'da gece saatlerinde başlayan sağanak, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Metrekareye 14 kilogram düşen kar, oteller bölgesini beyaza bürüdü.

Haber 04-05-24 17:38

Merakla beklenen İstanbul - Sivas YHT ilk seferini yaptı: İşte bilet fiyatı!

Ankara'dan Sivas'ı 2 saate, İstanbul'dan Sivas'ı 7 saate düşüren İstanbul - Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki ilk sefer sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Söğütlüçeşme istasyonundan kalkan trenin öğleden sonra Sivas'ta olması planlanıyor. Merakla beklenen bilet fiyatı belli oldu!

Haber 04-05-24 11:00

Arabasına bindi, kontağı çevirdiği anda... Otomobil alev topuna döndü

Konya'nın Ereğli ilçesinde A.Y.'nin sabah saatlerinde işe gitmek için bindiği otomobilin, kontağını çevirmesi sonrası motor kısmı alev aldı. A.Y. alev topuna dönen aracından inip uzaklaşırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Araç ise kullanılmaz hale geldi.

Haber 03-05-24 14:29

İstanbul'da korkunç kaza! İşçi servisi devrildi: 13 yaralı

İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Beylikdüzü E-5'te servis minibüsünün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı. Kazaya makas attığı öne sürülen bir aracın neden olduğu belirtildi.

Haber 03-05-24 09:15

Ankara’da seyir halindeki minibüste yangın

Ankara’da seyir halindeki minibüs, alev alev yandı.Mamak’ta sabah saatlerinde seyir halindeki bir minibüs bilinmeyen bir nedenle aniden yanmaya başladı.

Yurthaber 02-05-24 09:53

Görüntüler gündem oldu! Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs'ta işçilerle birlikte çöp topladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Giresun Belediye Başkanı seçilen Fuat Köse, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde bu defa farklı bir görev üstlendi. Sabah saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde işçilerle buluşan Fuat Köse ardından ise kıyafetlerini değiştirerek temizlik vardiyasına çıktı. Başkan Köse, temizlik kamyonuyla birlikte sokaklarda çöp toplayarak temizlik yaptı. Belediye Başkanı Köse'yi çöp toplarken gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Trend 01-05-24 19:57

İmamoğlu iddiası olay oldu! 'İstemiyordu' diyerek açıkladı: Özgür Özel'i vazgeçirdi, herkesi evine yollattı

1 Mayıs'ta Taksim'e çağrı yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sabah saatlerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyetle Saraçhane'ye geldi. Burada bir açıklama yapan CHP lideri Özel, bir süre bekledikten sonra ise alandan ayrıldı. Özel'i yürüyüş kararından İmamoğlu'nun vazgeçirdiği iddiası ise gündem yarattı.

Haber 01-05-24 16:07

SON DAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs gerilimi! CHP ve DİSK çağrı yapmıştı, Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, gözaltılar var: Polisle göstericiler arasında arbede

Son dakika haberi: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'na bu yıl da izin verilmedi. CHP ve DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısında bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yasak kararından geri adım atmadı. Sabah saatlerinde Taksim'e çıkan yollar kapatıldı. Beşiktaş ve Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ne çıkan gruplara polis müdahale edip gözaltına aldı. Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

Haber 01-05-24 06:24

Güne başlarken pozitif enerjiyle dolmanızı sağlayacak 9 sabah meditasyonu

Güne pozitif enerjiyle başlamanızı sağlayacak 9 sabah meditasyonu önerisiyle geldik! Bu farklı meditasyon türleri ile güne başlarken içsel huzurunuzu ve pozitif enerjinizi artırmanıza yardımcı olabilirsiniz.

Kadin 30-04-24 01:17

Polen alerjisine dikkat: Uzman isim 'En yoğun saatler' diyerek uyardı

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aziz Uluışık, polen alerjisinin özellikle bahar aylarında havaların ısınmasıyla ortaya çıkan polenlerin tetiklediği mevsimsel bir alerji türü olduğunu belirterek, “Özellikle sabah erken ve öğlen saatlerinde dışarıya çıkmayalım. Spor ve yürüyüş faaliyetlerinde mümkünse kapalı alanları tercih edelim” dedi.

