Italya Ispanya Maci Haberleri

Beşiktaş'ın istediği Antonio Conte, Napoli’nin yeni teknik direktörü oldu

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, İtalyan teknik adam Antonio Conte ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. Beşitakş'ın yakından ilgilendiği Conte'nin gidişi siyah-beyazlıları farklı adaylara yönlendirdi.

Spor 2024-06-05 16:32:10

Euro 2024 öncesi A Milli Takım'a kötü haber! Maça devam edememişti... Ozan Kabak kadrodan çıkarıldı

Euro 2024 öncesi İtalya ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Ozan Kabak'tan kötü haber geldi. TFF, Ozan Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini ve Euro 2024 geniş kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Spor 2024-06-05 14:40:56

80'de Semih Kılıçsoy'u oyuna aldı, Sinan Engin ateş püskürdü! Ortalığı karıştıracak sözler: Montella efendi, sen satılık bir hainsin

Euro 2024 hazırlıkları kapsamında İtalya ile 0-0 berabere kalan A Milli Takım'da Beşiktaş'ın yıldızı Semih Kılıçsoy'un 80. dakikada oyuna girmesi olay oldu. Teknik direktör Vincenzo Montella'ya ateş püsküren spor yorumcusu Sinan Engin, "Görüntüne baktığım zaman da iyi bir insana benziyorsun ama sen iyi insan değilsin. Sen menajer kuklası satılık bir hainsin." dedi. Engin'in sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Spor 2024-06-05 10:54:37

TFF Başkanı Büyükekşi: EURO 2024'te öncelikli hedef gruptan çıkmak...

Almanya'nın ev sahipliğinde 14 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Takım, turnuva hazırlıkları kapsamında yarın özel maçta İtalya ile deplasmanda karşılaştı.

Spor 2024-06-05 10:52:31

Montella EURO 2024'teki ilk hedefini açıkladı!

İtalya ile oynanan hazırlık mücadelesi 0-0 beraberlikle tamamlanırken, teknik direktör Montella karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 05-06-24 10:49

Gianluigi Buffon'dan İtalya maçı sonrası milli yıldızlara övgüler!

İtalyan efsanelerinden Gianluigi Buffon, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında oynanan İtalya-Türkiye karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 05-06-24 07:42

Montella bir ilki yaşadı! Milliler hazırlık mücadelesinde İtalya ile golsüz berabere kaldı

Son dakika... EURO 2024 öncesi ilk ciddi provasında İtalya ile karşılaşan A Milli Futbol takımımız mücadeleden golsüz beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın 39. dakikasında Ozan Kabak sakatlanarak oyuna devam edemezken, Montella bu karşılaşmayla bir ilki yaşadı. İşte detaylar...

Spor 04-06-24 23:56

Avrupa Şampiyonası öncesi Ozan Kabak'tan kötü haber! Yaşadığı sakatlık sonrası sahayı sedyeyle terk etti

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi hazırlık mücadelesinde İtalya ile karşılaşan A Milli Takımımızda Ozan Kabak mücadelenin 39'ncu dakikasında yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. İşte detaylar...

Spor 04-06-24 23:02

SON DAKİKA: Montella'dan şaşırtan karar! İtalya-Türkiye maçının ilk 11'leri belli oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın başlamasına kısa bir süre kala İtalya ile önemli bir provaya çıkacak millilerin ilk 11'i belli oldu. İşte detaylar...

Spor 04-06-24 20:56

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan İtalya maçı öncesi açıklama!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İtalya ile özel bir maç oynayacakları belirterek, "Taktiksel bir maç olacak. Özellikle rakibimizin maç içerisinde taktiksel anlamdaki değişimler yapabileceğini göz önünde bulunursak takımımızın buna sahada nasıl çabuk cevaplar vereceği önemli olacak" dedi.

