Otomatik Kedi Tuvaleti Haberleri

BES ve OKS’de bir ilk! 1 trilyon lira seviyesini aştı: 2025’te devreye girecek, milyonlarca kişi dahil olacak…

Bireysel emeklilik sistemi (BES) ve otomatik katılım sisteminde (OKS) devlet katkısı dahil toplam fon büyüklüğü kurulduğu günden bu yana ilk defa 1 trilyon lirayı aşarken, katılımcı sayısı 16,4 milyona yaklaştı. Öte yandan BES’te kısmi ödeme uygulamasının yaz aylarından itibaren devreye alınacağı bildirildi. Ayrıca Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) içinse 2025 yılı gündeme geldi, 30 milyona yakın kişinin sisteme dahil olabileceği belirtildi.

Finans 2024-05-22 11:23:52
BES

Kadıköy'de Pitbull dehşeti: Kediye saldırdığı anlar kamerada

Kadıköy'de ağızlıksız gezdirilen Pitbull cinsi köpek, sokak kedisine saldırdı. Kedi uzun çabalar sonucu yaralı olarak kurtarılırken, köpeği ağızlıksız gezdiren M.K.İ. gözaltına alındı. Pitbullun kediye saldırdığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-05-21 15:08:45

Bir ilde gündem oldu! Başsavcı avukatı zorla dışarı attırdı: 'Ben başsavcıyım bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum'

Kaş Adliyesinde yaşanan tuvalet krizi büyüdü. Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında yaşanan atışma HSK'ya kadar gitti. Tüzen kendisine, "Ben Başsavcıyım ve bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum" dediğini savunurken Başsavcı Feyzoğlu görüntüleri HSK'ya gönderdi. İşte tuvalet krizinde yaşananlar...

Haber 2024-05-16 11:34:28

Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası finali, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak!

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Türkiye Kupası Finali, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi ve yabancı VAR hakemi uygulamasının olacağını açıkladı.

Spor 2024-05-13 14:51:48

İstanbul'da sokak kedilerini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi

İstanbul'da Fatih Camisi'nin bahçesindeki kedileri sırt çantasına koyarak götüren ve kaldığı iş yerinde çok sayıda ölü kedi bulunan Fatih Mehmet Öztürk, yargılandığı davada "birden fazla ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürme" suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 13-05-24 11:32

Seyhan polisi silaha geçit vermiyor

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir haftada yaptığı operasyonlarda 1’i uzun namlulu, 1’i otomatik olmak üzere 43 ruhsatsız silah, 10 av tüfeği, 8 kurusıkı tabanca ele geçirirken 14 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 07-05-24 11:30

Adana'da 7 suçtan aranan zanlı saklandığı evde yakalandı

İkamette yapılan aramalarda biri otomatik 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 11:19

Evinde Uzi diye tabir edilen otomatik tabanca bulunan şüpheli adliyeye sevk edildi

Adana’da Seyhan polisi bir eve yaptığı baskında "uzi" diye tabir edilen otomatik tabanca ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirirken, gözaltına alınan bir şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 02-05-24 11:15

Scoutium ve Staige arasında uluslararası büyümeyi hızlandıracak ortaklık

Futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren Scoutium ile spor prodüksiyonları için otomatik yapay zeka kameralarıyla önemli hizmetler sunan Staige GmbH, uluslararası büyümeyi hızlandırmak için yakın bir iş birliği gerçekleştiriyor.

Spor 30-04-24 15:13

Samandağ’da boruya sıkışan kedi kurtarıldı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde boruya sıkışan kedi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Yurthaber 29-04-24 10:25

Hatay'da kuduz alarmı! 2 mahalle karantinaya alındı

Hatay'ın Defne ilçesinde bir çiftlikteki büyükbaş hayvanlara saldıran köpek, alınan numunede kuduz olduğu tespit edildi. İki mahalleye hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı. Hastalığın görüldüğü bölgelerde başıboş kedi ve köpekler ile vahşi hayvanların, aşılı olup olmadıklarına bakılmaksızın toplanmasına, aşılanmasına ve hastalık sönüşü yapılıncaya kadar bakım evlerinde tutulmaları kararı alındı.

