Cem Zorlu Kimdir Haberleri

'Yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım...' diyerek paylaştı! Cem Yılmaz'ın bu karesi şaşırttı

Son dönemde özel hayatı ve girdiği polemiklerle adından sıkça söz ettiren ünlü komedyen şimdi de sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı son karesi ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü isim 'Yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım...' diyerek gençlik karesini yayınladı...

Kulis 2024-05-18 11:31:59

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 2024-05-16 08:03:24

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 2024-05-15 14:25:23

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 2024-05-15 14:23:31

Alkol paylaşımları gündem oluyordu! Cem Yılmaz'a Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu'ndan ceza!

Zaman zaman sosyal medyada alkolüyle pozlarını paylaşan Cem Yılmaz ramazan ayında rakıyla poz verine tepki çekmişti. Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu'ndan Cem Yılmaz'a ceza gecikmedi.

Kulis 15-05-24 11:37

Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'a 'veteran komedyen' demişti! Noktayı koydu: Büyüklerime...

Hasan Can Kaya'nın Cem Yılmaz'a 'veteran komedyen' demesi sosyal medyayı sallamıştı. İki komedyen arasındaki atışma bir süre gündemde kaldı. Hasan Can Kaya Cem Yılmaz sorularına "Şakalaştık bitti" yanıtını verdi.

Magazin 14-05-24 07:18

Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz... Hepsinin adını sayan Beyaz'dan bomba sözler

Elde ettiği şöhreti artık iyilik için kullanacağını söyleyen Beyaz, yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Uzun yıllar Beyaz Show ile ekranda olan Beyazıt Öztürk Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz gibi isimlerin adını sayarak bakın ne dedi.

Magazin 12-05-24 08:02

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemik gündem olmuştu! Usta oyuncu Zihni Göktay'dan bomba yorum: Metrekareye beş...

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan polemik günlerdir gündemde... Konuyla ilgili bir açıklama da usta oyuncu Zihni Göktay'dan geldi. Göktay, "Bu zamanda metrekareye 5 komedyen düşüyor" dedi.

Magazin 10-05-24 14:49

Uykudayken cayır cayır yağ yaktıran yoğurt kürü! Akşam yemeğinden 2 saat sonra tüketmek yetiyor

Kilo verme süreci bazı kişiler için zorlu oluyor. Düzenli ve dengeli beslenme, bol su tüketimi ve doğru egzersiz yapmakla beraber bazı kür tarifleri de zayıflama sürecinize katkı sağlayabilir. Kilo vermede etkili olan kür tariflerinden en etkili olanları genelde yoğurt içeren tarifler oluyor. İşte uykuda bile yağ yakmanıza yardımcı olan kür tarifi...

Kadin 10-05-24 07:59

'Seyircinin taşkınlığına dayanamadı sahneyi terk etti' haberlerine Cem Yılmaz'dan ilk açıklama geldi!

Yaptığı şovlarla adından sıkça söz ettiren Cem Yılmaz'ın son sahnesinde olay çıktığı ve ünlü komedyenin seyircisine sinirlenip sahneyi terk ettiği söylenmişti. Cem Yılmaz'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin 10-05-24 01:28

Rezan Epözdemir paylaştı! Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerini inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili iddialar sürüyor. Son olarak Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir bilirkişinin trafik polisi olduğuna dair bir belge yayınladı.

Haber 09-05-24 17:38

Seyircinin taşkınlığına dayanamadı sahneyi terk etti! Cem Yılmaz'ın son gönderisinde skandal olay

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya üzerinden yaptığı göndermelerle adından sıkça söz ettiren Cem Yılmaz bu defa son gönderisinde sahneyi terk etmesi ile gündeme geldi. Salonda seyircinin taşkınlığına dayanamayan Cem Yılmaz o kişiler salondan çıkarılıncaya kadar sahneye gelmedi. Gösterideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 09-05-24 15:01

Yaptığı yılan robotla depremde mahsur kalanlar kurtarılabilecek

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Makine Mühendisliği Yüksek Lisans öğrencisi Murat Gökmen, gerçek bir yılanı model alarak 3 boyutlu yazıcıyla zorlu çevre şartlarında hareket kabiliyetine sahip keşif, gözlem, araştırma, tıp ve askeri amaçlı kullanılabilecek "Biyomimetik Akıllı Yılanımsı Robot" olan “BİYROT 01”i üretti.

