Anadolu Selcuklulari Haberleri

Varlığından kimsenin haberi bile yoktu! Kaletepe Yazıtı 2100 yıllık ortaklığı belgeledi... 8 kişi detayı dikkat çekti

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun'da bulunan 'Kaletepe Yazıtı' heyecan yarattı. Daha önce hiçbir bilimsel yayına dahi konu olmayan yazıt ile birlikte Bozburun'un aktif bir ticaret merkezi olduğu kanıtlanırken, 2100 yıllık ortaklık da ortaya çıkmış oldu. Söz konusu yazıtta Anadolu coğrafyasının farklı kentlerinden gelen 8 kişinin henüz belirlenemeyen bir amaca yönelik yaptığı finansal katkılar yer alıyor.

Haber 2024-07-24 14:00:20

Anadolu Otoyolu'nda seyir halindeki hafif ticari araç yandı

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 2024-07-22 09:06:01

'Enteresan bir yer' 4.1'lik depremin ardından dikkat çeken açıklama! 'Farklı çalışan bir mekanizma var burada'

Dün akşam saat 22.26'da Marmara Denizi'nde meydana 4.1 büyüklüğündeki deprem pek çok ilde hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar tedirginlik yaşarken gözler uzmanların yaptığı açıklamalara çevrildi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy "Burası enteresan yerlerden bir tanesi" ifadelerini kullanırken "Depremin yerine özellikle baktım. Tam Kuzey Anadolu fayının üzerine düşmüyor" dedi.

Haber 2024-07-20 11:42:22

Yoros Kalesi nerede? Yoros Kalesi'ne nasıl gidilir?

İstanbul Boğazı'nın Anadolu Yakası'nda, Karadeniz'e doğru yönelik bir tepede konumlanan Yoros Kalesi, İmros Kalesi ile birlikte boğazın girişini kontrol etmek amacıyla inşa edilmiştir. Hafta sonları ziyaret edilebilecek ve bu kale, muhteşem boğaz manzarası sunan bir mekandır. Peki, Yoros Kalesi'ne nasıl gidilir?

Haber 2024-07-19 19:49:28

TMSF, HES Kablo'yu satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyım olarak yönettiği Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki Hes Hacılar Elektrik ve Erciyes Çelik için satış ihalesine çıktı. TMSF'nin internet sitesinden ihaleyle ilgili ayrıntılı bilgileri alabilecek olan yatırımcıların, 26 Ağustos 2024'e kadar kapalı zarfla teklif sürecini tamamlamaları gerekiyor.

Finans 19-07-24 14:27

Meteoroloji ‘sarı kod’la uyardı! 9 il için sağanak yağış bekleniyor

Yazın en sıcak günlerini yaşadığı son günlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9 ili ‘sarı kod’la uyardı. Daha çok sağanak yağışların Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde etkili olması beklenirken Marmara Bölgesi’nde hava nasıl olacak? İşte, 14 Temmuz Pazar günü için beklenen hava durumu detayları.

Haber 14-07-24 09:45

Anadolu Hisarı nerede? Anadolu Hisarı'na nasıl gidilir?

Anadolu Hisarı, İstanbul'un gözde semtlerinden biri olan Beykoz ilçesindedir. Tarihi öneme sahip bu bölge, aynı zamanda Güzelce Hisarı olarak da bilinir. Anadolu Hisarı'na ulaşmak isteyenler için çeşitli ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. Bu konu kapsamında Anadolu Hisarı nerede sorusu gündeme gelir. Peki, Anadolu Hisarı’na nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:22

Dolandırıcılar akademiyi hedef aldı: 168 ülkede 4 bin öğrencisi olan üniversite sahte çıktı! Rektörü bile lise mezunu...

Dünya üzerinde 168 ülkeden toplamda 4 bin öğrenciye uzaktan eğitim göstererek faaliyet veren Sırbistan'da bir üniversitesinin aslında hiç olmadığı ortaya çıktı. Sözde üniversitenin rektörünün de aslında lise mezunu olduğu iddia edildi. Üniversitenin 2 ila 4 bin euro eğitim ücreti alarak kayıtları gerçekleştirdiği ifade edilirken, mağdurlar İstanbul Anadolu Adliyesi'ne suç duyurusunda bulundu.