Spor 03-06-24 22:26

Türkiye bisiklette ihracatçı konumunu koruyor

Türkiye'nin bisiklet üretimi geçen yıl 1,7 milyon adede ulaşırken, ihracatı ise 133 milyon avroya yükseldi. BİSED Yönetim Kurulu Başkanı Metin Cengiz, "Nüfus yoğunluğu fazla olan, bisiklet üretim ve satış rakamları arasında dengesizlik olan Hollanda, İtalya, Fransa ve İskandinav ülkeleri bu anlamda sektörümüz için hedef ülkeler arasında sayılabilir" dedi.

Finans 03-06-24 11:46

Real Madrid'in şampiyonluk kutlamalarına Arda Güler damga vurdu! Ancelotti çağırdı, o mikrofonu eline aldı... İspanya o anları konuşuyor

Ligde şampiyon olmasının yanı sıra Borussia Dortmund'u mağlup ederek 15. kez Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götüren Real Madrid'de kutlamalar tüm hızıyla sürerken, Arda Güler kutlamalara damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 03-06-24 11:22

Şampiyonlar Ligi finali öncesi Ancelotti'den Arda Güler kararı! Onunla görüştü ve...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2023-2024 sezonunun şampiyonu, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile İspanya ekibi Real Madrid arasında oynanacak final öncesi Arda Güler'in karşılaşmada forma giyip giymeyeceği merak edilirken, tecrübeli çalıştırıcı Ancelotti'nin yıldız isimle özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 01-06-24 20:16

Ancelotti'den Arda Güler açıklaması! ''Çocuğa benziyor''

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2023-2024 sezonunun şampiyonu, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile İspanya ekibi Real Madrid arasında yarın oynanacak finalde belli olacak. İspanyol devinin teknik direktörü Ancelotti maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor 31-05-24 13:35

Millet Ligi'nde İtalya, Japonya ve Polonya günü rahat geçti!

Milletler Ligi’nde mücadele eden Filenin Sultanları, Almanya'yı mağlup ederek diğer rakiplerini beklemeye geçmişti. Bugün oynanan 4 karşılaşmayla heyecan kaldığı yerden devam etti.

Spor 30-05-24 23:22

Bir ülke daha Filistin'le ilgili kararını verdi! Resmen tanıdılar

Geçtiğimiz günlerde İspanya, Norveç ve İrlanda Filistin'le ilgili adım atarak resmen tanıma kararı almıştı. Gözlerin çevrildiği Slovenya'dan da haber geldi. Slovenya hükümeti Filistin Devleti'ni resmen tanıma kararı aldı.

Haber 30-05-24 16:46

CHP Genel Başkanı Özel'den Filistin'i tanıyan ülkelerin başbakanlarına mektup

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin'i resmen tanıyan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store ve İrlanda Başbakanı Simon Harris'e ayrı ayrı mektup yazarak, kararları dolayısıyla teşekkür etti.

Haber 30-05-24 16:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İtalya Başbakanı Giorgia Meloni arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 29-05-24 16:44

Milletler Ligi’nin ikinci haftasına İtalya ve Polonya damga vurdu

Dünya 1 numarası, son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nin ikinci haftasında ABD’de sahne alıyor. Bu hafta oynanan maçlarda İtalya ve Polonya'nın galibiyetleri ön plana çıktı.

Spor 29-05-24 12:38

Dünya bu karşılaşmayı konuştu! İtalya Başbakanı Meloni, kendisine hakaret eden siyasetçiye aynı şekilde cevap verdi

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni kendisine daha öncesinde hakaret eden Campania Bölge Başkanı Vincenzo De Luca ile karşılaştı. Meloni'yi hedef alan sözlerinde Luca, 'kahpe' ifadesini kullanmıştı. Kameraların kaydettiği görüntülerde ikili tokalaşırken İtalya Başbakanı Meloni, "İşte ben o kahpe Meloni. Nasılsınız?" ifadesini kullandı.

Trend 29-05-24 09:30

Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile telefonda görüştü. Görüşmede iki ülke ilişkileri, bölgesel ve küresel konular, İsrail'in Gazze'ye saldırıları ele alındı.