Yurthaber 09-05-24 14:58

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti mi? O sözlerden sonra dikkat çeken hamle

Komedyen Cem Yılmaz, kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açtığı Necla Karahalil ile görüntülenmişti. Aşk dolu mesajlar kısa sürdü ve iddialar gündeme gelmeye başladı. İddialara göre Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti.

Magazin 09-05-24 12:07

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay merak konusu olmuştu! İşte ellerindeki ‘morarmanın’ nedeni…

Cem Garipoğlu’nun otopsi raporları ve görüntüleri gündem yarattı. 2009'daki kan donduran Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morarmalar da en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu. Her iki el parmaklarında görülen morarmanın nedeni ise ortaya çıktı. İşte Garipoğlu’nun otopsi raporu ile ilgili son detaylar…

Haber 08-05-24 08:14

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 07-05-24 20:44

Ömer Dizisinin Yönetmeni Cem Karcı'nın açıklamaları şaşırttı! Camilere Girmemiz Yasaklandı!

'Ömer' dizisi, yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Dizinin final yapmasıyla ilgili birçok kişi paylaşım yaparken paylaşım yapanlardan biri de dizinin yönetmeni Cem Karcı oldu. Karcı "3. bölümden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı" dedi.

Magazin 07-05-24 16:20

Önce otopsi görüntüleri sonra son anları ortaya çıkmıştı... Karabulut ailesi kararını verdi! Avukat Epözdemir, Cem Garipoğlu'yla ilgili o detaylara dikkat çekerek duyurdu

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili şaibe ve iddialar sürüyor. Karabulut ailesinin fethi kabir (mezarının açılması) talebi sonrası Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ve son anlarına ait görüntüler ortaya çıkarken; ailenin avukatı Dr. Rezan Epözdemir'den yeni bir açıklama geldi. Fethi kabir için temel gerekçelerini madde madde açıklayan Epözdemir, "Yarın itibariyle yeniden dosyaya dilekçe sunulacak ve talebimiz yenilenecektir" dedi.

Haber 05-05-24 14:16

Cem Garipoğlu'nun şimdi de hapishanedeki son dakikaları ortaya çıktı! Vaizlerle telefon görüşmeleri, intihar ettiği poşetle ilgili çarpıcı detay...

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u canice katlederek Türkiye'nin hafızasına kazınan Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son günleriyle dakikalarını nasıl geçirdiği ve son görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Resim yaptığı odada intihar eden Garipoğlu'nun son 1 ayda vaizlerle görüşmesinin yanı sıra intihar ettiği poşetle ilgili gerçek de dikkat çekti.

Haber 05-05-24 09:05

İstanbul Marketing Summit Kırılma Noktası, 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek

Pazarlama ve İletişim dünyasını bir araya getiren İstanbul Marketing Summit, bu yılki ilk etkinliğini 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleştirecek. Kırılma Noktası temasıyla düzenlenecek olan zirvede yapay zekâ, yaratıcılık, teknoloji, sürdürülebilirlik ve birçok konuda alanının önde gelen isimleri sahneye çıkacak.

Haber 03-05-24 21:44

Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları ortaya çıkmıştı! Rezan Epözdemir'den 'fethi kabir' talebi

Münevver Karabulut’u canice katleden ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı. Gündem olan olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı. Otopsi görüntülerine ilişkin hazırlanan rapora karşı dilekçe sunan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, fethi kabir (mezarının açılması) taleplerinin olduğunu belirtti.