Kadin 29-04-24 11:23

Deniz taksi ile kanonun feci kazası! Kadıköy'de kahreden olay: Bir kişinin ayağı koptu

Sabah saatlerinde Kadıköy'de korkunç bir kaza meydana geldi. Kalamış açıklarında deniz taksi ile bir kano çarpıştı. Kazada kanodaki kadınlardan birinin ayağı koptu.

Haber 27-04-24 15:52

Eşi işe girince o devraldı! 17 yıldır yapıyor... 'Eşim emekli oldu ama düşük maaş alıyor, ben ekmeğimizi kazanıyorum'

Konya’da eşi işe girince simit tezgahının başına geçen ve müşterilerinin ’Simitçi Teyzesi’ olan Elife Öztürk, 17 yıldır her gün sabah erken saatlerde tezgahında simit satarak evinin geçimine katkı sağlıyor. Öztürk "Eşim emekli oldu ama düşük maaştan alıyor. Ben ömrüm yettiğince ekmeğimizi nasıl olsa kazanıyorum" dedi.

Kadin 27-04-24 09:53

Sabah namazına giden imama camide silahlı saldırı! Katil bakın kim çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sabah namazı için camiye giderken silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti. Saldırıyı, daha önce husumet yaşadığı karşı komşusunun gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 26-04-24 11:59

Hatay'da cami önünde silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir imam, sabah namazı için görevli olduğu camiye gittiği sırada husumetli komşusu tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

Yurthaber 26-04-24 10:59

Lüks rezidansta müteahhit dehşeti! Estetisyen sevgilisini canice katletti: Ardından yaptığı ise kan dondurdu

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Dün gece saatlerinde Kartal'daki bir lüks rezidansta yaşanan acı olayın detayları kan dondurdu. Evli ve 3 çocuk babası müteahhit Ömer Öktem birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'ı öldürdü. Katil, daha sonra Yalın'ın ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Karakola götürülen cani sabah ezanında cinayeti işlediğini itiraf etti.

Haber 25-04-24 16:27

Altın fiyatlarında son durum! İslam Memiş'ten 'Haberim yoktu, geciktim' diyenlere uyarı: Bugün, yarın, akşam, sabah

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi altın fiyatlarındaki gerileme devam ederken altın yatırımcıları da düşüşlerin kalıcı olup olmadığını merak ediyor. 25 Nisan gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar? İşte son veriler ve uzman ismin uyarıları...

Finans 25-04-24 10:41

'Kafanı kırarım senin' deyip... Otizmli gence doğum gününde bakıcı şiddeti! Anneye 'Tatsızlık yaşandı' açıklaması

Mersin’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Yatılı özel bir merkezde, bakıcı yüzde 94 otizm raporu olan genci doğum gününde darbetti. Bakıcının gence "Kafanı kırarım senin" deyip üzerine oturup yumrukladığı belirtildi. Gencin annesi o gün kurumun kendisine ‘Sabah bir tatsızlık yaşandı’ dediğini söyledi. Bakıcı, ailenin şikâyeti üzerine tutuklandı. İlk duruşmada savcılık, sanığın tahliyesini isterken karar duruşması bugün. Gencin ailesi "Sanığın cezasız kalmasını istemiyoruz" dedi.

Haber 25-04-24 09:29

Toz bulutu Adıyaman’ı etkisi altına aldı

Adıyaman’da sabah saatlerinden itibaren görülen toz bulutu kentin tamamını etkisi altına aldı.

Yurthaber 24-04-24 13:52

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saati aşkın süredir giderilemedi

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı.

Yurthaber 24-04-24 09:36

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 24-04-24 09:35

Sevgilisinin komşularına kurşun yağdırdı, sebebi 'pes' dedirtti!

Beyoğlu’nda sevgilisini evine bırakan genç, motosikletiyle sokakta gürültü yapınca bina sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı. Sevgilisinin önünde küçük düşürüldüğünü düşünen genç, ertesi sabah binaya kurşun yağdırdı. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, polisler tarafından evinde silahla yakalanan saldırgan tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 21-04-24 10:59

Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasında 30 ev boşaltıldı 114 kişi tahliye edildi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün akşam saatlerinde yaşanan toprak kayması nedeniyle 30 gecekondu boşaltılırken, 114 kişi de tahliye edildi. İstanbul Valisi Davut Gül sabah saatlerinde bölgede incelemelerde bulundu.