Haber 27-05-24 20:34

Türkiye bunu konuşacak Mafya liderinin mesajı ifşa oldu: O fabrikaya saldırı talimatı verdi: Savaşta iyi şanslar

Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri Barış Boyun, İtalya'nın Viterbo şehrinde İtalya ve Türk polisinden oluşan bir ekibin düzenlediği operasyonla yakalanmıştı. Boyun'un sosyal medya hesabından adamlarına verdiği talimata ulaşıldı. Sarallara yönelik saldırı hazırlığında olduğu belirlenen Boyun'un, "Hazır mısınız arkadaşlar? Savaşta iyi şanslar! O fabrikayı yakıp kül edin " dediği belirlendi.

Haber 23-05-24 15:32

Son dakika | Avrupa ülkeleri peş peşe duyuruyor: İsrail'i kızdıran karar! Netanyahu'dan hamle gecikmedi

Son dakika haberi: İrlanda'nın ardından Norveç ve İspanya da Filistin için kritik bir karar aldı. Norveç ve İspanya hükümetleri Filistin devletini tanıyacaklarını duyurdu. Bu gelişme üzerine İsrail'den hamle gecikmedi. Türkiye'den de gelişmeyle ilgili açıklama geldi.

Haber 22-05-24 10:20

Arjantin Cumhurbaşkanı Milei, İspanya Başbakanı Sanchez'in eşini hedef aldı, iki ülke diplomatik krizin eşiğine geldi

Arjantin'de açıkladığı sert ekonomik reformlar ve tartışmalı söylemleriyle bilinen Cumhurbaşkanı Javier Milei, İspanya'nın başkenti Madrid'de İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in eşini hedef aldı. İki ülke diplomatik krizin eşiğine geldi. Albares, özür dilenmediği takdirde İspanya'nın Arjantin'le diplomatik ilişkileri kesebileceği uyarısında bulundu.

Haber 21-05-24 08:13

Juventus'tan 8 dakikada tarihi geri dönüş! Milli yıldız Kenan Yıldız sahnede...

İtalya Serie A 37. hafta maçında Juventus, 3-0 geriye düştüğü maçta 8 dakikada içinde 3 gol bularak Bologna ile 3-3 berabere kaldı. Uzun yıllar hatırlanacak mücadelede Juventus'a beraberliği getiren gol milli oyuncumuz Kenan Yıldız'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 07:59

Tartışmalı Roma seyahatinin merak edilen detayı Murat Ongun'a soruldu! Ruşen Çakır'a verdi veriştirdi: 'Bunlar artık gazetecilik yapamaz'

Ekrem İmamoğlu'nun İtalya gezisiyle ilgili tartışmaların yankıları devam ediyor. Yüksek maliyeti nedeniyle tepki çeken geziye katılan isimlerden biri de Murat Ongun olmuştu. Faruk Bildirici, Ongun'a "Davet ettiğiniz gazetecilerin harcamalarını İBB mi karşıladı?" sorusunu yöneltip aldığı yanıtı paylaştı ve "Ongun’un görüşlerine katılamıyorum" diye ekledi. Öte yandan gazeteci Enver Aysever, geziye eşiyle katılan Ruşen Çakır'a verdi veriştirdi, "Bunlar artık gazetecilik yapamaz" dedi.

Manşet 20-05-24 15:38

Şatafat tartışmalarını gölgeleyen geziye bir tepki daha! İmamoğlu'nun İtalya seyahatine katılan iki isme dikkat çekti: Eşiyle katılmışlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gazeteci kafilesiyle düzenlediği geziye tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak gazeteci Zafer Şahin, meslektaşı Ruşen Çakır'ın geziye eşi Müge İplikçi ile katılmasını gündeme getirdi.

Manşet 20-05-24 10:34

Lüks restorandan poz verdi! Murat Ongun bu kez İmamoğlu'nun Roma çıkarmasında boy gösterdi

İstanbul'da yoğun kar yağışı hakimken o dönem İBB Sözcüsü olan Murat Ongun'un yurt dışında olması tartışmalara neden olmuştu. Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök gibi gazetecilerle çıktığı Karadeniz turu nedeniyle de tepki çeken Ongun son olarak İmamoğlu'nun İtalya seyahatinde görüntülendi.

Manşet 19-05-24 12:05

Mantarlı risotto tarifi: Mantarlı risotto nasıl yapılır?