Haber 02-05-24 21:20

'Dublörünü yapar yollarlar' Münevver Karabulut’un babası Cem Garipoğlu’nun ortaya çıkan otopsi fotoğrafları sonrası ilk kez konuştu 'İnanmıyorum'

Yıllar önce tüm Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayeti, yaşanan gelişmelerle gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Son olarak; cezaevinde öldüğü açıklanan Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı. Münevver Karabulut’un babası, Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarını yorumladı. Karabulut, otopsi raporlarında yer alan fotoğrafların Garipoğlu’na ait olduğu konusunda şüpheleri olduğunu söyledi. "İnanmıyorum" diyen Karabulut "Fotoğraflarla bu iş olmaz" dedi.

Haber 02-05-24 16:33

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Antalya Valiliğine ziyarette bulundu.

Yurthaber 02-05-24 14:30

Nuri Şahin'in ekibi Dortmund, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Paris Saint-Germain'i 1-0 mağlup ederek finale göz kırptı!

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Borussia Dortmund evinde Paris Saint-Germain'i konuk etti. Hafta içinde Fransa'da şampiyonluğunu ilan eden PSG, moralli bir şekilde Signal Iduna Park deplasmanına çıktı. Temponun bir an bile düşmediği bu zorlu maçı Dortmund 1-0 kazanarak avantajı cebine koydu.

Spor 01-05-24 23:56

Dikkat çeken 'morarma' detayı! Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı

Yaşandığı dönem tüm Türkiye'nin kanını donduran ve uzun süre gündemden düşmeyen Münevver Karabulut cinayetinin yankıları, yaşanan yeni gelişmelerle sürüyor. Karabulut'u vahşice öldüren ve cezaevinde intihar ettiği açıklanan Cem Garipoğlu'nun, ölüp ölmediği uzun süredir tartışma konusuydu. Garipoğlu davasında yaşanan gelişmeye göre Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları yıllar sonra ortaya çıktı. Garipoğlu'nun sağ ve sol el parmaklarındaki morarmalar dikkat çekti.

Haber 01-05-24 12:50

Türkan Şoray, Cem Yılmaz, Filiz Akın ve Yılmaz Erdoğan... Ünlü isimlerden 1 Mayıs mesajları!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi memur tüm çalışanlar tarafından bugün yurt genelinde kutlanıyor. Ünlü isimler de sosyal medya hesapları üzerinden günün anlam ve önemine dair mesajlar paylaşmaya başladılar. İşte ünlü isimlerin 1 Mayıs mesajları...

Magazin 01-05-24 12:38

19 yıldır ne vatandaşlığı ne de kimliği var! Genç kızın hayat hikayesi filmleri aratmıyor

İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreci anlattı. 12 yaşındayken cinsel istismara uğrayan Dilan, 18 yaşına geldiğinde ise devlet yurdundan ayrılmak zorunda kaldı. “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” diyen Dilan'ın hikayesi filmleri aratmıyor. İşte detaylar...

Haber 01-05-24 09:59

Cem Yılmaz paylaşmaya devam ediyor! Hasan Can Kaya'ya gönderme mi?

Cem Yılmaz ve meslektaşı Hasan Can Kaya arasındaki "veteran komedyen" polemiği sosyal medyaya taşındı. Yılmaz'ın son paylaşımı Kaya'ya gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 30-04-24 08:25

Fatih Altaylı'dan Hasan Can Kaya-Cem Yılmaz polemiği yorumu! İyi kazanıyorlar! Hasan kıskanmış olabilir...

Konuşanlar ile ünlenen Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında yaşanan polemiğe dair Fatih Altaylı da yorumunu paylaştı. "Cem Yılmaz başka bir dik yani Hasan Can Kaya henüz o Lig'de değil" diyen Fatih Altaylı'nın sözleri dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 10:09

Serenay Sarıkaya'dan sonra Hasan Can Kaya... Cem Yılmaz daha fazla dayanamadı

Serenay Sarıkaya'nın göğüs dekoltesine gönderme yaptığına dair günlerce gündemde olan Cem Yılmaz'ın Hasan Can Kaya yorumu da çok konuşuldu. Cem Yılmaz'ın bu sefer de paylaşımları Hasan Can Kaya'ya gönderme olarak algılanınca komedyen bakın ne paylaştı.