Haber 12-07-24 16:17

İnsanlığı tehdit eden tehlike: Diyabet

Büyük Anadolu Hastaneleri Akademik Direktörü Genel Cerrahi Uzmanı Profesör Doktor Mustafa Şahin, kişinin yaşam kalitesini düşüren ve ciddi komplikasyonlara yol açabilen diyabet hakkında bilgi verdi.

Haber 12-07-24 15:37

Türk futbolunda görülmemiş kriz! ByLock kullandığı iddia edilen Mehmet Büyükekşi istenmiyor, rakipleri ailesiyle tehdit edilip adaylıktan çekiliyor! Devletin kurumu AA bile oyuna dahil edildi

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa krizi, hakemlerin yumruklar yemesi, bahis baronlarının liglerdeki maçlara etki ettiğine yönelik iddialar... Tüm bunlar mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi döneminde yaşanan skandallardan sadece bazıları! Göreve devam etmek için devletin kurumu Anadolu Ajansı'na olmayan haberi yaptıran Büyükekşi, Servet Yardımcı'nın 'Ailem tehdit ediliyor' çıkışı sonrası yeniden hedef oldu. İşte A'dan Z'ye TFF ve kaos sürecinde yaşananlar...

Spor 12-07-24 15:23

Yeşil mercimek faydaları nelerdir? Yeşil mercimek neye iyi gelir?

Baklagiller ailesinin bilinen en sağlıklı üyelerinden biri olarak kabul edilmiş olan mercimeğin farklı renkleri vardır. Mercimek hem Anadolu mutfaklarının hem de Balkan mutfaklarının gözde yiyecekleri arasında yer alır. Lezzeti ile olduğu kadar faydalarıyla da bilinmektedir.

Haber 11-07-24 05:12

Mahkeme iddianameyi iade etmişti... Dilan Polat davasında yeni gelişme! Savcılık karara itiraz etti

Dilan Polat ve Engin Polat’ında aralarında bulunduğu 28 şüpheli için hazırlanan iddianame mahkeme tarafından iade edilmişti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı mahkemenin iade talebine itiraz etti.

Magazin 10-07-24 11:58

Polat ailesinde yeni gelişme! Savcılık iddianamesini tamamladı: İşte istenen ceza

Polat ailesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Vergi müfettişlerinin sunduğu 600 sayfalık dosyanın ardından savcılık iddianamesini tamamladı ve Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletti. Başsavcılık 15 gün içinde iddianameyi kabul ederse mahkemeye sunacak ve duruşma tarihi yeniden belirlenecek. Ayrıca, Dilan Polat için istenen ceza belli oldu. İşte detaylar...

Haber 03-07-24 21:18

Anadolu Otoyolu'nda iki yolcu otobüsü çarpıştı, 15 kişi yaralandı

Yaralılardan 4'ü taburcu edildi, otoyolun İstanbul istikametinde tek şeritten sağlanan ulaşım normale döndü. TABURCU VE ULAŞIMIN NORMALE DÖNDÜĞÜ BİLGİSİ EKLENDİ

Yurthaber 02-07-24 09:57

Yer: Malatya! Havuzda bulunca gözlerine inanamadı: Bu kadarını bir arada bulmak rekordur

Malatya'da bir kayısı üreticisi bahçesinde bulunan havuzda yavrulayan Anadolu semenderini görünce gözlerine inanamadı. Nesli tehdit altında olan sarı benekli semenderlerden 25’in üzerinde gören çiftçi İlhan Tursun, ilk kez bu kadar semenderi bir arada gördüğünü ve kendisinin için bunun bir rekor olduğunu söyledi.

Trend 29-06-24 14:30

Son dakika| HSK atamaları Resmi Gazete'de! Birçok ismin yeri değişti

Hâkimler ve Savcılar Kurulu'na ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. 4303 hakim ve savcının yeri değişti.

Haber 29-06-24 00:23

Doğu Anadolu nasıl yazılır? TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz, kelime zenginliği bakımından öne çıkan dillerden biridir. Dilimizdeki kelime çeşitliliği nedeniyle, bazı kelimelerin yazımında sıkça imla hataları yapılabilmektedir. Örneğin, Doğu Anadolu ifadesi de sıkça yanlış yazılan kelimelerden biridir. Kelimelerin doğru yazımını öğrenmek için ise genellikle TDK sözlüğüne başvurulur. Bu sözlük, kelimelerin doğru kullanımı hakkında bilgi almak için güvenilir bir kaynaktır. Peki, Doğu Anadolu nasıl yazılır?