Haber 20-04-24 10:10

İsrail sadece kendisinde olan savaş uçağını mı kullandı? İsrail basını yazdı: Saldırı söylenenden farklı olabilir

Geçtiğimiz hafta İran İHA'larla İsrail'e saldırmıştı. Günlerdir beklenen misilleme saldırı bu sabah saatlerinde gerçekleşti. İran 3 İHA'nın imha edildiğini açıklasa da İsrail basını saldırının bir savaş uçağıyla yapıldığını yazdı. Orta Doğu'da radarlara yakalanmadan İran'a ulaşabilen F-35 uçağına sahip bölgedeki tek ülkenin İsrail olması ise iddiaları güçlendirdi. İşte detaylar...

Haber 19-04-24 14:43

Kan donduran vahşet! Almanya'dan gelen torun, anneannesini döverek öldürdü

Konya'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Dün torunu Talha Çorum (31) tarafından dövülen ve komaya giren Sahure Dudu Bahçeci (80), bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 3 ay önce Almanya’dan anneannesinin yanına gelen ve şizofreni tanısı konulduğu öne sürülen Talha Çorum, adliyeye sevk edildi. İşte vahşetin detayları...

Haber 19-04-24 12:50

Komşularının sesinden rahatsız olduğu için şikayet mektubu yazdı! Aldığı cevapla gözyaşlarına boğuldu

TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın gürültü sesinden rahatsızlık duyduğu için komşularına bir şikayet mektubu yazdığını söyledi. Mektupta özellikle komşularının sabah erken saatlerde piyano çalmamasını rica etti. Şikayet mektubunun cevabı ise evin küçük çocuklarındna gelince genç kadın hem şaşırdı hem de duygulandı.

Trend 19-04-24 12:02

İstanbul'da yağışlı havanın da etkisiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor

İstanbul'da, yağışlı havanın da etkisiyle sabah saatlerinde trafik yoğunluğu oluştu.

Yurthaber 19-04-24 09:34

Sabah belediye başkanı akşam aktör! Erdal Beşikçioğlu tiyatro sahnesinde... O görüntüler gündem oldu

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı görevinin yanı sıra akşam tiyatro çalışmalarına da devam ediyor. Beşikçioğlu Bir Delinin Hatıra Defteri oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Beşikçioğlu'nun o görüntüleri gündem oldu.

Magazin 18-04-24 10:22

Büyükçekmece’de 2 ton demir, dakikalarca içinde böyle çalındı

Büyükçekmece’de sabah erken saatlerde bir inşaata giren hırsızlar, dakikalar içerisinde 2 tonluk demiri kamyonete yükleyip kaçtı. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yurthaber 17-04-24 09:46

Kan donduran vahşet! Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp 'Anneni öldürdüm' dedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Abdüsselam Abay (69), gece tartıştığı eşi Türkan Abay'ı (66) 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Sabah saatlerinde oğlunu arayıp, 'Anneni öldürdüm' diyen Abdüsselam Abay, ihbar üzerine eve giden polise ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 16-04-24 14:59

Sevgilisinin kendisini aldattığını gece yarısında yaktığı kalori miktarından çıkarttı! Sosyal medya bunu konuşuyor: Belki masum bir koşudur

Celebs Go Dating yıldızı Nadia Essex, TikTok'tan yapıtğı paylaşımında sevgilisinin kendisini aldattığını spor uygulaması sayesinde fark ettiğini söyleyince bir anda viral oldu. Sevgilisinin iş yemeği için gece dışarı çıktığını söyleyen Essex, sabah masanın üzerinde duran akıllı telefondaki spor uygulamasında gece yarısında 500 kalori yaktığını gösteren bir bildirimi fark edince aldatıldığını anladı.