Magazin 29-04-24 07:51

Ebeveynlik yolculuğunuza eşlik edecek bebek gelişimi kitapları

Ebeveynlik, çoğu zaman zorlu bir yolculuk olabilir. Ancak, doğru yönlendirmelerle bu yolculuk daha keyifli ve güvenli hale getirebilirsiniz. Bebeğiniz doğmamış veya yeni doğmuş olsa bile, doğru kaynaklarla ebeveynlik deneyiminizi kolaylaştırabilirsiniz. İşte ebeveynlik yolculuğunda size rehberlik edecek ve bebeğinizi anlamanızı ve güçlü bir bağ oluşturmanızı sağlayacak kitap önerileri!

Haber 29-04-24 00:27

Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'a 'Veteran komedyen' deyince gündem oldu! Hülya Avşar'dan yorum: Öyle demek istememiştir

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan ‘veteran komedyen’ polemiği sosyal medyada günlerdir gündemde. Hülya Avşar'a bu konu sorulunca Avşar bakın ne yanıt verdi.

Magazin 28-04-24 11:10

Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti

Sosyal medyadan yaptığı göndermelerle gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, son olarak gösterisinde meslektaşı Hasan Can Kaya'yı hedef almıştı. Hasan Can Kaya'nın 'veteran' çıkışıyla sessizliğini bozmasından sonra Yılmaz'ın G.O.R.A. filminden paylaştığı karakterin gönderme olduğu iddia edildi. Hasan Can- Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu. İşte detaylar...

Magazin 27-04-24 19:35

Hasan Can Kaya'nın Veteran komedyen çıkışına tepkisiz kalmadı! Cem Yılmaz 'dan G.O.R.A. göndermesi!

Son günlerde yaptığı göndermelerle gündeme gelen Cem Yılmaz bu sefer de ünlü komedyen Hasan Can Kaya'yı gözüne kestirmişti. Hasan Can Kaya'nın 'veteran' çıkışıyla sessizliğini bozmasından sonra Yılmaz'ın G.O.R.A. filminden paylaştığı karakterin gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 27-04-24 10:44

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'ın göndermesine 'veteran komedyen' yanıtı: 'Meseleyi yanlış anlamış, yapamamış'

4 yıl aradan sonra CMXXIV ile sahnelere dönen Cem Yılmaz, gösterisine gelen seyircilerinden birinin "Sizin için Gebze'den geldik" demesi üzerine 'Konuşanlar' programını hatırlatarak Hasan Can Kaya'ya göndermede bulunmuştu. Omzundan bir sakatlık geçiren Hasan Can Kaya ise taburcu olduktan sonra gazetecilerin Cem Yılmaz sorusuna esprili bir yanıt vererek "Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış, yapamamış" dedi.

Magazin 26-04-24 23:05

Cem Yılmaz'dan Burhan Bayar'a 30 bin dolarlık hediye!

Başta Müslüm Gürses ve İbrahim Tatlıses olmak üzere onlarca kişiden dinlediğimiz yüzlerce şarkının bestekarı Burhan Bayar katıldığı bit programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Cem Yılmaz'ın kendisine 30 bin dolarlık hediyesinden bahsetti.

Magazin 26-04-24 13:38

Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme! Meslektaşına laf attı

Gösterisinin biletleri aylar önce tükenen Cem Yılmaz, özel hayatı ve esprileriyle gündemden düşmüyor. Ünlülere yaptığı göndermelerle izleyenleri kahkahaya boğan komedyen bu kez Hasan Can Kaya'yı hedef aldı. Seyircilerinden biri "Sizin için Gebze'den geldik" deyince konuyu hemen 'Konuşanlar' programına bağlayan Yılmaz, meslektaşına göndermede bulundu. İşte detaylar...

Magazin 25-04-24 20:47

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik yayında yine birbirine girdi! Kimse benden büyük değil

Söylemezsem Olmaz programında Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi. Sarıoğlu Cem Yılmaz konuşulurken Hasan Can Kaya konusuna geçilmesine müdahale edince Yağmur Çevik çıldırdı. O anlarda Arto ise ne yapacağını bilemedi.