İtalyan mutfağından çıkan ve kısa süre içinde dünya mutfaklarında da yerini alan risotto, damak tadına göre farklı malzemeler ile hazırlanarak her sofrada sunulabilecek bir lezzettir. Siz de İtalya mutfağını sofranıza taşımak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-05-24 16:41

Futbol tarihinde görülmemiş olay! Sevilla'dan Jesus Navas'a ömür boyu sözleşme

İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla, kulübün efsane isimlerinden Jesus Navas ile ömür boyu geçerli olacak bir sözleşme imzaladı. Yapılan sözleşmeye göre 38 yaşındaki oyuncu, 31 Aralık 2024 tarihine kadar kariyerine futbolcu olarak devam edecek ardından ise takımda istediği bir pozisyonda çalışacak.

Spor 18-05-24 16:37

Euro Bölgesi teknik resesyondan çıktı: İlk çeyrekte büyümeye geri döndü

Euro Bölgesi ekonomisi, ocak-mart döneminde önceki çeyreğe göre yüzde 0,3 büyüme kaydederek teknik resesyondan çıktı. En büyük Euro bölgesi ülkeleri arasındaki İspanya yüzde 0,7 büyümeyle ilk çeyrekte en güçlü performansı gösteren ülke oldu. Almanya ve Fransa yüzde 0,2, İtalya yüzde 0,3 büyüdü.

Finans 15-05-24 17:09

Bu yarışa kalp dayanmaz! Premier Lig'de nefes kesen hafta

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga) ve İtalya'daki (Serie A) maçlara hafta sonu devam edildi.

Spor 13-05-24 11:57

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti'den Arda Güler hakkında çok konuşulacak ifadeler!

Real Madrid, İspanya La Liga’nın 35’inci haftasında deplasmanda Granada’yı 4-0 mağlup etti. İlk 11 başladığı karşılaşmada 90 dakikada forma giyen milli oyuncu Arda Güler, Real Madrid’in 2’nci golünü kaydetti. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 11-05-24 22:34

Adana Demirspor'da sürpriz gelişme! Balotelli için İtalya Milli Takımı müjdesi...

İtalya Milli Takım yetkilileri, Balotelli'yi takibe aldı. EURO 2024 için 'Hazır ol' mesajını verdi. Balotelli, Hikmet Karaman ile bireysel ekstra çalışmalara başladı.

Spor 06-05-24 16:28

SON DAKİKA: Arda Güler'in takımı Real Madrid, Barcelona'nın Girona'ya mağlup olmasıyla bitime 4 hafta kala La Liga şampiyonluğunu ilan etti!

Son dakika... İspanya La Liga'nın 34. hafta mücadelesinde Barcelona Girona'ya 4-2 mağlup olurken, Cadiz'i 3-0 ile geçen Real Madrid ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 21:36

'Dünyada 3-5 kişi yapıyor' Annesini dinleyip o işe girdi! Avustralya, Kanada, İspanya... Her ülkeden müşterisi var, talep yağıyor 'Çığır açtı resmen'

Konya’da annesi tarafından meslek öğrenmesi için kuyumcunun yanına çırak olarak verilen Servet Küçükdemirel, ustası dövünce işten ayrılmak istedi. Annesi ‘Mesleği en güzel şekilde öğreneceksin, ayrılmayacaksın’ deyince tekrar ustasının yanına gelen Küçükdemirel yıllar içerisinde usta olduğu mesleğinde tarihi mekanları ters oyma yöntemi ile yüzüklere sığdırıp eserlerini dünyanın çeşitli ülkelerine gönderiyor. 'Dünyada 3-5 kişi yapıyor' diyen Küçükdemirel "Çığır açtı resmen" ifadelerini kullandı.

Kadin 04-05-24 09:55

Lewandowski, dün gece İspanya'da şov yaptı!

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 33. haftanın kapanış maçında Barcelona deplasmanda Valencia'yı 4-2 mağlup etti.

Spor 30-04-24 07:44

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla İtalya'da şov yapıyor!