Trend 16-04-24 13:18

Cezaevi önünde çadır kurup sabaha kadar nöbet tuttular! Sayıları artıyor: Teleferik kazasında tutuklanan belediye başkanına CHP'lilerden destek

Antalya'da can kaybı da yaşanan teleferik kazası nedeniyle tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e destek vermek için partililer cezaevi önünde çadır kurdu. Nöbet tutan partililere sabah saatlerinde yenileri eklenirken çadırların sayısı da arttı. Tutuklama kararına CHP'lilerin tepkileri devam ediyor.

Haber 15-04-24 11:39

4000 dolardan fazla arttı! İsrail-İran gerilimi sonrası hızlı toparlanma: Bitcoin 66 bin doların üzerine yükseldi

Hafta sonu İsrail-İran gerilimi sebebiyle 62 bin doların altına gerileyen Bitcoin, şimdilik geniş çaplı bir savaş ihtimali görülmemesiyle bu sabah yeniden 66 bin doların üzerine tırmandı.

Finans 15-04-24 10:56

İstanbul'da metro arızası! Vatandaşlar tünelden yürüyerek ilerledi

İstanbul'da sabah saatlerinde metro arızası yaşandı. M3 Bakırköy-Kayaşehir seferlerinde aksama olurken bazı yolcular tünelden ilerlemek zorunda kaldı. Aksaklık nedeniyle Metro İstanbul'dan açıklama yapıldı.

Haber 15-04-24 10:30

Yer: İstanbul! Bayram bitti, çile yeniden başladı: Trafik durma noktasına geldi

9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından haftanın ilk günü geldi çattı. İstanbul'da beklendiği gibi sabah saatlerinden itibaren trafik kilit olma durumuna geldi. Anadolu yakasında D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yüzde 60'lara kadar çıktı.

Haber 15-04-24 09:27

Ticaret Bakanlığından yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği iddialarına yalanlama

Ticaret Bakanlığı tarafından 9 Nisan sabah saat 09.00 itibarıyla, yasak konusu ürünlerin İsrail'e ihracatına ilişkin olarak, herhangi bir ihracat beyanname tesciline kesinlikle izin verilmediğine dikkat çekilerek, "Kamuoyunu yanıltmaya yönelik manipülatif haber içerikleri tümüyle yanlıştır." ifadeleri kullanıldı.

Finans 11-04-24 21:13

İsrail'e yeni yaptırımlar gelecek mi? Ticaret Bakanı Bolat'tan ihracat kısıtlaması açıklaması: Gelişmelere göre karar verilebilir

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail'e ihracat kısıtlaması kararıyla ilgili açıklamalar yaptı. Bolat, "Maalesef bugüne kadar uluslararası bir ambargo kararı alınmadı. Dünyada Türkiye, bu sabah alınan kararla bir işaret fişeği yakmıştır. Türkiye ambargo uygulayan ilk ülke oldu. Bu ürünler seçilirken temel gıda maddeleri kapsam dışı bırakıldı. Gelişmelere göre bu ürünlerle ilgili de karar verilebilir." dedi.

Finans 09-04-24 23:30

İstanbul'da faciaya ramak kala! İETT otobüsü durağa daldı, 4 otobüse çarptı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde sabah saatlerinde büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. İETT otobüsü durakta bekleyen otobüslere çarptı. Korkunç kazayla ilgili bir iddia üzerinde duruluyor.

Haber 08-04-24 14:04

CHP lideri Özgür Özel Sabah Gazetesi'ne konuştu! Dikkat çeken röportaj

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. Gazetenin yazarlarından Yavuz Donat'ın sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu isteyeceğim. Nereye randevu verirse orada görüşeceğim." diye konuştu. Özel'in söz konusu açıklamalarının "Makama saygından asla taviz yok" başlığıyla gazetenin manşetinde yer alması ise dikkat çekti.

Haber 08-04-24 08:33

İstanbul'da korkunç olay! Uyuyan ailesine kurşun yağırdı

İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı. Fırat daha sonra aynı silahla kendini vurdu. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Haber 06-04-24 17:39

Şanlıurfa’da otogar savaş alanına döndü! Döner bıçağı, sopa, silah... Ölü sayısı 2'ye yükseldi, 9 yaralı var

Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde, dün geceki kavgada Halil Deveci’nin (43) ardından akrabası Muhammed Deveci (14) de bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olaya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

Haber 06-04-24 14:38