Magazin 23-04-24 15:28

Cem Yılmaz Şu alkolü bırak yazan o isme sert çıktı! Doçent doktor diyor ama...

Son dönemde paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cem Yılmaz kendisine "Şu alkolü bırak" yazan akademisyene tepkisiz kalmadı. Cem Yılmaz paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 23-04-24 11:25

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 23-04-24 09:07

Görsel zeka testi: Yalnızca kartal gözlü insanlar gizli meyveleri 1 dakikada bulabiliyor!

Görsel zeka testleri, beyin aktivitesini ve görsel algıyı değerlendirmek için kullanılan etkili araçlardan biridir. Bazı testler oldukça zorlu olabilir. Görsel keskinlik ve dikkat seviyesi, birçok alanda başarı için önemli faktörlerdir ve bu tür testler, bu becerilerin ölçülmesine yardımcı olabilir. Aşağıdaki resimde yer alan 5 gizli meyveyi bulabilmeniz için yalnızca 1 dakikanız var. Test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 23-04-24 07:37

Cem Yılmaz 51 oldu! Yeni yaşını arabasıyla poz vererek kutladı: Uzun yaşamımım sırrı...

Paylaşımları, aşkları ve tavırlarıyla her zaman adından söz ettiren Cem Yılmaz 51. yaşını sosyal medyadan da kutladı. Araba koleksiyonu olan Cem Yılmaz otomobiliyle poz vererek yine dikkat çekti.

Magazin 23-04-24 07:37

Cem Küçük’ten Deniz Zeyrek'e dikkat çeken sorular: 'Abin için ricacı oldun mu, ODTÜ diplomanı gösterir misin?'

Cem Küçük, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcılığı'na getirilen Ediz Zeyrek’i yazdığı bugünkü köşesinde, Gazeteci Deniz Zeyrek’e “Abin için ricacı oldun mu?” sorusunu yöneltti. Küçük ayrıca, Deniz Zeyrek'in ODTÜ diplomasını göstermesini istedi.

Haber 22-04-24 10:45

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 21-04-24 19:48

Usta oyuncu Şevval Sam reklamcı sevgilisi Cem Topçuoğlu ilk kez poz verdi!

Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir ilişkiye başladığını duyurmuştu. Ünlü sanatçı yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 21-04-24 07:48

21 gün etkili: 24 Nisan akrep dolunayını zor geçirecek burçlar açıklandı!

Nisan ayının gelmesiyle birlikte astroloji severlerin gündeminde 24 Nisan akrep dolunayı yer aldı. Etkileri 19 Nisan Cuma günü başlayan bu dolunayın 10 Mayıs Cuma gününe kadar etkilerinin devam etmesi bekleniyor. Bu dolunayda özellikle bazı burçlar daha şanslı iken bazıları için ise zorlu bir dönem olabilir. Önemli krizlerin yönetilmesini vurgulayan akrep dolunayını zor geçirecek burçlar haberimizde.

Kadin 20-04-24 08:35

Yer: Şişli! Holding binasına silahla ateş açıldı

İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı! Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına ve dış cephesine isabet etti.

Haber 19-04-24 10:32

10 bin dolarlık nafaka krizi ile gündemdeydi! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya olay sözler

Son dönemde özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu ile arasındaki nafaka krizini bir türlü çözemedi. 10 bin dolarlık nafakayı çok bulan Cem Yılmaz bu durumu artık diline doladı.

Magazin 18-04-24 07:48

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme yaptığı iddia edilmişti! Cem Yılmaz'dan açıklama gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katılan Serenay Sarıkaya, derin göğüs dekolteli kıyafetiyle gündem olmuştu. Sarıkaya'nın iddialı tarzı olay olurken eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın yaptığı bir paylaşım gönderme olarak algılanmıştı. Cem Yılmaz'dan 'gönderme' iddialarına açıklama gecikmedi.

Magazin 17-04-24 12:23