İtalya Futbol Ligi'nde (Serie A) oynanan maçta Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun attığı gollerle Torino'yu 2-0 mağlup etti.

Spor 28-04-24 16:23

Lazanya tarifi: Lazanya nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarından bir lezzet olan lazanya, İtalya ile özdeşleşmiş bir yemektir. Çeşitli malzemelerle farklı şekilde yapıldığı bölgeler de vardır. Garfield’ın en sevdiği yiyecek olarak da bilinen ve popüler hâle gelen bu lezzeti siz de kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte lazanya tarifimiz...

Yemek 26-04-24 13:04

İspanya futbolu bir günde karıştı! Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edilebilir...

Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, La Liga'da Real Madrid'de karşı dün oynadıkları El Clasico maçında Lamine Yamal'ın şutunda kaleci Andriy Lunin topu kale çizgisi içinden çıkardığına inandıklarını savunarak, bundan emin olmaları halinde yasal girişimde bulunacaklarını ve maçın tekrarını isteyeceklerini duyurdu.

Spor 22-04-24 16:50

Arda Güler kendisine gelen transfer teklifini böyle reddetti! Sizde oynamam çünkü...

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Arda Güler'in İspanya kariyeri şu an dek pek de istediği gibi gitmezken genç oyuncu için ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Başka bir takıma kiralanacağı konuşulan Güler için ilk teklif Sevilla'dan gelirken, yıldız isim o teklifi reddetti. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 20:11

Udinese-Roma maçında yürekler ağza geldi! Evan Ndicka'nın fenalaşarak yere yığıldı, maç tatil edildi

İtalya Serie A'da oynanan Udinese - Roma maçında Romalı futbolcu Evan Ndicka fenalaşarak yere yığılırken karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 21:55

Juventus'tan Kenan Yıldız planı! Tüm ülkeyi gururlandıracak...

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ile 2029 yılına kadar yeni bir sözleşme imzalamak istiyor. İtalyan ekibi yeni kontratla 10 numaralı formayı da gelecek sezon Kenan'a teslim etmeyi planlıyor.

Spor 10-04-24 15:26

İtalya Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor! Udinese'yi de boş geçmedi, milli yıldız kariyer rekoru kırdı

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu gollerine devam ederken, son oynanan Udinese mücadelesinde de attığı golle İtalya kariyerindeki en yüksek sayıya ulaştı. İşte detaylar...

Spor 09-04-24 07:43

Büyük umutlarla kadroya katılan Bonucci sezon sonunda ayrılıyor! İşte yeni takımı

Fenerbahçe'nin devre arasında ses getiren transferlerinden Leandro Bonucci beklentilerin altında kalırken, sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımdan ayrılması bekleniyor. Tecrübeli yıldızın yeni adresi ise İtalya. İşte detaylar...

Spor 29-03-24 14:08

Semih Kılıçsoy'un yükselişi durdurulamıyor! Ümit Milli Futbol Takımına 1 puanı son dakikada attığı golle getirdi

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 6. maçında İtalya ile Semih Kılıçsoy'un attığı golle 1-1 berabere kaldı.

Spor 26-03-24 22:26

Hem sade hem şık... Neslihan Atagül İtalya tarzıyla gündem oldu! Su gibi...

Kadir Doğulu ile yaşadığı evlilikle sık sık gündeme gelen Neslihan Atagül, İtalya'da "Verissimo" programına konuk oldu. Atagül beyaz kıyafeti ve sade tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 24-03-24 09:14

Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edildi

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takım’ın yarın İstanbul’da Gürcistan ile yapacağı özel maç ve 26 Mart Salı günü 2025 Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri’nde deplasmanda İtalya ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosuna dahil edildi.

Spor 21-03-24 15:15

Dışişleri Bakanlığı tarafından duyuruldu! İspanyol Bakan Türkiye'ye geliyor

Dışişleri Bakanlığı tarafından, İspanya Krallığı Dışişleri, AB ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares Bueno'nun 20- 21 Mart 2024 tarihlerinde Türkiye'ye gelerek resmi ziyaret gerçekleştireceği duyuruldu.

Haber 19-03-24 19:33