Haber 28-04-24 14:59

Misafirlerinin evin içindeki tuvaleti kullanmasına izin vermedi! Bahçede çukur kazmalarını istedi... Tuvalet kuralları şaşkına çevirdi

TikTok'ta ' ivybloom.tv' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Ivy Bloom isimli bir kadın misafirlerinin evinde bulunan tuvaleti kullanmasını istemediği için evinin arka bahçesini adeta bir açık hava tuvaletine çevirdi. TikTok'tan yaptığı paylaşımında Bloom, tuvaletinin kurallarını ve kullanım şeklini anlatınca milyonlarca izlenmeye ulaştı. Bloom'un evine gelenlerin tuvalet ihtiyacını gidermesi için bahçede çukur açması gerekiyor.

Trend 27-04-24 14:52

Kargo iadesi kutusunun içinden kedi çıktı! Sahipleri yanlışlıkla gönderdi... Depo çalışanlarını hayrete düşürdü

Galena adındaki kedi, Utah'taki evinden kaybolduktan altı gün sonra Kaliforniya'daki bir kargo şirketinin deposundaki kutuda bulundu. Kutuyu açan depo çalışanları gördükleri karşısına şaşkına döndüğünü dile getirirken kedi sahibi Carrie Clark, evcil hayvanın iade kutusuna girdiğini görmediğini ve yanlışlıkla onu gönderdiğini söyledi.

Trend 27-04-24 13:57

Düğünde havaya ateş eden şahıs yakalandı

Adıyaman’da düğünde havaya ateş eden şahıs kullandığı otomatik av tüfeğiyle yakalandı.

Yurthaber 25-04-24 10:18

Alkollü araç kullandığı için ceza kesildi! Vücudum kendisi üretiyor, içmedim diyerek kendisini savundu... Meğerse 'sarhoş hasta sendromu' varmış

Belçika'da, trafik kontrolleri sırasında birkaç kez kanında yüksek oranda alkol bulunduğu tespit edilen ve ehliyetine el konan erkek sürücü karar en sonunda itiraf etti. Nadir görülen hastalığı nedeniyle vücudunun alkolü otomatik olarak ürettiğini iddia eden ismi açıklanmayan adam yapılan sağlık kontrollerinden sonra haklı bulundu ve trafik cezaları silindi.

Trend 24-04-24 13:51

700 yıllık evlerinin banyosunu temizlerken öyle bir şey buldular ki... Gördüğümde bir şeye benzetemedim

Birleşik Krallık'ta bir çift, 700 yıllık evlerinin tuvaleti temizlerken son derece ilginç bir keşfe imza attı. Çift tuvaletlerinde gizlenen taştan yapılma bir canavar figürü buldu. Siber güvenlik çalışanı 41 yaşındaki Rory Vorster, "Gördüğümde bir şeye benzetemedim. Hemen eşime bağırdım. Gerçekten garip bir durumdu" dedi.

Trend 24-04-24 11:44

Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! Sözleşmesi 1 yıl daha uzadı...

Galatasaray'da son haftalarda gösterdiği performansla taraftarın gözüne giren Hakim Ziyech'in sözleşmesi otomatik 1 yıl daha uzadı.

Spor 20-04-24 16:06

X (Twitter) otomatik video oynatmayı kapatma: X'te (Twitter'da) otomatik video oynatma nasıl kapatılır?

Sosyal medya platformları arasında öne çıkan platformlardan birisi olan Twitter, ana sayfa bölümünde karşımıza çıkan videoları otomatik oynatma özelliğine sahiptir. Videoların aniden oynamaya başlamasından rahatsızlık duyanlar ise bu özelliği kolaylıkla kapatabilir. Peki, X'te (Twitter'da) otomatik video oynatma nasıl devre dışı bırakılır?

Haber 18-04-24 23:37

Bayrampaşa’da işyerine yapılan baskında otomatik tüfek ele geçirildi: 1 gözaltı

Bayrampaşa’da bir işyerine yapılan baskında otomatik tüfek ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 17-04-24 09:55

Diyarbakır’da otomatik silahlarla çevreye ateş eden zanlılar tutuklandı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde girdikleri kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş ettikleri gerekçesiyle yakalanan 4 zanlıdan 3’ü tutuklandı.

Yurthaber 16-04-24 11:19

Bir gören bir daha baktı! Görüntüsü kurt adamı anımsattı... Annesinin açıklaması şaşkına çevirdi: Bunun nedeni hamileyken kedi yememdi

Filipinler'de dünyaya gelen Jaren isimli bir bebek fiziksel görüntüsü nedeniyle görenleri şaşkına çevirdi. Son derece nadir görülen tıbbi bir durumla dünyaya gelen Jaren'in annesi oğlunun alışılmışın dışındaki fazla tüylü görüntüsünün nedenini hamileyken kedi yemesine bağlarken doktorlar bebeğin kurt adam sendromu hastalığıyla doğduğunu söyledi.

