Bulent Ersoy Film Haberleri

Bella Hadid bir döndü pir döndü! Modelliği bırakmıştı... Tülden elbisesiyle Cannes'da

Hastalığı yüzünden zor günler geçiren ve modelliği bir süre de olsa bırakan Bella Hadid Cannes Film Festivali'nde ortaya çıktı. Model tül elbisesi ve iddialı görünümüyle hayranlarını mest etti.

Magazin 2024-05-21 14:07:51

Ünlü oyunculardan sonra Hadise'de Cannes'da... Kırmızı halı pozları sosyal medyayı salladı

77. Cannes Film Festivali'ne bu yıl ünlü oyuncular damga vurdu. Meryem Uzerli, Birce Akalay, Pınar Deniz, Sibil Çetinkaya, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi isimlerin boy gösterdiği festivale Hadise de katıldı. Kırmızı halıda yürüyen ünlü şarkıcı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-05-21 11:55:31

Güldür Güldür'ün Naime'siydi… Ecem Erkek ekibe geri dönüyor

Show TV’nin BKM Film imzalı komedi programı “Güldür Güldür Show” 11 yıldır izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her bölümüyle sosyal medyayı sallayan programın efsane karakterlerinden biri olan Naime iddialara göre geri dönüyor...

Magazin 2024-05-18 13:01:57

Boğuk bir ses duyuldu, mezardan 4 gün sonra sağ çıktı! Bir dizi sır perdesi böyle aralandı... Kurtarıldığı gibi her şeyi anlattı

Moldova'da benzerine az rastlanır türden, hatta ancak film senaryolarında karşılaşılabilecek akılalmaz bir olay meydana geldi. Moldova polisi, 74 yaşındaki bir kadının cinayet mahallinde delil aradığı sırada diri diri toprağa gömülmüş bir adam buldu. 4 gündür mezarda yaşayan 62 yaşındaki adamın anlattıkları olaydaki sır perdesini de aralarken detaylar akıllara durgunluk verdi.

Manşet 2024-05-18 10:30:27

Her giydiği olay oldu! Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz Cannes'a damga vurdu!

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Türk oyuncular adeta çıkarma yaptı. Birbirinden iddialı kıyafetleri ile kırmızı halıda boy gösteren isimlerden biri de Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz oldu. Deniz, maviler içindeki kombini ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 18-05-24 09:58

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar Cannes tarzıyla olay oldu! Bakan bir daha baktı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Görkem' karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özacar, bu yıl 77.'si gerçekleştiren Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi. Siyah elbisesi ile Cannes'a damga vuran ünlü isim birbirinden iddialı pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-05-24 09:19

Birce Akalay, Cannes'a damga vurdu! İddialı tarzı çok konuşuldu

Birbirinden iddialı filmlerin Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü isim katıldı. Bunlardan biri de Birce Akalay oldu. Akalay'ın Cannes tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 17-05-24 16:16

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 11 film birden vizyona girdi (17 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 11 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 17-05-24 15:58

Uzman isim uyardı: Daha büyük sorunlar oluşmadan tedavi olun! Karında şişlik ve hazımsızlıkla kendini gösteriyor

Bazı hastalıklar zararsız olsa da bazıları kesin tedavi gerektirebiliyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ersoy Esen, safra kesesi taşları ve ameliyatı hakkında konuşarak, “Hastalar en çok hazımsızlık ve şişkinlik sorunu ile gelir. Hasta yemek sonrasında karnında şişlik hazımsızlık, karna ve sırta vuran ağrı hisseder, bir iltihap söz konusu olduğunda ise ateş ve kusma gibi daha ciddi sorunlar ortaya çıkabilir” dedi.