Egitim 27-06-24 15:59

Çanakkale depremi sonrası Naci Görür korkuttu: Bu zonun devamında Marmara depremini bekliyoruz

Çanakkale'de dün gece saatlerinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından akıllara yine beklenen büyük Marmara depremi geldi. Gökçeada açıklarında meydana gelen depremin Ege Denizi içerisindeki Kuzey Anadolu Fay Zonunda meydana geldiğini belirten Prof. Dr. Naci Görür Marmara'yı işaret etti: Devamında Marmara depremini bekliyoruz!

Manşet 27-06-24 09:14

Otoyolda piknik tüpü faciası! Ölü ve yaralılar var

Düzce'de Anadolu Otoyolu'nda bir araçtan yola düşen piknik tüpüne çarparak kontrolden çıkan cip bariyerlere çarptı. Kazada cipte bulunan 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi yaralandı.

Haber 24-06-24 23:17

Şartlar değişiyor! Engellilerin ÖTV'siz araç isyanı: Savurganlığı bitirdiniz de bu mu gözünüze battı?

Son günlerin tartışmalı konularından biri engelli vatandaşlara tanınan ÖTV'siz araç alma şartlarının değiştirilmesi. Yeni vergi düzenlemesiyle beraber iki alternatif gündeme geldi ancak engelliler bu duruma isyan etti. Anadolu Engellileri Birleştirme Derneği (AEBD) Başkanı Burhan Gümrükçü duruma, "Savurganlığı bitirdiniz de bir tek engellinin aracı mı gözünüze battı?" sözleriyle tepki gösterdi.

Finans 24-06-24 10:00

Tatilciler dönüş yolunda! İstanbul yönünde yoğunluk yaşanıyor

Kurban Bayramı tatilinin son gününde memleketleri ya da tatil beldelerinden dönüşe geçen sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce kesiminde akıcı yoğunluğa neden oluyor.

Haber 23-06-24 14:05

Zeytinyağlı patlıcan dolması tarifi: Zeytinyağlı patlıcan dolması nasıl yapılır?

Ülkemizde en çok Güneydoğu Anadolu bölgesinde yapılan ve tüketilen kuru patlıcan dolması, hem doyurucu hem de yer aldığı sofraları renklendiren bir lezzettir. Taze patlıcanla da yapılabilen bu dolmalık tarif için aşağıda verdiğimiz zeytinyağlı patlıcan dolması tarifimizi kullanabilirsiniz.

Yemek 21-06-24 20:10

Tatilciler dönüş yoluna geçti! TEM ve Kırıkkale'de yoğunluk oluştu

Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilciler, dönüş yolculuğunda Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu kesiminde yer yer akıcı yoğunluğa neden oldu. Ayrıca, "Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de de trafik yoğunluğu yaşandı.

Haber 19-06-24 21:50

'Şinanay' tartışması bitmiyor! Bu sefer de Fenerbahçeli basketbolcudan küfür geldi! Şampiyonluk kutlarken söyledi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un şampiyonluk kutlamaları sırasında Sezen Aksu'nun 'Şinanay' şarkısını küfürlü biçimde söylemesi Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekmişti. Dün akşam Anadolu Efes'i geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Beko'nun 23 yaşındaki basketbolcusu Tarık Biberovic, Galatasaray'a küfür etti.

Spor 13-06-24 13:24

Fenerbahçe Beko 11. kez şampiyon! Anadolu Efes'i mağlup etti

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Final Serisi dördüncü maçında Anadolu Efes'i ağırladı. Fenerbahçe Beko, normal süresi 64-64 sona eren mücadelenin uzatma bölümlerinde Anadolu Efes’i 80-72 mağlup ederek 11. kez şampiyonluğa ulaştı. İşte detaylar...

Spor 12-06-24 21:35

İstanbul'a yeni tramvay hattı: Anadolu Tramvayı! İBB Meclisi'nde onaylandı, 65 dakikaya düşecek

İstanbul'a yeni tramvay hattı için çalışmalar tamamlandı. Üsküdar, Kadıköy ve Maltepe'yi birbirine bağlayacak olan 'Anadolu Tramvayı'nın etüt raporu İBB Meclisi’nde oybirliğiyle onaylandı. Proje için Ulaştırma ve Altyapı Yatırımları Bakanlığı’na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü ile görüşmeler devam ederken, daha sonrasında Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Yatırım Programında yer alabilmesi için onaya gönderileceği öğrenildi.