Trend 13-04-24 15:48

BES ve OKS'de toplam fon büyüklüğü 903 milyar lirayı aştı

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcıların fon tutarı ve devlet katkısı fon tutarının toplam büyüklüğü ile Otomatik Katılım Sistemi (OKS) devlet katkısı ve katılımcı fon tutarı büyüklüğü ilk çeyrekte 903 milyar 124,3 milyon liraya yükseldi.

Finans 10-04-24 13:12

Optik illüzyon: Yalnızca keskin gözlere sahip kişiler farklı kediyi 7 saniyede buluyor

Zeka testleri, insanların zihinsel hızlarını ve farkındalıklarını ölçmek için kullanılan ilginç bir araçtır. Bu tür testler, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, sadece birkaç saniye içinde gizli detayı bulmayı gerektirir. Bu testte birbirinin neredeyse tıpatıp aynısı onlarca kedi bulunuyor. Farklı kediyi bulmak için 7 saniyeniz var. Zorlu test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 09-04-24 09:20

Yer: Ankara! Kan donduran vahşet: Kafaları kopartılmış halde bulundu... Erdal Beşikçioğlu: 'Olayın takipçisi olacağız'

Ankara'da kan donduran bir vahşet gerçekleşti. 6 yavru kedi, kafaları ve patileri koparılmış bir halde bulundu. Kedilerin henüz 3 aylık oldukları tespit edildi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber 06-04-24 17:26

Uçaktan inme süresi gecikince tuvaletini daha fazla tutamadı! Bardağa idrarını yapan yolcuya para cezası verildi

Sidney Havalimanı'nda uçağın inişi sırasında gecikme yaşanınca tuvaleti gelen bir yolcu zor anlar yaşadı. Tuvaletini daha fazla tutamayan 53 yaşındaki yolcu idrarını bardağa yaptığı için para cezasına çarptırıldı.

Trend 06-04-24 13:24

Şafak Sezer evinin kapılarını açtı! Tuvaleti görenler şoke oldu

Tahsin Küçük ve Sergen Özen'in sunuculuğunu yaptığı Youtube'da yayınlanan Tahsin Sergen programının konuğu ünlü oyuncu Şafak Sezer oldu. Evinin kapılarını açan Sezer'in evindeki tuvalet dikkat çekti.

Magazin 06-04-24 10:32

Trabzon'da öğrenciler, Dünya Sokak Hayvanları Gününde kedi ve köpek kulübelerini boyadı

Trabzon'da, "4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü" dolayısıyla Büyükşehir Belediyesine ait Sahipsiz Canlar Sevgi Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 04-04-24 14:52

Diyarbakır'da çocukların sokakta yaralı bulduğu kedi BİLSEM'in Einsteinı oldu

Diyarbakır'da Bilim ve Sanat Merkezinde (BİLSEM) eğitim gören öğrencilere, sokakta yaralı buldukları ve tedavisinin ardından sahiplenerek "Einstein" adını verdikleri kedi, motivasyon kattı.

Yurthaber 04-04-24 11:26

Kedi kumu nasıl değiştirilir? Kedi kumu kaç günde bir değiştirilmeli?

Kediler hijyene ve temizliğe düşkünlerdir. Bundan dolayı kedi kumu seçimi ve kullanımında bazı unsurlara dikkat edilmelidir. Hem kedi sahibinin hem de kedinin sağlığının korunması için kaliteli seçilmesi gereken kedi kumlarının belirli aralıklarla temizlenmesi de önemlidir. Peki, kedi kumu nasıl değiştirilir? Kedi kumu kaç günde bir değiştirilmeli?

Haber 02-04-24 22:27

Kedi kumu nedir? Kedi kumu ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Ev ortamında kedi bakmanın getirdiği sorumluluklardan biri, patili dostun tuvalet ihtiyacını giderebileceği bir alan sağlamaktır. Kediler, temiz ve güvenli bir tuvalet alanına ihtiyaç duyarlar, bu ortamı sağlamak için en önemli unsurlardan biri de kedi kumudur. Peki, kedi kumu ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Haber 02-04-24 22:26

Kars'ta silah kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Kars'ta silah ticaretinin engellenmesine yönelik operasyonda biri tam otomatik uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 29-03-24 15:14

Kars’ta uzun namlulu silah ele geçirildi

Kars’ta seçim öncesinde KOM ekiplerince düzenlenen operasyonda uzun namlulu tam otomatik silah ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 29-03-24 13:58

Sokak hayvanlarının mamaları artık bu tesiste üretilecek

Derince’de lokantalardan temin edilecek gıda artıkları ile kedi ve köpek mamaları üretilecek Mama Üretim Tesisi törenle hizmete girdi.