Haber 17-05-24 15:05

Hande Erçel'in Cannes tarzı dillere düştü! Ünlü oyuncu kendini tutamadı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı. Festivalde kırmızı bir elbise ile boy gösteren Erçel'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 17-05-24 08:03

168 milyon dolarlık bütçeyle çekildi! Furiosa: Bir Mad Max Destanı dakikalarca alkışlandı

Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth'ün başrolünde olduğu Furiosa: Bir Mad Max Destanı filmi Cannes'ı salladı. Efsane yönetmen George Miller imzası taşıyan ve 168 milyon dolarlık bütçeye sahip film 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Kulis 16-05-24 11:20

Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Sibil Çetinkaya Cannes tarzıyla sosyal medyanın diline düştü

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya şimdilerde ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşkla gündemde. Sevgilisi ile yayınladığı kareleriyle adından söz ettiren Sibil Çetinkaya şimdi de Cannes'a gitti. Cannes Film Festivali'nde boy gösteren Çetinkaya'nın ne elbisesi ne de takıları beğenilmedi. Ünlü isim sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 16-05-24 09:25

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal o film için Almanya'ya gidiyor!

Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Meryem rolüyle büyük beğeni toplayan Özgü Namal, dizinin sezon finali yapmasıyla Almanya'ya gidiyor. Oyuncu dizi setlerinin ardından film setlerine de dönüyor. Namal, tatil arasında da boş durmayacak ve sinema filmi çekecek.

Magazin 15-05-24 17:49

Dizi ve filmlerden tanınan kadın da yakalandı! Lüks villalardan vatandaşları dolandıran çete tarihe karıştı

İzmir merkezli 3 ilde gerçekleşen operasyonda dizi ve film oyuncusu kadın da yakalandı 17 yaşındaki hacker 'Zeus' da! Şebeke lüks villalar kiralıyor, internetten çeşitli yöntemlerle vatandaşları soyup soğana çeviriyordu. Bu şekilde 5 milyon TL'ye yakın kazanç da elde ettiler. Komandoların destek verdiği jandarma ekipleri düğmeye bastı, operasyondan detaylar dikkat çekti.

Haber 15-05-24 08:49

Popstar Mehtap'ın Bülent Ersoy ile anısı herkesi şoke etti! 'Ayaklarına masaj yaptım...' diyerek anlattı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda oturduğu 'Popstar Alaturka' ile hafızalara kazınan Mehtap Yılmaz programa dair açıklamalarıyla yeniden gündem oldu. Popstar Mehtap'ın Bülent Ersoy ile anısı duyan herkesi adeta şoke etti.

Magazin 14-05-24 15:54

Bülent Ersoy'dan vasiyet! Çok şık çok temiz olsun diyerek isteğini açıkladı

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy annesine yazdığı mektupta vasiyetini açıkladı. Annesinin mezarının bakımından bahsederken konuşan Diva, "Mezarım çok şık olsun çok temiz olsun" dedi.

Magazin 13-05-24 07:38

Karagöz'ün iddiaları sonrası gündem olmuştu! TÜRSAB Başkanı Firüz Bağlıkaya'dan Bakan Ersoy'a tepki: Yalan bilgi yayıyor!

TÜRSAB Başkanı Firüz Bağlıkaya'nın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'la ilgili ortaya attığı iddialar bir anda gündem yarattı. Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'ün İBB ile ilgili iddiaları sonrası ismi gündeme gelen TÜRSAB Başkanı, yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Bağlıkaya, Bakan Ersoy için "Göreve geldiği günden beri sosyal medya fenomenlerini, gazetecileri, bürokratları, siyasileri ve bakanları telkin ederek aleyhimize kamuoyu oluşturuyor" iddiasında bulundu.

Haber 12-05-24 09:20

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (10 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 10-05-24 15:48

Araştırma tamamlandı: Sonuç ispatlandı! Türk müziği dinleyen inekler daha çok süt veriyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Çiftliğinde Devlet Konservatuarı ile ortak düzenlenen "Türk Müziğinin Süt İneklerinin Hormon ve Süt Verimi Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi" projesi çerçevesinde ineklere Türk müziği dinletilerek süt veriminin arttığı gözlemlendi.