Finans 12-06-24 14:43

Kahramanmaraş'ta lise öğrencileri de havacılık ve savunma sanayine dahil edildi

Kahramanmaraş'ta Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ile mesleki teknik anadolu liseleri arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yurthaber 12-06-24 12:19

Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den Fenerbahçe ve Ali Koç'a gönderme!

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'e son saniye basketiyle mağlup olarak şampiyonluktan olurken, karşılaşmanın ardından Fatih Terim'in kızından bi paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 11-06-24 07:57

Anadolu Efes son saniye sayısıyla kazandı! Fenerbahçe Beko şampiyonluğu kaçırdı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Mücadele Anadolu Efes'in son saniyede bulduğu sayı ile mücadeleyi 82-81 yenerek serideki ilk galibiyetini aldı. İşte detaylar...

Spor 10-06-24 23:10

Fenerbahçe Beko maçında Aziz Yıldırım sürprizi! Devre arasında geldi

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes ile oynadığı maçın devre arasında salona geldi.

Spor 10-06-24 21:59

Kurban Bayramı öncesi kritik uyarı: Kurbanlıklarla yurda dağılıyorlar! 'Mutlaka kontrol edilmeli' Ölüme neden oluyor

Hava sıcaklıklarının artmasının ardından ortaya çıkan keneler ölüme sebep oluyor. KKKA kaynaklı ölümler bu yıl erken başlamış ve özellikle İç Anadolu Bölgesin'deki birçok ili etkilemişti. Bu yıl erken başlayan KKKA kaynaklı ölüm Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Öğretim Üyesi Profesör Doktor İlhan Çetin, Kurban Bayramı'ndan dolayı hayvan sirkülasyonunda ciddi bir artış olduğunu ve ölümlere neden olabilen kenelerin kurbanlıklarla yurda dağılabileceğini söyledi.

Haber 10-06-24 14:17

Ankaralılar nasıl yazılır? Ankaralılar mı Ankara'lılar mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkiye’nin başkentini ve İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan bir ilini temsil eden Ankara sözcüğüne çeşitli ekler getirilebilir. Bu eklerin kesme işaretiyle ayrılıp ayrılmadığına karar verilirken ise yapım veya çekim eki ayrımına dikkat edilmelidir. Böylelikle Ankaralılar gibi kökü Ankara sözcüğü olup çeşitli eklerle türetilmiş olan yeni ifadelerin doğru bir şekilde yazılması mümkün olur.

Egitim 09-06-24 12:20

Adem Metan'a yılın dijital içerik üreticisi ödülü! Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen 8. Anadolu Medya Ödülleri Töreni'nde gazeteci Adem Metan, "Yılın Dijital İçerik Üreticisi" ödülünün sahibi oldu. Metan, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.

Haber 06-06-24 10:39

Basın Kartı Yönetmeliği'nde değişiklik! Dikkat çeken TRT ve Anadolu Ajansı kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Basın Kartı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmelikle getirilen düzenlemeyle, Anadolu Ajansı ve Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu'nda (TRT) haber alanında çalışmayanlara basın kartı verilmeyecek.

Haber 06-06-24 08:44

Bircan Bali'nin 'Dilan Polat cezaevinden çıktı' sözlerine başsavcılıktan açıklama geldi!

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklandı. Son olarak psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Dilan Polatla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Televizyon sunucu Bircan Bali'nin "Dilan Polat 2 aydır cezaevinde değil" sözleri üzerine soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kulis 05-06-24 22:47

ABD polisinden AA muhabirine sert müdahale! Fahrettin Altun: 'Saldırıyı kınıyorum'

ABD’nin New York kentinde Filistin'e destek gösterilerini takip eden AA foto muhabiri Fatih Aktaş, New York Polisinin (NYPD) sert müdahalesine maruz kaldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sayın Aktaş'a yapılan fiziksel saldırıyı kınıyorum. Kendisine ve Anadolu Ajansı ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Haber 02-06-24 21:28

Öğrenciler dikkat çekmek için glütensiz pizza hazırladı

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, çölyak hastalığına dikkat çekmek amacıyla Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde glütensiz pizza etkinliği gerçekleştirildi.