Yurthaber 28-03-24 10:49

Otomatik fatura talimatı verenler ekstrenizi kontrol edin! Oranlar kredi kartından yüksek, sürprizle karşılaşabilirsiniz...

Ödemelerini otomatik fatura talimatıyla yapanlar dikkat. Bu ayki ekstrenizi kontrol edin. Bankalar güncelleme yaptı. Sürpriz faiz oranıyla karşılaşabilirsiniz!

Finans 27-03-24 14:00

Sonunda bu da oldu! Ayrıldığı tesisatçı erkek arkadaşı evin tuvaletini yerinden söküp gitti...Ayrılığın bedeli

Reddit'te isimsiz olarak paylaşılan bir gönderide ayrılığın sonrasında tesisatçı sevgilisinin evin tuvaletini yerinden sökerek gittiğini anlatan bir kadının hikayesine yer verildi. Genç kadın her tuvaleti geldiğinde yakınlarda bir kafeye gitmek zorunda kaldığını söylerken, "Şimdi tuvalet alabilecek bütçem yok. Tuvaleti çalmasına ağlasam mı gülsem mi bilemedim" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-24 13:31

Ayağı yürüyen merdivene sıkışan kedi acı içerisinde yardım bekledi

Karabük’te yürüyen merdivene ayağı sıkışan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Yurthaber 26-03-24 15:47

Pet shopta yasaklanan hayvan satışı sosyal medyada patladı! Rakamlar dudak uçuklatıyor

Pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklandı, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor. Telefonla yapılan görüşmelerde ise hayvanların fiyatları ve cinsleri hakkında bilgi veriliyor. Bu satışlarda hayvanlar hakkında yeterli bilgi bulunmamasına tepki gösterilirken, fiyatlar ise dudak uçuklatıyor. İşte detaylar!

Haber 26-03-24 10:59

Bursa'da vahşet! 6 yavru kedi başları kesilerek öldürüldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde vahşet yaşandı. Bir sitede 6 yavru kedi başları kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Yavru kedilerin annesinin de kuyruğunun kesildiği görüldü.

Haber 22-03-24 17:07

Galatasaray'da iki oyuncunun sözleşme detayları ortaya çıktı! Hakim Ziyech'in sözleşmesi otomatik olarak uzamış bile...

Galatasaray'da performansları eleştiri konusu olan Hakim Ziyech ve Ndombele'nin sözleşme detayları ortaya çıktı.

Spor 22-03-24 15:23

Belediye başkan adayı masasındaki davetsiz misafiri görünce aklına bir projesi daha geldi

Antalya AK Parti Döşemealtı belediye başkan adayı Bekir Kıvrım mahallelilere projelerini anlatırken ilginç anlar yaşandı. Kıvrım konuştuğu sırada önce yanındaki sandalyeye, ardından masasına bir kedi çıktı. Bunun üzerine Kıvrım, hayvan mezarlığı vaadinden bahsetmeye başladı.

Haber 22-03-24 13:33

Telefon ve bilgisayar bağımlısı kedi

Kars’ta 5 yaşındaki sahibi Asel ile birlikte sürekli cep telefonu ve bilgisayardan çizgi film ve oyunlar izleyen kedi, oyunların bağımlısı oldu.

Yurthaber 21-03-24 09:45

Endişelendiren balon balığı uyarısı! Ölüsü de tehdit oluşturmaya başladı

Antalya'da olta ve ağlara takılıp, balıkçılar tarafından etrafa atılan istilacı tür balon balıkları, sokak hayvanları için tehlike oluşturuyor. Finike ilçesinde çekilen görüntülerde, tutulan zehirli balıkların sokak hayvanlarının yaşam alanlarında bırakıldığı görüldü. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Bu balıkların etrafa atılmaması gerekiyor. Bir kara hayvanı, kedi, köpek bunu yiyebilir ve ölümüne sebep olabilir" dedi.