Manşet 10-05-24 15:42

Akademik olarak ispatlandı: Türk müziği ineklerin süt verimini artırıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Çiftliğinde Devlet Konservatuarı ile ortak düzenlenen "Türk Müziğinin Süt İneklerinin Hormon ve Süt Verimi Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi" projesi çerçevesinde ineklere Türk müziği dinletilerek süt veriminin arttığı gözlemlendi.

Manşet 10-05-24 15:42

Sert kayaya çarptı! Laf attığı kadının kocası profesyonel boksör çıktı... Eşini taciz eden şahsı hastanelik etti

İspanya'nın Leon kentinde gerçekleşen bir film galasında arbede yaşandı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülerde profesyonel boksör olan bir kişi ile eşine ve kızını taciz ettiğini iddia ettiği bir adam arasında tartışma yaşandı. Kavga bir anda kaosa dönüştü.

Trend 09-05-24 10:06

Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminden yeni fragman geldi! Vizyon için geri sayım başladı

Popüler animasyon film serisi Çılgın Hırsız'ın dördüncü filmi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Vizyon tarihi 3 Temmuz 2024 olarak açıklanan Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminin yeni fragmanı paylaşıldı.

Trend 08-05-24 15:20

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor

Merakla ve büyük bir ilgiyle izlenen "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oluyor. Fenomen diziye 12. bölümden itibaren dâhil olacak Allen, 'Dora Ersoy' karakterine hayat verecek.

Magazin 07-05-24 16:50

Hataylı berber müşterilerini çizgi film karakterli önlüklerle tıraş ettiği anları kaydetti

Hatay'da berber Emrecan Çelebi, giydirdiği çizgi film karakterli önlüklere müşterilerinin verdiği eğlenceli tepkileri, cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Yurthaber 06-05-24 13:22

Aksaray’da film sahnelerini aratmayan kovalama! İtirafı şaşkına çevirdi: Suç makinesiyim, firarım

Aksaray'da film sahnelerini aratmayan anlar yaşandı. Polisin şüphe üzerine kimlik kontrolünden geçirmek istediği 2 şahıs, ekipleri görünce yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ve şüpheliler arasında yaşanan film sahnelerini aratmayan kovalamaca anları kameraya yansıdı. Şüpheliler kısa sürede yakalanırken, yağma suçundan 13 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şüpheli, polis memurlarına "Neden kovalıyorsunuz?" diye kızıp, "Suç makinesiyim, firarım" diye de itiraf da bulundu.

Haber 05-05-24 20:35

38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı! Kumral Bodur’un hayatı film oluyor

Giresun’da nüfus memurunun yaptığı hatadan dolayı pembe kimlik verilen ve 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalışan 52 yaşındaki Kumral Bodur’un hayatı film oluyor. Hayatı beyaz perdeye ilham kaynağı olan Bodur, ilgili filmin yönetmeni ve yapımcısının kendisini aradığından bahsederek, "Önümüzdeki günlerde Giresun’a gelip senaryo yazımı için detaylı görüşmeler yapacağız” dedi.

Haber 05-05-24 11:55

Film gibi olay! Silahlı saldırıya uğradığını söyledi, gerçek bambaşka çıktı

Beyoğlu'nda eski eşine kızan Sidar A., silahla kendini bacaklarından vurup yaraladı. Hastanede kendisini maskeli bir şahsın vurduğunu söyleyen şahsın oyununu polisler bozdu. Sokaktaki kan izlerini takip eden polis, Sidar A.'nın üstünden çıkan anahtarla dairesine girdiğinde tabancalar ve çok miktarda bonzai ele geçirdi. Bir aparta da silahlı saldırı düzenlediği ortaya çıkan şahıs, tekerlekli sandalyeyle çıkartıldığı adli makamlarca ev hapsine çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 10:59

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 14 film birden vizyona girdi (3 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 10'u yerli 14 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 03-05-24 15:26

Dudak uçuklatan vurgun! Bu kez dolandırıcı polis çıktı: Mağdurların çoğu da polis

İstanbul Tuzla'da hırsızlık timinde görevli bir polis memurunun adı büyük bir dolandırıcılık olayına karıştı. Meslektaşları tarafından parmakla gösterilen o polis iddiaya göre hem mesai arkadaşlarını hem de bölge esnafını 20 milyon lira dolandırdı. İşte film senaryolarına taş çıkaracak o dolandırıcılık hikayesi.