Yemek 31-05-24 14:09

Türkiye'de böylesi ilk kez görüldü! Anadolu parsı ile karşı karşıya geldi

Anadolu parsı ile ilgili görüntüler gelmeye devam ediyor. Bu sefer Anadolu Parsı, Cudi Dağı'nda görüldü. Paylaşılan görüntülerde Anadolu parsı ve bir sırtlanın karşı karşıya geldiği görüldü.

Haber 24-05-24 16:04

Anadolu Otoyolu'nda iki tırın çarpışması sonucu 1 kişi öldü

Anadolu Otoyolunun Düzce kesiminde, aynı istikamette giden iki tırın çarpışması sonucu 1 kişi öldü.

Yurthaber 24-05-24 08:11

Kitel tarifi: Kitel nasıl yapılır?

Bir buğday türünün adı olan kitel, aynı zamanda Doğu, Güneydoğu ve İç Anadolu bölgelerinde çok yapılan, adı Siirt şehri ile özdeşleşmiş olan bir yemeğin de adıdır. Siirt usulü içli köfte olarak da bilinen bu yemeğin aslında yapımı da son derece kolaydır. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 20-05-24 22:52

Elazığ'da korkutan deprem! Naci Görür 2020 ve 2023 depremlerini işaret etti!

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12.28'de meydana gelen deprem yerin 4 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fay hattını işaret etti.

Haber 20-05-24 15:46

Türkan Saylan'ın ölümünün 15. yılı: Korkusuz bir eğitim ve halk sağlığı savaşçısı

Genç hemşire Ayşe Yüksel, hocasının ısrarı üzerine lepra çalışmalarına yardımcı arayan Türkan Saylan'ın kapısına gider. Odasındaki yazmalı perdeler, Anadolu kilimi ve maden işçisi heykeli dikkatini çeker. "Hayır" demek için gittiği odada teklifi kabul eder. Bu, Türkiye'de halk sağlığı ve kız çocuklarının eğitim hakkı için yürütülen ortak bir mücadelenin kıvılcımıdır.

Yurthaber 20-05-24 11:35

Okullardaki eski sıralardan yapıyorlar! Hepsi çöp olacaktı, artık... Üretip para kazanıyorlar

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Bölümü öğrencileri, atık malzemeleri geri dönüştürerek üretim yapıyorlar. Fabrika gibi lisede arı gibi çalışan öğrenciler hem üretiyorlar, hem kazanıyorlar, hem de ekonomiye katkı sağlıyorlar. Okullardaki eski sıraların da sehpaya dönüştüğü belirtilirken Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümü öğretmeni, "Atık, çöp olacak malzemelerden her yerde kullanılabilecek sehpa ürettik" ifadelerini kullandı.

Haber 15-05-24 09:49

Fabrika gibi lisede arı gibi çalışan öğrenciler atık malzemelerden ahşap eşyalar üretiyorlar

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Bölümü öğrencileri, atık malzemeleri geri dönüştürerek üretim yapıyorlar.

Yurthaber 15-05-24 08:01

Malatya'da 16 üniversitenin katılımıyla Üniversite Tanıtım Fuarı açıldı

Malatya'da, Anadolu Üniversiteler Birliğince (AÜB) düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı açıldı.

Yurthaber 13-05-24 13:51

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesimi İstanbul yönünün bir bölümü ulaşıma kapatıldı

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesimi İstanbul yönünün bir bölümü ulaşıma kapatıldı.

Yurthaber 13-05-24 10:32

Anadolu Otoyolu'nda feci kaza! İki TIR çarpıştı: 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Sakarya kesiminde park halindeki TIR'a başka bir TIR'ın çarptığı kazada iki kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Haber 12-05-24 07:33

Deniz Kimyoncuoğlu NCAA yolunda!

Basketbol kariyerine Anadolu Efes altyapısında başlayan Deniz, 14 yaşında Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Beşiktaş formasıyla Basketbol Gençler Ligi'nde forma giymesinin ardından Türkiye'deki son sezonunda TB2L ekiplerinden Lima Spor Kulübü'nde mücadele etti.

Spor 10-05-24 20:08

Silvan’da ’Bilim Fuarı’

Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Tübitak 4006 Bilim Fuarı törenle açıldı.

Yurthaber 10-05-24 12:09