Haber 18-03-24 09:59

Bahar Fırsatları kapsamında kedi ve köpek mamalarına özel indirimler başladı

Evcil dostunuzun mama kabında ne var? Bu basit bir soru ancak kedi ve köpeklerin beslenmesi konusunda bilinçli seçimler yapmamız gerekiyor. Siz de mama seçimi konusunda kararsız kalıyorsanız sevindirici bir haberle karşınızdayız. Amazon'da Pro Plan, Purina, Trendline gibi mama markalarında indirimler sizi bekliyor. Bahar Fırsatları kapsamındaki mamalara indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, detaylar içeriğimizde...

Haber 15-03-24 18:10

Mama kabından şampuana evcil hayvan sahiplenmek isteyenlerin mutlaka edinmesi gereken ürünler

Evinizi neşelendirmek ve bir canı korumaya alabilmek için kedi veya köpek sahiplenmek istiyorsanız onların konforunu ve sağlığını da detaylı olarak düşünmeniz gerekir. Evcil hayvanınızın tüm ihtiyaçlarından oluşan alışveriş listesi hazırlayarak işe başlayabilirsiniz. Peki bu listede hangi ürünler mi olmalı? Eğer yardıma ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız seçkiye göz atabilirsiniz.

Haber 14-03-24 17:00

İstanbul'da korkutan görüntü! Bina yıkıldı, yandaki binanın tuvaleti açıkta kaldı

Kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü İstanbul'da Bahçelievler'de bir bina yıkıldı. Ancak sonrasıda ortaya çıkan görüntü yürekleri ağza getirdi. Yıkılmayan yan binadaki tuvaletle yıkılan binanın duvarının ortak olduğu belirlendi. Şaşkına dönen apartman sakinleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı.

Haber 14-03-24 13:22

Canice öldürülen kedi Eros'un duruşmasına hayvanseverlerden akın! İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu: 'İyi' hal indirimi' uygulandı

Başakşehir'de İbrahim Keloğlan, yılbaşı gecesi kedi Eros'u asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek vahşice öldürmüştü. Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın ederken, koridorda izdiham oluştu. Keloğlan'a iyi hal indirimi uygulanarak 'kasten hayvan öldürme' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Serbest bırakılan Keloğlan'a yurt dışı yasağı adli kontrol tedbiri kararı uygulandı.

Haber 13-03-24 14:31

Konut kredisinde yeni dönem! Bankalarda DASK harici sigortaya bakanlıktan önlem: Detaylar netleşti

Ticaret Bakanlığı konut kredisi çekmek isteyen vatandaşları, bankaların hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi isteklerinden korumaya yönelik bir adım attı. Tüketicinin talebi olmadan zorunlu deprem sigortası DASK hariç herhangi bir işlem yapılamayacak. Peki kredi çekerken hayat sigortası yaptırmak zorunlu mu? Kredi sözleşmesinde dayatılan finansal ürün ve hizmetler için nereye şikayette bulunulur? İşte detaylar…

Finans 11-03-24 08:37

Dükkan kepengine takılıp metrelerce yükseldi! O anlar sosyal medyada milyonlar izlendi... Durup dururken neye uğradığını şaşırdı

Önünde durduğu dükkanın otomatik kepengine sıkışan ve ayakları yerden kesilen kadının zor anları internette viral oldu. TikTok'ta yaklaşık 2 milyon izlenmeye ulaşan görüntülerdeki 72 yaşındaki Anne Hughes, "Düşeceğimi düşünüp korktum. Neyse ki beni çıkarıp kurtardı. Bu şöhretle başa çıkmalıyım. Artık makyajsız sokağa çıkmıyorum" dedi.

Trend 06-03-24 13:19

Otomatik fatura talimatı verenler dikkat! Kredi kartı ile ödemede faiz yükseldi: Bankalar güncelleme yaptı, 500 liralık faiz ödeyebilirsiniz…

Bankaların faturalar için aldığı otomatik ödeme talimatı faizi katlandı. Faiz oranı banka banka değişse de yüzde 2,49'dan başlayıp yüzde 4,42'ye kadar yükseldiği görüldü. Yeni oranlar mesajlarla ve internet sitelerinden duyuruldu. Yapılan hesaplamaya göre tüm ailenin faturaları otomatik ödeme talimatına verildiğinde aylık 400-500 liralık faiz ücretleri ile karşı karşıya kalındığı ifade ediliyor.

Finans 04-03-24 08:09