Haber 03-05-24 06:37

Formula 1 yarışları 2026 itibariyle İstanbul'a gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Formula 1 yarışlarının yeniden ülkemizde düzenleneceğini açıkladı.

Spor 30-04-24 10:48

Tepki çeken 'milliyet farkı ücreti'nde yeni gelişme! Bakan duyurdu: Ceza kesildi, fark iade edildi

Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy son günlerde kamuoyunda tartışılan 'otelde milliyet farkı ücreti'yle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bakan Ersoy, "Otele 54 bin 694 lira ceza kesildi, fark da iade edildi." bilgisini paylaştı.

Haber 30-04-24 10:30

43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından N Kolay sponsorluğunda düzenlenen 43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerine verildi.

Yurthaber 29-04-24 07:44

Başrolünde Jennifer Lopez'in yer aldığı 'Atlas' filminin fragmanı yayınlandı! Aksiyon sahneleri fragmandan bile tam not aldı

Başrolünü Jennifer Lopez’in üstlendiği "Atlas" filminden yeni bir fragman yayınladı. Film 24 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak. Ancak şimdidedn fragmandaki aksiyon sahneleri izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı. Fragmanın ardından sosyal medyadan yapılan yorumlarda aksiyon sahnelerine övgü yağdı.

Trend 27-04-24 15:53

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (26 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 26-04-24 15:06

TikTok bu uçak tüyosunu konuşuyor! Sosyal medya kullanıcıları 'dahilik' olarak yorumladı... Bunu her zaman yapıyorum

TikTok'ta viral hale gelen en son yaşam hilesi sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken pek çok kullanıcı tarafından 'dahilik' olarak yorumlandı. Uçaklarda akıllı telefondan film izlemek için sadece bir peçetenin kullanıldığı pratik seyahat ipucu sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 25-04-24 10:35

Atv'den şaşırtan final kararı! Tarih belli oldu

Atv ekranlarında cuma akşamları izleyicisinin karşısına çıkan Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları dizisi için final kararı verildi. Daha önce final tarihi ertelenen dizinin ekrana veda edeceği tarih belli oldu.

Magazin 25-04-24 09:18

Kırmızı halıda göz kamaştırdı! Gizem Erman Soysaldı tarzıyla festivale damga vurdu

Ünlü oyuncu Gizem Erman Soysaldı, 'İçerdekiler' filmiyle Moskova Uluslararası Film Festivali'nin özel konuğu olarak Moskova'ya gitti. Kırmızı halıda göz dolduran Soysaldı mini elbisesi ve derin dekoltesiyle festivale damga vurdu.

Magazin 24-04-24 10:03

Spoiler nedir? Spoiler yemek ve spoiler vermek ne demek?

Kitap film ve dizi gibi içerikleri seven kişilerin kâbusu spoiler yemektir. Film ve dizi alanıyla yakından ilgilenen ve İngilizce bilgisi olanlar bu terimin anlamını gayet iyi bilse de özellikle bu sözcüğü ilk kez duyan kişiler spoiler’ın ne olduğu konusunda araştırma yapmaktadır. Spoiler nedir? Spoiler yemek ve spoiler vermek ne demek?

Trend 23-04-24 22:35

Eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı! Saatlerce direndikten sonra kaçmaya çalıştı: Film gibi operasyonla yakalandı

İzmir'de ailesini rehin alan ve sabıkası kabarık olan Yılmaz Dai'nin polisten kaçma girişimine ait görüntüler ortaya çıktı. Film gibi operasyonda polisin apartman boşluğunda yakaladığı şüpheliyi kıskıvrak yakaladığı anlar yer aldı.

Haber 22-04-24 15:35

Eda Erdem ünlü oyuncuyu tanımadı mı? O anlar sosyal medyanın diline fena düştü

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 22-04-24 15:02

Köyde tek başına! Hikayesi film gibi: 12 yıldır yalnız yaşıyor

Aksaray'da Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde yaşayanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşındı. Ancak evlerini terk etmek istemeyen Salman ailesi ise köylerinde kaldı. Çocukları evlendikten sonra köyü terk eden Selami Salman (68), eşinin de ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam ediyor. Salman, “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum. Eşimin mezarının dibinde yer ayırdım. Ölünce eşimin yanına gömsünler’’ dedi. İşte ilginç hikayenin detayları...

Haber 22-04-24 11:30

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 12 film birden vizyona girdi ( 19 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli 12 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 20-04-24 15:27

Taksici cinayeti araç kamerasında! Öldürüp araçtan atmıştı, film gibi operasyonla yakalanmış... O anlar kamerada

İstanbul'daki taksici cinayeti dehşete düşürdü. Sarıyer'de aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürülen ve cansız bedeni yol kenarına atılan taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı yakalandı. İran uyruklu Y.B.G.'nin gasp ettiği taksiyle trafikte ilerlerken sivil polisler tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Film gibi operasyon ise saniye saniye kameraya yansıdı. Öte yandan cinayet anının da araç içi kamerasınca kaydedildiği belirlendi.

Haber 18-04-24 16:04

İşte değişime en yakın bakanlar! Ankara hareketlendi! Fahrettin Koca, Mehmet Özhaseki, Yılmaz Tunç, Mehmet Nuri Ersoy...

Kurulduğu günden bu yana ilk kez Türkiye genelinde 2. parti durumuna düşen AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaştan mesajı aldıklarını ve gereğini yapacaklarını belirtirken değişim ateşini de yaktı. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü MKYK toplantısında kurmaylarına açık şekilde değişiklik olacağını da anlattı. Kabinede de sürprizler olabilir...

Finans 18-04-24 13:54

43. İstanbul Film Festivali yarın başlıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl 43. kez düzenlenen "İstanbul Film Festivali", 17-28 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak.

Yurthaber 17-04-24 08:14

Kızıl Goncalar dizisine 'Savcı' geliyor! Ortalık iyice karışacak

Kızıl Goncalar dizisinin her sahnesi ve her bölümü çok konuşuluyor. Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisine çok iddialı bir karakter geliyor.

Magazin 16-04-24 17:53

İstanbul’da film gibi olay kamerada! Yanlış kişiyi vurdu, bakın nerede yakalandı

Beyoğlu’nda filmleri aratmayan bir silahlı saldırı olayı yaşandı. A.H. (17), husumetlisine benzettiği S.D.'yi (22) takip edip silahla bacağından vurdu. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, yanlış kişiyi vuran zanlı, bayramda annesinin elini öperken yakalandı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 15-04-24 11:59

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy'un sahne kostümü gündem oldu! Bayram şekeriyim

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Türk müziğinin Divası Bülent Ersoy, bu sefer sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Tarzıyla ilgili konuşan Ersoy, "Bayram şekeriyim, e daha ne olsun" dedi.

Magazin 14-04-24 13:05

Şişli'de film gibi olay! Rus kadının imdadına Rambo Berk yetişti! Hırsızı yakalayıp bağladı

Şişli'de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalanmaya başlandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs kadına bıçak çekince imdadına Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği “Rambo Berk” olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Yılmaz, hırsızı yakalayıp bağladı. O anlar ise kameralara yansıdı.

Magazin 13-04-24 12:38